7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CHANGE of Scandinavia A/S
Er du klar som butikschef til nyåbning i Nakskov?

CHANGE of Scandinavia A/S

Som butikschef hos CHANGE Lingerie får du mulighed for at udvikle dig og blive en del af en særdeles succesfuld og visionær dansk detailkæde som er i stærk salgsvækst. Vi har i løbet af det seneste år investeret et større millionbeløb i helt nye IT-systemer, som bringer Change Lingerie helt frem til førerfeltet når det gælder optimal udnyttelse af samspillet mellem butik og web-salg.

I rollen som butikschef bliver du ansvarlig for at lede butikken i henhold til CHANGE Lingeries koncept og derfor har din rolle en afgørende indflydelse på butikkens drift og at butikken som minimum opnår og helst overgår salgsbudgettet hver eneste måned.

CHANGE of Scandinavia A/S
Meny
Frugt- og grøntleder

Meny, Maribo

MENY Maribo er byens og lokalområdets førende fødevaremarked, og lige nu søger vi nu en kvalitetsbevidst frugt- og grøntleder, der altid sikrer friske varer og et spændende frugt & grønt sortiment til vores kunder. Du ønsker at løfte vores frugt- og grøntafdeling til et helt nyt niveau og vinde det lokale marked. Det bliver din opgave at bidrage til fortsat vækst og nytænkning i afdelingen samt på sigt at etablere en blomsterafdeling.

Du har blandt andet ansvar for at følgende opgaver løses

 • Sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling
 • Varebestilling og prisstyring
 • Opbygning af spændende og inspirerende udstillinger

Du får et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed, hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.

Meny
Compass Human Resources Group A/SButikschamp

Compass Human Resources Group A/S søger for Würth Danmark A/S i Rødby

Kan du stå i spidsen for at give kunderne den bedste oplevelse? Har du fokus på salg, relationsskabelse og faglig dygtighed? Så er du måske Würth Danmarks nye Butiksleder.

Der er fortsat et enormt uudnyttet potentiale for salg af Würth Danmarks kvalitetsprodukter og i takt med udviklingen af Femern forbindelsen er der et stort behov for Würth produkter og løsninger.

Som butiksleder er det dit ansvar at sikre, at kunderne altid får en god oplevelse samt kompetent rådgivning når de besøger butikken. Dette gør du blandt andet ved at sikre at butikken fremstår præsentabel og gennem at vise produkterne frem på bedst mulig vis.

Du er god til mennesker og til at skabe nye bekendtskaber lokalt ligesom du er god til at tænke i nye veje når det kommer til at tiltrække kunder.

Compass Human Resources Group A/S
Compass Human Resources Group A/SButikschamp

Compass Human Resources Group A/S søger for Würth i Rødby

Kan du stå i spidsen for at give kunderne den bedste oplevelse? Har du fokus på salg, relationsskabelse og fagligdygtighed? Så er du måske Würth Danmarks nye Butiksleder

Som butiksleder er det dit ansvar at sikre, at kunderne altid får en god oplevelse samt kompetent rådgivningnår de besøger butikken. Dette gør du blandt andet ved at sikre at butikken fremstår præsentabel og gennem at vise produkterne frem på bedst mulig vis.

Du tilbydes her en travl og udfordrende hverdag med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i envækstorienteret virksomhed.

Compass Human Resources Group A/S
jem & fix A/SButikschef-Trainees til hele landet

jem & fix A/S

De kommende år vil vi fortsat åbne flere butikker. Hertil skal vi bruge de bedste butikschefer – med de skarpeste hoveder, der har flair for butiksdrift, det gode købmandsskab og kan drive vores succesfulde koncept videre. Vi er ambitiøse. Vi vokser. Vi skaber resultater. Er det dig?

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens økonomiske resultater. Det indebærer blandt andet at stå for prisstyring og salgstiltag, og du har løbende fokus på omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering, og sammen med dine medarbejdere sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Derudover fungerer du som spillende træner for dine medarbejdere, og som den dygtige driftsfokuserede leder, du er, sørger du for at motivere, udvikle og vejlede dem i hverdagen.

Du får:

 • Et intenst introduktionsforløb til stillingen, inkl. 11 kursusmoduler
 • Konkurrencedygtig løn
 • Pensionsordning jf. HK´s overenskomst
EatHappy Danmark
Resultatorienteret og serviceminded Shop Manager

EatHappy Danmark, Nakskov

Vi tilbyder vores medarbejdere gode muligheder for at avancere og styrke deres individuelle kompetencer. Skal det samtidig være studierelevant? Fortæl os hvordan dit studie kan gøre en forskel for os!

Hvad jobbet indebærer:

 • Som Shop Manager har du ansvaret for din egen shop og et team på ca. 5 ansatte. Du har ansvaret for personalets trivsel, timeregistrering, vagtplan, oplæring og udvikling
 • Den praktiske drift såsom optælling af status, varebestillinger og egenkontrol er ligeledes en stor del af dit arbejde.
 • Du er en del af den daglige drift, og yder en aktiv service over for vores kunder, kan fortælle dem om vores produkter og koncept.

Vi tilbyder en dynamisk og motiveret arbejdsplads, hvor vi hylder ærlighed og diversitet.

EatHappy Danmark
JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager Trainees til JYSK i hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager Trainee, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel lederuddannelse i kombination med muligheden for at arbejde i forskellige butikker og lokationer
 • mulighed for udvikling, hvor dit mål er at blive Store Manager inden for 10 måneder - efter en intensiv periode med træning
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
JYSK