6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

jem & fix A/SButikschef-Trainees til hele landet

jem & fix A/S

De kommende år vil vi fortsat åbne flere butikker. Hertil skal vi bruge de bedste butikschefer – med de skarpeste hoveder, der har flair for butiksdrift, det gode købmandsskab og kan drive vores succesfulde koncept videre. Vi er ambitiøse. Vi vokser. Vi skaber resultater. Er det dig?

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens økonomiske resultater. Det indebærer blandt andet at stå for prisstyring og salgstiltag, og du har løbende fokus på omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering, og sammen med dine medarbejdere sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Derudover fungerer du som spillende træner for dine medarbejdere, og som den dygtige driftsfokuserede leder, du er, sørger du for at motivere, udvikle og vejlede dem i hverdagen.

Du får:

  • Et intenst introduktionsforløb til stillingen, inkl. 11 kursusmoduler
  • Konkurrencedygtig løn
  • Pensionsordning jf. HK´s overenskomst
JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager Trainees til JYSK i hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager Trainee, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

  • en professionel lederuddannelse i kombination med muligheden for at arbejde i forskellige butikker og lokationer
  • mulighed for udvikling, hvor dit mål er at blive Store Manager inden for 10 måneder - efter en intensiv periode med træning
  • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
JYSK
T. Hansen Gruppen A/S
Souschefer

T. Hansen Gruppen A/S, Valby og Herlev

Til snarlig tiltrædelse søger vi dygtige og ambitiøse souschefer

Som Souschef vil du fungere som Butikschefens højre hånd ligesom du vil assistere i den daglige drift af butikken på lige fod med de øvrige medarbejdere. Herudover skal du tage over på Butikschefens opgaver, når denne ikke er til stede.

Som medarbejder hos thansen kan du forvente udfordringer i en organisation, hvor det ofte går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, og et godt arbejds klima, der gør hverdagen både sjov og inspirerende. Hos os er der rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

T. Hansen Gruppen A/S
Kirppu Danmark ApS
Butikschef til Herlev

Kirppu Danmark ApS

Som butikschef i Kirppu skal du brænde for, at yde ekstraordinær service, du skal have lyst til at danne kunderelationer til alle typer mennesker. Du skal være selvstændig, kunne gå forrest og have lyst til at lede unge mennesker med et smil på læben.

Ansvarsområder

  • Sikre en fantastisk kundeoplevelse
  • Drift og ledelse af butikken med 10-12 medarbejdere
  • Fuldt ansvar for hele butikken, der har åbent 361 dage om året

Kirppu startede loppesupermarkeds konceptet i Danmark i 2014, hvor den første Kirppu åbnede i Hillerød. Siden da er vi vokset til 19 butikker fordelt i Danmark og flere er på vej. Vi har et mål om 30-35 butikker i Danmark inden for de næste år.

Kirppu Danmark ApS
1. assistent - Herlev
Er du klar til at give fantastiske kundeoplevelser i tæt samarbejde med kolleger, som hjælpes ad og har det sjovt på samme tid?
Netto, Herlev
Netto
Indrykket: 
1. assistent - Herlev
Er du klar til at give fantastiske kundeoplevelser i tæt samarbejde med kolleger, som hjælpes ad og har det sjovt på samme tid?
Netto, Herlev
Netto
Indrykket: