6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KvicklySalgsleder Food, Kvickly Farum

Kvickly

Er du vores nye salgsleder til Food-afdelingen?

Vi er et varehus der ser en ære i at udvikle vores medarbejdere. Vi søger en der ønsker at blive afdelingsleder i Food inden for 1 - 2 år. Her vil keywords være struktur og ledelse, noget der vil gøre dig til en god leder.

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingslederen om ledelse, drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
jem & fix A/SButikschef-Trainees til hele landet

jem & fix A/S

De kommende år vil vi fortsat åbne flere butikker. Hertil skal vi bruge de bedste butikschefer – med de skarpeste hoveder, der har flair for butiksdrift, det gode købmandsskab og kan drive vores succesfulde koncept videre. Vi er ambitiøse. Vi vokser. Vi skaber resultater. Er det dig?

Som butikschef har du det overordnede ansvar for butikkens økonomiske resultater. Det indebærer blandt andet at stå for prisstyring og salgstiltag, og du har løbende fokus på omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering, og sammen med dine medarbejdere sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende. Derudover fungerer du som spillende træner for dine medarbejdere, og som den dygtige driftsfokuserede leder, du er, sørger du for at motivere, udvikle og vejlede dem i hverdagen.

Du får:

 • Et intenst introduktionsforløb til stillingen, inkl. 11 kursusmoduler
 • Konkurrencedygtig løn
 • Pensionsordning jf. HK´s overenskomst
NettoSOUSCHEF - AKACIETORVET FARUM

Netto

Har du butikserfaring indenfor dagligvarehandlen og i det daglige et højt ambitionsniveau, hvor du ikke stiller dig tilfreds med middelmådighed, men derimod bestræber dig på at løfte overliggeren hver dag - JA så er det lige din ansøgning vi venter på at modtage ... I bestræbelserne på at fastholde vores position i FARUM, har vi brug for en ny souschef i butikken på AKACIETORVET, da den nuværende skifter til anden stilling internt i virksomheden.

Som Souschef i butikken er du en del af den daglige ledelse og er ansvarlig for butikkens drift, når butikschefen ikke er tilstede i butikken. Dermed skal du være indstillet på at "drive" butikken og ikke bare "passe den" og have en ønske om at styrke kundeoplevelsen og arbejde målrettet mod at optimere butikkens KPI-nøgletal. Din ansvarlighed, overblik og evne til at prioritere i en hektisk hverdag, skal gøre en positv forskel og sikre at butikken udnytter sit fulde salgspotentiale.

NettoSOUSCHEF I NETTO — LYNGBY — VIRUM — FARUM — HOLTE — BIRKERØD

Netto

Har du butikserfaring indenfor dagligvarehandlen og i det daglige et højt ambitionsniveau, hvor du ikke kan acceptere middelmådighed, men derimod bestræber dig på at løfte overliggeren hver dag – JA, så er det din ansøgning, vi venter på at modtage… I bestræbelserne på at fastholde positionen som årets distrikt i Region Nordsjælland, har vi brug for kompetente og ansvarsfulde ledere, som kan være med til at motivere og udvikle TEAMET i butikken.

Som Souschef i butikken er du en del af den daglige ledelse og er ansvarlig for butikkens drift, når butikschefen ikke er tilstede i butikken. Dermed skal du være indstillet på at ”drive” butikken og ikke bare ”passe den” og have et ønske om at styrke kundeoplevelsen og arbejde med en positiv forbedring af butikkens KPI-nøgletal. Din ansvarlighed, overblik og evne til prioritering i en hektisk hverdag skal gøre en positiv forskel og sikre at butikken udnytter salgspotentialet.

JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager Trainees til JYSK i hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Store Manager Trainee, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel lederuddannelse i kombination med muligheden for at arbejde i forskellige butikker og lokationer
 • mulighed for udvikling, hvor dit mål er at blive Store Manager inden for 10 måneder - efter en intensiv periode med træning
 • en hverdag, hvor vi konkurrerer og fejrer performance og flotte resultater
JYSK
KvicklySalgsleder, Frugt og grønt, Kvickly Farum

Kvickly

Du bliver en del af vores varehus med i alt 90 medarbejdere.

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Det er først og fremmest din opgave, at:

 • sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • være sparringspartner for afdelingslederen om ledelse, drift og økonomi i jeres afdeling
 • inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives