31 job matcher din søgning 31 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Langeland Kommune Bofællesskabet Brungårdsvænget søger social- og sundhedsassistent til en fast nattevagt på 30 timer

Langeland Kommune, Rudkøbing

Bofællesskabet Brungårdsvænget i Lindelse er et botilbud til voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Der er 14 beboere i egne lejligheder og et aflastningsværelse. Boligerne er beliggende i to huse, og nattevagten varetager opgaver i begge huse.

Vi tilbyder bl.a. engagerede, fleksible og kompetente kollegaer, med fokus på at skabe de bedste rammer for beboerne.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Langelands Efterskole Køkkenchef

Langelands Efterskole, Rudkøbing

Hjertevarm efterskole søger en køkkenchef - en pædakok - der med ånd, hjerte og hoved og i samarbejde med køkkenets øvrige ansatte vil være med til at give vores 98 elever og 25 ansatte måltider af høj kvalitet.

Alle elever skal naturligt og med stolthed deltage i kokketjansen og trække vores grønne forklæde over hovedet for at være en del af arbejdet i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du er pædakok med gode pædagogiske evner og lyst til at omgås unge i et tæt og forpligtende samarbejde.

Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Langeland Kommune I Møllehuset søger vi nye kolleger

Langeland Kommune, Rudkøbing

Vi søger en til fast stilling, 37 timer ugentligt. Vi søger en til et vikariat på 4 måneder, 37 timer ugentligt. Vi søger timelønsansatte vikarer.

Vi søger bredt og ikke nødvendigvis kun kolleger med pædagogisk uddannelse. Vi har en arbejdsplads i verdensklasse, med en stabil og meget erfaren personalegruppe. Hos os er tempoet højt og humøret ligeså. Der udvises stor fleksibilitet og mulighederne er mange.

Møllehuset er Langeland Kommunes socialpædagogiske observations- og døgnbehandlingstilbud til omsorgsvigtede og tidligt skadede børn og unge i alderen 5-18 år. Her er plads til 9 børn. Vi arbejder miljøterapeutisk og behandlingen foregår i børnenes leverum. Vi søger at se bag om barnets adfærd og forsvar, for at arbejde med barnets følelsesliv.

Langeland Kommune Fagligt velfunderede sygeplejersker som brænder for den borgernære sygepleje søges til Sygeplejen

Langeland Kommune, Rudkøbing

Vil du kunne trives i en udekørende kommunal sygepleje, hvor der er høj faglighed i udførelsen af opgaverne, hvor du bliver medinddraget og har indflydelse på udviklingstiltag? Har du, ligesom os, både interesse for det akutte, kroniske og koordinerende borgerløb? Så har vi stillingen til dig.

Når du bliver vores nye kollega, kan du blandt andet forvente:

 • Et individuelt tilrettelagt introduktionsforløb med tilknyttede mentorer.
 • Mulighed for fordybelse indenfor vidensområder du brænder for.
 • Kompetenceudvikling og undervisning indenfor sygeplejen områder som; palliation, sår behandling, demens, akutsygepleje, triagering mm.
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

ISS Facility Services A/S
Dygtige ferieafløsere søges til rengøring på Fyn

ISS Facility Services A/S

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi leder derfor efter kvalitetsbevidste og servicemindede ferieafløsere. Ønsker du dig et fleksibelt arbejde på Fyn, hovedsageligt i enten Odense, Svendborg, Rudkøbing, Ringe eller Middelfart henover sommeren, så er du måske en af vores nye afløsere!

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som afløser vil du være ansvarlig for den daglige rengøring af kundens arealer, når den faste medarbejder er på sommerferie. Dine opgaver vil blandt andet bestå af rengøring af inventar og gulve, kontorrengøring, rengøring af tekøkkener og lignende. Du kan både komme til at arbejde alene eller som en del af et team. Du vil løbende have tæt kontakt til din nærmeste leder.

ISS Facility Services A/S
Curia Teknisk projektleder (NPI) - Elektronikproduktion - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Langeland Kommune Er du vores nye økonomikonsulent i Økonomi og Indkøb?

Langeland Kommune, Rudkøbing

Én af vores dygtige økonomikonsulenter har søgt nye udfordringer internt i afdelingen. Derfor søger Langeland Kommune en økonomikonsulent, der har lyst til, og flair for at arbejde med regnskab og økonomistyring.

Du bliver en del af et team på 5 tovholdere, der betjener den administrative ledelse, samt udarbejder materiale til de politiske udvalg.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • At bidrage til kommunens budgetlægning
 • At gennemføre budgetopfølgninger
 • At bistå med udarbejdelse af kommunens regnskab
 • At foretage diverse indberetninger til KL og ministerier
 • At indgå i diverse ad hoc-opgaver i Økonomi og Indkøb
Viggo Bendz A/S
Vi udvider og søger sælgere med kendskab til entreprenørbranchen med mere ...

Viggo Bendz A/S

Sætter du pris på medindflydelse, gode kunder, stærke kvalitetsprodukter og en virksomhed, der er i vækst? Og har du relevant erfaring som sælger af teknisk udstyr – gerne i entreprenør- og / eller nedrivningsbranchen?

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Fastholde og udvikle vores nuværende store kundebase
 • Opdyrke nye kundeforhold
 • Give sparring til kunderne omkring udstyret

Vi stiller hjemmekontor til rådighed, og derfor er din geografiske placering mindre vigtig, men du vil naturligvis altid være velkommen til fælles frokost i Høng, hvis din vej kom forbi.

Du har erfaring i at sælge teknisk udstyr i et B2B-miljø (gerne entreprenørbranchen el.lign.) og har måske en teknisk baggrund – eks. mekaniker, smed, tekniker.

Viggo Bendz A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV