28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 28 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
RUFAC ApSEr du vores nye Projektleder?

RUFAC ApS, Rudkøbing

Trives du med stort kundeansvar og kan du styre projekter sikkert i mål i en travl hverdag alene og i samspil med kollegaer i Danmark og USA.

Så er det måske lige dig, vi mangler.

Til vores udviklingsafdeling i Rufac i Rudkøbing søger vi en ambitiøs projektleder til større og mindre kundeprojekter. Som projektleder hos os bliver du en del af vores udviklingsteam både i DK og USA.

Om jobbet:

 • Daglig projektledelse
 • Tegningsudarbejdelse (d.d. anvender vi – Solid Works men skifter til Inventor)
 • Samarbejde mellem vores danske og amerikanske udviklingsafdeling

Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold og et job i en international virksomhed.

Langeland KommunePædagog søges til Bostederne Langeland

Langeland Kommune, Rudkøbing

Vil du være med til at gøre en forskel for andre mennesker, og brænder du for dit arbejde, så er der en spændende stilling klar til dig.

Støttecenteret Hine Bakkevej, som er en afdeling af Bostederne på Langeland, søger en pædagog på 30 timer pr. uge.

Støttecentret Hine Bakkevej er et botilbud til voksne med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Beboerne er aldersmæssigt mellem 20 og 70 år, de vælger selv, om de ønsker at være en del af det sociale fællesskab, som foregår i fælleshuset eller i deres lejligheder.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads i udvikling
 • En arbejdsplads hvor der er frihed under ansvar til at planlægge sin dag sammen med kollegaerne
 • Mulighed for at få indflydelse og medbestemmelse i de pædagogiske og sundhedsfaglige udviklingstiltag
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

GML-HR A/SAmbitiøs produktionsleder

GML-HR A/S søger for Stryhns i Rudkøbing

Til Stryhns Langelænder Pølser i Rudkøbing søges en dygtig produktionsleder, der er interesseret i en karriere inden for fabriksledelse i en af Danmarks førende fødevarevirksomheder.

Som produktionsleder bliver du ansvarlig for produktionen på fabrikken fra råvare til afsendelse. Du vil få et direkte ledelsesansvar for to teamledere samt blive indirekte ansvarlig for 30 til 70 produktionsmedarbejdere alt efter sæsonen.

Ud over den daglige drift, vil der være gode muligheder for at præge udviklingen af fabrikken og produktionen på den lange bane.

GML-HR A/S
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
Geveko Markings Denmark A/S
Lagermedarbejder til international produktionsvirksomhed i vækst

Geveko Markings Denmark A/S, Rudkøbing

Motiveres du af at arbejde på lager? Er du god til det praktiske arbejde med at få et lager til at fungere optimalt? Så er du måske den nye lagermedarbejder, som vi leder efter. Vi vækster og søger derfor lagermedarbejdere til vores produktion på Langeland. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Som Lagermedarbejder hos Geveko Markings får du en rolle med tæt samarbejde både med Produktionen og Forsendelsesafdeling.

Jobbet som Lagermedarbejder kommer til at indebære følgende arbejds- og ansvarsopgaver:

 • Ordrepluk rundt på lageret via scanner.
 • Stå ved plukbånd og ligge pakker på de rigtige paller via ERP-system (AXAPTA)
 • Håndtering af tunge løft ved brug af korrekte hjælpemidler.
 • Diverse ad hoc-opgaver.
Geveko Markings Denmark A/S
Geveko Markings Denmark A/S
Produktionsmedarbejder til international produktionsvirksomhed i vækst

Geveko Markings Denmark A/S, Rudkøbing

Motiveres du af at arbejde med produktion? Er du god til at sørge for det praktiske arbejde med at få en produktion til at fungere optimalt? Så er dette job som produktionsmedarbejder måske det rette for dig? Vi vækster og søger derfor produktionsmedarbejdere til vores produktion på Langeland. Tiltrædelse hurtigst muligt.

I rollen som produktionsmedarbejder vi du få følgende arbejds– og ansvarsopgaver:

 • Arbejde på forskellige produktionsstationer. Der vil kunne forekomme en del ensidigt gentagende arbejde, men der vil være rotation mellem de forskellige arbejdsstationer.
 • Diverse ad hoc-opgaver.
Geveko Markings Denmark A/S
Hansen Toft A/SQHSE Specialist

Hansen Toft A/S søger for Geveko Markings Denmark A/S i Kastrup/Rudkøbing

Nøgleposition i en international produktionsvirksomhed i vækst

Du får reference til Head of Group QHSE og er medansvarlig for, at gruppen som helhed overholder og efterlever krav og lokale retningslinjer på QHSE-området.

Du vil, med reference til Head of Group QHSE, være en central og faglig støttefunktion på processer, systemer og dokumentation for afdelingens pt. to andre QHSE-medarbejdere i henholdsvis Sverige og på Langeland.

Af nøgleopgaver kan bl.a. nævnes:

 • Sætte fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed i en international virksomhed med store kvalitetskrav
 • På sigt medvirke til en transformation fra en decentral til en multisite-certificering af hele Geveko Markings Group i henhold til ISO 9001 og ISO 14001 gennem planlagt årskalender på alle produktionssites
Hansen Toft A/S
Indrykket: 
Danahus Plejecenter søger social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til fast stilling som afløser i alle ...
Danahus Plejecenter søger en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper fra den 1. marts 2021 eller efter aftale, til at indgå i vores faste stab.
Langeland Kommune, Rudkøbing
Jobcenter
Indrykket: 
Giv sårbare børn og deres familier på Langeland en oplevelse for livet
Vil du være med til at skabe oplevelser for livet, for børn fra udsatte positioner og deres familier i Langeland kommune, så er det dig, vi har brug for i Familieoplevelsesklubben!
Red Barnet, Langeland
frivilligjob.dk
Indrykket: 
Vvs-montør
Er du en dygtig og erfaren VVS-montør med et KMO-bevis?
Simon Risbjerg El & Køl A/S, Rudkøbing
Simon Risbjerg El & Køl A/S
Indrykket: 
Social- og sundhedshjælper til fast stilling på 30 timer til Humble Plejecenter
Vi søger en social- og sundhedshjælper pr. 1. marts 2021 til dagvagt.
Langeland Kommune, Humble
Jobcenter
Indrykket: 
Rengøringsassistent søges
Som rengøringsassistent i Ambo Ejendomsservice A/S skal du rengøre opgange, flyttelejligheder, kontor, vaskerum mm.
AMBO EJENDOMSSERVICE A/S, Middelfart, Odense, Rudkøbing, Svendborg
Jobcenter
Indrykket: