3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

THISTED KOMMUNE

Botaniker til Thy

Hurup

Kan det friste med en sommer under åben himmel iført lup og gummistøvler? Har du et stærkt artskendskab og erfaring med at lave besigtigelser af §3-beskyttet natur? Så er det måske dig, vi mangler til at hjælpe os med at registrere naturen i Thy. Vi har lige nu et barselsvikariat på 37 timer i ugen i Team Natur, som er et erfarent team, hvor både faglighed og humør er højt.

§3-besigtigelserne skal laves i forbindelse med projekter, sagsbehandling og 10 års gennemgang. Du kommer derfor bredt omkring både fagligt og geografisk, da Thisted Kommune også er en stor kommune med varieret natur.

Gem

Brunshøjgård søger dygtig kollega til farestald

Hurup Thy

Brunshøjgård søger en dygtig og ansvarsbevidst person til at hjælpe med den daglig drift i farestalden.

Indrykket:
Hentet fra JobStafet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV