4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Søborg Tømmerhandel

Erfaren pladsmedarbejder

Søborg

Som pladsmedarbejder bliver du involveret i en bred vifte af opgaver – lige fra at pakke kundeordrer, hjælpe kunderne på lageret, fylde varer på plads og i galger – samt losse og læsse lastbiler.

Du kan forvente et spændende job med gode udviklingsmuligheder, fantastiske kolleger og en daglig omgangstone, som er fri og uformel. Vi sætter en ære i at bevare et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivslen vægtes højt.

Darios Truffles ApS

Operations Associate

Søborg

Dario's Truffles er førende leverandør i Norden af de fineste trøfler, og vi betjener et eliteklientel, herunder toprestauranter og eksklusive detailbutikker.

I rollen som Operations Associate vil du være ansvarlig for daglig kundekontakt, lagerstyring, inklusiv ordrehåndtering og levering af vores produkter for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse.

Med fleksible arbejdstider tilbyder denne fuldtidsstilling en balanceret tilgang til arbejde og privatliv samtidig med, at den giver rigelige muligheder for karrierevækst.

Darios Truffles ApS
Gem
Moment

Lagermedarbejder til pluk og pak aftenhold

Søborg

Står du og mangler et godt studiejob eller fastarbejde, så er her en god mulighed for et spændende job.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Lagermedarbejder til deltid

Farum, Glostrup, Herlev, Skovlunde, Smørum, Søborg, Taastrup, Værløse

Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til at arbejde på et lager ved en større virksomhedskæde lidt uden for København.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV