6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Skolesekretær søges til Specialundervisningscentret Præstegårdsskolen, Urban C

Esbjerg Kommune

Urbanskolen søger snarest muligt, senest pr. 1. december 2022, en skolesekretær til en fast stilling er på 35 timer, med primær tilknytning til Specialundervisningscentret Præstegårdsskolen, Urban C.

Urbanskolen er en ambitiøs skole karakteriseret ved masser af energi, stort engagement og lyst til udvikling. Skolen har et tæt samarbejde med de lokale foreninger og andre, der gerne vil samarbejde med os i lokalområdet, samt skoletjenestens tilbud. Afdelingerne har tradition for et højt fagligt niveau og for at arbejde med det fælles ansvar i forhold til miljø og kultur.

Du kan forvente, at

 • møde glade og forventningsfulde kolleger, elever og forældre
 • få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
 • få kollegaer der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden
Scandic Hotel A/S
Receptionist, fuldtid, Scandic Olympic

Scandic Hotel A/S, Esbjerg

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Receptionist på Scandic Olympic.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Gem
Vestas Wind Systems A/S Department Assistant

Vestas Wind Systems A/S, Esbjerg

Do you want to work for a fast-growing international green company? Do you have great administrative and secretarial experience and a positive mindset? We are looking for you.

Responsibilities

 • To provide general administration and secretarial support to the Service Manager, Service Supervisors and Offshore Service Technicians as required
 • The Department Assistant is part of the Offshore Service Department located in Esbjerg Denmark, with primary focus of the new Horns Rev 3 site in Esbjerg and other Service sites in DK; additionally more V236 sites are being built for the future
 • The Department Assistant is responsible for handling a wide range of practical and administrative tasks related to the Local Service Site organization, arranging meetings, note taking etc.
Aller Aqua DIREKTIONSSEKRETÆR

Aller Aqua, Christiansfeld

Motiveres du af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor initiativ, handling og ansvarlighed vægtes højt, og har du lyst til at være med til at gøre en forskel i en velrenommeret international virksomhed?

Som direktionssekretær bliver du en del af Aller Aqua Group, hvor du vil være en vigtig sparringspartner for koncernens CEO samtidig med, at du understøtter den øvrige direktion og bestyrelse. I stillingen vil der desuden være HR relaterede opgaver, og det er derfor en vigtig nøgleposition, hvor du i det daglige vil have mange kontaktflader til både interne og eksterne interessenter.

Du får bl.a ansvar for:

 • PA-opgaver for CEO og direktion, hvor du skaber og holder struktur i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver.
 • Koordinering af interne og eksterne møder, herunder direktions- , bestyrelses- og managementmøder.
 • Koordinering af diverse rejser, herunder bestille rejser, hotel, forplejning m.v.
DANESPO A/S Direktionssekretær

DANESPO A/S, Give

Varieret hverdag * Tæt på beslutningerne * Styr på tingene * Godt humør

Vi søger en dygtig Direktionssekretær, som kan være en værdiskabende partner for direktionen. Rollen som direktionssekretær er sammensat af faglige opgaver, sparring og alle former for assistance i forhold til virksomhedens direktion og bestyrelse.

Opgaverne er alsidige, og ansvaret for direktionssekretæren er overordnet set, at understøtte direktionen i deres arbejde, samt følge aktivt med i alle former for beslutninger, projekter, aftaler m.m., der er truffet af direktionen.

Man har en aktivt koordinerende rolle i forhold til bestyrelse, direktion og resten af organisationen. Man vil også blive ansvarlig for virksomhedens HR og få en vigtig rolle i forhold til marketingaktiviteter.

Ledelsessekretær til fast stilling på Psykiatrisk afdeling i Vejle
Region Syddanmark Psykiatrisk afdeling i Vejle søger snarest muligt en sekretær til vores psykiatrisygehus i Vejle.
Region Syddanmark, Vejle
Region Syddanmark
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV