3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aabenraa SognKontorassistent og receptionist til Fælleskontoret

Aabenraa Sogn

En 32 timers stilling som kontorassistent og receptionist ved Fælleskontoret i Aabenraa sogn er ledig pr. 1. august 2021.

Fælleskontoret er et kontorfælleskab imellem Aabenraa Provsti og Aabenraa sogn med samlet 9 medarbejdere. Vi tilbyder et spændende job i samspil med gode kolleger i et aktivt sogn. Der er gode muligheder for personlig udvikling.

Som receptionist og kontorassistent i Fælleskontoret er du ofte den første personlige og telefoniske kontakt til sognets brugere og provstiets gæster, og det er helt centralt for os, at du er dygtig til at etablere en god og positiv kontakt til vores brugere og gæster.

Esbjerg Kommune
Skolesekretær til Vadehavsskolen

Esbjerg Kommune, Ribe

Vadehavsskolen søger en sekretær i 30 timer om ugen til ansættelse pr. 1. august 2021.

Du vil blive en del af Vadehavsskolens sekretariat. Sekretariatet løser i samarbejde Vadehavsskolens administrative opgaver og servicerer ledelsesteamet og Vadehavsskolens brugere og personale. Det forventes, at du med din arbejdsindsats, kritiske stillingtagen og gode ideer bidrager aktivt og hjælpsomt til teamet.

Din primære ansættelse vil dog være på Egebæk-Hviding Skole Vadehav.

Daglig drift på Egebæk-Hviding skole Vadehav, herunder bl.a.:

  • Elev- og personaleadministration i Tea, Trio og EKansat
  • Telefonpasning
  • Håndtering af elevers buskort
  • Morgenvikardækning alle hverdage
FakkelgaardenMedarbejder eller studenterafløser til receptionen søges på Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Fakkelgaarden, Kruså

Som ansat i receptionen er du som regel både den første og sidste gæsten møder i forbindelse med sit ophold på Fakkelgaarden. Derfor er det afgørende, at dit servicegen er udover det sædvanlige, at du ALTID sætter gæsten i centrum og at du først er tilfreds, når gæsten er det.

Du er måske ved at afslutte din studentereksamen, og vil tage et sabbatår. Alternativt er du i gang med at studere og ønsker et studiejob indenfor servicefaget.

Vi tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads med ordnede forhold. Du bliver en del af et engageret team, der brænder for at yde den ekstraordinære service.