6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Comwell SorøReceptionssupervisor

Comwell Sorø

Elsker du gæster, og har du et godt administrativt overblik? – Så er du den, vi mangler, som vores nye receptionssupervisor på Comwell Sorø.

Comwell søger kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi spændende og udfordrende jobs, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Som receptionssupervisor på Comwell Sorø vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. Du indgår i vagtplanen på lige fod med resten af receptionens medarbejdere, men vil have et udvidet ansvarsområde og være stedfortræder for receptionschefen. Opgaverne er alsidige men bærer præg af administrative opgaver.

O’Sullivan ConsultingOffice Manager, (provstisekretær) Folkekirken

O’Sullivan Consulting søger for Slagelse Provsti

Du træder ind i en historisk og dog moderne verden med din brede erfaring. Vi drømmer om dig, der både kan klare den daglige administration – og samtidig være med til at sikre en sund økonomi og byggepraksis.

Vi kan garantere, at du får en stor berøringsflade. Du får ansvar. Og du får indflydelse.

Du skal være skarp på administrationsprocesser, have gode faglige forudsætninger og en arbejdsmæssig ballast med i bagagen. Du deltager i den administrative sagsbehandling og journalisering. Du har blik for løbende at løse opgaverne smartere og enklere. Du er samtidig sekretær for Provst og Provstiudvalg. Du er med til at sørge for indkøb både af kontorartikler og traktement ved møder.

Receptionsmedarbejder til Holbæk Sportsby
Holbæk Sportsby er et unikt idræts-og sundhedscenter, hvor 29 foreninger har deres base i et fællesskab.
Holbæk SportsBy, Holbæk
Jobcenter
Telefonist til fastansættelse, Omstillingen, akutafdelingen, Slagelse Sygehus
I Omstillingen på Slagelse Sygehus søger vi en ny kollega til at indgå i vores dygtige team af telefonister.
Region Sjælland, Slagelse
Jobcenter
Direktionssekretær
Kalundborg Kommune søger en direktionssekretær til Ledelse, jura og kommunikation, da én af vore kollegaer har valgt at gå på pension.
Kalundborg Kommune, Kalundborg
Kalundborg Kommune
Skolesekretær til Horslunde Landsbyordning
Kan du lide at arbejde struktureret og glædes du ved at hjælpe andre?
Horslunde Landsbyordning, Horslunde
Jobcenter