5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TV2/NORD GENOPSLAG: Chefsekretær

TV2/NORD, Aabybro

TV2 Nords chefsekretær gennem mere end 33 år takker af. Derfor søger vi nu afløseren, som både kan og vil være med til at tegne fremtidens TV2 Nord.

Vores nye chefsekretær skal nemlig indgå i tæt samarbejde med ledelsen, som består af den administrerende direktør og syv chefer. Chefsekretæren får ligeledes en vigtig opgave i forhold til samarbejdet med TV2 Nords bestyrelse. For den rigtige person byder jobbet desuden på gode muligheder for at påtage sig ansvar og udvikle ledelsesmæssige kompetencer gennem selv at drive udviklings- og projektopgaver i huset på vegne af ledelsen.

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyhedsmedie på web, tv og på de sociale medier. Mediehuset ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro, og vi har desuden lokalredaktioner i Frederikshavn, Aalborg og Hobro.

MatchMind Receptionist

MatchMind søger for Palle Mørch A/S i Aalborg

Har du lyst til at være ansigtet udadtil i receptionen og give kunder, samarbejdspartnere og kolleger den bedste service? - så er jobbet som Receptionist hos Palle Mørch måske noget for dig!

Palle Mørch A/S søger en dygtig og serviceminded Receptionist. Jobbet er fuld tid og et vikariat med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaver

  • Besvare telefon og mail
  • Gennemse regnskaber
  • Tage imod gæster på kontoret
Leoni Advokater
Advokatsekretær til afdeling i Aalborg

Leoni Advokater

Vi har travlt, og derfor søger Leoni Advokater en advokatsekretær til vores afdeling i Aalborg.

Leoni Advokater er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg, Holstebro og Aalborg. Vi beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Aalborg. Få yderligere oplysninger om virksomheden på vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk.

Der er tale om en fuldtidsstilling til udførelse af advokatsekretæropgaver i nært samarbejde med jurister og øvrige sekretærer i Aalborg-afdelingen. Arbejdet vil primært bestå i arbejdsopgaver inden for det erhvervsretlige område, men også meget gerne dødsbobehandling, konkursbehandling og tvangsauktioner. Vi tilpasser gerne de faglige emner efter den rette person, da vi er fleksible.

Leoni Advokater
Tican Fresh Meat A/S
Receptionist

Tican Fresh Meat A/S, Thisted

Er du serviceminded, og trives du i et uformelt miljø, hvor opgaverne kan variere meget fra dag til dag i både omfang og indhold? Har du den venlige stemme og det imødekommende smil, som gør, at både medarbejdere, kunder og andre gæster føler sig velkomne? Så er det måske dig, der skal være vores nye receptionist hos Tican i Thisted.

Som receptionist er du først og fremmest vores ansigt udadtil, men du får også en bred vifte af andre opgaver som beskrevet herunder. Jobbet:

  • Telefonomstilling
  • Modtagelse af gæster og kunder
  • Håndtering af post
Tican Fresh Meat A/S
Vesthimmerlands Kommune Udviklingskonsulent

Vesthimmerlands Kommune, Aars

Vi har byggegrunde og bygninger til salg – men mangler en kollega til at arbejde med salg og politisk sagsbehandling. Er det jobbet for dig? Så tøv ikke med at sende os en ansøgning.

Vi tilbyder en spændende hverdag tæt på den politiske og administrative ledelse, hvor du arbejder selvstændigt, men samtidig er del af en kollegagruppe.

Vi søger en kollega, som kan lide at have kontakt til mange mennesker, som kender til kommunal lovgivning om udbud og salgskontrakter og som er stærk på skrift i sagsfremstilling til kommunens Økonomiudvalg.

Dine opgaver bliver primært køb og salg af kommunale byggegrunde og bygninger.

Du vil blive inddraget i den strategiske planlægning af nye boligkvarterer og områder til erhvervsudvikling, ligesom du vil deltage i løsningen af købs- og salgssager med meget forskelligartede juridiske problemstillinger både i form af sparring og konkret sagsbehandling – typisk i samarbejde med kommunens kommunaldirektør.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV