6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halberg A/S

Direktionsassistent

Svendborg

Sætter du en ære i at have styr på tingene, arbejde struktureret og yde fremragende service til den øverste ledelse i en af Sydfyns største private arbejdspladser?

Vi tilbyder en afvekslende hverdag, hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, kvalitet i arbejdet en selvfølgelighed og fokus på trivsel er høj, samtidig med at vi har det sjovt i hverdagen.

Halberg A/S
Great Northern

Receptionist

Kerteminde

Vil du være med til at levere den gode gæsteoplevelse på Great Northern, der med udgangspunkt i begejstringen for golf, kombinerer golfsporten, restaurant, spa og hoteldrift? Og har du samtidig erfaring med gæsteservice, så er du den, vi søger. Du får den vigtige opgave at sikre, at vores gæster føler sig velkomne fra det øjeblik, de træder ind ad døren, og til de rejser igen.

Great Northern, er et golf- og sparesort som åbnede i sommeren 2017. Vores unikke faciliteter rummer blandt andet 4500 kvm spa område, en imponerende restaurant bygning, der udover vores restaurant huser mødelokaler og hotelreception. Et hotel med 15 særskilte luksusværelser samt vores Golf Klubhus.

Du bliver en vigtig del af at sikre servicering af alle gæster via Receptionen i klubhuset– golfspillere, restaurant-, spa-, møde- og hotelgæster – fra velkomst til afrejse.

Scandic Hotel A/S

Night receptionist, deltid med mulighed for merarbejde, Scandic Odense

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye ”natteravn” på Scandic Odense.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Kiropraktisk Klinik v/Birgitte Slæbæk Nielsen

Til kiropraktorklinik i Odense V med en kiropraktor søges pr. 1/4-2024 to kliniksekretærer

Odense V

Arbejdet består i at være behandlerens højre hånd, åbne og lukke klinikken, tage telefon, modtage og ekspedere patienter, afregne, aftale ny tid, besvare mails, afregne kreditkort og mobilepay, afstemme kasse, diverse korrespondance og kontorarbejde, afspritning af kabiner, oprydning i klinikken m.v.

Ugentlig arbejdstid 15-20 timer. Dog er det en forudsætning, at du er fleksibel, således at du ved sygdom og ferie er indstillet på at arbejde mere.

Kliniksekretær

Vissenbjerg

Vi søger dig til at passe vores reception og vores telefon, løse dagligdagens sekretæropgaver, hjælpe med vores daglige bogføring og...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Reception Manager

Hesselager

Vi ønsker at blive verdens førende campingkæde ved at fokusere på innovation, bæredygtighed og datadrevet gæsteindsigt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV