6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ISS Facility Services A/S
ISS søger en værtinde/receptionist til vores kunde i Odense

ISS Facility Services A/S

Trives du med at modtage og betjene gæster, så de får gode og uforglemmelige serviceoplevelser? Så er du måske ISS’ nye værtinde hos vores kunde i Odense.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Hos ISS søger vi lige nu en værtinde/receptionist til vores kunde i Odense. Her vil du blive ISS og kundens ansigt udadtil, og det bliver din fornemmeste opgave, at kundens gæster og andre, der kommer i receptionen samt afholder møder i mødecenteret, bliver taget godt imod og får en god oplevelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil derfor være at servicere virksomhedens gæster i receptionen, sørge for at give husets brugere besked om ankommende gæster, samt sikre den gode serviceoplevelse i Mødecenteret i forhold til servering af mødeforplejning og sikring at alle lokaler altid fremstår rene og præsentable.

ISS Facility Services A/S
RGC Management A/S
Juleassistance til Informationen på Torvet i Rosengårdcentret

RGC Management A/S, Odense

Er du servicemindet og har let til smil? Kan du holde hovedet koldt i travle perioder og har du behov for job i årets sidste måneder? - Så er du måske den rette til at give Rosengårdcentrets kunder en god oplevelse i juletiden.

Informationen i Rosengårdcentret er på mange måder omdrejningspunkt for kundernes oplevelse i centret. Som medarbejder i Informationen møder du derfor mange forskellige udfordringer og har mange bolde i luften.

Vi søger en udadvendt og smilende kollega, der kan assistere teamet i Informationen med bl.a. kundebetjening, håndtering af gavekort, betjening af udenlandske kollegaer, vejledning om faciliteter og butikker i centret samt dialog med centrets øvrige afdelinger. Service er i alle henseender et vigtigt element.

Godt Smil Administration ApS Erfaren Receptionist

Godt Smil Administration ApS, Odense

Har du overblikket, samtidig med at du kan møde patienterne med et smil? Er du den, der kan give kollegaen hjælp og god støtte? Skal du være en del af en ny klinik, hvor vi allerede har så mange patienter, at vi må bygge ud og ansætte flere gode kolleger? Hvis ja – så er du måske vores nye receptionist i Godt Smil Odense M.

Som receptionist i Godt Smil vil du primært sidde i receptionen, men også hjælpe til andre steder på klinikken i travle perioder.

Dine ansvarsområder og opgaver i overskrifter:

  • Sikre, at der er en fuld aftalebog på dagen og frem i tiden
  • Daglig patientkontakt på klinikken og på telefonen
  • Administrative rutiner i samarbejde med vores servicecenter og økonomiafdeling
Randstad A/S
Administrativ medarbejder

Randstad A/S søger for ForeFlight i Odense

For vores kunde ForeFlight beliggende i Odense søger Randstad en administrativ medarbejder til en bred vifte af opgaver. Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen.

Du bliver et centralt omdrejningspunkt i virksomheden, da dine opgaver spænder bredt og alsidigt. Dine primære funktioner er som servicefunktion ud til de øvrige afdelinger. Du vil blive ansvarlig for receptionen, hvilket er et nyt ansvarsområde, som du er med til at bygge op fra bunden. Derudover vil du få en del administrative opgaver samt fungere som support for HR-afdelingen.

ForeFlight blev grundlagt i 2007 med én mission: At skabe software, der gør flyplanlægning lettere. Siden da har ForeFlight ikke kun revolutioneret pilotens “flight bag”, men også lagt fundamentet til at gøre mobilapps til flyplanlægning et must for flyoperationer.

Gem
Receptionist
Vi søger ansvarsbevidste og smilende receptionister til at indgå i vores team ca. 10-15 timer om ugen.
CLAUSSLOTH.DK SVENDBORG ApS, Odense C
CLAUSSLOTH.DK SVENDBORG ApS
Indrykket:
Kompetent og engageret sekretær til Hyllehøj Børneunivers
Hyllehøj Børneunivers har vokseværk – derfor søger vi en kollega til vores sekretær i vores Børneunivers.
Middelfart Kommune, Middelfart
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV