6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate 2021

Teach First Danmark

Kan du motivere, inspirere og lære fra dig?

Bliv en del af et fuldt lønnet graduate-program for topmotiverede universitetskandidater, som har potentialet til at løse et af Danmarks største problemer:

Hvert år går 5000 elever ud af folkeskolen uden at kunne regne, skrive eller læse godt nok til at få en ungdomsuddannelse. Det begrænser deres muligheder i livet.

Det er et problem, du kan være med til at løse:

 • Du bliver ansat som lærer på en folkeskole i et socialt udsat boligområde.
 • Du videreuddanner dig til lærer sideløbende med dit arbejde som lærer.
 • Du sparrer med en mentor og andre graduates fra Teach First Danmark.
 • Du får viden og indsigt til at modvirke negativ social arv i Danmark.
 • Du bidrager til at vække potentialet hos alle børn og unge i Danmark.

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Minimumskravet er en gennemført bachelorgrad senest 15. juni 2021.

ToldstyrelsenEngageret tolder og scanneroperatør i Nørre Alslev

Toldstyrelsen

Vil du være med til at sikre toldindtægter og beskytte borgere og samfundet mod ulovlig ind- og udførsel af varer? Kan du se dig selv kontrollere varer og rejsende og scanne containere og transportmidler for at afsløre smugleri? Så har vi jobbet til dig.

Din overordnede opgave er – i tæt samarbejde med dine kolleger – at sikre toldindtægter og beskytte borgere og samfund mod farlige og ulovlige varer. Vi søger primært efter ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb, som rejsende, importører eller eksportører måtte have skjult i deres bagage, transportmidler eller fragt.

Ud over toldkontrol, som finder sted ved landegrænser, havne og transportcentre, skal du færdiggøre kontrollerne administrativt, når du vender tilbage til kontoret.

Toldstyrelsen
Indrykket: 
ROSSMANNeCommerce Country Manager Denmark

ROSSMANN

Today, ROSSMANN is one of the largest drugstore chains in Europe and counts 56,200 employees and 4,088 stores in Europe. Customers find a particularly extensive range of products covering all areas of daily life. 4,600 of a total of 21,700 drugstores articles belong to 28 private ROSSMANN labels.

For our eCommerce expansion we are looking for an eCommerce Country Manager Denmark. You will be the first person to join us on this exiting journey.

Your tasks:

 • You are responsible for our danish online shop and represent ROSSMANN eCommerce for all of Denmark
 • You coordinate and manage our danish online marketing agency
 • You plan and set up promotion activities in accordance with different stakeholders at ROSSMANN (such as CRM, IT, logistics or purchasing)
Egernsund Wienerberger A/S
Salgschef til Egernsund Wienerberger Tyskland

Egernsund Wienerberger A/S

Med reference til den kommercielle direktør bliver du ansvarlig for salget til såvel eksisterende som nye kunder i Tyskland, og vil fungere som leder for vores 4 dedikerede tyske eksterne konsulenter. Derudover bliver du ansvarlig for vores agenter og VIP-kunder.

Din primære opgave bliver at igangsætte og eksekvere indsatsen ud fra de strategiske retninger den kommercielle ledelse har lagt. Dette indebærer at gå forrest i planlægningen af indsatserne, via analyse af kundernes behov, markedets tendenser og ved at have fingeren på pulsen i forhold til kunder, beslutningstagere og markedet i hele salgskæden. Herefter skal du sikre planlægningen og gennemførelse af den konkrete salgsindsats hos såvel via mersalg til eksisterende som nye kunder.

Egernsund Wienerberger A/S
Swim & Fun Scandinavia ApSSvensktalende supporter/ koordinator søges til vores svenske kundeserviceafdeling

Swim & Fun Scandinavia ApS, Roskilde

Vil du være vores ansigt udadtil og indgå i et team med fart på og masser af godt humør? Så hører vi meget gerne fra dig!

Til en nyoprettet stilling søger vi en ny, svensktalende kundeservicemedarbejder til vores support.

Swim & Fun er en virksomhed i stor vækst – specielt på det svenske marked. Derfor søger vi nu en ny kollega, der kan være med til at varetage denne del af vores kundeservice.

I dagligdagen vil dine primære opgaver være at besvare indkommende opkald – primært svenske. Du vil ligeledes besvare forespørgsler pr. mail og chat og behandle reklamationer – ligeledes på svensk.

ComputerSalg - online MEGA storeTysktalende kundeservicemedarbejder

ComputerSalg - online MEGA store, Ringsted

Vil du være med til at profilere os på det tyske marked og gøre en af branchens bedste onlineforhandlere endnu bedre?

Så tilbyder vi et job i en af Danmarks største webshops inden for salg af forbrugerelektronik, hvor du med dit kundetække kan være med til at profilere os på det tyske marked.

Din dag går typisk med at du:

 • Svarer på tyske kundemails indenfor pre- og after-sales og laver ordreopfølgninger – du ajourfører kunder løbende med status på deres bestillinger, som kan være alt fra elektronikprodukter, legetøj, kontorartikler og boligvarer
 • Passer den tyske telefonlinje fra kl. 10:00 – 16:00, hvor du hjælper kunderne med deres ordrer, returforsendelser eller produkter, der ikke virker
 • Laver mindre oversættelsesopgaver fra dansk til tysk ved behov, fx af vores produkttekster