22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 22 resultater.
Miljø- og Fødevareministeriet12 handlekraftige og kvalitetsbevidste sagsbehandlere til Arealtilskud

Miljø- og Fødevareministeriet, Augustenborg eller Tønder

Vil du være med til at sikre effektiv sagsbehandling og udbetaling af støtte til landmændene? Og vil du arbejde med opgaver, der har stor betydning for samfundet? Så er du måske en af vores nye kolleger i Tønder eller Augustenborg.

I enheden Arealtilskud arbejder vi med sagsbehandling og administration af de arealbaserede tilskudsordninger til landbruget, bl.a. tilskud til Pleje af græs-og naturarealer samt Økologisk arealtilskud.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Sagsbehandling af ansøgninger om arealstøtte
 • Håndtering af ændringssager og producentskifte.
 • Skriftlig og telefonisk kundebetjening af landmænd og konsulenter
Sikkerhedsstyrelsen
Tekniske sagsbehandlere til markedsovervågning

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Sikkerhedsstyrelsen har ansvar for teknisk sikkerhed i Danmark. Det gælder lige fra legetøj til elektriske anlæg. Vi søger nu 5 tekniske sagsbehandlere, som kan være med til at udføre markedsovervågning og drive vores digitale udvikling.

Du skal gennemføre sagsbehandling fra start til slut. Det betyder, at du skal kunne vurdere tekniske produkters sikkerhed og være i stand til på en let og overskuelig måde at beskrive behov for tests og fortolke testresultater. Interesse og flair for at sætte dig ind i reglerne på områderne og de spilleregler, der gælder for myndighedsudøvelse er en nødvendighed.

Du kommer til at bidrage til det strategiske arbejde med din viden og indsigt, og du vil på sigt komme til at indgå i projekter, der sikrer Sikkerhedsstyrelsens fortsatte udvikling og driver markedsovervågning og tilsyn i en digital retning.

Sikkerhedsstyrelsen
Sagssupporter til planlægning og sagsbehandling

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vi har travlt, og søger derfor endnu to sagssupportere, der vil tage del i vores opgaver med markedsovervågning og sagsbehandling.

Dine vigtigste opgaver bliver:

 • Indsamling af oplysninger. Vi indsamler løbende informationer om produkter og sikrer, at de lever op til reglerne inden for de givne lovområder. Det medfører også en del tid ved tasterne, blandt andet når du skal udtage produkter, sende produkter til test, udarbejde dokumentation eller indtaste oplysningerne i systemer.
 • ’Alt det dér midt imellem’. Sideløbende med din rolle som sagssupporter løser du også interne ad hoc-opgaver, der på den lange bane gør processer smidigere og får samarbejdet i vores organisation til at rykke fra fjerde til femte gear. Du indgår i projekter, der skal bringe os et skridt tættere på at realisere styrelsens ambition om at være en moderne, digital og serviceorienteret myndighed.
S/I FGU SønderjyllandAdministrations- og økonomichef

S/I FGU Sønderjylland, Sønderborg

FGU Sønderjylland søger en administrations- og økonomichef til at udvikle den administrative struktur og den økonomiske drift

FGU Sønderjylland har siden etableringen i 2019 haft et stort fokus på at sikre sammenhængskraft i en organisation med 7 afdelinger i hele Sønderjylland. Der er ambitiøse mål for elevernes uddannelse og trivsel samt uddannelsesmiljøet. En vigtig faktor i at kunne realisere disse mål er at få såvel de administrative rutiner og opgaver som den økonomiske og bygningsmæssige drift til at understøtte det pædagogiske arbejde.

Som administrations- og økonomichef bliver du ansvarlig for den daglige ledelse af de administrative/økonomiske medarbejdere, den samlede økonomi, elevadministrationen, bygningsservice/-projekter og indkøbsaftaler.

GældsstyrelsenEr du klar til at håndtere henvendelser til Gældsstyrelsen Tønder? - Så er du vores nye frontmedarbejder

Gældsstyrelsen

Sætter du kunden i centrum? Har du lyst til at besvare henvendelser om håndtering af gæld? Så har vi et helt unikt job i Tønder, hvor du kan være med til at sætte dit præg på god kundeservice i fremtiden.

Gældsstyrelsen har ansvaret for at inddrive gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for vores samfund og finansieringen af vores fælles velfærd. Vi søger nu flere frontmedarbejdere, der kan skabe gode kundeoplevelser via telefon og på mail, og samtidig sikre, at vores kunder oplever enkel og effektiv service i kontakten med os. Din opgave bliver primært at besvare telefoniske henvendelser, give faglig vejledning samt håndtere brevpost og mailhenvendelser.

Gældsstyrelsen
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Jobcentre i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver, eller har du siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vi søger myndighedsrådgivere til følgende områder:

 • Sygedagpenge, jobafklarings- og ressourceforløb
 • Forsikrede ledige
 • Revalidering og fleksjob
Kommune Konsulenterne
Esbjerg Kommune
Tværfaglig leder til Pædagogisk Enhed i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at være aktiv medskabende og drivende i udviklingen af Pædagogisk Enhed? Har du stærke ledelsesmæssige kompetencer, som kan fokusere på både helhed og det konkrete?

Pædagogisk Enhed i Børn & Kultur søger en leder med tværfagligt fokus, der kan indgå i et ledelsesteam, hvor der er stor fokus på udvikling, retningsskabelse og samarbejde.

Vi ønsker en leder som har modet til at udfordre, evnen til at tænke ud af boksen og karisma der kan samle. Du skal kunne skabe følgeskab og engagement og tage fat, samt være samarbejds- og netværksorienteret. Du skal være medskabende i udviklingen og driften af Pædagogisk Enhed. Og det skal gøres i tæt samarbejde med de to andre tværfaglige ledere i Pædagogisk Enhed.

Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
 • Vedr. børn og handicap: opdateret viden på SEL § 41, 42 og 44/84
Kommune Konsulenterne
Administrativ medarbejder med interesse for landbrug til en stilling i økologiadministrationen i Augustenborg
Økologien er inde i en rivende udvikling, og vi har travlt.
Landbrugsstyrelsen, Augustenborg
Jobcenter
Udviklingskonsulent til Kultur-, Fritids- og Landdistriktsafdeling
Kultur-, fritids- og landdistriktsområdet har de seneste år oplevet et større fokus som et relevant fagområde, der bidrager med løsninger på de store traditionelle velfærdsområder.
Tønder Kommune, Tønder
Jobcenter
Resocialiseringskonsulent til Kriminalforsorgen Syddanmark
Kriminalforsorgen Syddanmark søger en resocialiseringskonsulent, som har lyst til at blive en del af et dynamisk områdekontor med ca. 80 medarbejdere.
Områdekontor Kolding, Kolding
Jobcenter
Handicapkonsulent med høj faglighed til Jobcenter Haderslev
Er du vores nye handicapkonsulent med fokus på at servicere borgere og virksomheder, med henblik på fastholdelse på arbejdspladsen?
Jobcenter, Haderslev
Jobcenter
Kvalitetskonsulent til Kvalitetsafdelingen, Sygehus Sønderjylland
Region Syddanmark Brænder du for kvalitet og patientsikkerhed og har du lyst til at arbejde med risikomanagement?
Region Syddanmark, Aabenraa
Region Syddanmark
Bosætningskonsulent i Aabenraa Kommune
Deler du også vores begejstring for Aabenraa Kommune og Sønderjylland?
Byråds- og Direktionssekretariatet, Aabenraa
Jobcenter
Administrativ medarbejder til Sekretariatet
Arbejdstid: 37 timer ugentligt.
Kolding Kommune, Kolding
Kolding Kommune
Ydelsesmedarbejder Erhverv & Borgerservice
Ydelsesmedarbejder i Erhverv & Borgerservice Vejen.
Vejen Kommune, Vejen
Jobcenter
AC-fuldmægtig til Sundhedsplanlægning
Vil du være tæt på beslutningsprocesserne i sundhedsvæsenet, kan du udarbejde skarpe beslutningsoplæg af høj kvalitet, og trives du med at arbejde i et miljø, hvor det går stærkt?
Sundhedsplanlægning, Vejle
Ofir
Erhvervskoordinator i Teknik og Miljø
Vil du være med til - i en ny funktion - at sikre en erhvervsvenlig sagsbehandling, så virksomhederne oplever et højt serviceniveau og imødekommenhed?
Tønder Kommune, Tønder
Jobcenter
Er du klar til Fremtidens Borgerservice og klar til at sikre borgernes data og har du flair for borgervejledning?
Brænder du for GDPR og rådgivning af borgere og kommune og kan se borgerperspektivet i begge områder - så er du vores nye...
IT, Digitalisering & Gis, Grindsted
Jobcenter