9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pharma Nord
Medarbejder til regulatorisk afdeling

Pharma Nord, Vojens

–Til lægemidler og kosttilskud samt til varetagelse af kommunikation med myndigheder

Pharma Nord søger en ny medarbejder til vores regulatoriske afdeling i Vojens. Som medarbejder i afdelingen deltager man i at sikre godkendelse af nye produkter samt vedligeholdelse af eksisterende produkters tilladelser. Dette sker i samarbejde med interne og eksterne kolleger i Danmark, virksomhedens datterselskaber i udlandet samt i tæt kontakt med diverse myndigheder.

Du vil primært beskæftige dig med blandt andet:

  • Kontakt og samarbejde med lægemiddelstyrelsen, fødevarestyrelsen og andre relevante myndigheder i Danmark og i udlandet.
  • Udarbejdelse af produktdokumentation.
  • Analyse, fortolkning og implementering af diverse EU-love på området.

Se mere om os i videoen her.

Pharma Nord
Færdselsstyrelsen
Administrative medarbejdere til team virksomhedstilsyn og takografkort

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at løse opgaver, der understøtter vores tilsyn på vejtransportområdet? Brænder du for at yde en god service til borgere og virksomheder? Vil du være med til at løse vores nye opgaver på takografkortområdet?

Teamets kerneopgave er administration af og tilsyn med køre- og hviletidsområdet, hvor produktionen er styret af målkrav fastsat på EU-niveau. Tilsynet udføres både i Færdselsstyrelsen og ude hos virksomhederne og omfatter bl.a. aflæsning og kontrol af chaufførernes køre- og hviletid.

Til en start vil du skulle løse opgaver på takografkortområdet med modtagelse og behandling af ansøgninger om takografkort mv. Senere vil du få mulighed for at arbejde med tilsynsopgaver på køre- og hviletidsområdet. Du skal være indstillet på at deltage i udkørende tilsyn hos transportvirksomheder.

Færdselsstyrelsen
SkattestyrelsenHar du lyst til at arbejde med skat på et specialområde?

Skattestyrelsen, Ribe

Motiveres du af faglige udfordringer, og kunne du tænke dig at udvikle dine faglige kompetencer og arbejde indenfor et specialområde i skatteretten? Har du erfaring med sagsbehandling, og er det vigtigt for dig, at der er høj kvalitet i det arbejde, du udfører? Vi søger flere nye engagerede kolleger, som skal hjælpe os med at løfte en spændende opgave indenfor den nordiske trækaftale. Stillingen er et vikariat med udløb 31. december 2021.

I afdelingen Udland løser vi blandt andet administrative opgaver samt laver kontrol af danske borgere, der har indtægter mv. fra udlandet, udenlandske borgere der har indtægter mv. fra Danmark og udenlandske arbejdstagere, der kommer til Danmark for at arbejde i kortere eller længere tid, og i enheden Udland 3 varetager vi også opgaver relateret til den nordiske trækaftale.

Skattestyrelsen
Falck Danmark A/S
Virksomhedskonsulent til Quick Care Sønderborg

Falck Danmark A/S

Vil du være med til at hjælpe borgere videre på arbejdsmarkedet og have kontakt til lokale virksomheder? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig! Vi søger en barselsvikar til vores team i Sønderborg, da en af vores dygtige virksomhedskonsulenter går på orlov.

Som virksomhedskonsulent er du ansvarlig for borgers beskæftigelsesrettede forløb og skal derfor kunne håndtere en bred vifte af spændende arbejdsopgaver centreret omkring at få borgerne ud i ordinært job eller lønnede timer.

Den primære opgave vil være at skabe og etablere jobåbninger til borgerne i samarbejde med de private og offentlige virksomheder i og uden for Quick Cares virksomhedsnetværk.

Falck Danmark A/S
Medarbejder til køb og salg af fast ejendom i Tønder Kommune
Vi søger en dynamisk og helhedstænkende kollega til vores afdeling Ejendomme i Tønder Kommune.
Tønder Kommune, Tønder
Jobcenter
Indrykket: 
Sagsbehandler/visitator til Visitation & Understøttelse
Vi er en afdeling, der er i en løbende proces, hvor vi tilpasser vores organisering efter opgaver og ressourcer.
Visitation & Understøttelse, Aabenraa
Jobcenter
Indrykket: 
Administrativ medarbejder til Ældre & Rehabilitering
En stilling som administrativ medarbejder i teamet Administration og Støttefunktioner er ledig, og ønskes besat snarest muligt.
Vejen Kommune, Rødding
Jobcenter
Indrykket: 
Haderslev FK søger Konsulent til udvikling af sportsligt miljø i Pige-/Kvindeafdelingen i Haderslev FK
Er du nysgerrig, og har du lyst til at arbejde med udvikling af et nyt og spændende fodboldmiljø i pige-/kvindefodbolden i HFK samt udfordre...
HADERSLEV FODBOLDKLUB, Haderslev
Jobcenter
Indrykket: 
Fagligt velfunderet jobrådgiver til rehabiliteringsteamet med formandsfunktion
Arbejdsmarkedsafdelingen i Job og Velfærd søger en jobrådgiver med formandsfunktion i rehabiliteringsteamet og med kendskab til...
Job og Velfærd, Sønderborg
Jobcenter
Indrykket: