15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 15 af 15 resultater.
Frederikshavn KommuneAnerkendende vagtplansadministrator med solide formidlingskompetencer søges til Center for Sundhed og Pleje

Frederikshavn Kommune

Er du en struktureret administrator, der er god til at skabe og opretholde relationer? Og har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for kommunikation og formidling til at sikre den daglige dialog om og administration af vores vagtplanlægning i Sæby, Østervrå og Dybvad? Så må du meget gerne læse videre – det er nemlig dig, vi søger til stillingen som vagtplansadministrator.

Din primære arbejdsopgave består i at varetage den daglige drift af vagtplanlægningen, hvilket indebærer, at du bliver garant for den gode dialog med medarbejderne omkring deres vagtplaner og ønsker hertil.

Derudover sikrer du, at vagtplanlægningen understøtter en optimal anvendelse af plejegruppens ressourcer samt at vagtplaner altid udarbejdes med afsæt i den gældende overenskomst, arbejdstidsregler og lokale retningslinjer.

Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

  • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
  • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
  • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
  • Vedr. børn og handicap: opdateret viden på SEL § 41, 42 og 44/84
Kommune Konsulenterne
ATP
Kunderådgivere/Telefonsupportere til ATP Lønmodtagernes Feriemidler/Feriekonto

ATP, Frederikshavn

Kan du levere god og effektiv kunderådgivning?

Som kunderådgiver/telefonsupporter er det dig, kunderne har kontakt med, når der opstår spørgsmål. Dette foregår både via telefon og sagsbehandling af vores digitale kundehenvendelser, og det bliver din fornemmeste opgave at følge opgaverne til dørs og sikre, at både privat -og erhvervskunder får en god kundeoplevelse.

Vi sørger for at give dig introduktion til både ATP, Feriekonto og Lønmodtagernes Feriemidler, og derfor skal du være indstillet på, at der vil være en del oplæring i starten.

ATP
THISTED KOMMUNE
Chef for Beskæftigelse

THISTED KOMMUNE

Vi søger en chef med høj faglighed, sans for service og et stort engagement, der vil være med til at sætte ambitiøse mål for hele beskæftigelsesindsatsen i Thisted Kommune, både når det gælder borgere, virksomheder og lokalsamfund. Samtidig skal du være med til at sætte barren højt, når det kommer til at skabe fælles løsninger, for der igennem at sikre flest mulige borgere en tilknytning til fremtidens arbejdsmarkedet. Du får en vigtig rolle i formuleringen af strategier og målsætninger, der kan sætte retning og sikre høj kvalitet med fokus på målgruppens behov. Det er derfor væsentligt du kan bidrage med nye ideer, har gennemslagskraft og er inddragende.

Vi tilbyder dig en central rolle i en kommune, der er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme og faglighed, samt en unik mulighed for at udvikle kommunen igennem vigtige beskæftigelsesindsatser. Du får et stort ledelsesrum og muligheden for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen.

THISTED KOMMUNE
Sagsbehandler til Beskæftigelsesafdelingen

THISTED KOMMUNE

Beskæftigelsesafdelingen søger sagsbehandler til Sektion Job & Uddannelse

Team A-Dagpenge består af 9 dygtige og erfarne medarbejdere. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at være rådgivende og guide med udgangspunkt i arbejdsmarkedets efterspørgsel.

Du får engagerede, hjælpsomme og erfarne kolleger med meget forskellige uddannelsesbaggrunde. Vi er meget ambitiøse, har en høj faglighed og arbejder målrettet med at hjælpe borgere ind på arbejdsmarkedet via beskæftigelse og uddannelse. Vi har fokus på udvikling og vil gerne være på forkant med forandringer – og denne udvikling vil du blive en del af. Vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor vi vægter samarbejde og faglig sparring højt. Hos os er det vigtigt, at der i en travl hverdag også er plads til fællesskab og sjov.

Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Jobcentre i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver, eller har du siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vi søger myndighedsrådgivere til følgende områder:

  • Sygedagpenge, jobafklarings- og ressourceforløb
  • Forsikrede ledige
  • Revalidering og fleksjob
Kommune Konsulenterne
Kræftens BekæmpelseKræftens Bekæmpelse Nordjylland søger en områdekonsulent

Kræftens Bekæmpelse, Aalborg

Områdekontoret i Nordjylland søger en områdekonsulent med en gennemsnitlig arbejdstid på 21 timer ugentligt. Områdekonsulenten skal understøtte lokalforeningerne i Kræftens Bekæmpelse og indgå i samarbejde med kommunerne i Region Nordjylland.

Du får sammen med dine kollegaer på områdekontoret ansvar for at understøtte lokalforeningernes udvikling og aktiviteter lokalt. Det gælder både i forhold til lokalforeningernes aktiviteter, patientstøtte, fundraising, kommunale samarbejde og det kræftpolitiske arbejde.

Du har en vigtig rolle i at formidle viden mellem frivillige og ansatte i Kræftens Bekæmpelse. Derudover bidrager du til forskellige tværgående opgaver som fx gennemførelse af møder for frivillige, diverse kommunikationsopgaver, udvikling af redskaber til frivillige og rekruttering af frivillige.

Administrativ medarbejder til Velfærdssekretariatet
En af vores administrative medarbejdere har valgt at gå på efterløn og derfor søger vi en ny medarbejder i Velfærdssekretariatet, Mariagerfjord Kommune.
Mariagerfjord Kommune, Mariager
Jobcenter
Aalborg Stadsarkiv søger engageret og serviceminded kollega (30 timer)
Vil du være med til at aktivere historien sammen med os?
Aalborg Stadsarkiv, Aalborg
Jobcenter
Brunshøjgård I/S søger dygtig kollega til farestald
Brunshøjgård I/S søger en dygtig og ansvarsbevidst person til at hjælpe med den daglig drift i farestalden.
Hurup Thy
JobStafet
Datakyndig AC-medarbejder til Sundhedsplanlægning
Har du interesse for folkesundhedsområdet, og kan du lide at arbejde med kvantitative data?Så er du lige den person, vi leder efter i...
Region Nordjylland, Aalborg Øst
Jobcenter
Administrativ medarbejder til Visitationen Ældre/hjælpemidler, Sundhed og Velfærd, Brønderslev kommune
Kan du holde hovedet koldt, når telefonerne kimer, printeren driller, opgavemængden øges, der rykkes for referat fra sidste personalemøde...
Brønderslev Kommune, Brønderslev
Jobcenter
Koordinator - Teknik og Byg
Teknik og Byg i Mariagerfjord Kommune søger en koordinator til at bistå ledergruppen med tværgående koordinering, projektledelse og digitalisering.
Mariagerfjord Kommune, Arden
Jobcenter
Studieservice søger studieadministrativ medarbejder
Studieadministrationen i Studieservice på Aalborg Universitet søger en struktureret og målrettet medarbejder med start 1. oktober eller snarest muligt herefter.
Aalborg Universitet, Aalborg
Aalborg Universitet
Vicekontorchef til tværsektoriel enhed
Vil du være med til at sætte retning for det tværsektorielle samarbejde i Region Nordjylland, har du bred erfaring fra at arbejde i en...
Region Nordjylland, Aalborg Øst
Jobcenter