14 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

14 jobannoncer

Gem
Miljøstyrelsen

Mere end en sagsbehandler – Måske Miljøstyrelsen mangler lige netop dig!

Slagelse eller Odense C

Vil du være med til at sikre effektiv myndighedsbehandling af virksomhedsprojekter og bidrage til grøn omstilling og en ansvarlig produktion? Ønsker du at arbejde i et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder i en spændende styrelse?

Du skal bl.a. arbejde med:

  • Miljøgodkendelser af virksomhedsprojekter inden for f.eks. medicinalindustrien og affaldsdeponierne. Afhængig af din profil kan også andre brancheområder være en mulighed.
  • Revurdering af miljøgodkendelser og implementering af nye EU-miljøkrav.

Vi prioriterer det sociale og fællesskabet højt, alt fra en snak over kaffen til sociale arrangementer fordelt ud over året og mulighed for deltagelse i fælles træningsaktiviteter.

Miljøstyrelsen
Gem
KomPublic ApS

Byggesagsbehandler

Odense SV

Hos KomPublic får du et arbejde, hvor du bliver omgivet af fagligt dygtige kollegaer, der hele tiden arbejder sammen om at gøre hinanden bedre.

Du får mulighed for at prøve kræfter med at arbejde i forskellige kommuner og får derved stor diversitet i din opgaveportefølje. Du kan bidrage med din ekspertise inden for byggesagsbehandling, og du kan være med til at udvikle digitale løsninger inden for byggesagsområdet.

Gem
Odense Kommune

Kontrolmedarbejdere til Kontrolgruppen

Odense NØ

Odense Kommune ønsker at styrke indsatsen med at afdække socialt bedrageri og stoppe udbetaling af uberettigede ydelser, derfor søger vi to nye medarbejdere til Kontrolgruppen. Det er en meningsfuld indsats, der betaler sig.

Vi tilbyder bl.a. et job med faglige og personlige udviklingsmuligheder, flekstid og mulighed for hjemmearbejde.

Odense Kommune
Gem
Odense Kommune

Konsulent til Ledelsessekretariatet i Borgmesterforvaltningen

Odense C

Vil du være en del af udviklingen af Danmarks tredjestørste by? Har du lyst til at indgå i et team, der understøtter topledelsen i en ambitiøs og udviklingsorienteret kommune?

Arbejdsopgaver

  • Servicere og understøtte den politiske og administrative ledelse – fx i form af planlægning af Byrådets kvartalsmøder og Økonomiudvalgets strategiske dage
  • Deltage i projekter og projektrelaterede opgaver
  • Udarbejde analyser, oplæg, mødeforberedelse og taler

Vi tilbyder stor fleksibilitet og højt til loftet og gode muligheder for at præge job og indhold.

Odense Kommune
Gem
Gældsstyrelsen

Analytisk stærke sagsbehandlere til Dataforbedring og kvalitet

Middelfart

Har du en detektiv gemt i maven med blik for selv de mindste detaljer? Går du struktureret og analytisk til værks og kan du finde løsninger i det komplekse?

Vi søger flere kollegaer, der kan sikre effektiv sagsbehandling i en enhed, hvor vi arbejder med komplekse sager. Du vil opleve, at opgaverne sjældent er ens i opbygning eller sammensætning, og derfor kræver tålmodighed og en analytisk tilgang. Du får blandt andet mulighed for at arbejde med komplicerede forældelsesregler og processer, hvor korrekthed og omhyggelig i opgaveløsningen er helt central.

Gældsstyrelsen
Gem
Kommune Konsulenterne

Vikarbureau søger socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger i hele landet

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere vikariater samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger i hele landet.

Kommune Konsulenterne
Gem
Spillemyndigheden

Administrative sagsbehandlere med juridisk forståelse søges til sagsbehandling af almennyttige lotterier og væddemål og onlinekasino

Odense C

Vil du levere professionel engageret service og vejledning, og gennem faglig kompetent sagsbehandling være med til at bidrage til et fair og velreguleret spilmarked i Danmark?

Du bliver enten en del af kontoret Lotteri og Landbaseret Spil, som blandt andet er ansvarlig for at vejlede ansøgere og udstede tilladelser til almennyttige lotterier, eller et tværfagligt kontor, hvor du vil bistå kontorets jurister og teknikere i at behandle ansøgninger om tilladelse til at udbyde online spil i Danmark.

Spillemyndigheden
Gem
Odense Kommune

Konsulent til Kontrolenheden mod social dumping

Odense C

Odense Kommune går forrest i kampen mod social dumping og derfor har vi vores egen Kontrolenhed, der sikrer ordentlige løn- og arbejdsvilkår for de medarbejdere, der varetager opgaver og projekter for kommunen.

Vi søger lige nu en konsulent, der skal udføre kontrolbesøg på de forskellige projekter og bistå med dokumentkontroller i samarbejde med Kontrolenhedens øvrige konsulenter.

Kontrolenheden hører under Udbud & Kontraktstyring, der en afdeling i Borgmesterforvaltningen. Afdelingen består af medarbejdere, der med energi, humor og høj faglighed brænder for deres spændende arbejdsområder.

Odense Kommune
Gem
Gældsstyrelsen

Sagsbehandler med falkeblik for det juridiske og en skarp næse for tal?

Middelfart

I Gældsstyrelsen har vi flere specialiserede fagområder i forbindelse med inddrivelse af gæld på bobehandlingsområdet. Betalingsplacering er ét af dem, og vi har travlt. Derfor søger vi en ny kollega til at hjælpe os.

Opgaverne er centrereret omkring betalingsplacering. Det betyder, at du primært vil skulle håndtere særlige indbetalinger på tværs af bobehandlingsområdet, som fx konkurs, eftergivelse og gældssanering, og sikre at disse placeres korrekt og lovligt i forhold til gældende lovgivning.

Gældsstyrelsen
Gem
Kommune Konsulenterne

Vikarbureau søger socialrådgivere til Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere vikariater samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Kommune Konsulenterne
Gem

To ydelsesmedarbejdere med flair for tal og god service til Team Flekslønstilskud og Team Sygedagpenge - Svendborg Kommune

Svendborg

Har du lyst til at arbejde på rådhuset lige midt i Svendborg, og vil du være en del af Team Flekslønstilskud eller Team Sygedagpenge, er...

Indrykket:
Gem

Vil du med på holdet i vores nye sekretariat i By, Land og Kultur? Vi søger en skarp administrativ medarbejder, der brænder f...

Faaborg

Kan du bevare overblikket, er du administrativ-faglig dygtig og har du flair for struktur?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Serviceminded og løsningsorienteret administrativ medarbejder til Børn- og Ungeforvaltningen

Middelfart

Fagsekretariatet i Børn- og Ungeforvaltningen i Middelfart Kommune søger en administrativ medarbejder.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Administrativ medarbejder til Byggesag

Odense C

Brænder du for at understøtte byens transformation og hjælpe erhvervslivet og borgerne med at komme i mål med deres byggesager?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV