25 job matcher din søgning 25 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 25 resultater.
Active SearchChief Accountant til international vækstvirksomhed

Active Search søger for European Sperm Bank i København

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. På det grundlag har vi skabt en international vækstvirksomhed med salg til hele verden.

Vi er allerede én af de største sædbanker i verden, men har ambitioner om at vokse markant i årene fremover. Finansafdelingen spiller en væsentlig supporterende rolle i denne vækst. Vi er et lille team på fem personer, hvor samarbejde og humor spiller en afgørende rolle. Da vores Chief Accountant har valgt at trappe ned søger vi en erstatning til denne vigtige og betroede stilling.

De primære ansvarsopgaver er:

 • Bogholderi, inkl. debitor- og kreditorbogholderi
 • Månedsafslutninger, herunder løbende afstemninger
 • Årsafslutninger, kontakt med revisor og indberetninger til myndigheder
Active Search
Dagrofa Foodservice
Finance Business Partner

Dagrofa Foodservice, Ishøj

I Dagrofa Foodservice skal vi forstærke vores team af Finance Business Partnere, og derfor er vi lige nu på udkig efter en stærk profil, der drømmer om en hverdag, hvor tal, analyse og rapportering er omdrejningspunktet.

Som Finance Business Partner bidrager du til at skabe performance og øget finansiel indsigt gennem korrekte analyser, rapportering og veldokumenterede anbefalinger. Du er med til at sikre, at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i den økonomiske rapportering.

Med din stærke faglighed, analytiske evner og en hands-on tilgang kommer du ud i alle led af organisationen, og du arbejder tæt sammen med nøgle-interessenterne i forretningen og økonomifunktionen. Det er vigtigt, at du formår at udfordre forretningen og at kommunikere på en klar og forståelig måde.

Flying Tiger Copenhagen
Global Franchise Director

Flying Tiger Copenhagen

Do you have an outstanding Franchise Sales experience and the ambition of working in a global fast moving environement?

We are looking for a Global Franchise Director to join the Global Sales team, focused on building, managing and expanding our new franchise business. This role will be critical to contribute and expanding our Global Sales channels in 2020 and beyond. If you are a highly motivated self-starter, come and join our growing team! Referring directly to the Chief Global Sales Officer, the role is based at our Head Office in the heart of Copenhagen and has great potential for further development and growth.

Franchise Expansion & Development:

 • Develop new Global Franchisees while driving the franchise and business plan growth.
 • Identify and propose new partners and independent prospects.
ISS Facility Services A/S
Er du ISS Danmarks energiske Head of Finance & Accounting?

ISS Facility Services A/S, Søborg

Det overordnet ansvar i rollen er drift, udvikling og ledelse af likviditetsstyring, herunder Accounts Payable og Accounts Receivable samt Regnskab. Områderne er kendetegnet ved stor bevågenhed, kompleksitet og leverancefokus, og du har derfor to mellemledere til at varetage den daglige ledelse af de pågældende områder.

Du skal sikre en stabil daglig drift og fortsat udvikling af de finansielle kerneprocesser, herunder monitorering og optimering af vores cash performance. Du skal sikre, at vi til enhver tid har effektive processer for ind- og udbetalinger og kan levere på vores strategi, samtidig med at vi sikrer en høj kundetilfredshed.

Du skal via to mellemledere lede et dedikeret team på cirka 10 medarbejdere og skal sikre et fortsat fokus på deres faglige og personlige udvikling, herunder være med til at sikre, at vi har de rette kompetencer i Finance & Accounting.

ISS Facility Services A/S
Atkins Danmark A/S
Finansdirektør

Atkins Danmark A/S, København

Som en del af SNC-Lavalin Group er Atkins en af verdens største infrastrukturrådgivere, og en anerkendt rådgiver i Danmark. Vi søger en forretningsorienteret og faglig stærk Finansdirektør til Atkins Danmark.

Du vil være den øverst ansvarlige for vores finansielle opgaver, lede vores finansafdeling og levere analyser og indspark, når der skal træffes økonomiske og strategiske beslutninger. Således er du en vigtig og værdifuld sparringspartner for direktionen, organisationen og bestyrelsen.

Som ansvarlig for økonomi, regnskab og controlling sikrer du, at hovedaktiviteter som fakturering, månedsrapportering, budget og forecast, samt udgifter håndteres professionelt. Da Atkins er en projektorganisation, indebærer en stor del af jobbet at føre kontrol med projekters økonomiske forhold, herunder at vejlede afdelinger og projektledere omkring projektøkonomi.

Atkins Danmark A/S
Interdan Bil A/SErfaren leder med baggrund inden for økonomi- og kontrolarbejde

Interdan Bil A/S, Glostrup

Interdan-koncernen er en velkonsolideret koncern og en af Danmarks største bilimportører, som årligt importerer og sælger ca. 70.000 biler.

Commercial Support-teamet, som er en del af vores Backoffice- og Finance-afdeling, har ansvaret for håndteringen af fakturakontrol og supportclaim for bilmærkerne Peugeot, Opel, Citroën og DS. Afdelingen sørger for, at alle godkendte processer følges i tråd med lovgivningen, idet samtlige modtagne bilfakturaer valideres, og der udføres kontrol af, om vi modtager korrekt support fra bilfabrikkerne.

Afdelingen består af 5 dygtige medarbejdere, som du bliver personaleansvarlig for, og du vil referere til vores CFO Carsten Ringius.

NykreditLeder med transformations-drive til Nykredits Office of CIO

Nykredit, København

Kan du styre IT-porteføljen, udviklingskapacitet, governance og management support? Og kan du sikre strategisk retning og økonomisk overblik over en matrix-organisation på tværs af landegrænser?

Sæt dine ambitioner i spil som leder af Nykredits Office of CIO, hvor du sammen med CIO’en og hans lederteam skal eksekvere strategien for enheden Digital, Change & IT, der sætter strøm til den digitale kundeoplevelse i Nykredit.

Som leder af OCIO er du ansvarlig for at sikre, at der på tværs af enheden er klare strategiske og økonomiske mål, og at rammebetingelserne er til stede for at nå dem.

Da du får en central rolle i at drive den transformation, som Nykredit har igangsat mod en SAFe-inspireret udviklingsmodel, har du brug for erfaring med porteføljestyring i et agilt setup i en større (finansiel) virksomhed. Du har økonomisk flair og kan sammen med vores finansenhed styre et budget.

Erhvervsstyrelsen
Teamleder til Erhvervsstyrelsens økonomiområde

Erhvervsstyrelsen, København

Vi søger en dygtig og engageret chef til økonomi og tilskudsforvaltning i Erhvervsstyrelsen.

Erhvervsstyrelsen har en bred opgaveportefølje, og dermed en kompleks økonomisk forvaltning med mange forskellige opgaver – herunder gebyradministration, tilskudsadministration, investeringsbudgetter, særbevillinger mv. De samlede bevillinger er aktuelt på over 90 mia. kr som følge af de særlige COVID19-hjælpepakker.

Finanslovsforhandlinger, samarbejde med Erhvervsministeriets departement og andre myndigheder, kompleks budgetstyring, og dialog med styrelsens budgetansvarlige fylder derfor meget i stillingen.

Stillingen som teamleder med personaleansvar er placeret i Administrationen og indebærer ledelse af ti medarbejdere fordelt på to teams: Team Budget og Controlling og Tilskudssekretariatet. Teamlederen indgår i styrelsens chefgruppe.

Unique Human CapitalFinance Manager

Unique Human Capital recruiting on behalf of Galecto in Copenhagen

As Finance Manager at Galecto you will have a challenging position within Finance with direct report to the CFO at Galecto Inc. You will work with highly specialized people across functions in an informal, multicultural environment, all aiming to make a difference for patients with severe diseases. Currently there are 23 people at Galecto working from 5 locations across the world.

Your main responsibilities are:

 • Responsible for/involved in all financial aspects of Galecto including financial reporting, analysis, budgeting, forecasting, internal controls, cash management, payroll and taxes.
 • Oversight and daily management of all accounting tasks including General Ledger, Accounts Payable, cash, disbursements, bank reconciliations etc.
RigspolitietSektionsleder til Rigspolitiets økonomifunktion

Rigspolitiet, København

Koncernøkonomi i Rigspolitiet har ansvaret for politiets overordnede økonomiske styring. Det er vores mål at skabe en gennemsigtig og sammenhængende styring af politiets økonomi på tværs af politikredsene og forretningsområderne i Rigspolitiet. Stillingen er organisatorisk forankret i Regnskabscentret, som har ansvaret for Rigspolitiets regnskab samt for tilrettelæggelsen af det samlede koncernregnskab for politiet og anklagemyndigheden.

Som sektionsleder er du medansvarlig for den tværgående tilrettelæggelse af koncernregnskabet for politiet og anklagemyndigheden. Din vigtigste opgave er at skabe klare rammer for regnskabsaflæggelsen via effektive arbejdsprocesser med fokus på kvalitet og rettidighed i opgaveløsningen.

Jobindex A/S
Controller med baggrund som regnskabs- eller økonomiansvarlig

Jobindex A/S søger for Worldwide Flight Services Denmark A/S i Kastrup

Til at indgå i vores nuværende Finance-afdeling, søger vi en engageret, udviklingsparat og hands-on controller, der ikke er bange for selv at tage del i afdelingens bogføringsopgaver.

Du indgår i et stærkt og dynamisk team, hvor du får det ledelsesmæssige ansvar for 4 medarbejdere i vores Finance-afdeling i Kastrup. Du tilbydes en central rolle med stor berøringsflade både lokalt, men også i vores internationale organisation. Du vil få et bredt ansvarsområde og trives derfor med både klassisk bogholderi og komplekse rapporterings- samt analyseopgaver.

Opgaverne vil indbefatte, men bestemt ikke afgrænses til:

 • Afdelingsansvar for Finance
 • Financial controlling
 • Debit/kredit
Jobindex A/S
FinansministerietKontorchef til arbejdet med sundhedsøkonomi i Finansministeriets departement

Finansministeriet, København

Finansministeriet søger en ny kontorchef til Velfærdspolitisk Center. Du får ansvaret for et kontor med stor faglig bredde og en unik mulighed for at bidrage til Finansministeriets arbejde med at udvikle den offentlige sektor.

Velfærdspolitisk Center har en central rolle i koordineringen af regeringens større velfærdspolitiske indsatser. De centrale ansvarsområder vedrører den overordnede styring af den kommunale og regionale økonomi samt modernisering og fornyelse af den offentlige sektor.

Centret har bl.a. ansvaret for forberedelserne af økonomiforhandlingerne mellem regeringen og henholdsvis KL og Danske Regioner. Dertil kommer udgiftsanalyser, evaluering af politikinstrumenter samt opgaver i relation til finanslovsarbejdet og økonomiforhandlingerne mv.

Akademikernes A-KasseØkonomichef

Akademikernes A-Kasse, København

Vil du være med til at styrke Akademikernes A-kasse?

Kan du understøtte organisationen med solid og indsigtsfuld økonomistyring, kombineret med forståelsen for at lede en mindre afdeling og for at tilgå opgaverne med hele forretningen for øje? Så er du måske vores nye økonomichef.

Økonomichefen har det overordnede ansvar for Akademikernes A-kasses økonomistyring, administrations- og budgetregnskab samt en række controller-opgaver. Derudover skal du kunne indgå i den daglige håndtering og løsning af opgaver:

 • Daglig ledelse af økonomiafdelingens medarbejdere
 • Ansvarlig for både administrations- og refusionsregnskab
 • Forestå og deltage i budgetudarbejdelse samt intern budgetopfølgning, herunder udarbejdelse af intern
Danske BankHead of Communications Surveillance

Danske Bank, Høje Taastrup

Would you like to be part of our journey in Danske Bank, Group Compliance?

he Head of Communications Surveillance will join the Surveillance Team and support the team’s mission of serving as a robust and independent second line of defence within Group Compliance.

As Head of Communications Surveillance, you will be responsible for:

 • Developing and managing a small to mid-sized team with coverage across all business units and countries where MiFID business occurs.
 • Working alongside the Head of Trade Surveillance, you will ensure the surveillance controls are robust, effective, and proportionate to the size, nature, and complexity of Danske Bank.
GML-HR A/SChief Accountant

GML-HR A/S søger for SPORTMASTER i Ballerup

Har du mindst 4 års erfaring fra en økonomifunktion, herunder et par års ledererfaring – og er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Så er du måske den, vi søger til stillingen som Chief Accountant til SPORTMASTER's hovedkontor i Ballerup.

Du kommer til at stå i spidsen for bogholderiet, der består af i alt 6-7 personer. Her kan du forvente et kompetent og engageret hold med høj arbejdsmoral og lyst til at skabe succes.

Med reference til Head of Finance vil dit primære ansvarsområde være ledelse af bogholderiet. Herunder forventes det, at du kan være med til at motivere afdelingen som en samlet enhed mod at nå både kollektive og individuelle mål.

GML-HR A/S
Dansk Camping UnionØkonomichef

Dansk Camping Union, Brøndby

Dansk Camping Union (DCU) søger en økonomichef, som vil være med til at udvikle og drive finans- og IT-afdelingerne, samt den netop igangsatte transformation af finansafdelingen.

Ud over standardopgaver i økonomiafdelingen såsom måneds- og årsregnskab og revisionsprocessen kan nævnes:

 • Budget- og regnskabsansvarlig
 • Supervision af teamets opgaver
 • Interne rapporteringer

Foruden overstående skal du drive den finansielle transformation, som vi lige har søsat.

RUDOLPH CARE A/SEr du Rudolph Cares nye Finance & Supply Chain Director?

RUDOLPH CARE A/S, Valby

Vi vægter faglighed, erfaring og personlighed lige højt. Så udover dokumenteret erfaring og viden skal du kunne se dig selv i følgende profil:

 • Du skal kunne varetage Rudolph Cares økonomiske styring og rapportering i en vidensbaseret forretningsudviklingsproces samt udføre tværgående analyser og sikre dokumenteret rentabilitet i hele værdikæden.
 • Du har resultatskabende og hands-on erfaring med alle regnskabets processer. Du kan supportere, men også selv tage fat i travle perioder.
 • Du arbejder tæt sammen med vores afdelinger for Brand og Sales. Og indgår desuden i ledelsesteamet på lige fod med lederne af vores Brand og Sales-afdeling – anført af vores CEO, grundlægger og ejer, Andrea Elisabeth Rudolph.

For an English version of the job ad, please click here.

Kemp & Lauritzen A/S
Teamleder for debitorafdeling

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Har du lyst til ansvaret som teamleder, og går du forrest og kan motivere andre? Så er du måske den teamleder, som vi leder efter til vores debitorafdeling! Kemp & Lauritzen A/S

Du får det faglige ansvar for et dedikeret team på tre medarbejdere, som varetager en række nøglefunktioner i forbindelse med vores debitorområde.

Du refererer til afdelingschefen for Regnskab og har et dagligt samarbejde med den øvrige teamlederkollega i kontoret – og en bred kontaktflade i hele Kemp & Lauritzen.

Den faglige værktøjskasse er i orden, og du står i spidsen for indkrævning af udestående poster, herunder opfølgning og telefonkontakt med kunder, der ikke har betalt.

Kemp & Lauritzen A/S
ProSelectionOperationel regnskabschef søges til solid og velkonsolideret ejendoms-administration beliggende i København

ProSelection søger for kunde

Som regnskabschef bliver du det centrale omdrejningspunkt for virksomhedens regnskabsafdeling, der består af to regnskabsmedarbejdere, som varetager det daglige bogholderi for udlejnings-, andels- og ejerforeninger samt to regnskabsspecialister.

Din primære funktion vil være rettet mod tungere regnskabs- og økonomistyringsopgaver, men du vil også tage hånd om dagligdags-opgaver. Du vil referere til virksomhedens medstifter, der også selv spiller en operationel rolle i administrationen.

Dine primære opgaver vil være:

 • Ledelse af to regnskabsmedarbejdere
 • Budgetter
 • Controlling
LEA EjendomspartnerAfdelingsdirektør

LEA Ejendomspartner, Herlev

En organisatorisk ændring betyder, at vi nu har en enestående mulighed for at sætte en afdelingsdirektør i spidsen for LEA Ejendomspartners afdeling i Herlev. Har du gode lederevner, og kan du motivere og udvikle dine medarbejdere både fagligt og personligt, så er du sikkert den vi leder efter?

Du sætter en tydelig retning for afdelingens 15 medarbejdere, men samtidig er det også dig, som tager ansvar og går forrest, når nye tiltag skal implementeres.

Foruden det daglige lederansvar for Herlev-afdelingen vil du også indgå i LEA Ejendomspartner’s ledergruppe og blive involveret i en række implementeringsopgaver, som vi står over for de kommende år.