7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Hansen Toft A/SGroup Finance Director

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of Wrist Ship Supply in Nørresundby

Consolidation, Reporting & Tax in a global organisation

As Wrist continues to grow, the complexity increases and with the company’s already large number of subsidiaries and global presence this formulates into a newly established position as Group Finance Director of Consolidation, Reporting & Tax. You will report to EVP & Group CFO and be responsible for the group financial reporting, the group's tax and tax optimizations globally, preparation of the external consolidated financial statements as well as the annual reports of the Danish subsidiaries.

Manage the group financial reporting, tax and audit relationship and process The complexity and the growth of the company constantly create the need to optimize the business-, report-, consolidation- and control processes, review the systems in use and to have an efficient planning of audit internationally.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/SØkonomichef med potentiale til CFO

Hansen Toft A/S søger for kunde

Cand. Merc. Aud. til international koncern i det nordjyske

Har du kendskab til IFRS, transfer pricing og skat, og har du lyst til at gøre karriere i et internationalt miljø fyldt med de jyske dyder, så er du måske vores kundes nye CFO, der kan lede en økonomifunktion og samtidig ikke er bange for selv at tage fat.

Du refererer til direktionen og får ansvar for virksomhedens økonomi og regnskab. Du videreudvikler og leder en velfungerende økonomiafdeling og får ansvaret for regnskaberne i en række danske og internationale selskaber, herunder projektselskaber. Opgaverne er bl.a. intern regnskabsrapportering, skat, transfer pricing og implementering af IFRS samt afslutning af koncernregnskab.

Du har en økonomisk uddannelse på handelshøjskoleniveau og er sikkert uddannet revisor. Du har arbejdet med regnskaber og økonomi uden for revisionsbranchen i nogle år og er vant til at afslutte et koncernregnskab.

Danpo A/S
Controlling Manager, Danpo A/S Aars

Danpo A/S

Til vores fabrik i Aars søger vi en controlling manager, da vores nuværende er rykket videre til nye udfordringer internt i vores organisation. Fokus for rollen er at sikre det mest effektive setup for operation controlling og være stærk business partner, så produktionen kan agere proaktivt og faktabaseret.

Som vores nye controlling manager bliver du en central spiller af Aarsfabrikkens hold. Du vil være spillende træner for en mindre controllingfunktion, der består af højt specialiserede og engagerede medarbejdere.

Dine primære opgaver for fabrikken i Aars vil omfatte;

  • Business Partner rolle til ledelsen
  • Ledelse, effektivisering og udvikling af controllingfunktionen
  • Ansvarlig for forecast, followup og rapportering
Danpo A/S
CuriaVicekontorchef til Regnskab i Center for Administration

Curia søger for Region Nordjylland i Aalborg

Har du lyst til personaleledelse, har du en solid økonomisk indsigt samt mod på at stå i spidsen for varetagelsen af regionens regnskab i Center for Administration?

Regnskab varetager forvaltningen af regionens økonomi, herunder løsningen af de daglige økonomiske og administrative opgaver, som består af:

  • Bogholderifunktion – med styring og opfølgning af Regionens betalinger til både ind- og udland
  • Debitorfunktion – med styring og opfølgning af betalinger til Regionen
  • Afregning vedrørende kursus/tjenesterejser
CuriaØkonomichef

Curia søger for Erhvervshus Nordjylland i Aalborg

Spændende mulighed for den dygtige økonom, der ønsker at sætte standarden for god økonomistyring og digitalisering i en engageret og kompetent organisation med en høj grad af projektstyring. Økonomichef med fokus på god økonomistyring, projektøkonomi og digitalisering

Som Økonomichef er du ansvarlig for afdelingens opgaver der bl.a. omfatter økonomistyring, regnskab, projektopfølgning, økonomiske analyser, beslutningsoplæg, statistik og prognoser, samt budget og regnskab for Erhvervshus Nordjylland.

Dit ansvar omfatter således:

  • Udvikling af Business Intelligence rapportering for projekter og for Erhvervshus Nordjyllands økonomi
  • Sikre digitalisering og udbygning af controllersystemer, herunder særligt integrationer ift. andre standardløsninger i Office365
Økonomichef
Du vil overfor virksomhedens adm. direktør få ansvaret for virksomhedens økonomiske controlling, styring og rapportering samt for daglige transaktioner.
Birn+Partners, Aalborg Øst
Jobcenter
Regnskabschef
Fynbo Foods blev etableret i 2002 og er i dag Nordens førende marmeladeproducent.
Fynbo Foods A/S, Vrå
Jobcenter