2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Grønlands Selvstyre
Afdelingschef

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Afdelingschef for Økonomi, Koncern og Studieservice søges til Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke

Kan du lede en vigtig afdeling i departementet med højt kvalificerede medarbejdere, der har det økonomiske ansvar for udviklingen af nogle af de mest centrale elementer i vores samfund: skoler, kulturen og kirken?

Som afdelingschef for Økonomi, Koncern og Studieservice vil du få ansvaret for en afdeling, der varetager opgaver vedrørende bevillingslove på Finanslovens område 40, økonomistyring på uddannelses-, kultur- og kirkeområdet, udgiftsanalyser af politiske initiativer, uddannelsesstøtte- og kollegieområdet, bygninger og byggerier samt organisationsudvikling.

Du vil blive ansvarlig for finanslovsarbejde, budgetanalyser, udgiftsberegninger i forbindelse med reformudspil. Som afdelingschef skal du stå i spidsen for organisationsudviklingsopgaver, der både indeholder personaleadministration og koncernfælles opgaver.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Barselsvikar for styrelseschefen til Miljøstyrelsen for Råstofområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Miljøstyrelsen for Råstofområdet (Miljøstyrelsen) har brug for en barselsvikar for styrelseschefen i perioden 1. august 2020-1. april 2021.

Du er en tydelig og rummelig leder, der formår at holde en fast kurs i komplekse arbejdsgange, på tværs af faggrænser i et internationalt miljø. I det tværgående samarbejde er du i stand til konstruktivt at forhandle gode løsninger på plads gennem tydelig og anerkendende kommunikation.

I funktionen som styrelseschef skal du varetage den daglige ledelsesmæssige drift af afdelingens opgaver og ledelse af fire medarbejdere.

Det indebærer ud over personaleledelse blandt andet driftsmæssig koordinering og styring af forhandlingsprocesser, styring af projektaftaler og projektadministration samt sparring ved sagsbehandling af miljømæssige forhold ved råstofaktiviteter.

Grønlands Selvstyre