3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
PeopleLink
Økonomichef

PeopleLink søger for kunde

Som både favner de strategiske og operationelle opgaver

Som Økonomichef får du det fulde ansvar for økonomi og regnskabsfunktionen i en virksomhed kendetegnet ved korte beslutningsveje, effektive processer og økonomisk succes.

Er du klar til at tage ansvar for den daglige drift af regnskabs- og økonomifunktionen og samtidig være primus motor i udviklingen af virksomhedens administrative funktioner – så har du her muligheden for at få en nøglerolle i en succesfuld fynsk produktionsvirksomhed.

Dit hovedansvar er naturligvis, at økonomi og regnskabsfunktionen har en stabil drift og leverer retvisende og rettidig rapportering, men det forventes samtidig, at du vil indtage en synlig rolle i at udvikle funktionen, så økonomi kan bidrage aktivt til ledelsens beslutningsgrundlag i en periode med ambitiøse planer for virksomhedens udvikling, som vil indebære en bred vifte af faglige udfordringer.

Hansen Toft A/SCFO til bæredygtig, international produktion - nu og i fremtiden

Hansen Toft A/S søger for Taasinge Elementer i Svendborg

Er du parat til at gribe den enestående mulighed for at skabe betydelige forandringer og en yderligere positiv udvikling som CFO for Taasinge Elementer? Og vil du løfte den økonomiske styring af budgettering, forecast og controlling til et højere niveau, der matcher virksomhedens potentiale – så er det dig, vi leder efter.

Med udgangspunkt i fabrikken på Tåsinge får du det økonomiske- og regnskabsmæssige ansvar for samtlige tre selskaber i Danmark (i Sindal, Hampen og Tåsinge), Nordic Build og TE Montage A/S samt to udenlandske selskaber, RVT AS (Norge) og LV Elements SiA (Letland). I tæt sparring med CEO får du god mulighed for selv at sætte dit præg på en dynamisk udviklingsorienteret forretning.

Hansen Toft A/S
AMU-Fyn søger økonomichef
Du får med reference til forstanderen ansvaret for centrets økonomifunktion.
AMU-Fyn Odense C, Odense C
Jobcenter