116 job matcher din søgning 116 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 116 resultater.
Varde KommuneStærk til regnskab? – Så er du måske lige den, vi søger

Varde Kommune

Til Varde Kommunes regnskabsgruppe søger vi en konsulent, der kan være tovholder på regnskabsarbejdet samt være sparringspartner for de øvrige kollegaer i temaet.

I økonomiafdelingen i Varde Kommune forsøger vi hele tiden at finde nye løsninger og optimere vores arbejdsopgaver bl.a. gennem digitaliseringer og robotteknologi – dette skal du have blik for og være med til at drive.

Som konsulent/tovholder er du en del af Økonomiafdelingens Regnskabsgruppe, hvor du er primæransvarlig for kommunens regnskabsarbejde og derudover kan være en god sparringspartner for de øvrige kollegaer på de mangeartede opgaver, der findes i en kommunal regnskabsgruppe.

Nordic Bogføring ApS
Bogholder søges til virksomhed i vækst

Nordic Bogføring ApS, Rødekro

Motiveres du af at skabe resultater, og har du lysten og drivet til at styrke en virksomhed i vækst med dine faglige kompetencer? Så er det måske dig vi søger.

Vi søger en dygtig bogholder til vores kontor i Rødekro, som har lyst til at være en del af et ungt dynamisk team. Som person arbejder du selvstændigt og struktureret, evner at holde overblik, trives i travle perioder samtidig med at du altid overholder din deadlines.

Dine arbejdsopgaver:

 • Finansbogholderi samt lønadministration for virksomheder i flere forskellige brancher
 • Debitor- og kreditorstyring, herunder betalinger, fakturering og afstemninger
 • Løbende regnskabsstyring
 • Måneds- og kvartalsrapportering inkl. perioderegnskaber
E. Bank Lauridsen Holding A/SØkonomimedarbejder til familieejet investeringsselskab

E. Bank Lauridsen Holding A/S, Esbjerg

E. Bank Lauridsen Holding A/S er et familieejet ejendoms- og investeringsselskab med base i Esbjerg. Selskabet ejer og administrerer en ejendomsportefølje på knap 200 erhvervs- og boliglejemål i Esbjerg, ligesom man er aktiv inden for ejendomsprojektudvikling samt investering i værdipapirer og unoterede erhvervsvirksomheder.

Du bliver en del af vores økonomiafdeling, der varetager bogholderiet og administrationen i E. Bank Lauridsen Holding A/S samt datterselskaber. Grundet koncernens fortsatte vækst skal økonomiafdelingen snarligt etablere økonomifunktionen i et nystiftet datterselskab. Med din interesse for automatisering og digitalisering af bogføringsopgaver skal du bistå med denne og fremtidige implementeringer af økonomisystemer samt sikre fuld integration og automation med øvrige systemer som f.eks. bookingsystem, lønsystem m.v.

Sikkerhedsstyrelsen
Erfaren akademisk økonomikonsulent

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Sikkerhedsstyrelsen udfører markedsovervågning og tilsyn på en lang række områder. Ambitionen er at blive mest effektiv på markedet samtidig med, at der skabes høj værdi for kunderne. Vi er en ambitiøs og udviklingsfokuseret organisation, der har digitalisering som en integreret del af kerneforretningen.

Som specialkonsulent bliver du en nøglemedarbejder i Økonomi, der naturligvis har ansvar for den overordnede økonomistyring i styrelsen, men ligeledes opgaver som ledelsesrapportering, ressourcestyring samt kalkulationer og analyser, Du får en vigtig rolle ift. at kunne løfte og tage ansvar for også de tungere opgaver i afdelingen samt generelt ift. at bidrage til løsning og koordinering af opgaverne på tværs af afdelingen og huset.

EWII
Analytiker

EWII, Kolding

EWII A/S

Som markedsanalytiker hos EWII bliver du en del af salgsafdelingen og skal være med til at præge forretningens udvikling og styrke vores indsigt i kunder og markeder. Du bliver ansvarlig for at udarbejde analyser på kunde-, segment- og markedsniveau og dermed sikre, at forretningen træffer beslutninger på baggrund af fakta.

Vi har et stort fokus på datakvalitet på tværs af organisationen, så du finder det naturligt og interessant at arbejde med løbende optimering af kvaliteten af data, da det er en forudsætning for høj kvalitet i de analytiske modeller.

Der vil også løbende komme opgaver indenfor kundetilfredshedsanalyser, udarbejdelse og præsentation af beslutningsgrundlag, indsamling af markeds- og kundeinformation, konkurrent- og markedsanalyser, rapportering og diverse mindre projekter.

EWII
Sikkerhedsstyrelsen
Dygtig økonomifuldmægtig

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Sikkerhedsstyrelsen har et mål om at gøre Danmark til et attraktivt land at drive virksomhed i – samtidig med, at man kan være tryg som forbruger. Det gør vi ved at markedsovervåge og føre tilsyn med alt fra sutteflasker til solcentre og fra e-cigaretter til elinstallationer. Samtidig har vi fokus på digitalisering og på at gøre arbejdsgangene så smidige og effektive som muligt. Og så selvfølgelig løse vores opgaver med den høje kvalitet som fællesnævner.

Som vores nye fuldmægtige skal du bidrage til, at økonomien kører på velsmurte skinner. Det gør du sammen med resten af afdelingen ved at sikre tæt styring, skabe retvisende budgetter og bidrage med analyser og kalkulationer. Samtidig holder du øjnene åbne for nye digitale potentialer, der kan hjælpe os til at holde det høje tempo.

PeopleLinkStrategisk økonomirådgiver

PeopleLink søger for kunde

Vil du være dine kunders primære sparringspartner?

Din fornemmeste rolle er at være den primære kontaktperson for dine kunder, og gennem din rådgivning i komplekse forretningsspørgsmål, skaber du værdi for kundernes forretning. Du vil få din egen kundeportefølje med kunder af varierende størrelser og kompleksitet, som du vil få ansvar for at yde økonomisk rådgivning og sparring til.

Du kan se frem til at indgå i et specialistteam med rådgivere og assistenter i en faglig stærk rådgivningsvirksomhed med en decentral struktur, hvor den kollegiale sparring og det tværfaglige samarbejde om den enkelte opgave sikrer dig en solid platform og er en afgørende del for at skabe succes hos kunden. Du vil få en bred kontaktflade til interne samarbejdspartnere, til eksterne kunder og andre interessenter.

Danfoss Power SolutionsProcurement Controller (ID 20613BR)

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions is looking for a Procurement Controller to be responsible for providing performance reporting, analysis and statistical support to Procurement Director and the team covering a portfolio of procurement projects and activities. Fundamental to the role is the ability to link procurement activities to demonstrable and future financial impact.

Responsibilities include statistical analysis of data from SAP, BIW, and other data portals as well as monitoring progress against plan and providing clear, consolidated overviews. You will become part of a global Controlling and Business Support team, where your key tasks will be:

 • Data analysis and interpretation.
 • Reporting and Presentations
 • Acts as facilitator and consultant.
Adsbøll Entreprise A/SRegnskabsansvarlig

Adsbøll Entreprise A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende vækstvirksomhed og et stærkt administrations- og økonomiteam? Motiveres du af ansvar, og formår du at formidle dette gennem teamet? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Vi forventer, at du både kan varetage og fordele de opgaver, som er relevante for at sikre afstemte regnskaber til tiden. Mere specifikt vil dine ansvarsområder omfatte:

 • Kontrol og overblik over kreditorer og debitorer
 • Omkostningskontrol inkl. betalinger
 • Afstemning af og overblik over balanceposter
TAJCO Group A/S
Senior Financial Controller

TAJCO Group A/S, Vejle

Do you have a successful track record in cost analysis, budgeting and forecasting and enjoy using your findings to challenge all areas of the organization to really make a difference? If the answer is yes, then we need you on board to ensure TAJCO’s further successful growth and development globally.

TAJCO A/S

Our new colleague will work on improving our processes for making financial planning and strategic forecasting as well as supporting tactical and strategic decisions.

Your primary tasks will be:

 • Yearly budget process
 • Short and long term forecasting
 • Drive monthly business reviews with business units
TAJCO Group A/S
SkattestyrelsenVil du kickstarte din karriere indenfor strategisk forretningsudvikling i Skattestyrelsen – Ribe

Skattestyrelsen

Vil du spille en nøglerolle i opbygningen af et nyt udviklingskontor, som skal fremtidssikre personskatteområdet i Skattestyrelsen? Brænder du for strategisk forretningsudvikling? Er du analytisk skarp og dygtig til at skrive klart og præcist? Har du lyst til i tæt samarbejde med andre at drive en række udviklingsprojekter, som skaber nye løsninger? Så bliv vores nye kollega i Kontor for globale personskatter.

Dine primære opgaver

 • Udarbejde, koordinere og kvalitetssikre beslutningsoplæg og forelæggelser til fagområdets ledelse, Skattestyrelsens direktion og Skatteministeriets departement.
 • Styre projekter og skabe sammenhænge på tværs af kontorets samlede projektportefølje.
 • Gennemføre udviklingsforløb i samarbejde med kolleger fra forskellige grene af skatteforvaltningen.
Skattestyrelsen
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Commercial Sales Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As our Commercial Sales Manager you will co-drive activities in the sales team together with the Sales Director and Sales Project Manager as well as contributing to strong competitive solutions by ensuring a high transparency and clarity on the customer’s business cases.

Siemens Gamesa

It is your responsibility to perform commercial evaluation of risk and opportunity analysis in alignment with experts and stakeholders and prepare approval documentation, present and get approved sufficient mandate on legal, commercial and financial risks during approval meetings with senior management. You will manage clarification, annotation, mark-up and negotiation of T&Cs with commercial and financial implications, develop negotiation strategy on commercial terms and conditions as well as lead commercial and legal negotiations

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Lidl Danmark K/SJunior Project Manager til finansafdeling

Lidl Danmark K/S, Kolding

Brænder du for at gøre tingene rigtigt første gang og samtidig være med til at sætte dit præg på udviklingen af vores afdeling. Er du god til at arbejde struktureret og systematisk, så er du måske vores nye Junior Project Manager til Lidls hovedkontor i Kolding.

Med vores nuværende 125 Lidl-butikker i Danmark samt fremtidige ekspansionsplaner, har vi brug for en selvstændig og målrettet Junior Project Manager, der kan varetage den daglige drift i vores finansafdeling. Har du lyst til at indgå i et team, hvor der er fart på og hvor den digitale udvikling er i fokus, så er det dig vi søger!

Om jobbet:

 • Gennemførelse af betalinger
 • Afstemning af banker
 • Finans- og likviditetsplanlægning
 • Likviditetsstyring
 • Daglig indlæsning og udligning af data i SAP mv.
Lidl Danmark K/S
ECIT Account A/S
Økonomimedarbejder med selvstændigt kundeansvar og mod på fortsat udvikling

ECIT Account A/S, Vejle

ECIT Account varetager økonomi og totaladministration for en række spændende virksomheder hovedsageligt inden for hotel-, restaurations- og cateringbranchen.

Vi oplever stor vækst hos vore eksisterende kunder, og nye kunder er på vej. Derfor søger vi igen nye medarbejdere, så vi kan blive ved med at følge med opgaverne.

Opgaverne består i at varetage hele økonomifunktionen for en portefølje af vore kunder. Vi foretrækker derfor at du tidligere har arbejdet med kreditor, finans mv. og har en nogenlunde forståelse for et perioderegnskab. Det vil klart være en fordel tidligere at have udarbejdet løn.

ECIT Account A/S
SkattestyrelsenErfaren forretningsudvikler med blik for strategi til nyt udviklings- og analysekontor i Skattestyrelsen – Ribe

Skattestyrelsen

Vil du spille en nøglerolle i opbygningen af et nyt udviklingskontor, som skal fremtidssikre personskatteområdet i Skattestyrelsen? Brænder du for strategisk forretningsudvikling? Er du analytisk skarp og dygtig til at skrive klart og præcist? Har du lyst til i tæt samarbejde med andre at drive en række udviklingsprojekter, som skaber nye løsninger? Så bliv vores nye kollega i Kontor for globale personskatter.

Dine primære opgaver:

 • Identificere og analysere udviklingsbehov og omsætte nye løsninger til sammenhængende flerårige udviklingsplaner indenfor Skattestyrelsens personbeskatning.
 • Selvstændigt drive analysearbejde, som afdækker problemstillinger og finder gode løsningsmodeller for områdets udfordringer.
 • Bidrage til at planlægge, gennemføre og afrapportere på udviklingsforløb med kolleger fra forskellige grene af skatteforvaltningen.
Skattestyrelsen
Danfoss A/SManagement Reporting Consultant / Financial Controller (ID 20367BR)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss is looking for a Management Reporting Consultant/Financial Controller for the Hyperion Financial Management (HFM) Team, which is part of Group Reporting within Corporate Finance. Group Reporting is responsible for consolidated Financial reporting which is used by Danfoss management, and the HFM Team secures all operations, maintenance and development of the reporting systems used for consolidated Financial reporting. The HFM Team is a team of 4 dedicated employees working out of the office in Nordborg.

As Management reporting consultant/Financial controller, your key responsibilities will be:

 • Development, maintenance and operations of system setup for Danfoss consolidated Financial Reporting in HFM.
 • Development, maintenance and operations of corporate Dashboards in PBI (Power BI).
 • Change management, communication and stakeholder management.
Danfoss A/SSenior Specialist – Total Rewards (ID 20399BR)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss is looking for a Senior Specialist to join our Total Rewards team which is covering global Danfoss processes within Mobility, Job Evaluations, Performance Management, M&A, Benefits and Total Compensation. As Senior Specialist, your main responsibility and focus are to work with Total Rewards data and C&B processes with especially/specifically high focus on mergers & acquisitions. Furthermore, your tasks will be to:

 • Understand and analyze data in supporting compensation processes including salary processes, short term incentive, and pay for performance analysis. Tasks within these areas include downloading data from the HRIS database, creating reports and using pivot tables in excel to analyze data and prepare data results, as well as, creating presentations and supporting materials.
 • Work in the HRIS database and talent management systems.
 • Assist the Total Rewards Team in general where needed.
Den Jyske Sparekasse
Risikoansvarlig til Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Brænder du for risikostyring? Har du gode analytiske evner og en god forretningsforståelse? Så er du måske Den Jyske Sparekasses nye risikoansvarlige. Sparekassens nuværende risikoansvarlige har valgt at gå på pension og vi søger derfor en afløser, der har lyst til at fortsætte det arbejde, der indtil nu er udført for at kortlægge sparekassens forretningsmæssige risiko.

I udførelsen af jobbet som risikoansvarlig får du indblik i sparekassens mange funktioner. På tværs af organisationen skal du analysere og afdække de enkelte funktioners bidrag til sparekassens samlede risikobillede. Den risikoansvarlige skal have overblik over sparekassens risikoeksponeringer med henblik på at kunne vurdere, om den overordnede nuværende og fremtidige risikoprofil overholdes.

Den Jyske Sparekasse
Claus Sørensen A/SAmbitiøs controller

Claus Sørensen A/S, Esbjerg

Vil du være med til at understøtte udviklingen af en landsdækkende virksomhed med analyser og controlling? Vil du være en vigtig del af den løbende rapportering til ledelsen på både salg, drift og finans? Brænder du for at sætte dit præg på fremtidens analyser og rapportering, så virksomheden kan tage det næste vigtige skridt ind i fremtiden?

Med reference til økonomichefen indgår du i økonomiafdelingen på 7 medarbejdere som til dagligt arbejder på hovedkontoret i Esbjerg, hvor også ledelse og IT har sin daglige gang.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af følgende:

 • Udvikling af BI-analyser og rapporter
 • Udarbejdelse af månedsregnskaber til ledelsen
 • Controlling salg og finans
ETU ForsikringFinancial controller

ETU Forsikring, Rødekro

 • Har du interesse for financial controlling?
 • Arbejder du grundigt og stabilt?
 • Leverer du aftalt kvalitet hver gang?

Med reference til selskabets økonomichef og sammen med kvalificerede kolleger, vil du få ansvaret for at sikre korrekt og rettidig controlling og månedsrapportering samt diverse løbende opfølgninger.

Som Financial controller vil du bl.a. få følgende arbejdsopgaver:

 • Løbende afstemninger og opgørelser
 • Udarbejdelse af månedsrapporteringer
 • Indberetning til Finanstilsynet