290 job matcher din søgning 290 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 290 resultater.
ECIT ServicesUdadvendt regnskabskonsulent til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse

ECIT Services, Herlev

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag med din egen kundeportefølje? Så er stilling som konsulent måske noget for dig.

Du bliver en del af et regnskabsteam med mange erfarne medarbejdere, hvoraf nogle er controllere og resten er regnskabskonsulenter. Du får en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje, fordelt på mindre- og mellemstore virksomheder.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Bogføring og afstemninger af finans-, debitor- og kreditormoduler
 • Kreditor- og debitorstyring
 • Afstemninger
Folkekirkens NødhjælpFinancial advisor in International Finance Unit

Folkekirkens Nødhjælp, Copenhagen

Do you want to put your financial competencies to work for the benefit of people in need? Are you motivated by working in an international setting with colleagues from around the world? Do you thrive in a job with a wide range of financial tasks?

If you can answer “Yes” to the above, then you might be our new colleague.

You will join the International Finance Unit (IFU) based in our Copenhagen HQ. IFU is responsible for the overall financial management of our international donor projects abroad. Our primary focus areas are quality assurance, capacity building and support. We have a close daily cooperation with the finance staff based in our 18 Country Offices in Africa, Asia and Middle East. IFU also solves various financial requests from other HQ units, including Senior Management.

Barlby + Carlsson ApSDesign- og snedkervirksomhed søger en bogholder og økonomiansvarlig på fuldtid

Barlby + Carlsson ApS, København

Barlby Carlsson er en design- og snedkervirksomhed med 15 år i branchen og med 20 ansatte fordelt mellem møbelsnedkere og designere.

Vi søger en økonomiansvarlig med god økonomisk forståelse til at varetage vores administrative og regnskabsmæssige opgaver. Vi er for nyligt flyttet til nye lokaler på Refshaleøen og er ved at færdiggøre vores kontor og værksted i herlige omgivelser.

Vi tilbyder en dynamisk, uformel arbejdsplads i nye, flotte omgivelser, medbestemmelse over arbejdsgange og systemer og et stort fællesskab med gode kollegaer.

GEA Process Engineering A/S
Trainee Finance-2

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Hvis du drømmer om en karriere i en stor international koncern og gerne vil have indblik i den verden i løbet af din elevtid, så læs videre.

Unik System Design A/S

GEA Process Engineering søger en kontorelev indenfor økonomi. Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

Forløbet starter 1. september 2020 og vil være en 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring. I tiden hos GEA vil du prøve kræfter med relevante funktioner inden for dit fagområde.

GEA Process Engineering A/S
GEA Process Engineering A/S
Trainee Finance-1

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Hvis du drømmer om en karriere i en stor international koncern og gerne vil have indblik i den verden i løbet af din elevtid, så læs videre.

Unik System Design A/S

GEA Process Engineering søger en kontorelev indenfor økonomi. Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

Forløbet starter 1. september 2020 og vil være en 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring. I tiden hos GEA vil du prøve kræfter med relevante funktioner inden for dit fagområde.

GEA Process Engineering A/S
Nordic Entertainment Group
Financial Controller – TV3 Sport positioned in Denmark

Nordic Entertainment Group, Copenhagen

Do you want to work with the future of entertainment? Are you detail oriented and find the connection between finance and sport business interesting? Great! Then we think we have the next challenge for you. We are looking for our next Financial Controller who will join our team located in Copenhagen.

We are looking for our next Financial Controller who will liaise with key financial and commercial stakeholders across the company. In this role, you will report to Nordic Controller Sport and also work closely with SVP Sport Operations and CFO for NENT Sport on all Sports related finance matters pan Nordic. You will be a part of a dedicated Nordic financial team and on a daily basis work with other functions in the organization e.g. legal and treasury.

CBIT A/SCFO

CBIT A/S, København

Bliv CFO for en af Danmarks største bookingplatforme. Vær med i fronten på en spændende rejse. CBIT er en af Danmarks største bookingplatforme inden for Beauty & Health med en ejerkreds inkluderende nogle af DK’s mest succesrige entreprenører. Virksomheden udvikler og driver flere bookingplatforme og har mere end 2.000 kunder i DK, NO, SE og DE. Siden virksomhedens start har vi etableret os som Danmarks største bookingplatform inden for Beauty & Health.

Som CBITs CFO får du hovedansvaret for at sikre et korrekt, transparent og velinformeret økonomisk beslutningsgrundlag for bestyrelse, direktion og den daglige drift – herunder sikre en løbende udvikling og forbedring af afdelingens arbejdsmetoder, procedurer og resultater. Desuden er det en unik mulighed for at prøve kræfter med en 360 graders økonomifunktion og nogle super spændende udfordringer fra operationelt til strategisk niveau.

Socialpædagogernes LandsforbundTalknuser til Socialpædagogerne med analytisk og politisk tæft

Socialpædagogernes Landsforbund, København

Socialpædagogerne har høje ambitioner på vegne af vores medlemmer og de udsatte borgere og mennesker med handicap, som de arbejder med. Vi arbejder løsningsorienteret, målrettet og vidensbaseret for at opnå mest mulig indflydelse på professionsfaglige og politiske dagsordener på socialområdet.

Vi søger en profil med erfaring med statistik og registerdata, og med erfaring i at se og formidle sammenhænge på tværs af store mængder data.

Dine primære opgaver:

 • Analyse og formidling af kommunale budgetter og nøgletal og udvikling i udgifter
 • Rådgive Socialpædagogernes kredse om kommunale budgetprocesser, besparelser/genopretningsplaner, inkl. konsekvenser for beskæftigelsen
 • Lave effektberegninger, fx af investering i socialpædagogiske indsatser
Nets A/S
Group Financial Controller

Nets A/S, Ballerup

Do you have the ambition and skills to join a team executing on an ambitious Strategy and being a key player in taking the Group Financial Control team to an international level in a rapidly changing environment?

You’re expected to develop your talent and aim higher as you work to change payments. You’ll build on our proven track record of developing and delivering innovative and reliable solutions and our strengths as a Nordic leader with 50 years of experience within payment solutions.

KMD A/S

Your key responsibilities:

 • Ensure strong Group Financial Controlling for your areas of responsibility.
 • Participate in monthly, quarterly and yearly closing and financial reporting.
Nets A/S
SkattestyrelsenSpecialister til Skattestyrelsens indsats mod økonomisk kriminalitet

Skattestyrelsen

Har du en god skatte- og regnskabsmæssig forståelse, og har du erfaring med revision og regnskabsaflæggelse? Vil du bruge den viden og evne til at lave revision og sagsbehandling af komplekse og forskelligartede typer af sager, der alle bidrager til Skattestyrelsens indsats mod økonomisk kriminalitet?

Du bliver en del af afdelingen Kompleks Svig i fagområdet Særlig Kontrol i Skattestyrelsen. Afdelingen tager sig bl.a. af komplekse sager, hvor der som udgangspunkt – men ikke nødvendigvis - er en indikation af strafbare handlinger.

Som vores nye specialist kommer du til at bruge din viden og evner til at lave revision og sagsbehandling inden for komplekse og forskelligartede typer af sager. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • indledende undersøgelser og planlægning af kontroller
 • gennemførelse af regnskabsrevisioner og kontroller
 • sagsbehandling i forbindelse med afgørelser m.m.
Skattestyrelsen
Forsvarets Efterretningstjeneste
Senior projekt- og porteføljekonsulent til projektkontoret i Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Har du den rolige hånd, der evner at skabe overblik midt i en hektisk udviklingsdagsorden? Brænder du for at opnå maksimal forretningsmæssigt udbytte af projekter? Og kan du fortsætte den modenhedsrejse mod en stadig mere professionel projekt- og porteføljeeksekvering, som FE er på? Hvis du kan svare JA til ovennævnte kunne du være den nye senior projekt- og porteføljekonsulent i FE’s projektkontor.

FE’s udviklingsdagsorden er meget ambitiøs, og det stiller store krav til vores evne til at igangsætte og drive udvikling. Her er projektkontoret en meget central spiller, der løbende skal kunne give temperaturen på FE’s udvikling: lige fra porteføljens strategiske match, over graden af fremdrift i tiltagene, til om vi opnår de forudsatte forretningsmæssige gevinster.

SkattestyrelsenSkarpe økonomer eller generalister med flair for økonomistyring og analyse

Skattestyrelsen, København

Er du skarp til økonomistyring, og har du lyst til at arbejde med tal og analyse? Kan du formidle komplekse økonomiske problemstillinger til samarbejdspartnere og ledere, som ikke er økonomer, og vil du være med til at bidrage til en sammenhængende styring i Skattestyrelsen?

Som generalist eller økonom i styringskontor for Jura, Økonomi og Person får du ansvaret for den løbende økonomistyring for én eller flere afdelinger i fagområderne samt opgaver relateret til styring og sparring med disse. Du vil også indgå i løbende udviklingsarbejde med det formål at styrke driften.

Det betyder, at dine opgaver bl.a. vil være at:

 • bidrage til styring og prioritering af Skattestyrelsens økonomiske rammer.
 • udarbejde Skattestyrelsens månedsopfølgninger, udgiftsopfølgninger og grundbudgetter.
Skattestyrelsen
TrackMan A/S
Bogholder

TrackMan A/S, Vedbæk

Væksten fortsætter hos TrackMan A/S, og vi søger en bogholder til at styrke vores travle finansafdeling, som i dag består af 7 medarbejdere. Som en del af finansteamet, sætter du en stor ære i, at der er styr på bogføringen. Vi sætter pris på et inspirerende uformelt miljø med korte beslutningsveje, og vi har fokus på at sikre høj kvalitet og en god service.

Du vil få afvekslende opgaver og en stor berøringsflade med kolleger i både Danmark og globalt. TrackMan A/S er en privatejet international vækstvirksomhed med rig plads til personlig og professionel udvikling.

Dine primære opgaver vil bestå af:

 • Kreditorbogholderi fra A-Z
 • Udlæg og rejseafregning
 • Bankbetalinger og bankafstemninger
TrackMan A/S
PANDORA A/SDirector New Store Concept

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you passionate about physical stores, omni channel customer experience and driving commercial performance?

With a truly global network of Pandora stores, a rapidly changing retail landscape, and customer behavior and demands changing, we have an ambition to develop our new Pandora store concept to deliver a renewed and exciting customer experience. The physical store will serve as a cornerstone in a customer journey that starts on digital touchpoints and ends with customer service and touchpoints where we will reengage with our customers.

In this role, you will be responsible for establishing and leading a cross-functional team consisting of people from our Global Office functions in Copenhagen and from our Global Markets to deliver on this ambition.

PANDORA A/S
Carl Ras A/S
Finansiel controller

Carl Ras A/S, Herlev

Vores Økonomi- og regnskabsafdeling er inde i en spændende udvikling, hvor vi bl.a. er i gang med at sikre ensartethed og struktur i koncernen, og vi søger derfor en finansiel controller til en nyoprettet fuldtidsstilling.

Som finansiel controller bliver din primære opgave at sikre ensartethed på tværs af alle selskaber i koncernen samt at skabe struktur og transparens. Du bliver en vigtig sparringspartner på områder indenfor regnskab, skat, moms og selskabsret, og du kommer til at spille en vigtig rolle i at assistere med den finansielle rapportering, herunder:

 • Effektiv, korrekt og strømlinet månedslukning af P/L og balance
 • Udarbejdelse af månedsrapportering herunder vedligehold, automatisering og videreudvikling
 • Controlling og afvigelsesforklaring i koncernens selskaber
Carl Ras A/S
Koncerncentre
Økonomikonsulent til Center for Ejendommes økonomienhed

Koncerncentre, Herlev

Brænder du for at videreudvikle den økonomiske styring i en kompleks og betydningsfuld organisation samtidig med, at du varetager den løbende økonomiopfølgning for ét af Center for Ejendommes største områder?

Har du lyst til på sigt at indgå i et styrket partnerskab med forretningen i væsentlige økonomispørgsmål?

Du vil indgå i et økonomiteam på 15 personer, der varetager CEJ's opgaver vedrørende budgettering, controlling, økonomiopfølgning og ledelsesinformation og løbende udvikling af økonomiområdet. Økonomiteamet er en del af Staben.

Koncerncentre
Erhvervsministeriet
Skarp generalist til Koncernstyring og Økonomi i Erhvervsministeriets departement

Erhvervsministeriet, København

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og økonomi? Har du en god pen og flair for tal? Vi søger en ny kollega til arbejdet i økonomienheden, Koncernstyring og Økonomi i Erhvervsministeriets departement. Kunne det være dig?

Som ny medarbejder hos os kan du komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Varetage ejerskabet af ministeriets store virksomheder (fx Vækstfonden og EKF), herunder føre tilsynet med virksomhederne, bidrage til bestyrelsesudpegninger og diverse løbende sager
 • Udarbejde diverse bevillingssager på ministerområdet i samarbejde med styrelser og Finansministeriet
 • Forberede ministerens deltagelse i regeringsudvalgene, Økonomiudvalget, Koordinationsudvalget og Udvalget for Grøn Omstilling
TelenorCommercial Manager, Consumer base management

Telenor, København

Skal dit næste karrierejob indeholde et stort ansvarsområde, en bred kontaktflade og mulighed for at påvirke et af vores vigtigste forretningsområder – nemlig at reducere kundeafgangen og øge loyaliteten og værdien i vores kundebase?

Brænder du for at finde, analysere og præsentere data, og har du samtidigt et godt øje til markedet og den kommercielle forretning? Så kunne du meget vel være den nye Commercial Manager til Telenors Consumer base management team.

I Consumer base management er vi ansvarlige for at sikre og styre day-to-day performance af vores eksisterende kundebase, herigennem reducere kundeafgang, optimere værdien af kundebasen og kundetilfredsheden via kort- og langsigtede initiativer.

Moment Revisor med erfaring

Moment søger for Baker Tilly i Valby

Har du lyst til at arbejde med mange forskellige opgavetyper indenfor revision og rådgivning hos en af verdens største rådgivnings- og revisionshuse?

For Baker Tilly søger vi en dygtig og erfaren revisor, der gerne vil være en aktiv del af revisorteamet og som gerne vil lykkes sammen med sine kolleger. Vi tilbyder en dagligdag, hvor du hurtigt vil få ansvaret for dine egne kunder sammen med det team, du bliver en del af, og hvor du vil skulle løse opgaver for en bred kreds af kunder indenfor små og mellemstore virksomheder.

Teamet er dynamisk med en høj arbejdsglæde og uformel omgangstone. Den virksomhed, du bliver en del af, er en international rådgivnings- og revisionsvirksomhed, hvor vi har stort fokus på at leve op til værdierne, så teamet sammen kan servicere kunderne i øjenhøjde og hjælpe hinanden i mål med opgaverne.

Q-Park Operations Denmark A/SRegnskabsmedarbejder

Q-Park Operations Denmark A/S, Søborg

Til vores økonomiafdeling på hovedkontoret i Søborg søger vi en regnskabsmedarbejder til en fuldtidsstilling. Du har sans for både detaljer og helheder. Du trives med at arbejde inden for deadlines og du formår altid at bevare overblikket og eksekvere på et højt niveau. Som regnskabsmedarbejder vil du indgå i det finansielle team på i alt fire personer.

Arbejdsopgaverne er bredde og inkluderer blandt andet:

 • Bogføring af fakturaer
 • Bogføring af indtægter
 • Finansposteringer

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job i en international virksomhed, der er i positiv udvikling. Sammen med ca. 45 kolleger fra andre afdelinger kommer du til at have base i velindrettede omgivelser på vores kontor i Søborg.