22 jobannoncer matcher din søgning 22 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
DLA Piper

Erfaren compliancespecialist

Aarhus C eller København Ø

Se video om DLA Piper som arbejdspladsI rollen får du mulighed for at sætte din egen faglighed i spil og være med til at præge udviklingen af vores compliance-område. Det er et komplekst område i stor udvikling, og dine opgaver vil omfatte både drifts-, udviklings- og optimeringsmæssige aspekter.

Vi vægter høj kvalitet i opgaveløsningen, og du skal trives med variation i dine opgaver. Din ekspertise vil bidrage til at gøre det komplekse regelgrundlag forståeligt og systematiseret, hvilket sikrer en gnidningsløs sagsbehandling i vores Compliance-afdeling.

DLA Piper
Gem
Obton A/S

Financial Controller

Aarhus C

Se video om Obton A/S som arbejdsplads

Du bliver ansvarlig for at skabe indsigt i alle vores aktiviteter relateret til vores investorfonde. Det centrale fokus er at levere indsigtsfuld økonomiske rapportering på fonds- og SPV-niveau til både interne og eksterne interessenter.

Stillingen er især noget for dig, hvis du:

  • Finder værdi i at bruge dit finansielle og økonomiske talent
  • Er forandringsparat og motiveres af at arbejde i en vækstvirksomhed
  • Ønsker en stor berøringsflade i organisationen
Obton A/S
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Danske Commodities A/S

Quantitative analyst for Power Markets Analysis

Aarhus C

Are you curious about energy markets and the impact of the energy transition?

As our new quantitative analyst, you will join our Power Markets Analysis team. We support the trading teams by analysing data thoroughly and giving a solid foundation for investment decisions.

We are a team of 10 specialists with backgrounds in engineering, physics, statistics and economics. We are curious and innovative, always digging deep into data for insights.

Danske Commodities A/S
BDO
Gem
BDO

Konsulent til International Tax og M&A Tax i København og Aarhus

Har du lysten og kompetencerne til at arbejde med international skat for BDO´s nationale og internationale kunder? Og vil du være en del af en velfungerende skatteafdeling i kraftig vækst? Hvis du har lysten og ambitionerne, så får du hos os en masse dygtige kolleger, der vil understøtte og hjælpe dig i din udvikling.

Som en del af vores International Tax og M&A Tax-team vil du få mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver inden for skatteretten, og du vil hurtigt komme til at få mulighed for at sidde med kontakt til både kunder og myndigheder.

BDO
PwC
Gem
PwC

Lønkonsulenter til CFO Service, Payroll Academy

Aarhus C, Hillerød eller Ringsted

Hos PwC CFO Service bliver du en del af et stærkt fællesskab, som går på tværs af teams og faglige kompetenceområder i PwC. Fokus hos PwC vil være på din personlige og faglige udvikling gennem introduktion til lønområdet via spændende kundeopgaver, udviklende kurser samt coaching og sparring med dygtige kollegaer.

Gennem PwC’s Payroll Academy vil du få mulighed for at arbejde inden for både Outsourcing og Interim eller i spændingsfeltet mellem. Du vil blive tilknyttet en career coach som vil være din ”go to” person og følge din udvikling gennem hele din karriere hos PwC. Din career coach er med til at sikre, at vi sammen får udarbejdet en personlig udviklingsplan med faglige og personlige mål, som vi arbejder med under forløbet i Payroll Academy såvel som efterfølgende.

PwC
Jysk Vikarservice A/S søger for kunde
Gem
Jysk Vikarservice A/S

Bogholder søges

På vegne af en af vores kunder søger vi en dygtig bogholder med erfaring inden for økonomistyring i en mindre virksomhed. Er du stærk til økonomistyring og ønsker du at have selvstændigt ansvar for bogholderiet, så er denne stilling måske noget for dig.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Generel bogføring
  • Deltage i budgetlægning og opfølgning
  • Likviditetsstyring
  • Månedsrapportering til ledelse og bestyrelser
  • Ad hoc-opgaver

Vi tilbyder bl.a. en spændende, fleksibel og varieret hverdag samt en uhøjtidelig omgangsform og et stærkt fællesskab

Indrykket:
Delegate A/S

Financial Controller

Virum og Aarhus C

Til at være med på vores spændende rejse, søger vi en erfaren og stabil Financial Controller, der kan bistå med at varetage de regnskabsmæssige- og administrative opgaver i en konstant voksende virksomhed. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Vi kan tilbyde dig samarbejde og sparring med et team, som brænder lige så meget for økonomi og regnskab som dig. Samtidig er vi en serviceafdeling, der sikrer data, et sundt finansielt fundament, og bistår resten af selskaberne hvor vi kan.

Gem
KPMG P/S

Manager

Aarhus

Vores vækst har givet mange muligheder, og vi leder nu efter en Manager til vores revisionsafdeling i Aarhus.

Du vil have ansvaret for en varieret kundeportefølje, deltage aktivt i udvikling af yngre kollegaer og være den primære rådgiver over for kunder.

Hos KPMG er der mange muligheder, og allerede som en del af ansættelsesprocessen vil vi lytte til dine individuelle, personlige og professionelle udviklingsønsker og indarbejde dette i en konkret karriereplan.

KPMG P/S
BioMar Group

Finance Management Specialist

Aarhus C

You will join a highly skilled and ambitious team and you will be a key part of finance operations and develop global finance processes.

With a central role in a full-scale business, you will be given a fantastic opportunity to contribute with insights and analyses across the business consisting of business areas like commercial, supply chain, and innovation.

BioMar Group
Danske Commodities A/S

Trade controller

Aarhus C

Do you enjoy working with declarations and regulatory reporting? Are you motivated by contributing to a more efficient operational trading setup? And would you like to gain insight into the products and processes of a global energy trading company?

Your primary function will be to ensure our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner.

We offer flexible working hours and vast development opportunities with global career prospects.

Danske Commodities A/S
Danske Commodities A/S

Senior financial controller

Aarhus C

Would you like to use your solid financial experience to maintain high-level financial controlling in an energy trading company on a global scale? Does being part of a skilled Finance team with an innovative culture sound motivating to you?

In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS). Our business model does not always align with IFRS standards and therefore, we continuously work with exciting and challenging tasks related to complex accounting treatment.

Danske Commodities A/S
Gem
hummel

Financial Controller

Aarhus C

Brænder du for regnskab, rapportering og compliance i et internationalt miljø? Er du undersøgende af natur og har du øje for udvikling, forbedring af processer og samtidig præcis på deadlines? Så er du måske den Financial Controller vi søger.

Som Financial Controller vil du få ansvaret for finansiel rapportering for udvalgte forretningsområder. Du vil her bl.a. blive ansvarlig for Supply Chain samt enkelte holdingselskaber. Du bliver desuden ansvarlig for controlling og indberetning af moms på tværs af selskaber.

hummel
Gem
hummel

Financial Accountant (Debitor)

Aarhus C

Brænder du for bogholderi? Er du struktureret og løsningsorienteret? Er du engageret for at gøre en forskel og tage aktiv del i nogle af de mange opgaver vi har?

Hos hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

I det daglige går vi op i, at hverdagen er præget af godt humør. Vi spiller på hold sammen og derfor hjælper vi altid hinanden med at vinde. Vores Finance team er placeret på vores hovedkontor centralt i Aarhus.

hummel
Stadsrevisionen ApS
Gem

Bogholder søges til afdelingen i Aarhus

Aarhus C

Vi er stolte af at være bladnt de mest velanmeldte regnskabsvirksomheder i Danmark, som tydeligt viser vores engagement i vores klienters succes og trivsel.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Stadsrevisionen ApS
Gem

CFO / Financial controller søges til afdelingen i Aarhus

Aarhus C

Dit arbejde vil omfatte en dyb forståelse for kundens forretning.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Stadsrevisionen ApS
Gem

Erfaren Bogholder søges til afdelingen i Aarhus

Aarhus C

Vores position som en af de mest velanmeldte regnskabsvirksomheder i Danmark afspejler vores engagement overfor vores klienters vækst og tilfredshed.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Stadsrevisionen ApS
Gem

Erfaren Revisor søges til afdelingen i Aarhus

Aarhus C

Vi søger dig, der besidder et højt ambitionsniveau og er klar til at engagere dig fuldt ud.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Stadsrevisionen ApS
Gem

Erfaren skatterådgiver søges til afdelingen i Aarhus

Aarhus C

Skatteplanlægning og skatterapportering er blevet stadigt mere komplekst for virksomheder.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Stadsrevisionen ApS
Gem

Registreret revisor med Partnerambitioner søges til afdelingen i Aarhus

Aarhus C

Vi søger en registreret revisor, der er fast besluttet på at tage næste skridt i sin karriere og blive partner.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV