6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vallø Slot

Regnskabsassistent - deltid

Køge

Er du en erfaren regnskabsmedarbejder med skarp sans for detaljer og evnen til at planlægge dine opgaver, så vi sammen når vores deadlines? Så vil du være den nøgleperson, vi leder efter hos Vallø Stift.

Du vil komme til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver inden for regnskab, der løses både selvstændigt og i samarbejde med vores kasserer/sekretær samt regnskabschefen.

  • Daglig bogføring af finans-, debitor- og kreditorbilag
  • Fakturering og opfølgning på debitorer
  • Oprette betalinger i banken
  • Bankafstemning
  • Månedlig lønkørsel

Der vil være rige muligheder for at udvikle arbejdsopgaverne.

Vallø Slot
Globus Wine A/S

Accountant

Køge

Som Accountant vil du spille en vigtig rolle i vores finansafdeling på 7, og du vil gøre en forskel for at skabe en effektiv og velfungerende proces.

Globus Wine er en virksomhed i vækst. Vi er det bæredygtige valg indenfor vin. Vi tapper og distribuerer en bred vifte af egne brands og private labels til primært detailkæderne i Danmark og til Norden.

Vi tilbyder nye lokaler på vores nye vintapperi fra 2018, som ligger tæt ved motorvej og Køge Nord st. Vores kultur er fyldt med passion. Vi er ambitiøse, og sammen innoverer vi branchen.

Jobindex søger for Movianto Nordic
Gem
Jobindex

Stærk allround bogholder

Køge

Vil du arbejde i et team, der sammen tager ejerskab over løsningen af opgaverne, så er du måske vores nye kollega?

Hvis du samtidig vil være en del af et solidt, tillidsbaseret fællesskab, hvor vi tilbyder frihed under ansvar og bliver lyttet til, så læs endelig videre.

Du vil blive en del af et Finance team, der har skabt et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø, hvor man giver sin kollega en hjælpende hånd og er fælles om opgaveløsningen.

Vi har fokus på, at arbejdsopgaverne bliver løst, så vores nye kollega er typen, der ikke går hjem, før opgaven er færdig. Ligesom de øvrige kolleger i teamet, kan du slet ikke lade være med at tage ansvar.

Head of Finance Jacob Schulz
Jobindex
Køge Kommune

Personalekonsulent til lønteam i HR-afdeling

Køge

Brænder du for løn- og personaleadministration og trives du i en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt medvirker til sikker drift og løfter en rådgivende og udadvendt funktion?

Vi prioriterer den uhøjtidelige omgangstone og det gode samarbejde højt, og du vil blive en del af en afdeling med engagerede kollegaer. Ledelse sker med stor grad af selvledelse, frihed under ansvar, lydhørhed og stor fleksibilitet.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Vil du være med til at uddanne Finansøkonomer og professionsbachelorer i Finans?

Næstved, Holbæk og Køge

Vi søger profiler inden for henholdsvis:

  • Erhvervs- og Finansjura
  • Mikro- Makro- og erhvervsøkonomi
  • Kommunikation, salg og markedsføring

Som underviser får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med en fleksibel arbejdstid. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisningen inden for uddannelsernes område i tæt samarbejde med kolleger og studieleder.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
BHS Logistics A/S

Vi søger en dygtig debitorbogholder - er det dig?

Rønne eller Køge

Har du styr på tallene og kan lide en hverdag, hvor du får lov at udfolde din faglighed i en familieejet virksomhed, som en del af et team?

Vi søger lige nu en debitorbogholder, som har lyst til at arbejde med bl.a.:

  • Finans- og systemafstemninger
  • Håndtering og bogføring af debitorer
  • Afstemninger af debitorer
BHS Logistics A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV