3 job ads

Your search

Filter your search

Category

3 job ads

Save
Langeskov Bogholderi

Bogholder

Home workplace

Kunne du tænkte dig at arbejde fast hjemmefra og planlægge din egen arbejdsdag? Vi søger dig som trives i det digitale bogholderi - og ønsker ekstraordinær fleksibilitet.

Du kommer til at have ansvar og kontakt med flere forskellige rare kunder fra mange spændende brancher. Du kommer ikke til at stå stille fordi ønskerne er så forskellige fra kunde til kunde.

Trives du med nye spændende opgaver kommer du til at nyde den her rejse.

Save
Dagrofa ApS

Data Supporter med flair for præcision og analyse

Ringsted

Vi leder efter en skarp og engageret Data Supporter. Brænder du for præcise dataudtræk, strukturerede arbejdsprocesser og er du samtidig en udpræget holdspiller, så er det dig, vi søger!

Som Data Supporter er du ansvarlig for udtræk af data op til måneds- og kvartalsafregninger, faste ugentlige statistikker, fordelingslister og estimater ifm. Sortimentsskifte etc.

Dagrofa ApS
Check the job satisfaction:
Published:
Ecovis Danmark Statsautoriseret Revisionsinteressentskab

Vi søger en regnskabs- og lønkonsulent

København K eller Ringsted

Har du brug for fleksibilitet i din hverdag? Vi tilbyder fuld fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde.

Vi har både danske og internationale kunder, og arbejdsopgaverne vil bestå af både bogføring og afstemninger, rapportering samt lønkørsel.

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt regnskabsmiljø samt fleksibilitet – både i forhold til arbejdstid og planlægning af egne opgaver.

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV