31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
UPS Danmark A/SDygtige eksportagenter til vores fortoldningsafdeling

UPS Danmark A/S, Glostrup eller Vejle

Kunne du tænke dig at blive en del af en international logistikvirksomhed med fokus på at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder? Så er det dig, vi leder efter. UPS i Glostrup og Vejle søger nu eksportagenter til vores fortoldningsafdeling.

Ansvarsområder:

 • Tastning af eksportfakturaer på forsendelser
 • Oprettelse af diverse forsendelser internt i UPS
 • Sortering af fakturaer, samt indsendelse til vores eksterne operatører
 • Trækning af diverse rapporter

Stillingen er deltid, 20 timer pr. uge, i tidsrummet mandag til fredag fra kl. 16 til 20 og med opstart den 2. november 2020.

People ExecutiveLogistikchef

People Executive søger for kunde

Transformation af planlægnings- og logistikfunktion i international produktionsvirksomhed – Region Syddanmark

Har du en god forståelse for logistik– og ikke mindst planlægningen heraf – hvor produktionsplanlægning går hånd i hånd med optimal logistik? Kan du se dig selv stå i spidsen for en logistikorganisation med fokus på forandringsledelse, drift og udvikling mod version 2.0? Så kan du være den logistikchef, vi søger til vores kunde i Region Syddanmark.

Med reference til produktionsdirektøren får du ansvaret for virksomhedens samlede logistik – såvel inbound og outbound. Som leder bliver du ansvarlig for, både direkte og igennem teamledere, at motivere og udvikle en samlet organisation på 90 medarbejdere. Du vil stå i spidsen for en transformation og optimering af organisationen med fokus på at skabe forbedret performance og strømlinet flow i hele værdikæden, således at al logistik afvikles optimalt, effektivt og lønsomt.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Program Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As Program Manager, you will engage in all phases of an offshore wind turbine project with the purpose of ensuring safe and reliable execution from the first installed wind turbine.

Siemens Gamesa

You will be refining the program strategy together with key stakeholders and support in developing key performance indicators that meet the program vision.

You will be coordinating all program activities and will be assigned responsibility for a portfolio and special projects that are integral to the program.

You will be monitoring the program to determine that the operations are meeting predetermined objectives and direct project members, ensuring timely focus according to the operational needs. You will be participating in communicating reports and other documentation, ensuring timely and accurate reporting of performance, priorities, activities, issues and successes.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
ValueAddersLagerforvalter

ValueAdders søger for HH CARE ApS, Give

Ønsker du et udfordrende, afvekslende og selvstændigt job i en mindre virksomhed i forandring? Og kunne du tænke dig at præge din egen stilling og være en del af et super godt team?

Du vil få det overordnede ansvar for vores lager, herunder at planlægge og udføre optællinger og reguleringer af lageret. I samarbejde med vores salgsteam foretager du indkøb, kontakt til leverandører i ind- og udland, laver varemodtagelse i vores økonomisystem, fysisk varemodtagelse med mere.

Du booker fragt og udleverer dagens forsendelser til fragtmand eller direkte til kunden.

Puratos Denmark A/SCustomer Service Coordinator

Puratos Denmark A/S, Vejle

Har du lyst til at blive en del af en spændende global virksomhed i rivende udvikling? Har du mod på et alsidigt job på tværs af kundeservice, logistik og indkøb med fokus rettet mod vores kunder i Danmark, Norge og Island? Så er stillingen som Customer Service Coordinator hos Puratos Denmark A/S lige dig. Puratos leverer innovative ingredienser til flere kundesegmenter indenfor bageri, konditori og chokolade.

Du varetager sammen med resten af Customer Service teamet hele vores supply chain, dvs. flowet fra ordremodtagelsen fra kunden, til transportplanlægning og varelevering, samt fakturering. Dette indebærer tæt dialog med kunder og omhyggelig koordinering med lager, transportører, vores kundeservice- og logistikcenter i Belgien, samt flere af vores øvrige produktionssteder i Europa.

Danfoss A/STransformation Expert - Indirect Cost (ID: 13798)

Danfoss A/S, Nordborg, Copenhagen, Silkeborg

Danfoss Business System (DBS) is looking for Transformation Experts to manage regional and global projects and drive change management initiatives across various Danfoss factories within Indirect Cost. As Transformation Expert, you will be assigned to specific projects in our factories for up to 6 months, sometimes leading more than one project at a time.

You will be leading the projects to achieve strong contribution margin improvements by optimizing the Total Cost of Ownership (TCO) within Indirect Cost impacting the Factory Performance. You will provide support and coaching for leaders and systematically share best practice using various improvement tools.

You will be working in a truly multicultural environment with highly qualified colleagues from all over the world.

Erhvervsakademi KoldingUnderviser til akademiuddannelsen i International transport og logistik samt Diplomuddannelse i transport

Erhvervsakademi Kolding

Vores akademiuddannelse i International transport og logistik (VVU) samt vores tilsvarende diplomuddannelse er i rigtig god vækst. Vi søger derfor en dygtig underviser, som på sigt kan påtage sig kundepleje og udvikling inden for transport- og logistikområdet på vores to uddannelser.

Som den engagerede person du er, er du med til at udvikle og opbygge et inspirerende studiemiljø, hvor læring og udvikling er i centrum.

Du har en god indsigt i og kendskab til transportbranchens arbejde, og du har måske en speditørbaggrund eller lignende.

Du er nysgerrig på fremtidens logistik, fremtidens digitalisering og du har i det hele taget fingeren på pulsen og en god idé, om hvordan fremtiden former sig for transport- og speditionsbranchen.

PostNord DanmarkEksportassistenter til Toldafdeling i Taulov

PostNord Danmark, Fredericia

I forbindelse med Englands udtræden af EU har vi brug for ekstra kræfter. Vi søger derfor eksportassistenter til vores eksportafdeling i Taulov.

Vi er et team, hvor vi hjælpes ad med at lykkes. Vores omgangstone er uformel, og vi har et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, humor og godt kollegaskab betyder meget.

Vi stræber efter at være så effektive som muligt – og gerne have det sjovt imens.

Dine primære opgaver vil være indtastning og udarbejdelse af diverse eksportdokumenter. Der er forskellige arbejdsopgaver i afdelingen, som løses på skift og i fællesskab. Du vil arbejde tæt sammen med de andre i teamet og vil være med til at sikre, at alle dagens opgaver bliver løst til tiden.

BMS A/SEnergisk kørselsdisponent søges til BMS A/S i Kolding

BMS A/S

Vi har forrygende travlt og søger derfor en kørselsdisponent som kan være med til at gøre en forskel for vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Udføre telefonisk kunderådgivning og –service.
 • Vurdere hvorvidt opgaven kræves besigtiget af en konduktør.
 • Søge nødvendige tilladelser ved myndighederne for at vi kan udføre opgaven.
Antalis A/SProduct Manager

Antalis A/S, Holstebro eller Vejle

Drives du af selvstændigt ansvar og et højt aktivitetsniveau, og har du erfaring med styring af sortimenter og lancering af nye produkter? Så kan du være vores nye Product Manager i Packaging-teamet.

Du vil have det overordnede ansvar for produktgruppen bølgepap, og dine opgaver vil bl.a. bestå i:

 • Produktgruppestrategi
 • Evaluering, analyse og optimering af sortiment og markedsføringstiltag
 • Forhandling med leverandører på større tenders

Vi lægger vægt på, at du

 • har et analytisk og kommercielt mindset
 • har en relevant uddannelse samt flere års erfaring fra en lignende stilling i en B2B-handelsvirksomhed
 • er forhandlingsvant på taktisk niveau
Dagrofa Logistik a/s
Logistikoptimerings Specialist

Dagrofa Logistik a/s, Vejle

Brænder du for at koble din teoretiske viden med vores mangeårige erfaring og være med til at bygge det optimale fundament, så vi tilsikrer at vores lagre altid står knivskarpt og sikrer fokus på de bedste løsninger for vores kunder? Og interesserer du dig for den nyeste teknologi indenfor lager?

Du får en central rolle i at udvikle vores lagre og samarbejde tæt med de øvrige afdelinger i Dagrofa Logistik. Du har et stort energiniveau og trives med at levere mærkbare løsninger i tæt samarbejde med kollegaer på tværs af funktioner, afdelinger og organisatorisk niveau. Du forstår at omsætte den strategiske plan til praksis, i samarbejde med dine kolleger og interessenter, samt sikre implementering og forankring i dagligdagen.

Med rollen forventes et selvstændigt ansvar, herunder også at du kan skabe og aktivere de relationer som skal sikre at ovenstående bliver en succes.

Dagrofa Logistik a/s
DLGTeamleder til Terminal Taulov

DLG

Vi søger en selvstændig og proaktiv Teamleder til vores nyetablerede terminal i Taulov.

I jobbet som Teamleder vil du være ansvarlig for den daglige ledelse af medarbejderne på laget i vores inbound, outbound, samt vores pakke og plukke områder. Håndtering af ansættelser, afholdelse af MUS og optimering af processer og systemer, vil være nogle af de ledelsesopgaver, som du vil være ansvarlig for.

Du har en positiv tilgang til tingene, trives i en travl hverdag og lader dig ikke slå ud af hverdagens udfordringer. Med en solid erfaring indenfor lager og logistik, er du løsningsorienteret og har sans for at optimere processer og arbejdsgange. Du er en teamplayer, der tager ansvar og går forrest.

Arla Foods
Teamleder til Kørselscenter Syd - Taulov

Arla Foods

Kan du påtage dig en lederrolle som Teamleder i Kørselscenter Syd, med udgangspunkt i Taulov? Til daglig koordinerer og indsamler vi 6,4 mill. kg råmælk hos vores landmænd – som i øvrigt ejer Arla Foods. Vi samler mælk 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Centeret har ca. 170 medarbejdere og 39 store vognenheder, fordelt på 4 garager i Taulov, Rødkærsbro, Branderup samt Slagelse.

I tæt samarbejde med den øvrige kørselsledelse, sørger du for den daglige ledelse af og kontakt til chaufførerne i Kørselscenter Syd. Du sikrer vi har de rigtige ressourcer og kompetencer til rådighed. Endvidere sikrer du at der er en høj trivsel blandt medarbejderne og det er din opgave at afholde årlige udviklingssamtaler.

Herudover indgår du i løsningen af daglige driftsopgaver, hvor optimering, effektivitet og kvalitet har høj prioritet. Du skal endvidere medvirke til at fastholde vores store fokus på arbejdsmiljø.

Arla Foods
Dagrofa aps
Supply Chain Specialist

Dagrofa aps, Vejle

I Dagrofa koncernen vil vi stå endnu stærkere sammen (#StærkereSammen) og derfor søger vi en specialist til vores Supply Chain, der arbejder på en strategisk styrkelse af værdikæden gennem insourcing og optimering af logistik. Vi ønsker at eje og drive hele værdikæden og det omfatter bl.a. at reducere direkte anløb til butikkerne og i stedet øge varestrømmen gennem egne lagre.

Derfor søger vi nu en ambitiøs og selvstændig Supply Chain specialist, der kan bidrage med fremdrift og løbende optimering af værdikæden hos en af de største virksomheder i Dansk detailhandel.

Vi har høje forventninger til dig, derfor får du ansvaret for:

 • at drive logistiske optimeringsprojekter i tæt samarbejde med dine kolleger i Supply Chain-teamet og Business Controlling
 • at tilsikre rettidige leverancer af høj kvalitet
 • at bidrage til ledelsesrapportering og kommunikation omkring resultater og fremdrift
Dagrofa aps
People ExecutiveKørselsplanlægger

People Executive søger for Nobia i Ølgod

Planlægning, koordinering og optimering af distributionen i kørselsafdelingen - Ølgod

Kan du skabe overblik, struktur og systemer og få enderne til at nå sammen i et miljø med mange bolde i luften? Og er du klar til at bidrage positivt til et professionelt og veletableret team med dine evner inden for planlægning? Så er det dig, vi søger som kørselsplanlægger!

Du får reference til logistikchefen og bliver en del af et kompetent team af planlæggere, kørselsassistenter, chauffører og en logistikkonsulent, der har ansvaret for optimal transport af produkter. Afdelingen er kendetegnet ved godt teamwork, god stemning og højt aktivitetsniveau.

Solar Danmark A/S
Supply Chain Planner

Solar Danmark A/S, Vejen

Har du kunden i fokus og en købmand i maven, og har du erfaring inden for planlægning og/eller indkøb? Hvis svaret er ja, så har du muligheden for at blive vores nye Supply Chain Planner.

I Supply Chain Planning er vi p.t. 8 medarbejdere. Vores overordnede opgave er at sikre leveringsevnen til vores kunder. Det betyder, at vi sørger for balancen mellem det rette lagerniveau og en høj leveringsevne. Vi er et topprofessionelt team, som sammen med vores interne og eksterne samarbejdspartnere og med fokus på procesoptimering leverer en høj kvalitet.

Som Supply Chain Planner skal du, med reference til Manager, Supply Chain Planning, og med kunden i fokus, bidrage til Solars målsætninger inden for leveringsevne.

Solar Danmark A/S
OK Kørselschef til OK's Distributionscenter

OK a.m.b.a., Fredericia

Motiveres du, når dit team lykkes? Kan du udleve vores vigtigste værdi: holdånd? Og har du lyst til at være en del af vores ledergruppe?

Som kørselschef får du ansvaret for vores Team Nord. Dit team består af 35-40 chauffører, to planlæggere og en supportmedarbejder. Du refererer til logistikchefen og indgår sammen med ham og de to øvrige kørselschefer i distributionens ledergruppe. Ledergruppens vigtigste opgave er at sikre et stærkt, tillidsfuldt samarbejde i distributionscenteret og med resten af organisationen.

Vi tilbyder:

 • En del af en attraktiv virksomhed med stærke værdier.
 • En afdeling med højt humør og uformel omgangstone.
 • En stilling hvor du kan udvikle vores distributions-setup.
Skare Meat Packers K/S
DYGTIG SPEDITØR

Skare Meat Packers K/S, Vejen

SKARE søger en stærk speditør med internationalt mind-set til logistik- og forsendelsesafdelingen.

Kan du fragte højkvalitets okse- og kalvekød til internationale restaurant- og supermarkedskæder i DK, Europa og Mellemøsten, så er du måske vores nye kollega.

Da der er tale om eksport af ferske fødevarer, som skal være fremme rundt omkring i EU og Mellemøsten på præcise tidspunkter, er fleksibilitet en nødvendighed i dette job.

Læs mere på vores hjemmeside http://www.skare.com/dk/stillinger/jobopslag.asp?id=327

Skare Meat Packers K/S
Jumbo Transport A/SDisponent

Jumbo Transport A/S, Haderslev

Jumbo Transport Haderslev er en ny afdeling, der blev oprettet i september 2019. Afdelingen i Haderslev er på sit første år, vokset fra 2 til 12 medarbejdere, og beskæftiger sig primært med national distribution. Afdelingen er et vigtigt led, hvis opgave er at supportere Jumbo Transports internationale trafikker ift. indhentninger, leveringer og terminalhåndtering.

Jobbet består af:

 • Disponering – nationalt DK/DK.
 • Opfølgning af forsendelser.
 • Besvare henvendelser fra kunder og løse eventuelle problematikker med leverancer.

Vi kan bl.a. tilbyde dig et arbejde i en branche, hvor ingen dage er ens og der rummer mange af udfordringer, samt løn efter kvalifikationer.

NCC Danmark
Planlægger/kørselsleder søges til NCC Industry's Fræserafdeling i Kolding

NCC Danmark, Kolding

Da vores mangeårige planlægger/kørselsleder i fræs har valgt at fratræde for at nyde sit otium, søger vi snarest hans afløser.

Fra vores fræserafdeling i Kolding styres og planlægges arbejdet for pt. 8 fræsere i Sydjylland i tæt samarbejde med vores salgs- og entrepriseleder.

Arbejdsopgaverne har fokus på planlægning og disponering af fræserne, så vi sikrer en optimal udnyttelse af vores maskiner og en høj grad af service overfor vores kunder. Du skal derfor have lyst til en travl hverdag med en stor kontaktflade til både kunder og chauffører.

NCC Danmark