13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
itelligence a/s
Graduate Supply Chain Management

itelligence a/s

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. itelligence leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP løsninger, inklusive efterfølgende drift og support. itelligence beskæftiger mere end 10.000 højt kvalificerede medarbejdere i 25 lande, fordelt på 5 regioner.

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP systemer til vores mere end 5.000 kunder i hele verden.

Som Graduate i vores SCM team indgår du i en gruppe med Danmarks bedste og mest erfarne SCM konsulenter. Opgaverne omfatter primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP løsning eller selvstændige SCM-løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger. Som Graduate vil du blive knyttet til projekter helt fra starten - vi tror på, at det giver den bedste læring.

itelligence a/s
itelligence a/s
Graduate til vores Supply Chain Execution team

itelligence a/s

itelligence er en international fremadstormende IT-virksomhed og en af verdens førende SAP-partnere. itelligence leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP-løsninger, inklusive efterfølgende drift og support. itelligence beskæftiger mere end 10.000 højt kvalificerede medarbejdere i 25 lande, fordelt på 5 regioner.

Som Graduate i vores SCE-team indgår du i en gruppe med Danmarks bedste og mest erfarne SCE-konsulenter. Opgaverne omfatter primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige SCE-løsninger enten som On-premise eller Cloudbaserede løsninger. Som Graduate vil du blive knyttet til projekter helt fra starten – vi tror på, at det giver den bedste læring.

itelligence a/s
Lidl Danmark K/STeamleder Operations til Intern Transport og Bortskaffelse

Lidl Danmark K/S, Køge

Skal du være vores nye Teamleder Operations for området ”Intern Transport og Bortskaffelse”?

Vi forbereder os netop nu til den store udvidelse og automatisering af Logistikcenteret i Køge og er derfor i gang med at sammensætte holdene for fremtiden.

Vi søger netop nu en Teamleder til vores Operations, som kan komme med fra starten på denne spændende rejse.

I Lidl er vi stolte af vores faste rammer og velafprøvede koncepter, fordi det giver dig overskud til at præstere i dit arbejde, så du ved, hvordan du udfører din opgave bedst muligt.

Som Teamleder i Operations skal du motivere og udvikle dine ca. 15 medarbejdere og derved sikre, at vi når i mål med dagens opgaver til tiden og altid på den mest omkostningsbevidste måde.

Vi tror på, at medarbejdertilfredshed er grundstenen for motivation og motivation er grundstenen for succes.

Lidl Danmark K/S
DeZignated ApS
Supply Chain Manager til luftfartsindustrien

DeZignated ApS søger for Vestergaard Company A/S i Roskilde

GENOPSLAG - Grundet Covid-19, blev denne proces sat i bero, vi er nu klar til at gå i gang igen.

Vil du være en del af en spændende international og markedsledende virksomhed og få det samlede ansvar for logistik, disponering, materialeplanlægning, indkøb/strategisk indkøb, lager og samtidig bidrage med nytænkning, udvikling og eksekvering gennem delegering og processtyring?

Du får det samlede ansvar for materialeforsyningen. Der skal være løbende fokus på at sikre rutiner, værktøjer og teknologier til en tidssvarende og professionel håndtering af hele SCM-organisationens opgaver. Du bliver en vigtig brik i ledelsesteamet, hvor I sammen sikrer udviklingen, og gennemfører virksomhedens politikker og mål.

Royal Unibrew A/S
Demand Planner

Royal Unibrew A/S, Faxe

Vi søger en proaktiv og analytisk stærk Demand Planner – tæt på forretningen.

Som Demand Planner i Royal Unibrew er din vigtigste opgave at drive salgsforecast i tæt samarbejde med vores salgsorganisation, og koordinere dette sammen med den centrale planner og planlægningsteamet i produktionen.

Du får en central rolle og vil have mange stakeholders. Du vil supportere salgsplanlægningen for business unit managers primært i Off-Trade, regionschefer ude i field force og marketing, og samtidig være et vigtigt bindeled mellem salg og produktionsplanlægning.

Dine opgaver vil bla. være at:

 • Opsamle relevant input fra salgsorganisationen og omsætte dette til salgsforecast – herunder, bla., deltage i salgsmøder og holde møder med salgsledelsen.
 • Sikre, at drift og planlægning hele tiden er opdateret ved at vedligeholde SAP APO
 • Monitorere restordrer, hasteordrer, ind-og udmelding af produkter osv. samt kommunikation om dette til stakeholders.
Royal Unibrew A/S
 XL-BYG,
Kørselsplanlægger til XL-BYG CF Køge

XL-BYG, Køge

Vi søger endnu en alsidig kollega til vores distributions- & logistikkontor i CF Køge, hvor vi altid har stor aktivitet. Derfor er det essentielt, at du finder dit drive i et udfordrende arbejdsklima.

Du vil med reference til lager- & logistikchefen – og sammen med afdelingens kørselschef – forestå planlægningen og afviklingen af alle daglige leverancer, herunder bl.a.

 • Ordrebehandling, bookning/koordinering af udgående leverancer samt returvarer – via for tiden 12-16 daglige interne og eksterne vognmænd
 • Fastholde og udbygge det værdiskabende samarbejde imellem afdelingens lagerpersonale og chauffører – samt virksomhedens øvrige afdelinger og salgsteam
 • Sikre optimal effektivitet i kørselsafviklingen – samt opretholde fokus på sikkerhed og godt arbejdsmiljø
XL-BYG
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
MHI Vestas Offshore Wind
Master Planner for global wind turbine production

MHI Vestas Offshore Wind, Hamburg/Germany, Isle of Wight or Warrington/UK, or Munkebo, Nakskov or Esbjerg/Denmark

Would you like to take on a key position in Logistics within a fast-growing, green energy company?

Then you might be one of the 2 master planners we need for the assembly and rotor segments, respectively.

Interested? Read on.

MHI Vestas Offshore Wind
Recover Nordic ApS
Bliv kørselsleder hos JK Kloakservice

Recover Nordic ApS, Mørkøv

Er du udadvendt og frisk på at drive, kontrollere og optimere driften inden for vores industri- og kloakservice? Vi mangler netop nu en kørselsleder, der vil være med til at sikre høj kvalitet, godt arbejdsmiljø og stort kundefokus.

Recover Nordic ApS

Som kørselsleder vil du stå for den daglige drift, planlægning og koordinering af en række af vores biler inden for industri- og kloakservice.

Dine arbejdsopgaver med den daglige drift omhandler bl.a.:

 • Planlægning og disponering af dagene for vores biler og medarbejdere, så det hele går op i en højere enhed.
 • Projektarbejde og tilbudsgivning i samarbejde med afdelingslederen.
 • Kundekontakt ved bl.a. booking af biler, og hvor fremragende kundeservice er i fokus.
AVISTA Green
Logistikassistent til kørselsafdeling

AVISTA Green, Kalundborg

Kan du danmarkskortet udenad, og er du i stand til at lægge den optimale rute for vores 15 tankvogne, der hver dag er travlt beskæftiget med at indsamle spildolie og transportere produkter mellem vores tanklagre og produktionsanlæg? Så er det dig, vi leder efter.

Du får et tæt samarbejde med vores logistikchef om den daglige kørselsplanlægning. Samtidig bliver du en del af kundeserviceteamet, der har den løbende kontakt med kunderne og håndterer de administrative opgaver.

Det bliver din opgave …

 • at planlægge tankvognenes kørsel
 • at administrere indkomne spildoliemængder – køb, fakturering, kvalitetsregistrering
 • at betjene kunder pr. telefon og mail
AVISTA Green
MultiLine A/SBarselsvikar til disponeringsafdeling

MultiLine A/S, Sorø

Kan du gribe mange bolde og sørge for, at de lander sikkert? Trives du med en struktureret hverdag med en bred kontaktflade internt og eksternt? – Så har vi måske jobbet til dig!

En af vores 6 disponenter går inden længe på barsel, og vi søger derfor nu en knalddygtig vikar til at indgå i vores team, mens hun er væk. Vikariatet er på 12 måneder med mulighed for forlængelse, og vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt og senest 1. september.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en af Danmarks førende virksomheder på sit felt, en fri, uformel og humoristisk omgangstone med ”højt til loftet”, gode kolleger, fokus på trivsel samt attraktive personalegoder.

MultiLine A/S
Supply Chain Partner with great analytical skills for ambitious purification facility
Are you capable of developing supply chains and optimising production schedules?
Novo Nordisk, Kalundborg
Novo Nordisk
Erfaren kørselsleder
Vi er en virksomhed i vækst og derfor søger en erfaren kørselsleder og planlægger som samtidig er god til at tage telefoner.
Nordisk Transport Service og Logistik ApS, Ringsted
Jobcenter