9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Coop LogistikAssistent til planlægningsafdeling, Aalborg Distributionscenter

Coop Logistik

I planlægningsafdelingen som dækker funktionerne varemodtagelse, drift og transport søger vi en kollega som trives i et job med mange forskellige arbejdsfunktioner, og som har et skarpt øje for og mod på både planlægnings- og driftsopgaver.

Coop Logistik står på en skillevej i forhold til driftsplatform, idet det gamle kernesystem udskiftes, og er i en implementeringsfase til SAP. Det er derfor vigtigt, at du trives i et forandringsmiljø, og at du brænder for at yde dit bidrag til at vi alle i driftsafdelingen kan blive verdensmestre i at håndtere og samarbejde om SAP i hverdagen.

Som assistent i planlægningsafdelingen har du en vigtig rolle på distributionscenteret i Aalborg. Du vil, sammen med engagerede kolleger, sikre det stabile flow fra varemodtagelse til afsendelse af Coops varer til butik.

GateHouse Group
Assistant Sales Executive

GateHouse Group, Nørresundby

- med højt drive og lyst til at gøre en forskel

Hos GateHouse Igniter søger vi en nysgerrig og arbejdsom medarbejder til salgsfunktionen til en spændende stilling i et forretningsområde med ambitiøse vækstplaner. Om jobbet:

Du bliver del af en innovativ virksomhed med B2B salg til en stærk kundeportefølje af globale kunder, hvor du kan få prøvet din teoretiske læring af i praksis.

Din primære arbejdsopgave bliver at opbygge, sikre og vedligeholde et indtag af kunder, samt sikre et højt kundetilfredsheds-niveau gennem fremragende kundehåndtering – både i skrift og tale.

I stillingen kommer du til at arbejde med en bred vifte af salgsadministrative opgaver foruden en mængde opsøgende salg. Vi har planlagt et udviklingsforløb hvor du i starten kommer til at arbejde sammen med vores eksisterende Sales Executives og vores marketing team.

GateHouse Group
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Aalborg

Do you want to use your insights into planning and LEAN and help us ensuring top notch delivery and a well-balanced flow? Then this could be the right next step for you.

Siemens Gamesa

You will be responsible for the local supply planning for the Denmark site, which will cover both materials and capacity planning. This role is a critical link between Global Planning and local production, and you will play a central role as you plan and follow up on the local production activities.

To support our plans, we are now looking for a talented Materials/Supply Planner to join our growing team.

The Role

 • Provide local supply planning to meet demand for both internal and external customers.
 • Ensure short-term scheduling and the execution of production orders are based upon the overall master plan.
 • Investigate material shortfalls and due dates on production orders and act if re-scheduling is necessary.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
itelligence a/s
Graduate Supply Chain Management

itelligence a/s

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. itelligence leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP løsninger, inklusive efterfølgende drift og support. itelligence beskæftiger mere end 10.000 højt kvalificerede medarbejdere i 25 lande, fordelt på 5 regioner.

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP systemer til vores mere end 5.000 kunder i hele verden.

Som Graduate i vores SCM team indgår du i en gruppe med Danmarks bedste og mest erfarne SCM konsulenter. Opgaverne omfatter primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP løsning eller selvstændige SCM-løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger. Som Graduate vil du blive knyttet til projekter helt fra starten - vi tror på, at det giver den bedste læring.

itelligence a/s
itelligence a/s
Graduate til vores Supply Chain Execution team

itelligence a/s

itelligence er en international fremadstormende IT-virksomhed og en af verdens førende SAP-partnere. itelligence leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP-løsninger, inklusive efterfølgende drift og support. itelligence beskæftiger mere end 10.000 højt kvalificerede medarbejdere i 25 lande, fordelt på 5 regioner.

Som Graduate i vores SCE-team indgår du i en gruppe med Danmarks bedste og mest erfarne SCE-konsulenter. Opgaverne omfatter primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige SCE-løsninger enten som On-premise eller Cloudbaserede løsninger. Som Graduate vil du blive knyttet til projekter helt fra starten – vi tror på, at det giver den bedste læring.

itelligence a/s
NOPA Nordic A/SIndkøbskoordinator til Supply Chain

NOPA Nordic A/S, Hobro

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores Supply Chain-afdeling i Hobro, som skal arbejde med disponering, og hvis overordnede funktion er at understøtte vores just-in-time-produktion.

Din fornemmeste opgave er at sikre, at vi altid har de nødvendige emballager og råvarer til rådighed for at kunne producere – uden at vi opbygger et stort lager. Gennem disponeringen er du med til at sikre en høj leveringsgrad til vores kunder, og du er medvirkende til, at vores produktion får de bedste muligheder for at holde en høj effektivitet.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

 • Disponere emballager og råvarer til planlagt produktion med fokus på just-in-time
 • Koordinere og sikre daglig opfølgning på leverancer til vores produktion – gennem tæt kontakt med vores leverandører i hele Europa
 • Bidrage til at Supply Chain når de opstillede mål
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
KPK Døre & Vinduer
Medarbejder til planlægning og logistik

KPK Døre & Vinduer, Nykøbing M.

Har du lyst til at arbejde med planlægning og logistik inden for vinduesbranchen? Så kan vi tilbyde dig et udfordrende job hos en af de førende vinduesfabrikker i Danmark.

KPK er blandt vinduesbranchens mest effektive. Det har vi arbejdet målrettet på gennem mange år med løbende forbedringer og optimeringer. Vi søger en dygtig medarbejder, der kan indgå i vort planlægnings- og logistikteam.

Du kommer til at arbejde bredt med planlægning og logistik, herunder:

 • Daglig produktionsplanlægning.
 • Udarbejdelse af produktionsgrundlag.
 • Teknisk dokumentation.
KPK Døre & Vinduer
Vil du være med til at forme og planlægge fremtidens hospital inden for rengøring, service og logistik?
I Rengørings- og Serviceafdelingen, Aalborg Universitetshospital, søger vi en planlægningskonsulent som ny kollega til ledelses- og stabsteamet.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter