67 job matcher din søgning 67 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 67 resultater.
Jobindex A/S
Administrativ medarbejder til salgsordrehåndtering

Jobindex A/S søger for COTES i Aarhus

Vil du være en del af en spændende virksomhed med kurs mod den grønne omstilling? Så har vi jobbet til dig.

Hos COTES ønsker vi, at kunderne oplever en hurtig og imødekommende håndtering af deres ordrer. Derfor søger vi lige nu en ny medarbejder til at håndtere salgsordrer. Du har helst en baggrund fra en produktionsvirksomhed og har tidligere arbejdet med logistik- eller ordrehåndtering.

Din opgave vil være:

 • Salgsordremodtagelse
 • Oprettelse af tilbud og salgsordrer i Navision (om lidt Business Central)
 • Bekræftelse til kunderne
 • Fragt
 • Fakturering
 • Sikre korrekte stamdata relateret til ovennævnte
Jobindex A/S
Biledgaard Beklædning ApSLogistikchef med trang til at tænke "optimering, optimering, optimering"

Biledgaard Beklædning ApS, Horsens

Vil du spille en central rolle som logistikchef og kan du holde overblik og sikre et professionelt lager? Så er du måske vores nye kollega i Biledgaard Profil.

Vi søger en erfaren logistikchef til vores kontor i Horsens. Dine opgaver bliver at udvikle og vedligeholde vores lager og logistik. Vi ønsker at arbejde efter mantraet ”work smarter - not harder” og det betyder at du skal tænke i nye løsninger, der er med til at optimere vores arbejdsgange. Med andre ord, så tager vi gerne ja-hatten på, når en ny idé bliver smidt på bordet.

Du kommer til at have en afvekslende dag, hvor du får ansvaret for lageret og tre logistikmedarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

 • Pluk og pak af varer til forsendelse
 • Deltage i modtagelsen af varer
 • Vedligeholdelse og optimering af lageret
 • Sikre at teamet fungerer optimalt
DSV
Speditør søfragteksport

DSV, Horsens

Vil du være med til at sætte søfragteksport på dagsordenen hos verdens 5. største speditør? Og vil du arbejde med spedition fra A-Z over hele verden?

Så giver vi dig muligheden for at blive en del af et fantastisk team, hvor du får stor frihed til at skabe din hverdag og arbejde tæt med dine kunder. Hos os får du et job med stor fleksibilitet, hvor vi er villige til at investere i dine ideer, hvis du står på mål for dem.

Sammen med dine kolleger får du ansvar for egne kunder. Desuden har du ansvaret for at skabe relationer til, servicere samt udvikle nogle bestemte kunder. Her dækker du kundernes transportbehov over hele verden inden for både full load og stykgods eksport.

DSV
Indrykket: 
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Global Master Planner

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Siemens GamesaThe role will have a big variety of tasks such as stock segmentation/strategy setting, consolidation of global demand through Sales and Operation Planning processes, change management, process descriptions and more. You will need to adapt and implement new processes through change management and ensure global spare parts availability through data analytics and stakeholder inputs. Additionally, you will

 • Ensure accurate planning data in ERP systems to drive effective execution.
 • Support the global Sales and Operation Planning process through relevant reporting and summary of supply constraints. This also includes an active role in mitigating risks and reducing customer impact.
 • Analyze supply chain performance to identify improvement potential. Propose actions and convert proposals into projects.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
ONLY
NOOS Replenishment Planner

ONLY, Brande

Er du analytisk stærk og samtidig en dygtig kommunikatør? Er du klar til at gribe en unik mulighed for at blive en del af ONLY?

Du vil blive en del af et dynamisk, ungt team med udadvendte og ambitiøse kollegaer, der har skabt en NOOS-afdeling, som har ydet en stor indsats og opnået stor vækst de senere år. Afdelingen har en inspirerende og kreativ stemning, hvor nye forretningsidéer ofte opstår – og der er ikke langt fra god idé til implementering.

Rollen som planner har været i stor udvikling, og den er kun blevet mere central for vores analytiske afsætningsmodel, og vi ser et stort potentiale for fortsat udvikling af rollen. Udover dine gode kollegaer i NOOS-afdelingen, kommer du til at arbejde tæt sammen med vores NOOS-sælgere ude i landene, og det er vigtigt, at du forstår at skabe gode relationer til dem.

Indrykket: 
Scantruck A/S
Logistikmedarbejder

Scantruck A/S, Skive

Vi søger en logistikmedarbejder til vores lager og varemodtagelse i Skive. Du skal betjene vores interne og eksterne kunder, og indgå i alle jobfunktioner i logistikafdelingen.

Scantruck A/S

Vi tilbyder en spændende stilling med gode fremtidsmuligheder i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere, som vores kunder forventer af os, nemlig et meget højt serviceniveau og kompetent arbejde.

Løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer.

Scantruck A/S
Indrykket: 
DSV
Speditør søfragtimport

DSV, Horsens

Vil du være del af et stærkt team med fantastiske kollegaer, der har fuld fokus på trivsel og holdånd? Kunne du tænke dig at få plads hos en af verdens allerstørste transportudbydere? Og vil du være med til at gøre en forskel for dine kunder hver dag, hvor du blandt andet har ansvar for deres søfragtimport-sendinger i et system med automatiserede processer?

Din hovedopgave bliver at håndtere sø-sendinger med fokus på et højt serviceniveau, og du får kontakt til både kunder og samarbejdspartnere i hele verden.

Du følger sendingen hele vejen, hvilket vil sige, at du laver alt fra at booke rederier og vognmænd, samt aftale leveringer med kunden, til at håndtere økonomien og sikre kvalitet i dit arbejde.

DSV
Indrykket: 
EQUIDAN VETLINE ApSEr du vores nye kollega i logistik- & kundeserviceteamet?

EQUIDAN VETLINE ApS, Herning

GENOPSLAG!

Vi ekspanderer og derfor søger vi endnu en dygtig logistik- og kundeservicemedarbejder. Du er glad for dyr og har måske hund, kat eller hest selv.

Er du handlingsorienteret, proaktiv, serviceminded, god til at styre et lager og leverer ypperlig kundeservice? Kan du se dig selv i en handelsvirksomhed med fart over feltet? Så er dette job lige noget for dig!

En væsentlig del af jobbet består i kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Denne funktion er et vigtigt bindeled imellem kunder, salgskonsulenter, logistik, lager, indkøb osv.

 • Ordremodtagelse, indtastning af ordrer og ordrebehandling
 • Styring af lager og lagerpersonale og prioritering af pakning af ordrer m.m.
 • Klargøring til transport-, fragtbestilling samt fakturering
LEMAN A/S
Forwarding Agent SEA Export

LEMAN A/S, Herning

Vi er nu på udkig efter en kompetent speditør, der har lyst til at være med til at drive vores vækst indenfor sø og skabe unikke løsninger overfor vores kunder. I Sea Export er der i alt 12 medarbejdere fordelt på 2 lokationer, og du vil referere til aktivitetschefen.

Ansvar og arbejdsopgaver

 • Daglig operation af Sea Export til USA/Canada
 • Rådgivning af kunder i en positiv og proaktiv dialog
 • Daglig leverandør- og agentkontakt

Vi tilbyder en spændende karriere i en flad og dynamisk organisation, hvor vi har fokus på vækst. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med dertilhørende benefits. Du bliver en del af en global virksomhed, som lægger stor vægt på at være værdidrevet.

LEMAN A/S
Indrykket: 
PostNord DanmarkBusiness Proces Analyst til Parcel Operation

PostNord Danmark, Kastrup, Taulov, Aarhus eller Aalborg

Vil du være med til at gøre en forskel for at styrke vores vækstagenda gennem effektiv business mapping og analyse? Kan du bygge bro mellem forretningsmæssige behov og tekniske muligheder indenfor AI og Power BI?

Til at understøtte vores arbejde med at identificere nye forretningspotentialer står struktureret business mapping af vores kerneprocesser højt på agendaen.

Med din stærke analytiske tilgang vil du forestå kortlægning og modellering af eksisterende og fremtidige processer. Kortlægningen skal bidrage til at identificere potentialer til kommende nye projekter samt medvirke til at synliggøre end-to-end processen, der kan underbygge og kvalificere business cases i forbindelse med kommende projekter.

Indrykket: 
ToldstyrelsenSagsbehandlere med øje for detaljen til Tarifering

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Læser du varedeklarationer og brugsanvisninger og undrer dig over, hvordan en vare er fremstillet eller fungerer? Har du mod på at sætte dig ind i tekniske problemstillinger, fx inden for elektronik, kemi eller tekstil?

Din primære opgave vil være at sagsbehandle BTO-ansøgninger og udstede afgørelser. Sagsbehandlingen består i at fastlægge den rigtige varekode for en konkret vare ud fra varens sammensætning og karakteristika. Det sker på grundlag af EU-regler og andre internationale regler, der kan gemme på mange spidsfindigheder.

Du kan med tiden få mulighed for at tage del i enhedens øvrige opgaver, fx at udarbejde nyhedsbreve samt interne og eksterne vejledninger, opdatere den trykte toldtarif, administrere nationale toldkontingenter og toldsuspensioner samt deltage i internationale møder i Europa-Kommissionen og WCO (Verdenstoldorganisationen).

Toldstyrelsen
Indrykket: 
Vestas Wind Systems A/S
Transport Specialist

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you enthusiastic about demanding transport projects and complex logistics? And would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then take this exciting opportunity to join Vestas and develop your career!

You will have the overall ownership of the project transport budget and the operation from worldwide origins up to site. This includes being in close communication with a broad variety of internal and external stakeholders on transport status and optimisation in a timely manner, and to identify and develop cost-out initiatives within the supply chain.

We are a team of skilled and committed colleagues who are all enthusiastic about wind energy. We have a good atmosphere within the department, and everyone is always prepared to support when needed.

Vestas Wind Systems A/S
Indrykket: 
Aarstiderne
Koordinator til vores planlægningsafdeling (ml. Vejle og Juelsminde)

Aarstiderne, Barrit

Vi søger en koordinator til Aarstiderne og til et job, hvor resultatet af dit arbejde har direkte indflydelse på dagens madoplevelse hos mere end 40.000 familier, der alle har høje forventninger til, at vi yder vores bedste og leverer jordens bedste råvarer – både til tiden, i rette mængde, størrelse og kvalitet.

Dine vigtigste arbejdsredskaber er dit overblik, din struktur og gode koordineringsevner – kombineret med et godt system og en række gode kollegaer i Aarstiderne. Hver uge holder du styr på, at vi får koordineret de mange rettelser og procedurer, som skal lykkes for, at vi når i hus med produktionen.

Du holder styr på lagerbeholdningen og de mere end 250 paller frisk frugt og grønt, som hver uge lander direkte fra 30-40 forskellige økologiske danske og udenlandske avlere.

APM Terminals – Aarhus A/S
Vessel Dispatcher til containerterminalen på Aarhus havn

APM Terminals – Aarhus A/S

APM Terminals – Aarhus A/S på Aarhus havn søger en Vessel Dispatcher gerne med maritim baggrund eller uddannelse indenfor shipping, logistik eller transport. Du bliver ansvarlig for eksekvering af skibsoperationer (lastning/losning af containere) med stærkt fokus på sikkerhed, produktivitet og kvalitet.

Som Vessel Dispatcher vil dine primære ansvarsområder være håndtering og overvågning af skibsoperationer, samt deltage i dynamisk planlægning af operationen. Fra kontroltårnet kommer du til at monitorere og håndtere terminalens operationssystemer i en meget central funktion.

Du kommer til at opdatere produktivitetsanalyser og håndhæve sikkerhedskrav for forsvarlig drift med tilhørende sikkerhedsforskrifter. Stillingen kræver en serviceminded og imødekommende personlighed, da de fleste opgaver skal løses i tæt samarbejde med kollegaerne i operationen.

APM Terminals – Aarhus A/S
SORTH & COGlobal Supply Chain Manager

SORTH & CO recruiting on behalf of client

To define, develop, and implement the global supply chain strategy.

Our client is an international supplier of tools and tool services for the wind industry. With a strong focus on innovation, functional and cost-efficient products, services, and solutions, they have managed to differentiate themselves in a competitive market.

The main responsibility of the Global Supply Chain Manager is to design and lead the global Supply Chain function to ensure that the overall competitiveness is second-to-none. The function interacts broadly with the overall organization and is critical for the overall performance. The priority will be to build a strong and competitive supply chain in the US to support the expected growth in the American region, primarily the US.

Indrykket: 
PostNord DanmarkKørselsleder til Road Freight Operation i Risskov

PostNord Danmark

Bliv en del af fremtidens stærkeste logistikvirksomhed i Norden.

Vi er midt i en spændende transformation, hvor vi har markant fokus på at nedbringe vores samlede omkostningsniveau for at styrke vores konkurrencekraft og position i markedet.

Din ledelsesopgave vil bestå af ledelse af både interne og eksterne chauffører og vognmænd. Du vil få det daglige ledelsesansvar for ca. 15-25 chauffører, som primært arbejder indenfor tidsrummet kl. 02.00-14.00. Dine primære opgaver vil være ledelse af operationen samt personaleledelse og administration.

Du vil få en afgørende rolle i at bidrage med procesoptimering, der kan styrke vores operationsudvikling, så vi altid er billigst og bedst.

Indrykket: 
Valeur A/Se-Commerce-kundesupporter søges til stærkt og professionelt team

Valeur A/S, Viby J

Drømmer du om et job med et stort ansvar og en bred berøringsflade? Så har vi en unik mulighed til dig.

Krisen har skærpet virksomhedernes fokus på kunderne. Handlen rykker online, og her kommer konkurrencen især til at stå om den digitale kundeservice. Det kan vi mærke hos Valeur. I de seneste uger har vi fået mere end dobbelt så travlt i vores kundeservice-forretning, fordi flere og flere virksomheder vil huskes for en behagelig og effektiv kunderejse på nettet.

Vi samarbejder med nogle af landets største og mest spændende brands, men vi ønsker at styrke vores position indenfor dette felt. Derfor søger vi en ny kollega, som er klar til at tage ansvaret for at onboarde vores nye kunder i denne kategori, samt gå forrest når vi skal give deres kunder den bedst mulige kundeoplevelse – både på telefonen, mail og de sociale medier.

Indrykket: 
Vestas Wind Systems A/S
Lean Supply Chain Specialist

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Vestas' Global Service business was spun out as a separate business unit during 2014 due to the growing commercial and strategic significance of the service business. With our corporate strategy "Profitable Growth for Vestas" we have communicated specific, ambitious growth targets for service in the coming three years. To achieve such targets while keeping our cost base steady requires a fundamental shift in how we operate – commercially as well as operationally.

You will be part of a team of Lean and Six Sigma blackbelts in different geographical regions who will work constantly on increasing the Lean maturity of the Service business and implementing improvements to reduce operational costs. You will also engage with our Supply Chain and Repair organization to promote the trends of our metrics towards high-quality benchmarks.

Vestas Wind Systems A/S
Indrykket: 
DSV
Business Development Manager

DSV, Horsens

Er du dus med begreberne FMCG, SCM, FIFO og FEFO, når det gælder lager & logistik?

Når vores helt nye og moderne lager- og logistikdomicil står klar i 2023, så har du været med til at sikre, at vi har kunderne på plads. Og det får du de bedste forudsætninger for, når du repræsenterer et førende brand, som åbner døre.

Du bliver en del af vores salgsafdeling, hvor vi hver dag målrettet arbejder med at afstemme kundernes behov, prissætte vores transport- og logistikløsninger, udarbejder og opdaterer transportaftaler samt varetager og optimerer kundedialogen. Og vores mål er at skabe langvarige og succesfulde kunderelationer.

DSV
Indrykket: 
Kamstrup A/SSenior Production Planner

Kamstrup A/S, Skanderborg

Vil du være med til at udvikle og forbedre fremtidens planlægningsmetoder i et højautomatisk produktions-setup?

I stillingen som Senior Production Planner vil du være med til at udvikle fremtidens planlægningsmetoder og produktionskoncepter. Du vil blive en nøgleperson i dagligdagen i vores Print produktion, hvor du vil bidrage til at sikre, at vores produktionskapacitet udnyttes optimalt, hvorfor en stor del af dit job vil være at bidrage til udvikling af planlægningsprocesser, arbejdsgange og systemer på tværs af Kamstrup.

Du vil endvidere være ansvarlig for at:

 • Deltage i udrulningen og udviklingen af nye Sales & Operation processer
 • Deltage i den fortsatte implementering og videre udrulning af nyt ERP-system
 • Optimere planlægningen på tværs af vores globale Supply Chain for at sikre ensartede processer og værktøjer
Indrykket: