20 job matcher din søgning 20 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 20 resultater.
Scanmarket A/S
Dedicated eSourcing specialist to join our consultancy team

Scanmarket A/S, Solbjerg

Are you dedicated to improving current state? Do you enjoy engaging with both customers and internal stakeholders? And does it feel natural to you to take ownership?

Yes? Then we have a unique opportunity for you.

Your key tasks will be to:

 • Drive implementation projects for new Scanmarket customers
 • Run eSourcing webinars and workshops
 • Run fully managed tenders and eAuctions on behalf of prospects and existing customers
Nævnenes Hus
Forbrugerklagenævnet søger sagkyndige til flytteområdet

Nævnenes Hus, Viborg

Forbrugerklagenævnet anvender undersøgelser, udført af personer med teknisk ekspertise og stor faglig viden (også kaldet sagkyndige) inden for det område, som sagen vedrører.

Den sagkyndige skal ved undersøgelse af fx en vare eller ydelse vurdere, om varen/ydelsen har den fejl, som forbrugeren klager over, og hvad årsagen til fejlen er eller kan være.

Du skal bistå sekretariatet i konkrete klagesager. Opgaverne består som udgangspunkt i at:

 • Gennemlæse sagens dokumenter
 • Foretage tekniske undersøgelser af produktet
 • Formidle undersøgelsernes resultat i en skriftlig udtalelse, som skal være skrevet i et klart og letforståeligt sprog
Lidl Danmark K/SProject Manager med fokus på købmandskab og planlægning

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Lidl er i vækst og til vores hovedkontor søger vi en analytisk, energisk og struktureret Project Manager med flair for godt købmandskab til et barselsvikariat. Du bliver en den af kampagneafdeling tilhørende vores indkøbsafdelingen. Afdelingens overordnede mål er at skabe og planlægge Danmarks bedste tilbudsavis til vores kunder hver uge.

Om jobbet

 • Stillingen er i den nationale afdeling, hvor den primære opgave er at planlægge vores tilbudsavis, så planlægning skal være en del af dit DNA
 • Afdelingen arbejder med en langsigtet planlægningshorisont, så du skal evne at have mange bolde i luften på en gang
 • Du bliver ansvarlig for den overordnede planlægning, som bl.a. indebærer udvalg af produkter, beregning af mængder, fastlæggelse af salgspriser, opbygning af avisen ud fra de informationer, der er givet. Du skal agere som var det din egen ”købmandsforretning”
Lidl Danmark K/S
Nomeco A/SDriftsleder til Nomeco, Århus - aftenhold

Nomeco A/S

Nomeco er den foretrukne lægemiddelgrossist for apoteker og hospitaler – ligesom vi er lægemiddelindustriens foretrukne strategiske servicepartner. Vi er specialister i sundhedslogistik og sikrer, at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler.

Vi søger nu en driftsleder, der sammen med Århus-filialens øvrige ledere og medarbejdere, skal sikre en fejlfri og rettidig levering af varer til vores kunder.

Ud over at lede, inspirere og motivere teamledere og medarbejdere, bliver det dit overordnede ansvar at sikre en meget høj grad af kvalitet og service over for vores kunder. Overholdelse af fejlfri og rettidig levering til vores kunder har således højeste prioritet. Det er ligeledes dit ansvar, at driften kontinuerligt forbedrer sin effektivitet og produktivitet. Det forventes derfor, at du er i stand til at udvikle og optimere både lager og processer, opstille mål - og at indfri disse.

North Retail ApSSalgs- og logistikkoordinator til ung virksomhed i vækst

North Retail ApS, Egå

North Retail søger en salgs- og logistikkoordinator. Du har erfaring med logistikkoordinering, kundekontakt og/eller ordrebehandling. Du trives i et job, hvor detaljen er vigtig, og hvor vi altid søger løsninger, der stiller vores kunder stærkt.

Du er et koordinerende bindeled mellem vores producenter og kunderne. Du har hele tiden et godt overblik og forståelse for flowet inden for FMCG og dagligvarehandlen. Du tapper ind i en arbejdskultur med masser af gåpåmod og lyst til at videreudvikle virksomheden sammen med vores samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Logistikkoordinering med kunde, producent, speditør og lager.
 • Kundedialog og ordrehåndtering. Opfølgning til kunder på telefon og e-mail. Hurtigt og effektivt.
 • Projektstyring. Ofte i forbindelse med godkendte, nye produkter.
JYSKLogistics Planner

JYSK, Uldum

I Planning-teamet er det vores fornemmeste opgave at sikre effektive vareflows, såvel indgående som interne vareflows. Dette gør vi ved at være dygtige til at planlægge, koordinere og optimere. Derved bidrager vi til JYSK Strategi: Seamless and closer to the customer.

Konkret bliver din opgave at varetage inbound- og container håndteringen. At planlægge afgangen fra vores interne plukkestationer, lige såvel om du vil skulle varetage lagerstyring og koordinering, herunder lagerflytninger og KPI opfølgning. Dine opgaver vil således være i krydsfeltet mellem driften og systemerne.

You Meet possibilities and we offer you…

 • Indflydelse på processer, rutiner og opgaver
 • En bred kontaktflade med mange kolleger i huset og med transportører og butikker
 • Del af en international koncern med mange muligheder og en sund kultur
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Coordinator – Maternity cover

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

As part of the Customer Order Management team you will be located in Brande. Here you will be the voice of the customer into our Spare Parts & Supplier organization. You will be part of a highly successful team, which consist of dedicated coordinators, who are experienced, solution driven & serviceminded. The team are responsible for achieving required service levels for customer issues, delivery times and customer satisfaction.

Siemens Gamesa You will be the initial point of contact for our Operations seeking support related to their orders and questions related to Spare Parts & Suppliers. As customer order coordinator you must have flair for providing excellent service and be solution orientated, to ensure satisfied customers. You will be bridging the need from our Operation into our Spar Parts & Supplier Organization. Hence, you are excellent in communicating professionally with the different stakeholders.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Carrier Refrigeration Denmark A/S
Warehouse Manager

Carrier Refrigeration Denmark A/S, Viby J

Carrier Refrigeration søger en Warehouse Manager til styring af vores 4 lagre.

Har du erfaring med lagerstyring herunder daglig drift, optimering og udvikling, international handel, tilbudsgivning, samhandelsaftaler med store kunder og en bred forståelse for prisberegninger og nøgletal, så er du den person vi søger lige nu.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Overordnet ansvar for hovedlager i Aarhus samt lagre i Kolding, Hvidovre inkl. servicevogne og Sverige
 • Optimering og udvikling af vareflow og arbejdsgange
 • Indkøbsaftaler med leverandører
Carrier Refrigeration Denmark A/S
DSV
Speditør, Key Account

DSV, Horsens

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed – hvor vores ambition er også at være en af Danmarks allerbedste arbejdspladser?

Du kommer til at arbejde i et af vores kundesupportteams med fokus på daglig, operationel drift og implementering af transportopgaver. Daglig jonglering med mange opgaver vil blive din hverdag, hvoraf nogle af dem er:

 • Modtagelse af bookinger (EDI, internet, e-mail, samt telefon)
 • Koordinering og troubleshooting mellem kunder og diverse trafikafdelinger
 • Afregning og styring af omkostninger
DSV
BORG Automotive A/SLogistikassistent søges til ordre- og logistikstyring på tværs af Europa

BORG Automotive A/S, Silkeborg

Er du en kvik holdspiller med styr på logistikken? Trives du med en omskiftelig og dynamisk hverdag, og er dine koordineringsevner helt i top? Så er BORG Automotive stedet for dig.

I teamet er I 5 kollegaer, som assisterer og hjælper hinanden i en dynamisk hverdag. Dine opgaver koordineres med dine kollegaer, og I refererer alle til Chief Supply Chain Officer Ernst Kildegaard.

 • Driftsordrehåndtering i forbindelse med opfølgning på eksterne tredjepartslagre, herunder kontakt med interne og eksterne kunder
 • Koordinering af logistikken mellem gruppens selskaber samt interne og eksterne lagre
 • Sikre optimal drift af koncernens internationale logistik
Coop LogistikTerminaloperatør

Coop Logistik, Hasselager

Terminalen er hjertet på Hasselager Distributionscenter, og sikrer at der altid er gang i vores produktion. Det er her ordrer bliver kaldt ud til SattStore, ekstra kørsler tastes og herfra butikker serviceres.

Lige nu arbejdes der i vores HOST, men i løbet af 2020 vil alt ordrestyring overgå til SAP. Det betyder derfor, at du vil blive en del af SAP implementeringen. En rigtig spændende fremtid venter os, og vi søger en kollega der vil tage rejsen med os.

Dine væsentligste opgaver bliver, at:

 • Trække butiksordrer fra HOST og SAP, samt klargøre dem til ordrer i hallen
 • Eksekvere og overvåge diverse IT-kørsler
 • Danne ordrer til eksterne leverandører
HumanTrust A/S
Disponent/Kørselsleder

HumanTrust A/S søger for Arthur Andersen Kran & Transport i Horsens

Arthur Andersen Kran og Transport beskæftiger sig med lokal, regional og national vognmandskørsel i form af specialtransport, kranvogne, affaldscontainere og materiellevering. Virksomheden har succes og har derfor brug for endnu en disponent/kørselsleder, og det kan være dig, hvis du kan tilføre ekstra værdi til håndteringen af virksomhedens ordrehåndbog med dit kendskab til transport og logistik.

Som disponent/kørselsleder får du følgende nøgleopgaver:

 • Disponering og planlægning af kørsel og opgaver for størstedelen af de typer opgaver der løses
 • Ansvarlig for biler og økonomi på egne opgaver samt daglig personaleledelse af chauffører
 • Bidrage til videreudviklingen af afdelingen og virksomheden
HumanTrust A/S
Jh Agro A/SPlanlægger/projektmedarbejder

Jh Agro A/S, Holstebro

Vi søger en dygtig og serviceminded medarbejder, som primært skal tage sig af den daglige planlægning af vores p.t. 7 serviceteknikeres arbejde.

Dette indebærer bl.a. at yde den bedst mulige service overfor vores kunder, uanset om de kommer med en akutopgave, eller om de kommer med en opgave, som skal planlægges. Din vigtigste kompetence er i fællesskab med kunden at få afdækket præcis, hvad den forstående opgave går ud på ud fra vores motto: ”Vi gør det rigtigt – første gang”.

Herudover vil du indgå i vores projektteam, hvor du vil få en stor rolle i at få styret projekter i ind- og udland i mål. Du vil i det daglige referere til vores produktchef.

NTG ProjectsProject manager

NTG Projects

Med ansvar for projektspedition i vækstvirksomhed

Er du drevet af at håndtere store projekttransporter via vej-, sø og luft til store dele af verden? Har du evnerne til at planlægge og følge udfordrende transporter til dørs? Og har du lysten til at sætte dit præg på den fortsatte vækst og udvikling i virksomheden? Så er du den project manager, vi søger til NTG Projects. Hovedkontoret ligger i Kolding, men arbejdspladsen er fleksibel blandt kontoerne i Kolding, Risskov, Hvidovre og Køge.

Selvstændigt ansvar for eksekvering af komplekse transportprojekter i store dele af verden Du bliver en del af et mindre team, hvor du selvstændigt får ansvar for at håndtere både små- og store transportopgaver.

KRAMP DanmarkLogistikchef

KRAMP Danmark, Skjern

Vi søger en nytænkende og fagligt stærk logistikchef der brænder for at skabe værdi for forretningen gennem ledelse af ledere samt den samlede produktion på vores lager i Skjern. Du tager et synligt ansvar for at produktionen/lageret er effektivt og at den udvikles i takt med markedet.

Som logistikchef får du det samlede ansvar for drift af lageret, herunder opfyldelse af lovkrav, sikkerheds- og myndighedskrav. Du sikrer løbende opfølgning på den daglige produktion og KPI’er og medvirker til at styrke det interne samarbejde.

Du får en central rolle i Kramps nordiske vækststrategi og udarbejder selvstændigt forretningsplaner for lageret som understøtter denne strategi. Forventningen vil være, at du i samarbejde med dine lederkolleger vedvarende skal udøve ledelse mod lønsomme kundevendte løsninger. Igennem et konstant optimeringsfokus skal du således kunne tænke nyt og efterfølgende kunne gennemføre beslutningerne indtil målet er nået.

Vestas Wind Systems A/S
Team Lead - Order Handling

Vestas Wind Systems A/S, Randers

Are you an experienced operational Team Lead, working with supply chain and order handling? Do you thrive in a dynamic world and a mixed operational and leading position, and would it motivate you to inspire, guide, and support a small team of highly competent Supply Chain Coordinators?

As Team Lead for Order Handling, you will be operationally astute and at the same time have the ability to coach and support your direct reports in succeeding with their daily work, and to deliver the first-class service to our internal customers. This role is predominantly operational activities for North and Central Europe, and your main responsibility will be to:

 • Ensure customer satisfaction and accommodate the different needs coming from our service business
 • Participate in improvement projects
 • People management, including planning, resource coordination, performing one-to-one appraisals, and ongoing competence development
Vestas Wind Systems A/S
DSV
Senior business support specialist

DSV, Aarhus

Er du i dit rette element, når du skaber strukturer, der faciliterer videndeling og rapportering på tværs af afdelinger?

Og vil du være med til at bygge en ny strategisk, global funktion op fra bunden?

Læs mere her.
DSV
DSV
QHSE-manager – Vestas outbound-logistik

DSV, Aarhus

Har du kendskab til vindmølletransport? Og kunne du tænke dig at forhindre skader og ulykker i en strategisk, global kontekst? 

I samarbejde med Vestas, som DSV er eneleverandør for, og vores lokale QHSE-ansvarlige skal du sætte retningen for QHSE-området globalt.

Samtidig er du med til at forme en helt ny global funktion, som skal udstikke den strategiske retning for vores operationelle regioner rundt omkring i verden.

Er du klar på en udfordring?

DSV
Medarbejder til BRIK-team i HE Midt Indkøb og Logistik, Servicecentret, Hospitalsenhed Midt
Region Midtjylland En stilling som lager- og logistikmedarbejder (BRIK-medarbejder) ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, Indkøb og Logistik er ledig til besættelse pr. 1. august 2020.
Region Midtjylland, Viborg
Region Midtjylland
Medarbejder til Vareforsyningsteam i HE Midt Indkøb og Logistik, Servicecentret, Hospitalsenhed Midt
Region Midtjylland En stilling som lager- og logistikmedarbejder ved Hospitalsenhed Midt, Servicecentret, HE Midt Indkøb & Logistik, er ledige til besættelse fra 1. august 2020.
Region Midtjylland, Silkeborg, Viborg
Region Midtjylland