3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandlines
Lastleder til Terminal Rødby

Scandlines

Har du lyst til et spændende og alsidigt job, hvor du helt konkret har et medansvar for, at vores mange kunder kommer med færgen til tiden, har vi en ledig stilling som lastleder i vores terminal i Rødby.

Som lastleder er du medansvarlig for, at Scandlines’ ”trafikmaskine” opererer præcist og kontinuerligt. Du bliver en del af et team med erfarne og dygtige kolleger, hvor du skal være med til at sikre, at vi har færger til tiden og at teamet arbejder efter rammer og retningslinjer i overensstemmelse med Scandlines' politikker. Vi driver en 24-7-forretning, og du indgår i vagtskifter (herunder også nat, weekend og helligdage).

Scandlines
SOFTLINE A/S
Lager- og logistikmedarbejder

SOFTLINE A/S, Maribo

Har du erfaring med lager- og logistikarbejde? Og kunne du tænke dig en central position i en eksportorienteret designvirksomhed med internationale kunder og samarbejdspartnere?

Du får en central rolle på vores lager/varemodtagelse. Som vores nye lager- og logistikmedarbejder får du en stilling, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger får ansvaret for vores lager- og logistikfunktion. Dine primære opgaver bliver varemodtagelse, kontrol af varer, der modtages, samt pluk og levering til produktionen.

ARBEJDSOPGAVER:

  • Varemodtagelse, kontrol, opmærkning og registrering af leverancer
  • Pluk og levering til produktionen
  • Holde orden og overblik samt sikre at lagrene fremstår pæne og præsentable
SOFTLINE A/S
SOFTLINE A/S
Supply Planner/Indkøb

SOFTLINE A/S, Maribo

Har du erfaring med logistik? Og kunne du tænke dig en central position i en eksportorienteret designvirksomhed med internationale kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye Supply Planner.

Du får en central rolle i vores indkøbs- og logistikafdeling som bindeled mellem vores forskellige interne afdelinger. Din primære opgave bliver at sikre styring og indkøb af komponenter til vores produktion af designmøbler til det internationale marked.

ARBEJDSOPGAVER:

  • Indkøb, disponering og opfølgning hos underleverandører
  • Lagerstyring af komponenter og færdigvarer
  • Planlægning og optimering af interne processer
SOFTLINE A/S