55 job matcher din søgning 55 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bosch Rexroth A/S
Handelselev til Supply Chain

Bosch Rexroth A/S

Brænder du for at arbejde med salg og kunderådgivning, og har du interesse for teknik? Så har du muligheden for at blive en del af den interne salgsafdeling i Bosch Rexroth.

Vi tilbyder et attraktivt job i en virksomhed, der sætter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet i højsædet. Du får gode og engagerede kolleger, grundig oplæring i egne produkter samt muligheden for at arbejde for en af Europas førende tekniske virksomheder.

Som vores kommende handelselev vil du:

  • Få kendskab til forskellige områder af virksomheden, og arbejde med kolleger fra forskellige divisioner og funktioner
  • Få mulighed for at lære de internationale processer hos et stort firma, samt de lokale behov nærmere at kende
Werd ApS
Økonomielev til stjerne-team

Werd ApS, Glostrup

Er du vild med tal, regnskab og økonomi - og ønsker du at blive en mester indenfor området? Så er du en klar kandidat til stillingen som vores nye økonomielev på en arbejdsplads, hvor socialt samvær og en hektisk hverdag baner vejen for succes.

WERD ApS

Vi tilbyder et traditionelt uddannelsesforløb med et 2 års praktikophold afbrudt af korte skoleophold med en afsluttende fagprøve - i perioden 1. september 2021 til 31. august 2023.

WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder.

Du finder vores hovedkontor og din nye arbejdsplads i Glostrup. I alt får du 37 passionerede og dygtige kolleger, som sammen driver en hyper-effektiv forretning. Der er godt gang i væksten, og derfor udvider vi nu vores team.

Werd ApS
PensionDanmarkAmbitiøs kontorelev til innovativt og bæredygtigt pensionsselskab

PensionDanmark, København

Vil du uddannes som kontorelev med speciale i administration? I PensionDanmark tilbyder vi en alsidig og udfordrende kontoruddannelse med fokus på HR, ledelses- og bestyrelsesbetjening, events, intern service af vores organisation og meget mere.

Som elev vil du opnå bred erfaring med forskellige administrative opgaver inden for HR-området. Du vil blive involveret i vores mange rekrutteringsprocesser, hvor du fx skal udarbejde og publicere stillingsopslag samt koordinere jobsamtaler med både ledere og kandidater.

Du vil også blive involveret i onboarding af nye kollegaer, afholdelse af forskellige medarbejderarrangementer samt andre personaleadministrative opgaver, fx gaveadministration i forbindelse med runde fødselsdage, barsel og jubilæer.

PensionDanmark
Jobindex A/S
ØKONOMIELEV TIL LILLE AFDELING I EN STOR, BØRSNOTERET KONCERN I VÆKST

Jobindex A/S, Valby

Er du klar til en elevplads, hvor du arbejder med alle de klassiske økonomiopgaver og oveni får erfaring med lønhåndtering? Og har du lyst til en hverdag i en skøn afdeling af kompetente, energiske og sjove kolleger?

Som kontorelev med økonomi som speciale sikrer vi dig det helt rigtige uddannelsesforløb. Her får du erfaring med alle dele af økonomiverdenen og en hverdag med imødekommende og hjælpsomme kolleger, der sørger for din udvikling.

Vi sørger naturligvis for grundig oplæring, og du får tilknyttet en elevansvarlig, der sikrer, at du får dyb indsigt i og erfaring med hverdagens opgaver i økonomiafdelingen. Du vil også få et stort indblik i livet og arbejdet i Jobindex’ andre afdelinger. Vi går meget op i, at du bliver en del af teamet, og vi tager dig i hånden fra første dag – vi har nemlig ikke glemt, hvordan det er at være ny.

Jobindex A/S
Danbolig A/SEjendomsmæglertrainees søges til danbolig Østerbro

Danbolig A/S, København

Skal du også være med på succesrejsen og blive en del af vinderholdet?

Boligmarkedet udvikler sig med fuld fart og vi søger igen nye kolleager til vores team. Vi søger derfor nogle dygtige og ambitiøse salgstrainees, som tidligere har erfaring med salg.

Hos danbolig Anne Crone, er vi nok lidt anderledes!. Vores kultur er stærk og vi lægger meget stor vægt på coaching og anerkendende ledelse. Efter vores bedste overbevisning er ledelsens opgave, at få medarbejderne til at møde vores kunder med den højeste faglighed og bedste værktøjer i værktøjskassen, så vores kunder oplever den aller bedste kundeservice.

Når vi siger stærk kultur, så mener vi det! Alle vores ledere og mæglere er vores ”gamle” trainees og vi sætter en dyd i, at sikre at du bliver så dygtig, så du har lysten og evnen til at blive tilbudt et job, når du er færdig med din trainee periode.

Min Bolighandel ApS
Vi søger trainees/praktikanter

Min Bolighandel ApS

Endelig åbner Min Bolighandel døren for dig, der drømmer om at blive ejendomsmægler – søg ind hos os – vi leder landsdækkende efter skarpe praktikanter og trainees.

Kan du se dig selv i rollen, hvor du hjælper mennesker igennem en af de største handler igennem livet, elsker du at opretholde et højt fagligt niveau og at have friheden til selv at styre din tid? Måske har du altid vist, at du ville være ejendomsmægler eller du er måske nysgerrig på, hvordan en hverdag som mægler ser ud, og har lyst til at prøve kræfter med jobbet?

Vi tilbyder nu muligheden for at deltage i et forløb, enten som praktikant i 12 el. 20 uger i forbindelse med finansøkonom/finansbacheloruddannelsen eller som trainee i et 2-årigt uddannelsesforløb.

Min Bolighandel ApS
LEO Pharma
Stillingsopslag - Kontorelev administration

LEO Pharma, Ballerup

Vil du være med til at gøre en forskel for dine kolleger lokalt som globalt – så vi sammen kan gøre en forskel for de mennesker, der lever med en hudsygdom? Så har du chancen her.

Vi servicerer ca. 850 medarbejdere fordelt lokalt i Ballerup, men også globalt. Vores fornemmeste opgave er at supportere med administrative opgaver. Opgaverne er meget varierende og indeholder bl.a.:

LeoPharma
  • Indkøb og oprettelse af ordrer
  • Bestilling af håndværkere
  • Systemsupport
LEO Pharma
Nybolig
Sagsbehandler trainee søges til Nybolig Værløse - Thilo & Terman

Nybolig

Vil du have en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære?

Som trainee i Nybolig kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar. For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats.

Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt, struktureret og fleksibelt. Det er også en stor fordel, at du kan lide at arbejde med mennesker, for du kommer til at have meget kontakt med kunderne.

Vores succes bygger på stærkt samarbejde, så det er vigtigt, at du er en holdspiller, som gerne gør en ekstra indsats for at hjælpe en travl kollega og altid løfte i flok. Meget af dit arbejde kommer nemlig til at bestå af at understøtte mæglerne.

Nybolig
Mazanti-AndersenTrainee til økonomi

Mazanti-Andersen, København

Hvis du er vild med tal og har lyst til at levere administrativ support af højeste kvalitet i samarbejde med ambitiøse og engagerede kollegaer i et større erhvervsretligt advokatfirma, så er denne stilling noget for dig.

Vi søger en dygtig og ansvarsbevidst trainee til vores økonomiafdeling, som trives med administrative opgaver og sætter en ære i at levere support af højeste kvalitet.

Som trainee vil du primært blive tilknyttet vores kontor i København, hvorfra du være med til at servicere firmaets 125 medarbejdere og partnere fordelt i København og Odense. Du vil blive en del af et økonomiteam på i alt fire, bestående af en økonomichef, to økonomimedarbejdere og en sagscontroller.

Netcompany
Netcompany Operations søger skarpe elever!

Netcompany, København

Læser du til Datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare? Så har vi den rigtige stilling for dig! Vi søger i øjeblikket skarpe elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Som Operations elev vil du blive en del Netcompany Operations, der tæller ca. 115 medarbejdere. Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige. Vi er ikke interesserede i drift for driftens skyld, men arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning.

FK Distribution A/S
FK Distribution søger nysgerrige og ansvarlige kontorelever

FK Distribution A/S, Taastrup

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Og har du mod på at gennemføre en elevuddannelse, hvor du får en høj grad af selvstændighed og mulighed for at løse mange varierende opgaver og dermed dygtiggøre dig? Så er du måske en af vores nye kontorelever.

Som kontorelev hos os får du en bred og alsidig kontoruddannelse med speciale i kontor og administration, og du bliver en naturlig del af en spændende virksomhed, hvor hverdagen er præget af udvikling og konstant forandring.

Vi tager vores uddannelsesansvar seriøst og sammensætter derfor et spændende uddannelsesforløb med et højt fagligt indhold, som styrker dine faglige kompetencer og dig som person.

FK Distribution A/S
Moalem Weitemeyer AdvokatpartnerselskabDygtige trainees til Disputes & Investigations Team!

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab, København

Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.

Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet.

Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.

Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige.

Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.

Moalem Weitemeyer AdvokatpartnerselskabDygtige trainees til vores Corporate M&A Team!

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab, København

Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.

Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet.

Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.

Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige.

Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.

Moalem Weitemeyer AdvokatpartnerselskabVi søger dygtige trainees til vores Real Estate Team!

Moalem Weitemeyer Advokatpartnerselskab, København

Vi samarbejder i teams, hvor forskellige personligheder og baggrunde knyttes sammen af vores lock-step-model, som er med til at udvikle og stimulere ambitiøse holdspillere. Vi tror ikke på differentieret aflønning.

Vi dedikerer os til aktivt at bidrage til en bedre og mere holdbar verden via donationer og ved at bruge ressourcer på sociale og bæredygtige projekter i Danmark og i udlandet.

Vi motiverer hinanden og deles om ansvaret allerede fra dag 1. Vi træner vores jurister i at gebærde sig på den internationale scene.

Vi nytænker loven ved at deltage i den juridiske debat med fagfællebedømte artikler og lærebøger og ved at undervise på landets universiteter. Vi har skabt juridiske løsninger, som mange troede var umulige.

Vi evaluerer løbende på vores performance for at sikre, at vi matcher klientens forventninger. Vi tager aldrig vores klienter og deres opgaver for givet.

PwC
Audit trainee til PwC i København

PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

PwC’s unikke uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2021. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende.

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

PwC
Børne- og Undervisningsministeriet
Kontorelever

Børne- og Undervisningsministeriet, København og Holbæk

Har du lyst til at blive uddannet kontorelev i offentlig administration? Vil du arbejde i et af landets vigtigste ministerier? Og er du opsøgende og kan samarbejde med alle? Så er du måske en af de kontorelever, vi søger til Børne- og Undervisningsministeriet. Vi søger både elever til København og til vores afdeling i Holbæk.

Vi garanterer et alsidigt uddannelsesforløb, hvor du:

  • får et indgående kendskab til opgaverne og en bred kontaktflade
  • selvstændige opgaver, ansvar og udfordringer samt mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer
Børne- og Undervisningsministeriet
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Kontorelev - Marketing

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

Få en spændende uddannelse i en international koncern

Som kontorelev i marketing vil du få en aktiv rolle og være med til at planlægge og eksekvere marketingkampagner i både Danmark og Norge. Du vil have en bred kontaktflade på tværs af hele den danske organisation samt til vores kolleger i Norge og til vores hovedkontor i Tyskland. MAN Truck & Bus Danmark A/S

Du brænder for den gode idé og har et godt kreativt øje. Du kan lide at arbejde med billeder og tekst og du har gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk, og kan bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores interne kontakter og vores bureauer.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Danske RegionerKontorelev

Danske Regioner, København

Har du lyst til at få en alsidig kontoruddannelse indenfor specialet administration? Og vil du prøve kræfter med forskelligartede opgaver i en stærk og politisk ledet interesseorganisation? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Elevtiden er 2 år. Her vil du dels skulle arbejde hos os, men der er også 3 obligatoriske skoleuger, 3-7 ugers valgfag samt 1 uges fagprøve. For voksenelever er der en uges valgfag mindre, så det hedder 2-6 ugers valgfag.

Du vil begynde din elevtid med at blive lært op i offentlig administration. Her vil du få opgaver indenfor løn, HR, personaleadministration og bogholderi. Du vil også komme omkring vores reception som er husets knudepunkt for mange forskellige opgaver, kontakter og gæster. Efter det første år vil du rokere til husets faglige centre, hvor vi du bidrage til sekretæropgaver og fx planlægge møder og konferencer.

Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainees søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

DHL Global Forwarding
Speditørelev

DHL Global Forwarding, Kastrup

DHL søger nye engagerede speditørelever til verdens førende transportvirksomhed.

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder?

Som speditørelev i DHL Global Forwarding, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse, der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for sø- og luft-transporter, herunder vil du få kendskab til nogle af de forskellige områder i virksomheden bl.a. Nordatlanten, Industrielle Projekter, Life Science og Healthcare.

DHL Global Forwarding