8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordicals Sønderjylland I/S
Vil du have erfaring og ansvar som kontorelev i en spændende ejendomsvirksomhed i vækst?

Nordicals Sønderjylland I/S, Haderslev

Vi søger lige nu en administrationselev, der har mod på en hverdag, hvor tingene går stærkt! Du skal være parat til at tage ansvar for dine egne opgaver og holde tungen lige i munden, når du bliver præsenteret for nye ting. Til gengæld lover vi dig et spændende indblik i Sønderjyllands største erhvervsmægler-virksomhed.

Du får din hverdag på vores kontor i Haderslev med et team af dygtige og positive mæglere og sagsbehandlere, der alle står klar til at hjælpe dig med at blive dygtigere og sørge for, at du trives.

I løbet af din uddannelse vil du blive lært op i sagsbehandling, administrative opgaver, kommunikation, service og økonomi.

Nordicals Sønderjylland I/S
V.Å. Gram A/SExport Sales Trainee

V.Å. Gram A/S, Vojens

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, stor frihed under ansvar, og hvor du kan præge din egen karriere i den ønskede retning? Vil du gerne være en del af en virksomhed i vækst med stor familieånd, hvor de sociale relationer sættes i højsæde?

Som Export Sales Trainee vil du løbende blive oplært internt efter en fastlagt oplæringsplan og have et tæt samarbejde med dine salgskollegaer. Efterhånden vil du blive ansvarlig for egne eksportkunder og markeder, hvilket bl.a. indebærer udfærdigelse af markedsføringsplaner, kundehandlingsplaner, budgetter samt uddannelse af kunder i vores nye digitale sales tool. Der må undervejs i forløbet forventes en øget grad af rejseaktivitet.

BHJ A/SBHJ søger logistikelev, Gråsten

BHJ A/S

Trives du med udfordringer, og brænder du for at komme med på en lærerig udviklingsrejse inden for logistik i en global virksomhed med stort fokus på bæredygtighed i forhold til vores råvarer, er du måske vores kommende logistikelev?

Vi søger talentet, som vil og tør, og som kan formes og læres op i løbet af et 2-årigt uddannelsesforløb, teoretisk som i praksis. Vi vil udfordre dig, stille krav og løbende afstemme forventninger med dig.

Er du nysgerrig og lærevillig, så garanterer vi en lærerig og udfordrende udviklingsrejse med høj faglighed inden for logistik, indsigt i vores værdikæde og den kommercielle verden inden for Pet food og Food. En branche, hvor BHJ er blandt de foretrukne leverandører af råvarer.

DHL Freight
Speditørelev

DHL Freight, Padborg

Vil du være med til ”at flytte verden” og til stadighed sikre de bedste services til vores kunder og markedet? Brænder du for at arbejde med spedition i en stor international virksomhed?

Bliv en del af DHL Freight, Danmark, hvor du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Som elev i DHL Freight bliver du en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group, med sektorens største ambitioner inden for nedbringelse af CO2 udledning.

I DHL Freight søger vi en elev med specialet ”Spedition og shipping” med opstart pr. 1. september 2021 til vores kontor i Padborg. I løbet af din elevtid vil du blive en del af vores Freight Forwarding afdeling samt vores Disponeringsafdeling.

DHL Freight
Mulighed for hjemmearbejde
PwC
Kickstart din karriere som salgstrainee

PwC, Aarhus eller Hellerup

Du får nu en unik mulighed for at bidrage til PwC’s vækst inden for segmentet små og mellemstore virksomheder i takt med, at du gennemfører vores skræddersyede 2-årige salgstrainee forløb og dermed kickstarter din karriere inden for salg i et af Danmarks førende revisions- og rådgivningshuse.

I det 2-årige salgstrainee forløb kommer du til at bidrage med følgende:

  • Deltage på kundemøder med dine salgskollegaer
  • Skabe nye relationer blandt andet via LinkedIn, kold kanvas og eget netværk
  • Udarbejde tilbud og aftalebreve
  • Arbejde med CRM
  • Deltage i planlægning og afholdelse af diverse netværks- og relationsarrangementer
PwC
Administrationselev
Er du klar til nye udfordringer efter endt skoleforløb og vil du have et job indenfor erhvervslivet?
Hydro Aluminium Tønder a.s, Tønder
Hydro Aluminium Tønder a.s
Indrykket: 
ALPI er på udkig efter nye talenter til Padborg - Speditørelev
Har du lyst til en spændende uddannelse i et internationalt miljø – sammen med andre unge?
ALPI, Padborg
Jobcenter
Indrykket: 
Vi søger 2 dygtige og engagerede handelselever
Vi har travlt og søger derfor handelselever med speciale i salg til to af vores afdelinger.
MELDGAARD A/S, Aabenraa
Jobcenter
Indrykket: