18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nybolig Estate Salgstrainee

Estate Mathias Nicolajsen, Høng

Vi har rigtig travlt hos Estate Mathias Nicolajsen, vi vækster og udvikler os hele tiden. Derfor søger vi en dygtig supersælger/salgstrainee med store ambitioner, der brænder for at få en handel i hus og samtidig lever op til kundernes forventninger eller overgår dem.

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner? Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller. Du bliver en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste.

Estate Mathias Nicolajsen
Midt- og Vestsjællands PolitiØkonomielev

Midt- og Vestsjællands Politi, Kalundborg/Roskilde

Har du lyst til at være økonomielev i en organisation, hvor god økonomistyring er i fokus?

Midt- og Vestsjællands Politi søger en økonomielev med opstart snarest muligt. Vi kan tilbyde et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb i vores erfarne økonomiafdeling, hvor samarbejde og vidensdeling er i fokus.

Afdelingens faste opgaver omfatter:

  • Finans, debitorer, kreditorer
  • Bogføring og afstemning
  • Måneds- og årsregnskab
  • Budgettering og budgetopfølgning
If ForsikringscenterVil du være en del af et stærkt salgsteam - If forsikringscenter Slagelse søger Salgstrainee

If Forsikringscenter

Er du et salgstalent, som ønsker at udvikles, og er ydmyg nok til at lære? Vil du sælge kvalitet?

For det kommer du til, når du præsenterer vores kunder for nogle af markedets bedste vilkår og unikke forsikringsløsninger. Det giver god grobund for at skabe din egen succes og din egen hverdag sammen med Nordens største og et af Danmarks bedste forsikringsselskaber.

Du bliver en del af et selvstændigt forsikringscenter, hvor vi i fællesskab har skabt en vinderkultur gennem sparring og udvikling. Med nogle af markedets bedste forsikringsvilkår sælger vi et produkt, vi kan stå fuldt ud inde for, og det betyder, at vi kan have stort fokus på vores arbejde med kunderne. Du kan forvente at lære en masse, når du starter hos os, for du får grundig produkt- og salgstræning samt muligheden for at komme på Forsikringsakademiet.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ringsted - Outsourcingtrainee til specialistafdeling

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som outsourcingtrainee vil du opleve en høj grad af frihed, ledsaget af et stigende ansvar.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, da det er vores klare erfaring, at det er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du deltager i interne kurser. Vi arbejder meget med digitalisering, og hjælper vores kunder med at implementere vores bogføringsværktøj, Bejour, som bygger på Microsoft Business Central, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Handelselev – Customer Service Management

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

Som elev i kundeservice inden for reservedele hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Handelsassistent, salg, brancheretning “Auto”.

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på logistik, kalkulation, markedsføring og kundeservice.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Vordingborg - Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner.

Du kan lide at arbejde med tal, er god til at tale med mennesker og er motiveret for at tage ansvar. I Beierholm ved vi, at du bedst udvikler dit talent, når du kombinerer uddannelse med mulighed for at løse konkrete opgaver i praksis. Derfor vil du som trainee hurtigt komme til at løse opgaver for vores kunder samtidig med, at du følger vores spændende og lærerige interne traineeuddannelse. Det betyder, at du fra starten opbygger - og bliver en del af - et stærkt socialt og fagligt fællesskab.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Kontorelev - Marketing

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

Få en spændende uddannelse i en international koncern

Som kontorelev i marketing vil du få en aktiv rolle og være med til at planlægge og eksekvere marketingkampagner i både Danmark og Norge. Du vil have en bred kontaktflade på tværs af hele den danske organisation samt til vores kolleger i Norge og til vores hovedkontor i Tyskland. MAN Truck & Bus Danmark A/S

Du brænder for den gode idé og har et godt kreativt øje. Du kan lide at arbejde med billeder og tekst og du har gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk, og kan bidrage til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores interne kontakter og vores bureauer.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Andel Holding A/S
Administrativ kontorelev til turnus i flere afdelinger

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du vores nye kontorelev, der motiveres ved at have orden på tingene, sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt?

Andel Holding A/S

Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling, koordinering og at være administrativ blæksprutte, og prøve det i forskellige afdelinger, så er det måske lige dig, vi leder efter som vores nye kontorelev med speciale i administration.

Du kommer til at indgå i en turnusordning mellem 3 funktionsområder – 8 måneder hvert sted – for således at lære forskellige tilgange til hvordan administration foregår.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Kontorelever med fokus på HR-administration

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du en af vores to nye elever, der motiveres ved at have orden på tingene? Har du sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt?

Andel Holding A/S

Har du lyst til at lære omkring sagsbehandling, koordinering og at være administrativ blæksprutte og prøve det i 2 forskellige områder i HR, så er det måske lige dig, vi leder efter som vores nye kontorelev med speciale i administration.

Du kommer til at indgå i en turnusordning mellem 2 HR-funktionsområder – ca. 12 måneder hvert sted – for at lære hvordan administration foregår i de forskellige områder. Du vil opnå erfaring fra mange forskelligartede opgaver, som du kan bruge i dit fremtidige arbejdsliv. Du vil få 32 engagerede kolleger, der glæder sig til at få dig som ombord.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Økonomielev med flair for tal

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du vores nye elev, der motiveres ved at have orden på tingene. Har du sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt?

Andel Holding A/S

Har du lyst til at arbejde med bl.a. betalinger, budgetter, årsregnskaber og meget mere, så er det måske lige dig, vi leder efter som vores nye økonomielev.

Du kommer til at være tilknyttet vores funktionsområde Finans, som består af 6 afdelinger med ca. 50 engagerede kolleger, der alle glæder sig til at få dig ombord. Som elev hos os bliver du en naturlig del af afdelingen og indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Min Bolighandel ApS
Vi søger trainees/praktikanter

Min Bolighandel ApS

Endelig åbner Min Bolighandel døren for dig, der drømmer om at blive ejendomsmægler – søg ind hos os – vi leder landsdækkende efter skarpe praktikanter og trainees.

Kan du se dig selv i rollen, hvor du hjælper mennesker igennem en af de største handler igennem livet, elsker du at opretholde et højt fagligt niveau og at have friheden til selv at styre din tid? Måske har du altid vist, at du ville være ejendomsmægler eller du er måske nysgerrig på, hvordan en hverdag som mægler ser ud, og har lyst til at prøve kræfter med jobbet?

Vi tilbyder nu muligheden for at deltage i et forløb, enten som praktikant i 12 el. 20 uger i forbindelse med finansøkonom/finansbacheloruddannelsen eller som trainee i et 2-årigt uddannelsesforløb.

Min Bolighandel ApS
Børne- og Undervisningsministeriet
Kontorelever

Børne- og Undervisningsministeriet, København og Holbæk

Har du lyst til at blive uddannet kontorelev i offentlig administration? Vil du arbejde i et af landets vigtigste ministerier? Og er du opsøgende og kan samarbejde med alle? Så er du måske en af de kontorelever, vi søger til Børne- og Undervisningsministeriet. Vi søger både elever til København og til vores afdeling i Holbæk.

Vi garanterer et alsidigt uddannelsesforløb, hvor du:

  • får et indgående kendskab til opgaverne og en bred kontaktflade
  • selvstændige opgaver, ansvar og udfordringer samt mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer
Børne- og Undervisningsministeriet
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainees søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Nybolig
Administrativ trainee med flair for marketing søges til Nybolig i Slagelse

Nybolig

Vil du starte din karriere i ejendomsbranchen hos os?

Er du selvstændig og serviceminded med interesse for markedsføring? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag?

Vi søger en energisk og topmotiveret salgskoordinator-trainee til vores team i Slagelse, som er i rivende udvikling. Du skal helst have store ambitioner – for det har vi! Og så må du gerne have let til smil og lyst til at tale med og betjene kunder. Det gør slet ikke noget, hvis hele byen kender dig… for noget godt!

Som salgskoordinator-trainee kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Nybolig
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Kontorelev – Produktafdelingen

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

Som kontorelev i produktafdelingen vil du få personlig og telefonisk kundekontakt og skal sikre, at sælgere og kunder er opdateret omkring produkterne. Herudover skal du hjælpe til med at vedligeholde salgssystemerne og sikre struktur omkring prislister, udstyrsvarianter og modelprogram.

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Som kontorelev hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Kontoruddannelse med speciale “Administration”.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 10-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus på administrative processer, produktmarkedsføring og kundeservice.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Grant Thornton
Revisortrainees til karrierestilling

Grant Thornton, København, Hillerød og Roskilde Syd (Viby)

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

Grant Thornton

Du bliver fra første dag en del af et fantastisk miljø med lige dele humor og seriøsitet, og hvor alle bidrager med noget forskelligt. Vores motto er, at jo mere sociale vi er, jo bedre er vi til at være faglige sammen.

Grant Thornton
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainees til Sydsjælland søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Vordingborg Køkkenet søger kontorelev
Er du vores nye, strukturerede og omhyggelige kontorelev?
Vordingborg Køkkenet, Vordingborg
Elevplads.dk
Indrykket: