10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 10 af 10 resultater.
Ejendomsmæglerselskabet Hjort Partnere ApSDrømmer du om at blive ejendomsmægler?

Ejendomsmæglerselskabet Hjort Partnere ApS, Charlottenlund

Vi søger netop nu en Ejendomsmægler-Trainee til opstart august/september.

Vi foretrækker, at du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom eller finansbachelor, men er åbne for andre baggrunde.

EDC Hjort tilbyder en unik uddannelse, som giver et solidt fagligt fundament og et enestående netværk med andre unge og ambitiøse mennesker i hele EDC-kæden.

Vi ser det som den fornemste opgave at klæde dig på til at håndtere alle de forskellige procedurer i en bolighandel samt at være i stand til at møde kunderne med overskud og overblik.

Trainee-perioden er mellem 2-3 år og kombineres typisk med, at du samtidig færdiggør den teoretiske uddannelse.

Vi tilbyder en fast løn, der på sigt kan kombineres med salgsprovision. Lønpakken er inklusive pensionsordning og sygeforsikring.

Bladt Industries A/S
Kontorelev

Bladt Industries A/S, Aalborg

Bladt Industries tilbyder en spændende og udfordrende 2-årig elevplads til en kontorelev med speciale i administration. Hos os får du en lærerig elevtid, hvor du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i et internationalt og alsidigt miljø.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse samt tilbyder arbejdsdage, der indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Hos os får du tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb.

I din elevtid kommer du rundt i flere afdelinger for at sikre, at du får et større indblik i de forskellige opgaver og det administrative set-up, der understøtter hele vores organisation. Du kan blandt andet få mulighed for at arbejde med generel administrativ sagsbehandling inden for arbejdsområderne: HR, Finance og Marketing.

Bladt Industries A/S
EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom, Faaborg

EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Vi giver dig mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

Har du en baggrund som HHX, STX, financial controller eller finansøkonom, får du mulighed for at tage en videregående uddannelse, samtidig med at du får værdifuld praktisk erhvervserfaring. Du bliver en del af en organisation med et globalt mind-set, der lytter til sine unge talenter og tager godt imod dig

EY
BDO
Bliv revisortrainee indenfor offentlig revision

BDO, Aalborg, Aarhus, Kolding, København og Roskilde

Drømmer du om en mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udviklende traineeforløb hos BDO, der er markedsledende inden for revision af kommuner og regioner.

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben, hvor du bliver centrum for BDO’s talentudvikling. Vi tilbyder dig en traineetid, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

BDO
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
LEMAN A/S
Speditørelev Aalborg

LEMAN A/S

Speditørelev til LEMAN Aalborg – et springbræt til en international karriere

Er du kendt for at være dén, der holder overblikket i gruppearbejdet? Og vil du have et job, hvor du hver dag snakker med mennesker fra hele verden? Så er du måske den kommende speditørelev hos LEMAN. Her lærer du, hvordan varer og andet gods bliver flyttet fra A til B på tværs af landegrænser.

I løbet af din uddannelse kommer du til at lære selvstændigt at:

  • rådgive kunder om hvilken transportform, de bør vælge
  • forhandle priser og løsninger med rederier, luftfartsselskaber og vognmænd
  • håndtere fragtbreve og tolddokumentation
  • planlægge og optimere logistikløsninger.
LEMAN A/S
Vi søger en kontorelev til NOVIs regnskabsafdeling i Aalborg
En alsidig kontoruddannelse med hovedvægt- en lagt på økonomiopgaver.
NOVI A/S, Aalborg Øst
Jobcenter
Kontorelev til EUC Nord
EUC Nord søger en kontorelev med ansættelse pr. 01.09.2020 eller tidligere.
EUC NORD, Hjørring
Jobcenter
Administrativ borgerrettet kontorelev
Vil du have et stærkt fundament at bygge din fremtid på?
Morsø Kommune, Nykøbing M
Jobcenter
Aalborg Portland søger kontorelev
Udfordrende opgaver, strukturering, planlægning og selvstændighed er blot et par af de nøgleord, som vil beskrive din hverdag, hvis du...
Aalborg Portland A/S, Aalborg
Elevportalen