53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 53 resultater.
AC Hydraulic A/SAmbitiøs eksportelev til international virksomhed i vækst

AC Hydraulic A/S, Viborg

AC Hydraulic A/S tilbyder en attraktiv stilling som eksportelev til en sprogstærk og engageret elev.

Hos AC Hydraulic A/S bliver du en vigtig medspiller på vores team i salgsafdelingen. Du får en omfattende uddannelse, der kan bruges i dit fremtidige karriereforløb. Der vil være ansvar og meningsfyldte opgaver med god mulighed for udvikling både fagligt og personligt. Uddannelsen indeholder løbende skoleforløb samt introduktion i virksomhedens afdelinger.

Som en del af vores salg- og logistikteam på 7 personer i Viborg samt 4 eksport managers i udlandet vil du indgå i et internationalt og ekspanderende miljø, hvor du vil blive klædt godt på med udfordrende opgaver, som bl.a. vil være:

 • Ordrebehandling
 • Daglig kontakt til kunder worldwide
 • Kontakt til speditører
Vestas Wind Systems A/S
Trainees/kontorelever søges, som ønsker speciale i administration

Vestas Wind Systems A/S, Videbæk

Er du parat til at starte din karriere som trainee inden for administration i en international organisation?

Har du (snart) afsluttet en erhvervsrettet gymnasial uddannelse? Og leder du efter et spændende erhvervsuddannelsesforløb, hvor du kommer i rotation i forskellige afdelinger af vores forretning og dermed får gode muligheder for både faglig og personlig udvikling? Hvis du tilmed er udadvendt og struktureret, så kan du blive vores kommende trainee med start til september 2020.

Vi er vant til at have elever i Vestas, og du vil blive en del af et internt netværk. Du får tildelt både en oplærings- og elevansvarlig.

Som trainee vil dine primære arbejdsopgaver indebære:

 • Planlægning og koordinering
 • Kommunikationsopgaver
 • Fakturering
Vestas Wind Systems A/S
Semler GruppenElever med speciale i økonomi til Semler Gruppen – Aarhus

Semler Gruppen, Højbjerg

Har du lyst til et spændende job med udfordringer og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Søger du en elevplads med varierende opgaver og er du vild med tal og økonomi?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske lige den økonomielev vi mangler til vores kontor i Højberg. Vi søger to nye elever til opstart medio september 2020.

Du vil i løbet af din elevtid stifte bekendtskab med tre forskellige afdelinger: Debitor, Kreditor og Regnskab. Her kommer du bl.a. til at beskæftige dig med opgaver såsom bogføring, diverse afstemninger samt behandling af rykkere og kundehenvendelser.

I hver afdeling bliver du desuden tilknyttet en mentor, der kan hjælpe dig med at håndtere de daglige udfordringer og med at opbygge dine faglige kompetencer.

EY
Revisortrainee – HHX, STX, financial controller eller finansøkonom

EY, Ringkøbing/Herning

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Du får chancen for at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor, og vi hjælper dig på vej med dine drømme og ambitioner.

Som trainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team med en høj faglighed og sparring fra dygtige kollegaer.

EY
Erhvervsstyrelsen
Bliv kontorelev i Erhvervsstyrelsen i Silkeborg

Erhvervsstyrelsen

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor den faglige og personlige udvikling er i fokus? Vi har dygtige kollegaer parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb.

Som kontorelev vil du møde alsidige fagområder og vil arbejde sammen med kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver.

I Erhvervsstyrelsen – Silkeborg, vil du bl.a. beskæftige dig med

 • Sagsbehandling
 • Møde- og konferencelogistik
 • Sekretærrollen
KvadratElev til HR og Finance

Kvadrat, Ebeltoft

Vil du være en del af en international virksomhed, hvor du vil blive en del af vores afdelinger HR og Finance?

Hos Kvadrat vil du få en målrettet uddannelse i en international virksomhed. Vi sørger for, at du i løbet af de to år bliver grundigt oplært i begge afdelinger og vil komme omkring alle aspekter af afdelingernes opgaver og processer. Du vil få egne faste opgaver og vil få ansvar i takt med, at du oplæres indenfor de forskellige områder.

Vores HR afdeling er på 8 personer, og opdelt i et HR Management-team og et HR Development-team. Du vil blive en del af vores HR Management-team på 4 personer. Her vil du få opgaver som:

 • Løn, herunder lønbehandling I mindre danske og udenlandske datterselskaber
 • Bogføring af lønrelaterede posteringer
 • Pension, sundhedsforsikringer mv.
Erhvervsakademi AarhusKontorelev til finansuddannelserne

Erhvervsakademi Aarhus, Viby J

Erhvervsakademi Aarhus søger en engageret og pligtopfyldende kontorelev med ”offentlig administration” som speciale til ansættelse 17. august 2020.

Vi kan tilbyde en hverdag med mange spændende og varierede opgaver, hvor du får mulighed for at byde ind og gøre en forskel.

Jobbet er varieret, selvstændigt og udviklende. Du vil dagligt få kontakt med studerende, undervisere, uddannelseschefer og den øvrige administration.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte studieadministration – herunder:

 • Koordinering og planlægning af eksamen
 • Arkivering
 • Forefaldende arbejde i receptionen
Nævnenes Hus
Kontorelev

Nævnenes Hus, Viborg

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Så er du måske vores næste kontorelev med speciale i offentlig administration.

Nævnenes Hus har nogle dygtige medarbejdere, som er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb i Nævnenes Hus.

Vi tilbyder en alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration til ansættelse pr. 1. september 2020.

Som kontorelev i Nævnenes Hus vil du komme rundt i forskellige fagområder, og du kommer til at arbejde sammen med kollegaer med forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde.

BORG Automotive A/SVi søger en dygtig Sales Trainee til betjening af europæiske kunder

BORG Automotive A/S, Silkeborg

Vi søger en sales trainee med ambitioner inden for salg, der har lyst og mod på at arbejde i en virksomhed med en international atmosfære, og som ikke er bange for at tage ansvar.

Vi hjælper dig på vej med en grundig oplæring i alle faserne af salgsprocessen og der vil i forbindelse med oplæringen og uddannelsen være en skoleperiode som foregår på Aarhus Business College.

SOM TRAINEE VIL DU BL.A. VARETAGE FØLGENDE ARBEJDSOPGAVER:

 • Daglig håndtering af kunder
 • Oplæring i ordremodtagelse, fakturering og reklamationsbehandling via vores ERP-system
 • Opbygge god forståelse for virksomheden og branchen
XL-BYGØkonomielev til XL-BYG Kædekontor | Aarhus

XL-BYG

Drømmer du om en karriere indenfor bogholderi, regnskab og økonomi?

Er du talbegavet og motiveres du af udfordringer er det måske dig, vi søger som økonomielev til vores kædekontor.

Du kommer til at indgå i en velfungerende og dynamisk afdeling med 6 fagligt kompetente kolleger. Du får fra første dag lov til at prøve kræfter med en række spændende opgaver og vil løbende blive stillet overfor diverse udfordringer og problemstillinger.

Vi kan tilbyde dig en to-årig elevuddannelse i et uformelt og dynamisk miljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer bl.a. til at lære om:

 • Kreditor-, debitor- og driftsbogholderi
 • Budgetter og regnskaber
 • Bogføring og afstemning af ind- og udbetalinger
 • Fakturering
 • Afstemninger
XL-BYG
Lån & Spar Bank
Finanstrainee

Lån & Spar Bank

Vil du være en del af en bank, der både har tilfredse kunder og glade medarbejdere?

Den 1. februar 2021 byder vi velkommen til cirka 10 dygtige nyuddannede finansbachelorer. De skal være Finanstrainees her hos os i 15 måneder. Er du en af dem?

Som Finanstrainee bliver du tilknyttet et Rådgivningscenter, hvor du bliver en del af teamet i hverdagen. Når du er kommet godt ind i stillingen som Finanstrainee, får du din egen kundeportefølje, som du kommer til at rådgive og servicere på et højt fagligt niveau. Du vil hurtigt få ansvar og komme til at sætte dit præg på jobbet. På sigt er der desuden gode karrieremuligheder i Lån & Spar, både som generalist, specialist eller en lederkarriere.

Lån & Spar Bank
Arbejdstilsynet
Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling til Tilsynscenter Nord Hadsten

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Så bliv kontorelev hos Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord i Hadsten. Vi er 24 medarbejdere, der står klar til at give dig en spændende og lærerig elevtid. Vi har et godt samarbejde, og vi er gode til at hjælpe hinanden. Vi har erfaring med elever og gør meget for, at du bliver en del af gruppen.

Beskæftigelsesministeriet

Som elev hos os får du en spændende og alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Uddannelsen veksler mellem teori og praksis. Teorien får du på skolen, og det praktiske tager vi os af.

Sydøstjyllands PolitiKontorelever

Sydøstjyllands Politi, Horsens

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb som kontorelev i Sydøstjyllands Politi.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse, samt tilbyder en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. og 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

I din elevtid kommer du rundt i flere forskellige afdelinger for at sikre, at du får et større indblik i politiets opgaver og det administrative set-up, der understøtter hele organisationen. Du arbejder sammen med kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde - heriblandt uniformerede betjente og civilt ansatte medarbejdere.

MT Højgaard A/S
Økonomielev - Risskov

MT Højgaard A/S

Er du nysgerrig og har flair for tal? Brænder du efter at lære noget nyt og er du klar til at arbejde i en spændende organisation? Så er det måske dig, vi søger som vores nye økonomielev i Risskov? Som Økonomielev hos MT Højgaard i Risskov kan du se frem til et spændende forløb, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med tre regnskabsafdelinger: Kreditor, Debitor og Business controlling.

Vi lægger stor vægt på at give dig en god uddannelse med grundig oplæring og sparring fra engagerede kollegaer. Du vil få en hverdag med opgaver og ansvar tilpasset din grunduddannelse og din personlige udvikling. Vi har høje forventninger til, at du er nysgerrig i forhold til økonomi og at du engagerer dig i dine opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • oprettelse af leverandører
 • sags- og finansbogføring
 • indbetalinger og rykning af debitorer
Peter Madsen Rederi A/SKontorelev med speciale i administration

Peter Madsen Rederi A/S, Skanderborg

PMR søger en selvstændig, struktureret og serviceminded kontorelev.
Vi tilbyder et spændende uddannelsesforløb i et godt miljø med varierede opgaver inden for administration, bogholderi, projekt, drift og salg/marketing.

PMR beskæftiger sig med entreprenør- og offshore-opgaver, primært i Nordeuropa, herunder arbejde i havne, ved broer og i vindmøllesektoren.

Vi tilbyder:

 • Et varieret uddannelsesforløb
 • Personlig og faglig udvikling
 • Et uformelt arbejdsmiljø
Grundfos A/SElev eller lærling på Grundfos

Grundfos A/S, Bjerringbro

GrundfosMed en håndværker-, tekniker- eller kontoruddannelse på Grundfos får du en rigtig god ballast på din videre vej mod en karriere. Hvad enten du har lyst til og flair for at bruge dine hænder, eller du hellere vil have et mindre fysisk betonet job, så er der rige muligheder for at finde præcis den niche, du føler dig hjemme i.

Og du bliver ikke låst fast i én stilling. Tværtimod vil du blive opfordret til at bevæge dig ud over flere områder og få en bred uddannelse – en uddannelse, hvor du kan sprænge rammerne for, hvad en industrihåndværker eller kontorassistent kan gøre.

Energi ViborgKONTORELEV MED OPSTART AUGUST 2020

Energi Viborg

Har du lyst til en alsidig kontoruddannelse i en moderne forsyningsvirksomhed, hvor du får indsigt i kundeservice, økonomi samt almen administration? Så er det her elevpladsen for dig!

Energi Viborg leverer vand og strøm til boliger og arbejdspladser – primært i Viborg Kommune. Derudover producerer vi varme, håndterer spildevand og varetager driften af gadelys og trafiksignaler.

Vi er med andre ord en lokal "multiforsyningsvirksomhed”. Det betyder, at kunderne kan henvende sig ét sted for at få hjælp og rådgivning, uanset om det drejer sig om kloak, strømforbrug, vandmåler, drikkevand eller gadelys.

Som elev hos os bliver du en del af et inspirerende arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved en uformel og humoristisk omgangstone.

Topdanmark Forsikring A/SFinanselev i Topdanmark: 'Danmarks fedeste elevuddannelse'

Topdanmark Forsikring A/S, Ballerup, Viby J, Herning og Odense

Er du ambitiøs, ansvarsfuld og klar til at indlede en karriere i finansbranchen – eksempelvis inden for forsikring eller pension? Vil du arbejde et sted, hvor der er plads til at lære, og hvor du bliver anset for at være kollega, selvom du er elev? Så er Topdanmarks toårige finanselevuddannelse helt sikkert noget for dig.

Du begynder den 1. september 2020, og i løbet af din elevtid vil du komme til at løse mange forskellige opgaver inden for salg, skade, kundeservice, administration og liv og pension. Der er med andre ord plads til dig, hvad enten du har en købmand gemt i maven, er analytisk anlagt, eller en ”problemløser”.

Topdanmark Forsikring A/S
Dagrofa aps
Økonomielev

Dagrofa aps, Herning

Søger du en økonomistilling i en dynamisk virksomhed? Har du hvad der skal til for at blive et vigtigt aktiv i Dagrofa Regnskabsservice?

Lige nu søger vi en økonomielev til vores 2-årige uddannelse, hvor du har mulighed for at kombinere praktisk arbejde med sjove og lærerige skoleophold.

Som økonomielev i Regnskabsservice vil du komme til at beskæftige dig med all-round bogholderi – du vil bl.a. stifte bekendtskab med:

 • Bogføring af finans-, debitor- og kreditorbilag
 • Lønadministration
 • Afstemning af konti
Dagrofa aps
Elopak Denmark A/SSpedition- og shippingelev

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Til vores interne transportafdeling, som består af 3 erfarne medarbejdere, søger vi en elev. Du bliver en del af teamet og vil være med til at drive processerne omkring inbound- og outbound-transport i tæt samarbejde med vores interne og eksterne lagre, planlægning, vores udenlandske salg- og kundeserviceafdelinger og indkøb.

Som elev brænder du både for lager, transport og logistik og har lyst til at dygtiggøre dig inden for dette felt. Med reference til lederen af vores Supply Chain-afdeling vil du modtage grundig oplæring og dermed blive sat ind i arbejdsgange og processer.

Vores transporter er primært road, sea & kurer, og vi eksporterer til mange lande uden for EU, så du vi komme til at prøve kræfter med eksport til 3. lande og mange former for eksportdokumentation. Vores lager spænder bredt fra et fuldautomatisk lager og eksterne lagre for færdigvarer og råvarer.