116 job matcher din søgning 116 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 116 resultater.
Nybolig Estate Estate Hundested søger: Trainee

Estate

Vil du have en uddannelse i ejendomsmæglerbranchen? Og er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære? Har du et drive efter at gøre en forskel og lyst til at arbejde med alle facetter af mæglerfaget?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Som elev i Estate kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar.

For at få succes i jobbet skal du være klar til at lære en masse nyt og frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Du har gerne et par års erfaring fra mæglebranchen eller anden salgsfunktion med dig.

Du får et team af dygtige og dynamiske kolleger, der er klar til at lære fra sig. Vi arbejder med frihed under ansvar og gør en dyd ud af at oplære dig på alle parametre. Og vi tilbyder attraktive vilkår og belønner altid en ekstraordinær indsats.

Estate
Fernando ApS
Passionerede trainees til skandinavisk handelsvirksomhed

Fernando ApS, Viborg

Vil du være en del af en innovativ virksomhed? Vil du være en del af et vinderteam? Er du en serviceminded teamplayer?

Som trainee vil dine arbejdsopgaver omhandle

 • Ordrebehandling
 • Kundekontakt på telefon og email
 • Support af vores internationale salgsteam inkl. support af key accounts
Banedanmark
Økonomielev

Banedanmark, København

Vil du have en praktisk uddannelse inden for økonomiområdet og kickstarte dit arbejdsliv?

Vi søger en økonomielev pr. 1. september 2020 – en uddannelsesstilling for dig, som gerne vil arbejde i en økonomiafdeling. Uddannelsen varer to år inklusive cirka 10 ugers skoleophold. Opgaverne er forskellige, men regnskab og økonomi er de to vigtigste nøgleord.

I løbet af de to år uddannelsen varer, kommer du blandt andet til at prøve kræfter med kreditor/debitor, rejseafregning, budgettering, periodisering samt moms og afgifter. Du får også mulighed for at blive koblet på økonomien omkring et af vores store jernbaneprojekter, for eksempel Ringsted Femern-banen, eller du kan få indblik i arbejdsgangene i vores indkøbsafdeling.

Banedanmark
F&H A/S
Kontorelev til in house Marketing i Viborg

F&H A/S

Er du engageret og nysgerrig med særlig interesse for marketing? Så er du måske vores nye kontorelev i marketingafdelingen hos Skandinaviens største multi-brandhouse indenfor interiør, køkken, bord og bad.

Du får 20 kollegaer i en afdeling, der varetager alle marketingopgaver – kataloger, emballager, fotos, PR, SoMe, SEO, webshops, tekstforfatning m.v. – for koncernens mange designbrands. Du kommer til at danne tæt parløb med marketing projektlederen, som også er din mentor. Sammen arbejder I med de mange administrative opgaver, der ’binder’ marketingafdelingen sammen, og det er derfor vigtigt at du er ansvarsbevidst, struktureret og har en positiv og åben tilgang til at møde mange mennesker og have en travl hverdag med mange deadlines.

Du tilbydes:

 • En udfordrende og spændende elevtid i en vækstorienteret og dynamisk virksomhed
 • En hverdag, hvor du er omgivet af gode kollegaer
Nel Hydrogen A/SFinance Trainee

Nel Hydrogen A/S, Herning

Kunne du tænke dig at sætte et lille aftryk på den globale grønne omstilling? Vil du med på rejsen i en international virksomhed i vækst, som arbejder dedikeret for at gøre en forskel? Og har du flair for tal, struktur og analyse? Så se her.

Som Finance Trainee i Nel vil du blive mødt med udfordrende opgaver i en spændende og dynamisk organisation. Du bliver en del af Finance-teamet, som i det daglige består af 5 kolleger i den danske division, og vil samtidig blive involveret i opgaver, der relaterer sig til vores datterselskaber i USA og Sydkorea. Du kan forvente en spændende og bred uddannelse og vi giver garanti for alsidige opgaver, et dynamisk arbejdsmiljø og god humor (synes vi selv).

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi
 • Afstemninger og kontrol
 • Deltagelse i controlling af projekter og analysearbejde ift. lønsomhed af vores produkter
BDO
Bliv revisortrainee indenfor offentlig revision

BDO, Aalborg, Aarhus, Kolding, København og Roskilde

Drømmer du om en mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udviklende traineeforløb hos BDO, der er markedsledende inden for revision af kommuner og regioner.

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben, hvor du bliver centrum for BDO’s talentudvikling. Vi tilbyder dig en traineetid, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med dine erfaringer, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden.

BDO
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
AQUA-TEKNIK A/SKontorelev til projektafdeling

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

Vi kan tilbyde en alsidig elevstilling, hvor ikke to dage, er ens. Du vil få berøring med samtlige administrative funktioner i en dynamisk virksomhed, der arbejder internationalt, men med fokus på administrative opgaver indenfor Project Management og Engineering. Du vil få mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt samt at blive specialiseret indenfor administrative opgaver i forbindelse med afvikling af store projektleverancer.

Som kontorelev hos AQUA-TEKNIK A/S er du en vigtig del af vores projektafdeling. Dine opgaver vil blandt andet bestå af indhentning af tilbud, deltagelse på projektmøder samt opfølgning på opgaver i afdelingen i tæt samarbejde med projektlederne.

Boligforeningen ØsterBO AmbAEr du serviceminded, udadvendt og har lyst til at lære om boligudlejning?

Boligforeningen ØsterBO AmbA, Vejle

Som elev hos ØsterBO bliver du del af en progressiv og spændende almen boligforening med 3500 lejemål. Vi har brug for en dygtig og initiativrig kontorelev, der er ansvarsbevidst og som har lyst til at tage en alsidig uddannelse inden for administration.

Din faste base vil være i kundecentret, som står for at betjene vores kunder på bedste vis og sørger for udlejningen af boligerne. Du vil også blive del af en spændende afdeling, som består af økonomi og det interne sekretariat.

Som elev hos os byder vi på alsidige arbejdsopgaver, som du er med til at sætte dit præg på. Du vil løse opgaverne i tæt supervision og samarbejde med det øvrige personale. Når du er klar, vil du få ansvaret for at løse opgaver selvstændigt. Det er derfor vigtigt, at du tør tage et ansvar og udviser kvalitet i dit arbejde, således at vi trygt kan tildele dig egne opgaver.

Grant Thornton
Revisortrainee med start 1. september 2020

Grant Thornton, København

Er du vild med tal? Brænder du for at udvikle dig sammen med dine kollegaer?

Vi søger en revisortrainee til vores afdeling i København - hos dygtige, engagerede kollegaer i et uformelt miljø. Hver dag er ny læring, og du vil hurtigt opleve, at du får kundeansvar og kommer med ud til kunder. Vi sætter en ære i, at vores arbejde er af højeste kvalitet, og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder – og vi forventer, at du gør det samme.

Grant Thornton

Vi betaler for din videreuddannelse, og sørger samtidig for, at du får kombineret teori med praksis, så du udvikler dig bedst muligt. Sideløbende følger du GT Akademi, hvor du igennem 8 moduler undervises i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v..

Grant Thornton
Brunata a/s
Kontorelev med speciale i salg

Brunata a/s, Herlev

Vil du have en kontoruddannelse med speciale i salg, der giver et solidt springbræt til din videre karriere? Har du mod på at blive en del af en travl virksomhed, hvor der både er et højt drive og højt til loftet? Så er du måske vores nye kontorelev.

Vi søger en selvstændig og ambitiøs kontorelev, der er klar på nye udfordringer. Som kontorelev hos os får du en spændende og lærerig elevtid, hvor du får lov at prøve kræfter med en masse alsidige og kompetencegivende arbejdsopgaver – med alt indenfor salg. Du vil i løbet af din elevtid primært være tilknyttet salgsafdelingen men også have mulighed for komme rundt i flere af husets afdelinger, hvor du med opbakning fra kompetente kollegaer bliver præsenteret for flere relevante arbejdsområder.

Dine opgaver:

 • Salgsadministrative opgaver som ordrebehandling, telefonrådgivning, fakturering og tilbudsgivning
 • Administrativ support til husets afdelinger
 • Diverse ad hoc-opgaver
Brunata a/s
Kontorelev med speciale i økonomi

Brunata a/s, Herlev

Ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for økonomi, der samtidigt giver dig et solidt springbræt til din videre karriere? Har du mod på at blive en del af en travl virksomhed, hvor der både er et højt drive og højt til loftet? Så er du måske vores nye økonomielev.

Vi søger en selvstændig og ambitiøs økonomielev, der er klar på nye udfordringer. Som økonomielev hos os får du en spændende og lærerig elevtid, hvor du vil få en god praktisk introduktion til basisfunktionerne inden for regnskab, og under hele forløbet vil have en tilrettelagt og personlig uddannelsesplan med indlagt skoleophold. Uddannelsesplanen er med til at sikre, at du når dine mål for uddannelsen.

Som økonomielev vil du bl.a. komme til at arbejde med debitor- og kreditorbogholderi, fakturering, bogføring, afstemning og opfølgning samt div. ad hoc-opgaver.

Brunata a/s
Kontorelev

Brunata a/s, Herlev

Vil du have en bred kontoruddannelse, der giver et solidt springbræt til din videre karriere? Har du mod på at blive en del af en travl virksomhed, hvor der både er et højt drive og højt til loftet? Så er du måske vores nye kontorelev.

Til vores afdeling for Forbrugsregnskaber søger vi en selvstændig og ambitiøs kontorelev, der er klar på nye udfordringer. Som kontorelev hos os får du en spændende og lærerig elevtid, hvor du får lov at prøve kræfter med alsidige og kompetencegivende arbejdsopgaver – så som administration, service og databehandling.

Dine opgaver:

 • Administrative opgaver som mailbehandling, udskrivning og pakning af regnskaber og fakturering/kreditering
 • Afstemning af aflæsninger
 • Kontrol og udarbejdelse af forbrugsregnskaber
Top-Line Møbelproduktion Møldrup A/SAnsvarsfuld og alsidig elevstilling i en dynamisk møbelvirksomhed

Top-Line Møbelproduktion Møldrup A/S

Da vores møbler bliver mere og mere efterspurgte, søger vi en handelselev, der kan hjælpe med at holde vores høje serviceniveau. Så er du selvstændig, handlekraftig og ikke bange for at kaste dig ud i nye ting? Så er det måske dig, vi mangler.

Som elev hos os arbejder du på lige fod med de andre ansatte. Du bliver kastet i ilden, men aldrig sluppet, før du er klar til det. Og så får du to spændende år, hvor du kan:

 • udvikle dine faglige og personlige kompetencer
 • prøve kræfter med arbejdslivet i et ungt, uformelt og dynamisk miljø
 • blive godt klædt på til en karriere indenfor salg

Har vi valgt dig, er det fordi, vi vil satse på dig!

Dine primære arbejdsopgaver bliver kundekontakt, ordrebehandling og ad hoc-opgaver. Løbende vil du få mere markedsansvar og mulighed for at koordinere din arbejdsdag selv.

DHL Freight
2 administrationselever

DHL Freight, Padborg

Vi tilbyder dig en uddannelse med fremtid i en stor, international virksomhed!

I DHL Freight søger vi to kontorelever med specialet ”Administration” med opstart pr. 1. september 2020 til vores kontor i Padborg.

I løbet af din elevtid vil du blive en del af vores Customer Service og Key Account Desk, hvor du vil opnå erfaring med at yde excellent kundeservice til alt fra de små til de helt store kunder, samt administration med en speditionel tilgang.

Du bliver en del af et stort elev-team, der vil få mulighed for at sparre og videndele både på arbejdspladsen samt i forbindelse med skoleophold.

DHL Freight
DSV
Følg os ind i fremtiden – bliv speditørelev hos DSV i Esbjerg

DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop den rolle, som motiverer dig mest.

DSV

Som speditør i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at sikre en god aftale og den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer rundt i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser; om morgenen taler du måske med Hong Kong og om eftermiddagen med Hamborg.

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og hos os bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding.

DSV
Swim & Fun Scandinavia ApSEr du vores nye elev i Marketing?

Swim & Fun Scandinavia ApS, Roskilde

Og vil du være en del af en virksomhed med hyggelig atmosfære og gode kollegaer?

Hos Swim & Fun har vi sparket nogle meget store digitale projekter i gang. Til at hjælpe os med at komme i mål med disse, søger vi lige nu en detaljeorienteret elev med interesse i markedsføring.

Vi er ikke bange for forandring og forstår at flytte os, når verden udenfor ændrer sig. Hos os er dagene aldrig kedelige eller ensformige. Du får en spændende arbejdsdag med mange varierende opgaver. Den obligatoriske del af dit forløb planlægger vi sammen med dig, så det matcher dine interesser og fremtidsvisioner.

DSV
Følg os ind i fremtiden – bliv speditørelev hos DSV i Horsens

DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop den rolle, som motiverer dig mest.

DSV

Som speditør i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at sikre en god aftale og den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer rundt i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser; om morgenen taler du måske med Hong Kong og om eftermiddagen med Hamborg.

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og hos os bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekender og teambuilding.

DSV
DHL Global Forwarding
Speditørelev til projektafdelingen

DHL Global Forwarding, Kastrup

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt og internationalt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik og projekter? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder?

Som speditørelev i DHL Global Forwarding, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse, der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for Industrial Projects.

Som speditørelev i DHL’s projektafdeling vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder, herunder servicering og rådgivning, samt planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter. Du vil lære at styre projektforsendelser fra dør til site – og samtidig udvikle dine evner til at holde hovedet kold i travle situationer. Derudover vil du lære om økonomien rundt om dine kunder, herunder indkøb, fakturering og meget andet.

DHL Global Forwarding
Jobboozt ApSNybolig Allerød/Birkerød søger trainee

Jobboozt ApS søger for Nybolig

Vi tilbyder et 2-årigt forløb, hvor du får indblik i branchen, og et ønske om at blive ejendomsmægler.

Din profil

 • Opsat på at udfordre dig selv inden for mæglerbranchen.
 • Engageret, udadvendt og kundeminded. God til samarbejde og drevet af ønsket om succes.
 • Har evt. en finansøkonomuddannelse/finansbachelor eller lignende - eller er ved at færdiggøre en sådan uddannelse.

Vi tilbyder

 • Et 2-årigt forløb.
 • Oplæring med daglig støtte fra et professionelt mæglerteam.
 • Løn sammensat af en grundløn og en provisionsdel.
Jobboozt ApS