13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

Dansk Sundhedssikring
Rådgivende og behandlende fysioterapeut til forsikringsselskab i vækst

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Er du fysioterapeut, og har du lyst til at yde fysioterapeutisk rådgivning og behandling telefonisk?

Dansk Sundhedssikring

Sundhedsteamets formål er at yde en sundhedsfaglig visitation og rådgivning – med høj kvalitet og effektiv sagsbehandling. Ved hjælp af dine sundhedsfaglige kompetencer samt dit store kendskab til sundhedsvæsenet, vil du rådgive og navigere inden for både det offentlige og private regi – afhængigt af hvor kunden er bedst sundhedsfagligt hjulpet.

Dine primære arbejdsopgave vil bl.a. være at:

  • Identificere, vurdere og behandle alle komplekse skadesanmeldelser vedr. bevægeapparatet ved sundhedsfaglig telefonvisitation og sagsbehandling
  • Deltage i sparring med kollegaer omkring komplekse sager samt at træffe beslutninger i forhold til det videre forløb
Dansk Sundhedssikring
PrimaCare A/SFysioterapeut til netværksvirksomhed i hastig vækst

PrimaCare A/S, Herlev

Har du fagligheden i orden og lyst til at arbejde med både sundhedsfaglige og administrative opgaver? Er du serviceminded, proaktiv og formår at drive stort som småt med en høj eksekveringsevne? Vil du være en del af en engageret og fremsynet virksomhed i udvikling, så kan du være den medarbejder, vi er på udkig efter.

I stillingen som netværkskoordinator vil du få et selvstændigt ansvar for at sikre høj kundetilfredshed, faglighed og kvalitet ift. samarbejdet med vores netværk af behandlere.

Du kommer til at spille en helt central rolle for vores fysioterapeutiske område – herunder at understøtte den daglige drift men også på sigt at procesoptimere og drive udviklingsaktiviteter indenfor det fysioterapeutiske netværk og sagsgange.

OTIS A/S
Nattevagt Otisline

OTIS A/S, Herlev

Vi søger til snarest mulig tiltrædelse nattevagter til vores kundeservicecenter OtisLine, hvor vi håndterer alle henvendelser fra kunder og brugere af vore elevatorer - heriblandt opkald via vores alarmer i elevatorerne.

Otis

Du vil være på vagt i vores kundeservice center, med mulighed for at sove imellem opkaldende og det er dig, der koordinerer alarm udkald i samarbejde med de montører, der er på vagt.

Opgaverne:

  • Modtagelse/ekspedition af alarmer
  • Modtagelse og videregivelse af udkald
  • Overvågning af tekniske alarmer
OTIS A/S
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Elgiganten A/S
Kom med på en Gigantisk rejse! Elgiganten søger kommunikationsstærk kundekonsulent

Elgiganten A/S, Herlev

Vil du være en del af et stærkt team med motiverede og engagerede kollegaer i alle aldre? Vil du have en uddannelse med gode muligheder for at påvirke din egen løn? Og vil du være med til at gøre vores Epoq-køkkener til danskernes foretrukne køkken?

”Hos os bliver du specialist på vores køkkener og en vigtig del af vores kundecenter, hvor god service og kommunikation er helt essentielt. Vi VIL være branchens bedste kundeservicecenter,” fortæller 23-årige Patricia, der har 3 års erfaring med Elgigantens køkkener.

Elgiganten A/S
Synoptik A/SKunderådgiver med fokus på fastholdelse og kundetilfredshed

Synoptik A/S, Herlev

Danmarks førende optikerkæde - måske det lige er dig?

Hos Synoptik brænder vi hver dag for at gøre en synlig forskel over for vores nye og eksisterende kunder. Vi lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en synlig forskel.

Er du en person der trives med mål, har talegaverne i orden og brænder for at skabe værdi for hver eneste kunde? Så kan det være, at du passer perfekt som vores nye kollega til kundeserviceteamet. Her møder vi altid kunderne med venlighed og drives af at forstå kundernes behov og udfordringer. Vi tror på, at det er med til at skabe værdi for kunden og Synoptik.

Hjemmearbejdsplads
LionbridgePersonalized Internet Ads Assessor Denmark

Lionbridge

Part time, Independent Contractor, Work from Home Job

We partner with the world's most innovative companies to develop and improve their AI powered products. Whether it’s improving the relevance of search engines or training digital assistants to understand more languages and dialects, our teams help break machine-learning barriers and build human-learning bridges around the world -- and you can be part of it.

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily. You should also be flexible, reliable and have the ability to interpret and follow established guidelines.

Assistent til Imerco.dk - tidsbegrænset til 311221
Vil du have indblik bag kulisserne hos en af Danmarks største webshops?
IMERCO, Herlev
IMERCO
Indrykket: 
OfficeManager m/ PA opgaver
Kelly Services Cougartron producerer kvalitetsudstyr til elektrolytisk bejdsning, el-polering og mærkning af rustfrit stål.
Herlev
Kelly Services
Indrykket: 
Administrativ medarbejder til at behandle klagesager søges til ledelsessekretariat på Afdelingen til Kvindesygdomme, Graviditet og Fødsler, Herlev Gentofte Hospital
Region Hovedstaden Vi er en aktiv og innovativ afdelingsledelse, som har brug for din ekspertise per 1. august 2021 eller snarest efter aftale.
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Serviceminded piccoline søges til hurtigt voksende konsulenthus
Til vores team i Herlev søger vi en dygtig piccoline, der har lyst til at være med på vores rejse som et af de hurtigst voksende...
ECIT Services A/S, Herlev
Jobcenter
Indrykket: 
Salgskoordinator til intern salg
TELEFON 70 24 70 24 INFO@SCANOFFICE.DK WWW.SCANOFFICE.DK SCAN OFFICE GROUP ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF ALT TIL KONTORET Scan Office...
Scan Office A/S, Herlev
Scan Office A/S
Indrykket: