14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Kommune

Enhedssekretær med flair for god teknisk kommunikation til Vejgenopretning i Københavns kommune

København S

Vi søger en ny kollega, som kan styrke os i vores kommunikation og dialog om vores vejgenopretningsprojekter på en måde, så borgerne i København lettere kan forstå, hvad vores projekter går ud på.

Vi har gang i ca. 20-30 anlægsprojekter om året, så det påvirker trafikanternes og borgernes hverdag. Det er derfor vigtigt, at vi får kommunikeret konsekvenserne af anlægsprojekter på en let og forståelig måde.

Ved siden af kommunikationsopgaven skal du varetage opgaven som enhedssekretær. Det omhandler forskellige administrative- og koordineringsopgaver.

Moment søger for Allente
Gem

Customer Supportere

København

Er du positivt anlagt, har du en god fornemmelse for mennesker, og er dit servicegen i top?

Allente er førende inden for TV og streaming og nu en fusion mellem Canal Digital og Viasat. Mange danskere bruger allerede virksomhedernes digitale tjenester, når de vil se en god film eller måske en fodboldkamp. Det er disse eksisterende kunder, du skal besvare henvendelser fra.

I rollen som kundeservicemedarbejder vil det være din opgave at betjene og servicere Allentes kunder på den bedst mulige måde. Opgaven omfatter primært kundeservice via telefon, men det kan også indeholde e-mail og chat.

Bravida Danmark A/S

Technical facility manager

København S

Kan du lide at få tingene til at gå op i en højere enhed? Er du servicemindet og arbejder effektivt? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau, og medvirke til fortsat at udvikle vores forretning og løfte den til nye højder?

Vi tilbyder et team, hvor trivsel og kundetilfredshed er i centrum, og hvor hverdagen er fyldt med spændende og engagerende opgaver, samt et godt arbejdsmiljø. Når du er ansat hos os, kan du se frem til et alsidigt job med stort råderum, hvor du er med i beslutningsprocesser og har indflydelse på projektet.

Bravida Danmark A/S
Metro Service A/S

Roster Planner til Hovedstadens Letbane

København SV, København S og Glostrup

Er du struktureret og detalje-orienteret, og har du erfaring med vagtplanlægning? Så er du måske vores nye kollega.

Som Roster Planner får du en nøglerolle i at sikre den rette bemanding af Frontline Drivers til rette tid og på rette sted.

Vi tilbyder blandt andet:

  • et spændende job i en virksomhed i vækst
  • et sundt arbejdsmiljø, hvor work/life-balance og trivsel er væsentlige værdier
  • en uformel omgangstone og mange gode kolleger
Metro Service A/S
Daniel&Jacob's ApS

Are you our new reservations and success manager?

Copenhagen

Copenhagen-based Daniel and Jacob’s apartments is on the lookout for a full-time reservations and success manager to be the maestro/maestra of our daily communication and create unique and great experiences for our guests.

Not two days will be alike, but expect this to be part of your daily routine and responsibilities:

  • Daily communication with guests via email, messaging and phone.
  • Turn inquiries into reservations by assisting with sales.
SOS International

Spændende og alsidig stilling til SOS Medical Centre

Frederiksberg

Vi åbner for en helt unik mulighed for at bringe din erfaring og dine kompetencer i spil indenfor rejse, sundhed og/eller assistancebranchen i en spændende og alsidig kombinationsstilling på tværs af organisationen i SOS Travelcare.

Dine primære opgaver er autorisation af patientransporter og øvrig medicinsk assistance på flyrejsen, visitation af indkommende rejseassistancesager, ligesom du vil fungere som støtte og rådgivningsfunktion for vores sagsbehandlere på Alarmcentralen og for vores medicinske personale.

SOS International
Metro Service A/S

Kundeservicemedarbejder Rejsekort

København S

Har du lyst til at blive en del af vores engagerede kundeserviceteam, hvor vi løfter i flok og har en optimistisk og humoristisk tilgang – specielt når der er travlt?

Jeg føler vores arbejde er værdsat, det bliver vist både ved at der bliver investeret i os som medarbejdere, men også måden vi får feedback på løbende.

– Customer Service Agent, Bettina
Metro Service A/S
Legaldesk.dk ApS

Svensktalande medarbetare sökes till Jurios kontor i Köpenhamn

København S

Skulle du vilja arbeta på ett av Nordens ledande LegalTech-företag och vara med och utveckla framtidens juridikbransch? Gillar du komplext administrativt arbete och att ge en positiv kundupplevelse som de kommer att minnas? Och är du intresserad av att lära dig massor av användbar kunskap om juridik? Då har vi en spännande tjänst för dig på Jurios kontor i Köpenhamn!

Om du inte har någon erfarenhet av juridik eller de övriga tjänster Jurio erbjuder behöver du inte oroa dig, eftersom vi erbjuder en gedigen utbildning, och du kommer dagligen att arbeta nära våra jurister och de övriga kundtjänstmedarbetarna.

Roi Rekrytering søger for Mars Nordics
Gem
Roi Rekrytering

Customer Service Representative (Maternity Cover)

Copenhagen S

As a Customer Service Representative, you will be responsible for delivering excellent Customer Service for our Danish market in Royal Canin, which contains a variety of customers from cat and dog breeders to Pet Special Retail, veterinarian hospitals and vet clinics. You will also interact internally with Sales, Marketing, Planning, Finance and Consumer Care teams.

Essential duties and responsibilities

  • You will together with your team be responsible for the Customer Service in the Danish market. Act as a back-up for the Swedish market during sick leave, holidays etc.
  • Order management in Navision through EDI, CRM, web shop and mail
  • Credit and claims handling
Metro Service A/S

Sagsbehandler – kontrolafgifter

København S

Kunne du tænke dig et job, hvor du kan bruge dine kompetencer indenfor kundeservice til at gøre en positiv forskel i hverdagen for metroens kunder og dine kolleger?

Vi søger en sagsbehandler til vores team, som arbejder med behandling af sager vedrørende kontrolafgifter. Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, hvor der er en god og positiv stemning.

Metro Service A/S
Gem
StudentConsulting Danmark ApS

Kundeservicemedarbejdere søges hos Teleperformance – skab din karriere her

København S

Drømmer du om at udforske kundeserviceverdenen, og er du passioneret omkring at hjælpe andre?

Du bliver den stemme, der besvarer kundehenvendelser via telefon, mail og chat. Du får muligheden for at arbejde i skønne omgivelser med en smuk havudsigt nær Femøren Station og Kastrup, København.

Fokus ligger på en motiverende arbejdskultur med plads til forskellighed og et stærkt samarbejde på tværs af teams.

Bake My Day ApS
Gem

Kundeservice- og café medarbejder til Bake My Day - Københavns hyggeligste arbejdsplads

København S

Vi søger en engageret og serviceorientered medarbejder til vores kundeservice afdeling samt vores café, der ligger lige overfor DR Byen.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Moonboon søger en Customer Service Specialist

København S

Er du passioneret omkring at levere 5-stjernet kundeservice og ønsker at blive en del af en hurtigt voksende, danskbaseret virksomhed, der...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Kundeservicemedarbejder

København S

Er du udadvendt, imødekommende og ligger det naturligt til dig, at yde en god service?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV