17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Ørsted
Sourcing Manager

Ørsted, Skærbæk or Gentofte

Imagine a future where you help strengthen the competences of your team and contribute to building strong stakeholder relations through your interpersonal skills.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be responsible for sourcing CAPEX and OPEX contracts and for handling some of the categories within the Bio spend. We offer an innovative working environment with dedicated focus on personal development and well-being.

You’ll be part of a team that is responsible for providing strategic procurement support to our bioenergy business. You’ll contribute to building our renewables business and the carbon-neutral energy production at our world-class power plants and become part of a highly skilled team of procurement professionals who have a significant impact on the global energy transformation and on our business in general.

Ørsted
Dagrofa aps
Personalejurist

Dagrofa aps, Vejle

Vil du arbejde med ansættelses- og arbejdsret for en af Danmarks største detailvirksomheder, og trives du med at være en del af forretningen, hvor du gennem din høje faglighed kan være med til at skabe forretningsorienterede løsninger? Så har vi jobbet til dig!

Du bliver en del af HR Operations med base i Vejle. HR Operation er et team på 20 hvor 12 kolleger varetager lønnen og 8 kolleger udgør HR-Support. Afdelingens opgaver spænder bredt og er bl.a. at yde rådgivning og support til koncernens ledere og HR-kolleger inden for ansættelsesret og personalejura, HR-systemer og –processer samt bred HR-administration.

Dit primære ansvarsområde bliver at rådgive i ansættelsesretlige og overenskomstmæssige spørgsmål.

Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling i en virksomhed i vækst. Du bliver del af vores uformelle arbejdsmiljø med kolleger, der stiller krav til sig selv og hinanden.

Dagrofa aps
DLGIn-House Legal Counsel

DLG, Fredericia

Vil du være en del af en international koncern med mulighed for at arbejde tæt sammen med forretningen og præge organisationen med dit skarpe juridiske øje og dine stærke formidlingsevner? Så er du måske DLG-koncernens nye in-house legal counsel.

Du bliver en del af DLG-koncernens Legal, M&A, Compliance & Insurance afdeling, hvor du får en væsentlig rolle i at samarbejde med hele organisationen med din juridiske ekspertise. Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, hvor dine ansvarsområder og primære kerneopgaver vil være at:

  • Udarbejde og forhandle kommercielle kontrakter på såvel dansk som engelsk
  • Varetage opgaver og projekter af selskabs-/erhvervsretlig karakter
  • Varetage M&A-processer, herunder projektstyring, forhandling, kontraktudarbejdelse m.v.
Esbjerg Kommune
Erfaren juridisk konsulent til Borgmesterkontoret

Esbjerg Kommune

Hvis du brænder for at bruge dine evner til at gøre en forskel og være med, hvor de store beslutninger bliver truffet, så er jobbet som rådgiver i vores centrale juridiske team måske netop noget for dig.

På Esbjerg Kommunes Borgmesterkontor er der aldrig mangel på spændende udfordringer, og vi kan garantere en alsidig arbejdsdag, hvor tingene kan gå lidt stærkt.

Som vores nye jurist bliver du rådgiver for alle, lige fra borgmester og kommunaldirektør til medarbejdere med juridiske spørgsmål. Du kommer til at yde juridisk bistand og rådgivning på mange forskellige niveauer og inden for mange forskellige emner.

Energinet
Struktureret udbudskonsulent til driftsindkøb

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Energinet

Vær med til at drive komplekse indkøbs- og udbudsprocesser i et spændende job, hvor du som udbudskonsulent håndterer selvstændige indkøbsopgaver på tværs af kategorierne. Med et solidt fagligt fundament i udbudsjuraen kan du se frem til et alsidigt job med en bred kontaktflade, mange interessenter og et tæt samarbejde med indkøbere, category managers og udbuds- og kontraktjurister.

Glæd dig til et udfordrende job, hvor du arbejder på tværs af hele koncernen og derfor får mulighed for at sætte dig ind i mange forskellige fagområder – samtidig med at du selv er funderet i indkøbs- og udbudsprocessen og fungerer som forretningens sparringspartner i forhold til processen. Du får et stort ansvar som en af vores specialister inden for EU-udbudsprocessen, og du bliver en del af et dynamisk og meget fagligt miljø, hvor der er højt tempo og fokus på udvikling af medarbejdere.

Energinet
DLGCompliance & Contract Manager

DLG, Fredericia

Opbygning samt vedligeholdelse og udvikling af DLG Group’s compliancefunktion.

DLG-koncernen er godt på vej med at opbygge en Group compliancefunktion på tværs af koncernen inden for områderne konkurrenceret, GDPR, sanktioner, anti-korruption, hvidvask, Group Code of Conduct og Supplier Code of Conduct.

Du er uddannet jurist med minimum 3-5 års erfaring, gerne som in-house-jurist i en international koncern. Du har erfaring med compliance og særligt erfaring med konkurrenceret og/eller GDPR er en stor fordel.

Som person arbejder du selvstændigt, analytisk og struktureret og har fokus på at skabe fremdrift og følge dine opgaver til dørs. Med din stærke faglighed, løsningsorienterede personlighed og gode forretningsforståelse evner du at kombinere compliancemæssige krav og kommercielle/operationelle processer i en international koncern.

Region SyddanmarkPersonalejurist (vikariat)

Region Syddanmark, Vejle

Vi har travlt, og har brug for et par ekstra hænder i en periode, mens vi venter på, at vores dygtige kollegaer vender tilbage fra barsel.

Så hvis du er en skarp jurist og en stærk formidler, som kan rådgive ledere og understøtte driften i en stor politisk organisation i konstant bevægelse - så er det dig, vi søger som ny kollega til vores personalejuridiske afdeling.

Som jurist skal du håndtere mange forskellige typer af opgaver, men dit primære område bliver de konkrete personalesager. Opgaverne vil bl.a. være:

  • Ledelsesrådgivning i personalejuridiske spørgsmål.
  • Håndtering af personalesager sammen med lederne.
  • Rådgivning af og sparring med HR-afdelingerne på regionens sygehuse.
RigspolitietFagligt koordinerende Specialkonsulent til Ungdomskriminalitetsnævnet i Fredericia

Rigspolitiet, Fredericia

Vil du være med til at videreudvikle et landsdækkende sekretariat, som er en vigtig brik i indsatsen for at få kriminalitetstruede unge på ret køl? Er du samtidig en dygtig jurist, der trives med faglig koordinering og har interesse for nævnsbetjening og sagsbehandling i komplekse sager med mange aktører? Så er du måske vores nye specialkonsulent i Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Fredericia.

Som specialkonsulent i sekretariatet vil du bl.a. skulle betjene Ungdomskriminalitetsnævnet ved løbende at forberede og kvalitetssikare sagerne, som nævnet skal behandle, og du vil under nævnsmøderne – som afholdes løbende i alle politikredse – skulle fungere som nævnssekretær.

Du vil i nævnsbetjeningen bl.a. samarbejde med forebyggelsesenhederne i politiet, kommunerne og ungekriminalforsorgen om at forberede og formidle nævnets afgørelser.

Ørsted Group Functions
Indirect Tax Specialist

Ørsted Group Functions, Skærbæk near Fredericia or Gentofte

Do you enjoy working on complicated domestic and cross-border indirect tax challenges and would you also like to contribute to a compliance automation journey?

Ørsted

Join us as Indirect Tax Specialist in our Indirect Taxes team where you, along with your colleagues, will be responsible for delivering high-quality indirect tax input in relation to new and existing markets and M&A transactions supporting Ørsted’s green transformation and globalisation.

You’ll become part of a team with highly motivated and dedicated colleagues and not least become part of an energetic, ambitious, and inspiring organisation in a high-paced environment.

Ørsted Group Functions
Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen søger fagligt stærk jurist til Jura og Ministerbetjening

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at sikre et højt juridisk niveau i et tæt tværfagligt samarbejde? Har du politisk flair og lyst til at være med til at skrive fremtidens regler på transportområdet? Trives du i en travl hverdag med masser af juridiske udfordringer? Så er du den, vi søger til Team Jura og Ministerbetjening.

Som jurist i Jura og Ministerbetjening bliver du en del af et team på 13 personer. Udover dit team består afdelingen af et Klimasekretariat og Team Bilteknik.

Jura og Ministerbetjening er et team i spændende udvikling, og du kan derfor være med til at sætte dit præg på teamets arbejdsgange såvel som teamånd. Teamets opgaver omfatter blandt andet understøttelse af ledelsen, betjening af Transport- og Boligministeriets departement, styrelsens regelportefølje og generel understøttelse af styrelsen i diverse juridiske problemstillinger.

Færdselsstyrelsen
DLGKoncernskattechef

DLG, Fredericia

Vil du have ansvaret for skatteområdet i en af Danmarks største virksomheder?

Vi søger en drivkraft til koncernens skatteafdeling, som i dag består af en skattemanager og en moms- og afgiftscontroller, der supporterer koncernen i skatte-, moms- og afgiftsmæssige forhold. Du har minimum 5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling.

Vi tilbyder et varieret og udfordrende job, hvor høj faglighed og professionalisme er i fokus, og hvor du sammen med dit team kan være med til at præge udviklingen i DLG både inden- og udenlands. Du vil være en del af et godt fagligt miljø sammen med erfarne og nye medarbejdere/kolleger i Group Finance og andre Group Support-afdelinger.

Sikkerhedsstyrelsen
To jurister med interesse for juridisk support og regelarbejde

Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg

Vil du bruge din viden og dine kompetencer på at gøre Danmark mere tryg for forbrugere og virksomheder? Sikkerhedsstyrelsen er en serviceorienteret og digital myndighed, der markedsovervåger og fører tilsyn med produkter så forskellige som f.eks. lattergas, tobak og legetøj.

Vi søger p.t. to jurister, som både vil arbejde med juridisk support og bidrage til at forfatte bekendtgørelser og love på vores fagområder.

Hvis du også har erfaring med eller lyst til at arbejde med GDPR, kontrakter og udbudsprocesser er det et stort plus.

Vi hjælper vores tekniske kolleger i styrelsen med juridisk vejledning. Det er de tekniske sagsbehandlere, der sagsbehandler styrelsens sager, mens juristerne understøtter med den juridiske viden.

SkattestyrelsenSagsbehandler til eKapital i Fredericia

Skattestyrelsen

Vil du være med til at skabe fundamentet for finansieringen af det danske velfærdssamfund? Og trives du i en myndighedsrolle, hvor du bl.a. med tillidsbaseret dialog og faglighed er med til at sikre, at borgerne betaler den korrekte skat til tiden? Så er du måske vores nye kollega i Persondata?

I Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjepart til brug for Skattestyrelsens digitale processer, som fx årsopgørelsen, samt at bidrage til den løbende udvikling af en effektiv administration på personområdet.

Som medarbejder i eKapital skal du yde support til de virksomheder, der skal indberette tredjepartsdata til Skattestyrelsen. Supporten sker både telefonisk og skriftligt. Vi håndterer spørgsmål af såvel teknisk karakter som spørgsmål omhandlende indberetningspligter.

Skattestyrelsen
Københavns KommuneJuridisk sagsbehandler til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens kontor for aktivitetsparate borgere og sygedagpengemodtagere

Københavns Kommune, Tinglev

Har du lyst til at arbejde med beskæftigelsesområdet i en politisk styret organisation? Og er du en engageret og dygtig jurist, der kan samarbejde og finde gode løsninger på tværs af organisationen? Så har vi en ledig stilling i Danmarks største beskæftigelsesforvaltning.

Vi søger en løsningsorienteret kollega, der kan være med til at sikre et stærkt fagligt juridisk fundament og bidrage til, at sagsbehandlingen i forvaltningens centre sker juridisk korrekt, at ny lovgivning bliver implementeret, og at vi udvikler vores service over for borgerne, så de oplever inddragelse og god sagsbehandling.

Dine primære opgaver:

  • behandling af klager over sagsbehandlingen og afgørelser truffet i jobcentrene
  • juridisk vejledning og sparring til jobcentrene
  • udarbejdelse af notater til direktionen inden for kontorets fagområde.
Arbejdstilsynet
Centerjurist til sagsbehandling indenfor arbejdsmiljøloven

Arbejdstilsynet, Kolding

Motiveres du af at håndtere og følge op på komplekse arbejdsmiljøsager, og vil du være med til at sikre et godt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser? Så er du måske den, vi søger i Arbejdstilsynets Tilsynscenter Syd.

Beskæftigelsesministeriet

Tilsynscentrets ansvarsområde er primært at forestå tilsynsarbejde i overensstemmelse med arbejdsmiljølovgivningen, gældende kvalitetsprocedurer og Arbejdstilsynets prioriteringsredskaber. Herudover varetager vi sagsbehandling i relation til tilsyn og besvarer henvendelser fra virksomheder, ligesom vi forestår samarbejdet med andre lokale aktører, fx arbejdsmedicinske klinikker.

Du bliver en del af tilsynscentrets team af engagerede jurister, og sammen med dine kollegaer skal du bidrage til, at vi leverer høj faglig kvalitet i opgaveløsningen.

Jurist til Haderslev Kommune
Der er i teamet en positiv og uformel atmosfære, og vi lægger stor vægt på faglig sparring og fleksibilitet.
Jura og Forhandling, Haderslev
Jobcenter
Juridisk rådgiver til udbud og kontrakter (barselsvikariat) - genopslag
Region Syddanmark Vi oplever stor efterspørgsel på juridisk rådgivning indenfor udbudsret fra hele vores organisation – og har brug for dig i en periode, mens...
Region Syddanmark, Vejle
Region Syddanmark