22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SkattestyrelsenSagsbehandler til aktindsigtssager

Skattestyrelsen, Fredericia

Er du detaljeorienteret og struktureret – og drives du af at levere produkter af høj juridisk kvalitet? Har du erfaring med – eller lyst til at prøve kræfter med – at løse aktindsigtssager? Så er du måske den nye kollega, vi søger i Borger 14 – Anmeldelser i Skattestyrelsen i Fredericia.

Opgaven omkring aktindsigt efter forvaltningsloven er samlet i Borger 14 - Anmeldelser, og du vil derfor blive en del af et aktindsigtsteam, som har til formål at løse aktindsigtssager på tværs af afdelingen Borgere.

Arbejdet sker ved hjælp af analyser, udvikling af metoder og forskellige former for kontrol. Du skal således medvirke til, at der udarbejdes korrekte og ensartede afgørelser om aktindsigt efter forvaltningsloven.

Skattestyrelsen
Esbjerg Kommune
Kontorchef til Sekretariatet i Børn & Kultur

Esbjerg Kommune

Kontorchef søges til Sekretariatet i Børn & Kultur, Esbjerg Kommune. Er din styrke personaleadministration og jura?

Esbjerg Kommune søger en kontorchef, som har et indgående kendskab til personaleadministration og jura. Det vil være en fordel, hvis du ligeledes har kendskab til administration og økonomi inden for kultur- og skoleområdet.

Kontorchefen indgår i et ledelsesteam bestående af yderligere en kontorchef samt sekretariatschefen, som sammen har til opgave at skabe fælles fodslag i ledelsen af sekretariatet. Kontorchefen indgår desuden i et tæt samarbejde med områdechefen for Kultur & Skole, dennes ledelseskonsulent samt lederne i Kultur & Skole.

Anklagemyndigheden
Advokaturchefer til Sydøstjyllands, Midt- og Vestjyllands, Nordjyllands, Syd- og Sønderjyllands og Fyns Politi

Anklagemyndigheden

Rigsadvokaten søger advokaturchefer til hhv. Sydøstjyllands, Midt- og Vestjyllands, Nordjyllands, Syd- og Sønderjyllands samt Fyns Politi. Stillingerne er ledige til besættelse 1. september 2021.

Advokaturchefen refererer til chefanklageren og indgår i den lokale anklagemyndigheds ledelsesteam, der har ansvaret for, at straffesagerne behandles på et højt fagligt niveau og med den fornødne hurtighed, og at prioriteringen af sagerne sker i overensstemmelse med de krav, der fastsættes af politidirektøren på baggrund af mål- og resultatkrav for politikredsen.

Advokaturchefen skal organisere advokaturens opgaver, sikre effektivitet, kvalitet og legalitet i advokaturens arbejde og have fokus på, at advokaturens medarbejdere trives og udvikler sig.

COWI
AKADEMIKER TIL AREALER OG RETTIGHEDER

COWI, Aarhus, Vejle, Ringsted eller Lyngby

Vil du arbejde med de bedste i branchen? Brænder du for at komme til at arbejde i branchens stærkeste tværfaglige miljø? Vi har travlt og leder lige nu efter kollegaer, der vil med til at sætte deres præg på fremtidens bæredygtige samfund

COWI er med til at skabe fremtidens enestående løsninger i et ægte tværfagligt miljø, hvor Arealer og Rettigheder (A&R) er en fuldt integreret del af vores ydelser. Du bliver en del af vores landsdækkende hold på et halvt hundrede kollegaer med fokus på fast ejendom og arealforvaltning.

Du skal være en holdspiller og samtidig har vi mange opgaver, hvor der også er brug for stor selvstændighed. Det er ikke afgørende, om du er landinspektør, jurist, agronom eller har en anden relevant akademisk uddannelse. Også indenfor A&R-området værdsætter vi tværfagligheden. Det er dine erfaringer – og særligt dine faglige interesser – der er afgørende.

COWI
FRONTMATEC
Group Legal Counsel with a specialty in commercial contracts for global manufacturer

FRONTMATEC, Kolding

Would you like to work in an international manufacturing and engineering company in Kolding with a world-leading market position? An organization under constant development, delivering complex and large-scale turnkey projects? Then Frontmatec is the place for you.

As Legal Counsel, you will be entering into a broad role with many facets and areas of responsibility that will have an impact on our ambitious growth targets. You will be overall responsible for the management of all legal work across the Frontmatec units and collaborate with Executive Management to ensure and drive strong commercial contracts, risk management, compliance within the group and other diverse legal matters.

FRONTMATEC
SkattestyrelsenJurist med stærke formidlingsevner søges til Persondata, Skattestyrelsen i Fredericia

Skattestyrelsen

Er det vigtigt for dig at skabe konkret samfundsmæssig værdi ved at samarbejde med specialister om komplekse opgaver på tværs af Danmarks største styrelse? Så kan det være, at det er dig der er vores nye jurist i enheden Persondata 8 i Fredericia.

Området for tredjepartsindberetninger er i rivende udvikling - og vi har brug for en ny kollega, som trives i et fagligt miljø med ambitioner på opgavens vegne. Du bliver en del af en enhed med vokseværk, hvis kerneopgave er at kontrollere de tredjepartsindberetninger, som Skattestyrelsen får gennem eKapitals systemer - bl.a. fra pengeinstitutter, spiludbydere, forbrugslånsvirksomheder m.fl. Sammen er vi med til at sikre korrekte årsopgørelser til alle danskere – fx ift. værdipapirsbeskatning, rentefradrag på ind- og udlån og andre ligningsmæssige fradrag.

Skattestyrelsen
Ørsted
Warranty Manager

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll be responsible for improving and optimising our commercial positions and relations with key suppliers.

Ørsted

Join us in this role where you’ll draw on (or develop) a high-level technical understanding of wind turbine generator technologies in order to manage TSA claims during the operational phase on some of the world’s largest offshore wind farms.

You’ll play an important role in:

 • manage warranty accounts, ensuring that all contractual requirements in the TSA are complied with by our wind turbine generator suppliers.
 • project managing and coordinating warranty claim processes, activities, and internal stakeholders to ensure a successful outcome of the warranty claims.
 • securing the execution of relevant analyses, investigations, etc.
Ørsted
Energinet
Strategisk indkøber med interesse for at drive udbud

Energinet, Fredericia

Motiveres du af at være en del af et stærkt indkøbsteam, som arbejder med kontrakter i milliard-klassen? Og brænder du samtidig for at indgå de bedste kontrakter med vores leverandører? Så er jobbet som strategisk indkøber i Anlægsindkøb måske noget for dig, da det bliver omdrejningspunktet for din hverdag.

Energinet

Som strategisk indkøber får du en central rolle i Indkøb. Du får en bred tværfaglig kontaktflade til mange af koncernens forretningsenheder og til eksterne leverandører i ind- og udland. I Anlægsindkøb understøtter du de tre kategorier: Stationer, Kabler & Ledning, samt Entreprenør og Konstruktioner. Du bliver ansvarlig for at:

 • Gennemføre tilbudsindhentninger og EU-udbud
 • Videreudvikle den strategiske retning i samarbejde med kategorierne
 • Yde kommerciel og udbudsretslig rådgivning
Energinet
Ase
Advokat med ekspertise i arbejds- og personskader

Ase

Hos os er kunden i fokus, og vi vægter faglighed højt. Så er du ekspert i arbejds-/personskader, ambitiøs og brænder for at gøre en vigtig forskel for kunderne, så læs endelig videre. Lige nu har vi en fantastisk mulighed på en fantastisk arbejdsplads.

Du bliver en del af vores Arbejdsskadeteam, som er placeret i afdelingen Juridisk Rådgivning, der yder rådgivning til vores kunder inden for den ansættelses – og arbejdsretslige disciplin.

Arbejdsskadeteamet behandler sager for kunder, der har været udsat for enten arbejdsulykker eller har pådraget sig erhvervsbetingede sygdomme. Vi fører både sager ved AES og erstatningsansvarssager mod arbejdsgivere og forsikringsselskaber.

Du får mulighed for at hjælpe kunderne helt fra skaden er sket, til behandling i AES, evt. behandling i Ankestyrelsen samt evt. retssag.

Sydbank
Advokat

Sydbank, Aabenraa

Brænder du for jura? Så er du måske vores nye kollega i juridisk afdeling i Aabenraa.

Vi søger en selvstændig og dygtig jurist (cand.jur.) eller advokat, som kan understøtte bankens forskellige forretningsområder og blive en del af et stærkt fagligt miljø.

Jobbet er afvekslende, og du vil varetage en række forskellige opgaver. Vi yder juridisk rådgivning til alle bankens forretningsområder, sagsbehandler bankens rets-, ankenævns- og klagesager, udarbejder dokumenter og forretningsgange, indgår i projektarbejder, hvor juridiske forhold skal afdækkes, vi hjælper med implementering af ny regulering, ligesom vi deltager i arbejdsgrupper i Finans Danmark.

Sydbank
Færdselsstyrelsen
HR-partnere/HR-jurister

Færdselsstyrelsen, Ribe

Vil du være med til at opbygge en ny HR-funktion i en styrelse med vokseværk? Så er det måske dig, vi søger.

Vi står overfor store og ambitiøse mål, hvor HR bliver et centralt omdrejningspunkt både i udviklings- og opbygningsfasen samt den efterfølgende drift, og vi søger derfor flere nye kollegaer til HR.

Du bliver en del af en alsidig HR-afdeling, og du skal trives med at arbejde både strategisk og understøttende i ledelsesrummet. Vi er meget optaget af, at du både kan facilitere processer men også levere resultater. Konkret skal du være med til at hjemtage HR-opgaverne i samarbejde med vores nuværende HR-partnere, herunder kortlægge og etablere forretningsgange og HR-processer.

Færdselsstyrelsen
Unique Human CapitalLegal Counsel

Unique Human Capital recruiting on behalf of a client

Become a part of a financial company with international outreach

Our client is an international company within the financial sector. As Legal Counsel you will play a central role in the development and structuring of legal and compliance processes, systems, and documents within the company.

With direct reference to the CFO you will be overall responsible for the legal agenda and cooperation with internal as well as external stakeholders ensuring that the company is always updated and aligned with regulatory demands.

Your tasks among others are:

 • Structure of the legal process and strategy
 • Translate regulatory affairs requirements into business processes
 • Assistance to Sales Team in client and contract related tasks
Indrykket: 
Unique Human CapitalCompliance Officer

Unique Human Capital recruiting on behalf of a client

With experience within the financial sector and a proactive mindset

Our client is an international company within the financial sector. As Compliance Officer your main responsibility is to help and ensuring that business is carried out in compliance with applicable national and international external regulation.

With direct reference to the CFO, and in collaboration with colleagues, you must help the group companies establish procedures that ensure compliance with the Financial Business Act. The primary areas of work will therefore embrace broadly within compliance including e.g. financial and operational risk. The Compliance Officer will be responsible for ensuring that a number of processes and investigations are carried out optimally and in a timely manner.

Indrykket: 
ECCO Sko A/S
Compliance Project Coordinator

ECCO Sko A/S, Bredebro

Are you ready to create the footprints of tomorrow in a position where you have a central role in helping us reach our strategic business goals with the use of data?

As our new compliance project coordinator, you will be part of our Privacy Team and collaborate with internal and external stakeholders globally, ensuring compliance within all privacy matters.

Want to know more?

Click here and apply today!

ECCO Sko A/S
Sydbank
Skattekonsulent til Sydbank i Aabenraa

Sydbank

I Skatteafdelingen i Sydbank søger vi en ny kollega. Afdelingen er en in-house konsulentfunktion for resten af banken bestående af i alt 5 medarbejdere.

Vi har gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hvor vi selvfølgelig får den uddannelse og efteruddannelse, der er nødvendig. Jobbet indebærer en høj grad af tillid og frihed under ansvar.

Jobbet indeholder:

 • Vi deltager som skattespecialister i kundemøder sammen med bankens dygtige rådgivere
 • Vi underviser rådgivere og stabsfunktioner i skatterelaterede emner
 • Vi leverer skattefaglige input ved udviklingen af nye produkter
Sydbank
Comentum ApS
Compliance Manager

Comentum ApS recruiting on behalf of Global Evolution Fondsmæglerselskab A/S Kolding

Global Evolution is a premiere international asset management boutique specialized in emerging and frontier markets. Global Evolution is headquartered in Denmark and employs approximately 60 people. Due to a sustained increase in activity and a growing volume of business, the need has arisen for the business to strengthen its compliance function.

The new Compliance Manager will have the responsibility of overseeing the company’s compliance with regulatory requirements within its operating jurisdictions, in cooperation with international colleagues and external partners.

Furthermore, you will be responsible for developing the company’s compliance monitoring and control framework while keeping abreast with new regulations and new tendencies in the field of financial compliance

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriJuridisk fuldmægtig til at balancere kontrol og vækst i landbrugserhvervet

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg

Brænder du for at sikre korrekt og effektivt sagsbehandling, og har du lyst til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor vi arbejder med reglerne indenfor krydsoverensstemmelse(KO)? Så er muligheden der nu, hvor vi søger en juridisk fuldmægtig til Jordbrugskontrol.

Som jurist får du en central rolle i at afklare de juridiske og faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med kontrol af reglerne på jordbrugs- og virksomhedsområdet hos landmændene i hele landet. Du bliver involveret i konkret fortolkning af reglerne på området, og du bliver inddraget i tværgående samarbejde med andre enheder og jurister i Landbrugsstyrelsen. Formålet er blandt andet at sikre juridisk velfunderede afgørelser til gavn for vores kunder, så de opretholder deres landbrugsstøtte.

Esbjerg Kommune
Kontorchef søges til Sekretariatet i Børn & Kultur, Esbjerg Kommune. Er din styrke personaleadministration og jura?

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune søger en kontorchef, som har et indgående kendskab til personaleadministration og jura. Det vil være en fordel, hvis du ligeledes har kendskab til administration og økonomi inden for kultur- og skoleområdet.

Kontorchefen indgår i et ledelsesteam bestående af yderligere en kontorchef samt sekretariatschefen, som sammen har til opgave at skabe fælles fodslag i ledelsen af sekretariatet.

Kontorchefen indgår desuden i et tæt samarbejde med områdechefen for Kultur & Skole, dennes ledelseskonsulent samt lederne i Kultur & Skole. Som kontorchef er det derfor vigtigt, at du forstår at byde ind i den tværgående ledelse af organisationen. Kontorchefen refererer til sekretariatschefen.

Trackunit A/S
Legal Advisor

Trackunit A/S, Copenhagen, Kolding or Aalborg

Trackunit is looking for a Legal Advisor that together with the General Counsel and a part-time Legal Advisor will work closely together across the organization with dedicated and skilled colleagues.

Trackunit A/S

Driving the global legal and compliance agenda is going to be the main tasks including new regulations, M&A activities, and building a legal platform for the future in the IoT world. No single day is the same, and you will be working in an exciting and highly energized company.

Every day is different, but you can expect to:

 • Advising on complex commercial global agreements including IT, SaaS and service agreements, and assist in negotiations to reach a successful conclusion
 • Supporting the global organization with regulatory and contractual compliance issues including Data protection, money laundering, bribery, and internal policies.
Trackunit A/S
Hansen Toft A/SJuridisk Chef med solid erfaring med kommercielle kontrakter

Hansen Toft A/S søger for Welcon A/S i Give

Vores kunde, Welcon A/S, som er en del af CJ Holding-koncernen ser ind i en spændende vækst, hvor både kompleksiteten i produkter, kunder og kontrakter øges markant. Derfor ønsker man at ansætte en Juridisk Chef, der i tæt samarbejde med direktionen, bestyrelsen og den eksterne advokatvirksomhed kan være en stærk bidragsyder til udviklingen og resultatskabelsen i koncernen.

Du bliver del af en spændende koncern med stærke værdier samt dygtige og erfarne medarbejdere, hvor faglighed, pragmatiske løsninger og team spirit er nøgleord. Du motiveres af at have indflydelse og kunne præge din egen hverdag i tæt samspil med dine kollegaer og samarbejdspartnere både nationalt og internationalt.

Hansen Toft A/S