15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kim Johansen International Transport A/S
Compliance Manager søges til international vækst-virksomhed

Kim Johansen International Transport A/S, Greve

En af Europas førende internationale vejtransportvirksomheder søger en Compliance Manager til strategisk forretningsudvikling samt sikring af best practice inden for et bredt arbejdsområde med compliance.

Der er tale om en nyoprettet stilling med reference til vores CFO, hvor den rette kandidat i høj grad kan medvirke til at forme stillingen.

Arbejds- og ansvarsområder i jobbet:

  • Ansvar for compliance i bred forstand samt fungere som intern sparringspartner og rådgiver
  • Medvirke til strategisk udvikling og vækst af virksomheden
  • Understøtte organisationen i forhold til international lovgivning inden for transportområdet
Kim Johansen International Transport A/S
BEC
Data Privacy Officer

BEC, Roskilde

Are you a lawyer with extensive knowledge of data protection, and do you want a central role in the Data Privacy area, where you will be responsible for advising, guiding and supporting in relation to the regulatory requirements and will have the opportunity to influence data security in BEC - then this is the job for you.

In the position as DPO, your primary tasks will consist of advising and guiding BEC in data protection law rules, including i.a. assistance in interpreting legislation as well as advice on risk and impact analyzes, etc.

Together with your data privacy colleagues, you will have a central role in ensuring that BEC is compliance in the data privacy area by e.g. system procurement, data processing policies and processing of personal data. You will be responsible for the following:

BEC
Anklagemyndigheden
Anklagerfuldmægtige til politikredsene på Sjælland

Anklagemyndigheden

Vil du bidrage til arbejdet med at skabe retssikkerhed og retsforfølge strafbare forhold? Ønsker du en spændende hverdag i et stærkt fagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger og med god mulighed for individuel kompetenceudvikling? Så har anklagemyndigheden lige nu ledige stillinger som anklagerfuldmægtig i flere af politikredsene på Sjælland.

Vi tilbyder et varierende og spændende job på en dynamisk arbejdsplads. Vi har fokus på trivsel, høj faglighed, grundighed samt effektivitet. Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, og du får mulighed for at sparre med dygtige kollegaer og ledere.

Du vil som anklagerfuldmægtig fra første dag få meningsfulde og vigtige arbejdsopgaver, og du får en unik mulighed for at få erfaring med retssagsarbejde og samarbejde med politiet.

Vi søger både nyuddannede jurister og jurister med erfaring.

JKSUdbudsprojektleder med stærkt forhandlergen søges til Koncern IT, Region Sjælland

JKS søger for Region Sjælland

Brænder du for forhandling, og vil du være med til at optimere og højne kvaliteten af offentlige IT-indkøb til en region i stærk udvikling? Vil du være med til at sikre en høj faglighed i vores udbudshåndtering og udbudsdesign? Så er du måske vores nye kollega.

I Koncern IT er det vores opgave at forhandle de bedste indkøbsaftaler inden for IT-produkter og konsulentydelser. Vores område spænder fra aftaleindgåelser under udbudsgrænsen, indkøb på SKI og gennemførelse af EU-udbud. Vi gennemfører udbud og andre former for aftaleindgåelser inden for primært IT-udstyr, licenser, telefoni, netværk, service/support og flere former for konsulentydelser; alle under behørigt afsæt i overholdelse af reglerne for konkurrenceudsættelse.

JKS
Anklagemyndigheden
Advokaturchefer og sekretariatschef til Københavns, Københavns Vestegns, Nordsjællands samt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Anklagemyndigheden

Rigsadvokaten søger advokaturchefer og sekretariatschef til hhv. Københavns, Københavns Vestegns, Nordsjællands samt Sydsjællands og Lolland Falsters Politi. Stillingerne er ledige til besættelse 1. september 2021.

Advokaturchefen refererer til chefanklageren og indgår i den lokale anklagemyndigheds ledelsesteam, der har ansvaret for, at straffesagerne behandles på et højt fagligt niveau og med den fornødne hurtighed, og at prioriteringen af sagerne sker i overensstemmelse med de krav, der fastsættes af politidirektøren på baggrund af mål- og resultatkrav for politikredsen.

Advokaturchefen skal organisere advokaturens opgaver, sikre effektivitet, kvalitet og legalitet i advokaturens arbejde og have fokus på, at advokaturens medarbejdere trives og udvikler sig.

Boligselskabet SjællandSagsbehandler med flair for skriftlig kommunikation og lejeretslig indsigt

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Boligselskabet Sjælland søger en robust klagesagsbehandler til selvstændig håndtering af primært ind- og fraflytningsklager, herunder evt. indbringelse af sager for de kommunale beboerklagenævn.

Stillingen er organisatorisk placeret i vores Synsteam, som er ansvarlig for al kontakt med vores beboere.

Vi forestiller os, at du er uddannet ejendomsadministrator, advokatsekretær, ny udannet cand.jur. eller kontorfuldmægtig med kendskab til ind- og fraflytningsproblematikker i lejeboliger.

Det vægtes højt, at du har kendskab til ind- og fraflytningsprocessen i lejeboliger. Eksempelvis reglerne om indkaldelse til syn, fremsendelse af rapporter mv.

Boligselskabet Sjælland
COWI
AKADEMIKER TIL AREALER OG RETTIGHEDER

COWI, Aarhus, Vejle, Ringsted eller Lyngby

Vil du arbejde med de bedste i branchen? Brænder du for at komme til at arbejde i branchens stærkeste tværfaglige miljø? Vi har travlt og leder lige nu efter kollegaer, der vil med til at sætte deres præg på fremtidens bæredygtige samfund

COWI er med til at skabe fremtidens enestående løsninger i et ægte tværfagligt miljø, hvor Arealer og Rettigheder (A&R) er en fuldt integreret del af vores ydelser. Du bliver en del af vores landsdækkende hold på et halvt hundrede kollegaer med fokus på fast ejendom og arealforvaltning.

Du skal være en holdspiller og samtidig har vi mange opgaver, hvor der også er brug for stor selvstændighed. Det er ikke afgørende, om du er landinspektør, jurist, agronom eller har en anden relevant akademisk uddannelse. Også indenfor A&R-området værdsætter vi tværfagligheden. Det er dine erfaringer – og særligt dine faglige interesser – der er afgørende.

COWI
Familie Testamente
Jurister søges til familie- og arveret til vores kontorer i Aarhus og Køge

Familie Testamente

Familie Testamente har fortsat vokseværk og vi søger igen flere jurister til vores kontorer i Aarhus og Køge.

Er du uddannet cand.jur., og drømmer du om en anderledes karriere som jurist, så har du muligheden nu. Du får chancen for at blive del af den hurtigst voksende succes i det juridiske landskab i Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at rådgive vores klienter indenfor familie- og arveret derudover har du mulighed for at afholde foredrag Vi regner også med dig til at uddanne vores jurastuderende.

Vi forventer du har en interesse og/eller erfaring indenfor familie- og arveret. I din hverdag skal du tale med og rådgive mange forskellige typer mennesker og vi lægger stor vægt på, at du er nærværende, handlingsorienteret og troværdig.

DreistStorgaard Advokater A/S
Er du vores næste juridiske sagsbehandler?

DreistStorgaard Advokater A/S, Køge

Trives du med en hverdag med forskellige både juridiske og administrative opgaver og at være en del af en spændende og travl hverdag?

Vi er ambitiøse med vores fag og vægter engagement, tilgængelighed og kvalitet højt, i alt hvad vi gør.

Vi søger løbende nye kolleger med erfaring inden for juridisk sagsbehandling til at indgå i ét af vores teams inden for henholdsvis selskabsret og erhvervsrådgivning, insolvens og fast ejendom (erhverv).

Kan du se dig selv hos os, så hører vi meget gerne fra dig!

DreistStorgaard Advokater A/S
SøfartsstyrelsenSkarpe jurister med lyst til mangeartede faglige udfordringer

Søfartsstyrelsen, Korsør

Har du lyst til at arbejde med Danmarks største eksporterhverv inden for mange forskellige juridiske discipliner?

I Søfartsstyrelsens afdeling for Maritim Regulering og Jura søger vi lige nu jurister til at varetage opgaver, der spænder vidt og giver god mulighed for en faglig udvikling på en arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde, en fleksibel arbejdstidstilrettelæggelse og en høj juridisk faglighed vægtes højt.

Hvis du bliver ny jurist i Søfartsstyrelsen, vil du skulle bidrage til udviklingen og fastholdelsen af hele styrelsens juridiske kompetencer inden for forvaltningsret, persondataret og inden for søfartslovgivningen.

Professionshøjskolen Absalon
Vi har brug for en underviser med en cand. jur.- eller cand. soc. jur.-baggrund

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Kan du jonglere med §’er og formidle dem videre til vores studerende, og har du lyst til at samarbejde med vores anden dygtige jurist på socialrådgiveruddannelsen på Campus Slagelse? Vi søger en kollega, der sammen med en dedikeret medarbejdergruppe og centerledelse vil være med til at uddanne fremtidens socialrådgivere.

Du har et godt kendskab til et eller flere områder inden for social- og/eller beskæftigelsesområdet samt forvaltningsret. De områder, du ikke har et forudgående kendskab til, skal du have mod på at sætte dig ind i.

Din arbejdsdag vil som udgangspunkt bestå af følgende opgaver:

  • Du skal være med til at udvikle et levende studiemiljø og sikre læringsaktiviteter, der understøtter de studerendes læreprocesser.
  • Varetage fagspecifik og tværfaglig undervisning, vejledning og prøver
  • Digitalisering er en del af hverdagen.
VurderingsstyrelsenJuridiske rådgivere til Vurderingsstyrelsens compliance-opgaver (it- og udviklingsprojekter)

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Brænder du for at arbejde med compliance i bred forstand? Kan du bidrage til, at lovmedholdelighed og udvikling af nye digitale løsninger i en projektorganisation med mange interessenter går op i en højere enhed?

Vurderingsstyrelsen opruster, så styrelsens it- og udviklingsprojekter understøttes med juridisk rådgivning i topklasse. Der etableres derfor et complianceteam, som har det primære fokus at sikre, at fremtidens it-løsninger leverer lovmedholdelig forvaltning i bred forstand.

Du får et indgående indblik i mange forskellige forvaltningsretlige og vurderingsfaglige problemstillinger inden for styrelsens ressortområde, ligesom du får et indgående kendskab til projektstyringsmodellen for ICE og kravstillelsen af et it-projekt i stor skala, og dermed opnår unikke kompetencer i krydsfeltet mellem jura, projekter og IT-løsninger.

Vurderingsstyrelsen
Genitor ApSBORGERRÅDGIVER

Genitor ApS søger for Guldborgsund Kommune, Nykøbing Falster

Der er lagt vægt på gode arbejdsvilkår, når Guldborgsund Kommune nu genopslår stillingen som borgerrådgiver.

Men allervigtigst er selvfølgelig det dybt meningsgivende arbejde, der ligger i jobbet: En gang imellem får borger og kommune talt forbi hinanden. Som borgerrådgiver er det her, du kommer ind i billedet, giver dig tid til at lytte, tager borgeren ved hånden og hjælper med at finde ud af, hvad der er op og ned – om tingene kan forklares bedre – om der er sket misforståelser, der kan rettes op på – eller om der er brug for at få kigget på sagen en gang mere.

Borgerrådgiveren skiller sig ud fra alle andre stillinger i kommunen. Som den eneste refererer borgerrådgiveren ikke til kommunens administrative ledelse, men direkte til Byrådet. Det er en særstatus, der både begunstiger og forpligter.

BEC
Data Privacy & Third Party Risk manager

BEC, Roskilde

Do you want to work in a development environment, where sparring with others, growth and cross-disciplinary learning is important?

We are looking for a data privacy, third party risk and compliance manager ready to share and grow. You are offered an attractive job in a dynamic organization. The tone is informal, and you will work among professionals and quality-conscious colleagues in a team that needs your specific professional skills.

Your primary tasks and responsibilities will include:

  • Securing data privacy and managing third party relations in compliance with internal and external regulations
  • Getting the best out of the organization, and understanding the domain as well as managing the stakeholders
BEC
To dygtige jurister/sagsbehandlere til Nykøbing Falster
Familieretshuset søger to dygtige jurister/sagsbehandlere til Nykøbing Falster ?
Familieretshuset, Afdeling Nykøbing F, Nykøbing F
Jobcenter
Indrykket: