13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Advokathuset Helle Larsen ApSEr du vores nye sagsbehandler?

Advokathuset Helle Larsen ApS, Hadsund

Kamilla, der har været sagsbehandler hos os i 8 år, og som de seneste 6 år har læst jura, er nu startet som advokatfuldmægtig hos os.

Det er vi stolte af og glade for - men det betyder også, at vi derfor nu mangler en fuldtids sagsbehandler/sekretær.

Vi søger en kollega, der er god til dansk – både mundtligt og skriftligt – og som er omhyggelig i sit arbejde. Du skal kunne trives i et miljø, hvor vi ofte har travlt og har gang i mange ting på samme tid, men hvor vi prioriterer højt, at alle kunder får en ordentlig behandling, og at vi på kontoret har det rart med hinanden.

Du skal have lyst til at lære, og du skal kunne arbejde selvstændigt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på et advokatkontor eller eventuelt erfaring fra eksempelvis bank, ejendomsmæglervirksomhed eller lignende - men det er ikke noget krav.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Kan du højne datasikkerheden i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse?

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Har du et indgående kendskab til GDPR og databeskyttelse? Og vil du gerne være en del af et fagligt stærkt fælleskab og være en del af et vigtigt strategisk område i vækst?

Så skal du ikke lede længere, da du nu har muligheden for at blive Data Protection Officer (DPO) ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) i Hjørring.

Som DPO, er det dit overordnede ansvar at sikre, at persondataforordningen bliver overholdt. Derudover, får du til opgave at sætte dit præg på, hvordan forordningen skal oversættes og virke indenfor organisationens rammer og virkelighed.

Du er med til at gøre en konkret forskel, da du ikke alene identificerer udfordringerne, men også præsenterer direktionen for de løsningsforslag, som du finder frem til, og på den måde bidrager du aktivt til at hæve GDPR-indsatsen for hele Forsvaret.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Gem
RESOLVA
Senior Legal Consultant – Få et fleksibelt arbejdsliv med spændende opgaver i førende danske virksomheder

RESOLVA

Er du en dygtig jurist, der er interesseret i et mere fleksibelt arbejdsliv, hvor du har stor indflydelse på din tid og samtidig kan beskæftige dig med spændende og alsidige opgaver for førende danske virksomheder?

Som Senior Legal Consultant skal du være passioneret omkring at levere juridiske løsninger, der bygger på en kombination af et højt fagligt niveau og kommerciel og operationel indsigt. Du er vant til at arbejde med andre faggrupper, kan drive en proces og foretrækker at yde din rådgivning i et direkte samspil med kunden.

Rollen som Senior Legal Consultant tilbydes på freelance basis, og du skal derfor have truffet beslutning om at ville arbejde som selvstændig.

RESOLVA
Flies HR ConsultingChef til HR og Løn i Morsø Kommune

Flies HR Consulting søger for kunde i Nykøbing Mors

Har du lyst til at stå i spidsen for udvikling af HR- og lønområdet i Morsø Kommune? Har du erfaring fra lignende stilling, hvor du selv har en aktiv rolle i den daglige drift og har stor lyst til udvikling, der sætter dig i stand til at løfte opgaven?

Da vores nuværende chef for området har valgt at gå på pension efter 48 års ansættelse i Morsø Kommune, søger vi derfor en ny dygtig HR- og lønchef, som med stor passion har lyst til at være med til at videreudvikle hele området i tæt samarbejde med afdelingen.

Som ansvarlig leder for området vil du være en aktiv del af den daglige drift på løn- og personaleområdet, hvor du blandt andet skal sikre strategiske oplæg, implementering af overenskomster, aftaler og ny lovgivning omkring løn- og personaleforhold.

Skatteankestyrelsen
Juridiske sagsbehandlere til erhvervsbeskatningskontorer

Skatteankestyrelsen, Aalborg og København

Tænder skatteretten en gnist i dig - og har du erfaring med eller interesse i sagsbehandling indenfor driftsomkostninger, skønsmæssig ansættelse af indkomsten eller beskatning af fast ejendom? – så er du vores nye kollega!

Vi har mange sager og derfor opnormerer vi med nye sagsbehandlere til to af vores kontorer – 5. og 13. kontor i Skatteankestyrelsen i Aalborg og København. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed. Borgere og virksomheder skal opleve, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Der er forskellige teams i begge kontorer, hvor du blandt andet kan arbejde med skønsmæssig ansættelse, hvor du vurderer, om Skattestyrelsen har haft grundlag for at tilsidesætte en virksomheds regnskab på grund af fejl eller mangler, og om den skønsmæssige ansættelse af den skattepligtige indkomst herefter er foretaget på et korrekt grundlag.

SkattestyrelsenMedarbejder til Virksomhedsvejledningen i Hjørring

Skattestyrelsen, Hjørring

Vil du være med til at sikre fundamentet for finansieringen af det danske samfund og har du lysten og evnerne til at give borgere og virksomheder en professionel, forståelig og serviceminded kundeservice? Så bliv en del af holdet i vores Virksomhedsvejledning, hvor vi besvarer henvendelser vedrørende, erhvervs- og selskabsbeskatning, samt forskuds- og årsopgørelsen.

Skattestyrelsens Virksomhedsvejledning besvarer generelle henvendelser på skatte-, moms- og afgiftsområdet og yder én til én vejledning til borgere og virksomheder pr. telefon, chat og mail. Desuden giver vi vejledning på Facebook og Twitter.

Din opgave bliver hovedsageligt at give faglig vejledning telefonisk, hvorfor det er vigtigt, at du gør det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med Skatteforvaltningen. Du kommer til at besvare henvendelser primært vedrørende eIndkomst og forskuds- og årsopgørelsen.

Skattestyrelsen
Gem
Comentor A/SEjendomsadministrator

Comentor A/S søger for kunde i Nordjylland

Udpræget kundefokuseret adfærd

Virksomheden har et ønske om at styrke organisationen med yderligere en kollega, som i høj grad evner at være serviceminded og udvise kundefokuseret adfærd. Som ejendomsadministrator kommer du til at indgå i et solidt team, hvor man har det godt sammen socialt. Det er helt naturligt, at man interesserer sig for og kærer sig om hinanden, og der er en rigtig god balance mellem arbejde og privatliv.

Dit ansvar rummer alle aspekter omkring ejendomsadministration, hvilket sker i tæt samspil med byggeledere, viceværter samt øvrige kollegaer på kontoret.

Dine primære opgaver er:

  • Ajourføring af genudlejningsskema- og liste
  • Ajourføring af forhøjelsestidspunkter
  • Varsling af lejeforhøjelser
Indrykket:
Spar Nord Bank A/SRisikoanalytiker til vikariat

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Stillingen er i afdelingen Risikoanalyse med placering på Spar Nords hovedkontor i Aalborg. Stillingen er et vikariat og er tidsbegrænset til 15 måneder.

I jobbet vil du medvirke til løsningen af en bred vifte af opgaver i afdelingen på tværs af alle bankens risikoområder, herunder kredit- og markedsrisiko. Arbejdsopgaverne indebærer blandt andet:

  • Udarbejdelse af intern og ekstern risikorapportering
  • Løbende dialog med forretningsområder
  • Udarbejdelse af risikoanalyser på forretnings- og samfundsrelevante områder
Spar Nord Bank A/S
Eurowind Energy A/SAdvokat eller Jurist til Eurowind Energy A/S

Eurowind Energy A/S, Hobro

Til en nyoprettet stilling søger vi en kollega med erfaring fra advokat- eller energibranchen, der vil være en central medspiller i et erfarent team, der beskæftiger sig med fremskaffelse af nye vind- og solprojekter samt indgåelse af samarbejdsaftaler med udenlandske partnere.

Da der er tale om en nyoprettet stilling, er der gode muligheder for, at du selv kan være med til at påvirke din hverdag.

I samarbejde med de øvrige kollegaer og landekontorer indebærer nogle af dine konkrete opgaver:

  • Identifikation og vurdering af mulige projekter/samarbejder
  • Deltage i indledningen og opbygningen af relationen til den givne samarbejdspartner/sælger
CuriaAmbitiøs erhvervsjurist

Curia søger for Nordjyllands Trafikselskab (NT) i Aalborg

Søger du et spændende og alsidigt job med stor mulighed for at udvikle dine juridiske og personlige kompetencer?

NT’s ambition er at løfte den kollektive trafik til nye højder og skabe mest mulig grøn mobilitet for pengene i Nordjylland. Vi går gerne forrest, når der skal nytænkes hvorfor du vil få chancen for at optimere måden, hvorpå vi arbejder med leverandørstyring i samarbejde med vores ejere, NT øvrige afdelinger og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil få masser af muligheder for at sætte dit aftryk på udviklingen i rollen som jurist ved NT. Du får her en unik karrieremulighed for at arbejde med NT’s største leverandører samt assistere og rådgive vores ledelse og bestyrelse.

Gem
Senior Contract Manager
Kan du sikre overblikket over komplekse kontrakter uden at miste fokus på detaljen?
Bladt Industries A/S, Aalborg Øst
Bladt Industries A/S
Indrykket:
Gem
Jurist til Byrådssekretariatet
Ønsker du en spændende hverdag tæt på den politiske og administrative ledelse, og trives du med at levere solid juridisk rådgivning til...
Byrådssekretariatet, Aars
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Fuldmægtig (jurist) til Facility Management Afdelingen
Forsvaret Har du stærke analytiske evner, god strategisk forståelse og lyst til at arbejde med kontraktstyring indenfor Forsvarsministeriets område...
Forsvaret, Hjørring
Forsvaret
Indrykket: