18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 18 af 18 resultater.
Maersk Supply Service Head of Labour Relations

Maersk Supply Service, Lyngby

Are you motivated by taking responsibility and managing the relationships with unions including development of collective bargaining agreements? Maersk Supply Service’s in Lyngby is looking for a new Head of labour relations to join our vessel management team with direct reporting line to the Chief Operating officer.

Maersk Supply Service

Key responsibilities:

 • Successfully managing relationships with unions, most notably through the development of collective bargaining agreements; fostering constructive labour relationships with the representatives of our employees, including international trade unions, works councils, etc
 • Improving capability in crew operation, line leaders and HR managers in dealing with unionized workforces, including disciplinary matters
 • Monitoring relevant labour relations data
Maersk Supply Service
Egedal Kommune
Faglig koordinator (jurist) søges til Arbejdsmarkedsafdelingen i Center for Arbejdsmarked og Ydelse

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at samarbejde med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere om juridiske problemstillinger i forhold til indsatsen for forsikrede ledige, borgere på sygedagpenge, ledighedsydelse, fleksjob og førtidspension, så er dette jobbet for dig.

Vi har fokus på at yde en indsats, der sker i et samarbejde med borgeren og som bygger på evidensbaseret viden, da dette giver den bedste effekt i forhold til borgerens tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Arbejdsmarkedsafdelingen består af ca. 30 medarbejdere, der varetager indsatsen over for borgerne.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job og stor selvstændighed i arbejdet
 • Dygtige og engagerede kolleger og en velfungerende afdeling
 • Gode muligheder for sparring, herunder også juridisk sparring med kollegaer
Egedal Kommune
Danmarks Tekniske UniversitetJurist med kompetencer inden for IPR og forhandling af kontrakter (tidsbegrænset)

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Er du en skarp jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.) med kompetencer inden for IPR og forhandling af kontrakter, og er du interesseret i forskning og innovation?

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) skal være blandt de 5 førende tekniske universiteter i Europa, med stort fokus på samarbejde med virksomheder i ind- og udland samt på kommercialisering af opfindelser.

Blandt vores arbejdsopgaver er:

 • Juridisk rådgivning af vores institutter og kvalitetssikring af kontrakter
 • Forhandling af aftaler med virksomheder og andre samarbejdspartnere i tæt samarbejde med vores institutter og andre interessenter.
 • Løbende udvikling af vores processer og relationer til institutterne og virksomhederne
ATP
Arbejdsskadesagsbehandlere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Haderslev, Hillerød og Vordingborg.

Er du handlekraftig og god til at skabe overblik? Har du en uddannelsesbaggrund eller erhvervserfaring, der gør dig i stand til at arbejde med selvstændig sagsbehandling?

I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade ifm. deres job. I øjeblikket er vi på udkig efter kolleger med forskellige fagligheder, der vil arbejde med juridisk sagsbehandling af arbejdsskadesager.

Konkret søger vi dig, der vil lære at:

 • vurdere om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
 • indhente relevante oplysninger for at kunne træffe juridiske afgørelser
 • træffe afgørelser om anerkendelse/afvisning
ATP
ATP
Jurister til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Haderslev, Hillerød og Vordingborg

Vil du arbejde med erstatning inden for arbejdsskadesager og bidrage til et trygt arbejdsmarked? Er du handlekraftig, struktureret og god til at skabe overblik?

I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade ifm. deres job. I øjeblikket er vi på udkig efter kolleger, der vil arbejde med juridisk sagsbehandling af arbejdsskadesager og bl.a. er i stand til at:

 • vurdere om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
 • indhente relevante oplysninger for at kunne træffe juridiske afgørelser
 • træffe afgørelser om anerkendelse/afvisning
ATP
Danica PensionCompliance Officer for Danica Compliance

Danica Pension, Kgs. Lyngby

Are you a Compliance professional who wants to make compliance a business enabler? Do you have strong integrity and work ethics?

You will be undertaking the work of Danica Compliance together with two other colleagues in Denmark, a colleague in Norway as well as the Head of Danica Compliance, also based in Denmark, and your tasks will include:

 • Close liaison with business stakeholders providing relevant advice, challenge and support
 • Participating in risk assessments as well as monitoring, training and reporting activities
 • Contributing to a positive team spirit both within Danica Compliance, and across other Compliance teams and with the business
Halsnæs KommuneJuridisk konsulent til stabsfunktion i Område for Ejendomme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med det ejendomsjuridiske felt i et område, der er i rivende udvikling og har stor politisk bevågenhed? Er du samtidig en erfaren jurist, der evner at sikre Halsnæs Kommunes generelle interesse i relation til fast ejendom? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommune.

Området står midt i en stor omstillingsproces og udvider netop nu med flere opgaver og kompetencer – og denne stilling er netop tænkt til at støtte yderligere op om disse forandringsprocesser og samtidig sikre den juridiske ballast og ensartethed i administrationen af de kommunale ejendomme.

Din hovedopgave bliver at sikre områdets juridiske interesser i forhold til køb af fast ejendom, matrikulære forhold, tinglysning og fortolkning af servitutter.

Gribskov Kommune
Teamleder til Natur, Vand og Vej

Gribskov Kommune, Helsinge

Brænder du for Gribskovs Natur og vil du stå i spidsen for mobiliteten, udbud af vejdrift og et ambitiøst anlægsprogram på vejudbygning?

Gribskovs kernefortælling rummer nøgleordene Virkelyst, Turisme, fællesskaber og Natur. Vi er kendt for vores stærke naturværdier, den rene luft, mangfoldige skove, søer og strande. Vi har hele pakken, og vi bruger naturen til alt fra ro og fordybelse til udflugter, motion og oplevelser. Har du lyst til at tage ansvar og udfolde vores potentialer på natur og mobilitet i Gribskov? – så er du måske vores nye teamleder?

Du bliver leder for et team med godt 20 dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere. Teamets hovedopgave er indenfor natur, kyst, vand, vej og trafik/kørsel.

Gribskov Kommune
SkattestyrelsenHar du lyst til at arbejde med personskat og kontrol af regelefterlevelse?

Skattestyrelsen

Er du god til at regne den ud, spotte uregelmæssigheder og kan du levere afgørelser af høj kvalitet?

I afdelingen Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjeparter til brug for Skattestyrelsens digitale processer, fx korrekte angivelser af lønoplysninger, renter, aktier mv. til brug for det årlige oplysningsskema. Afdelingen er en del af fagområdet Person i Skattestyrelsen.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at efterse og kontrollere, hvorvidt oplysningerne i det årlige oplysningsskema er korrekte, herunder sagsbehandlingen i forbindelse med korrekt skatteansættelse samt gennemgang af systemlogninger.

Derudover vil dine opgaver bestå i at løse opgaver, der overføres fra andre enheder i Skattestyrelsen. Du vil derfor få et tæt samarbejde med kolleger på tværs af hele Skattestyrelsen og Departementet.

Skattestyrelsen
SkattestyrelsenSagsbehandlere til eIndkomst i Frederikssund

Skattestyrelsen

Motiveres du af sagsbehandling og kan du lide stor kundekontakt? Trives du med en alsidig hverdag, og har du lyst til at være med til at styrke kvalitetssikringen af eIndkomstsystemet?

I afdelingen Persondata har vi ansvaret for at understøtte korrekte indberetninger fra tredjeparter til brug for Skattestyrelsens digitale processer, fx korrekte angivelser af lønoplysninger, renter, aktier mv. til brug for det årlige oplysningsskema.

Vores opgaver i enheden er skattefaglige, og du vil blive ansvarlig for en række sager, som du løbende drøfter med dine kollegaer og din leder.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Kontrol af indberetninger af løn og ydelser fra arbejdsgivere og andre indberetningspligtige, som alle samles i eIndkomstsystemet.
 • Sagsbehandling vedrørende manglende eller forkerte indberetninger.
 • Vejledning af og information til borgere og virksomheder om eIndkomstsystemet.
Skattestyrelsen
Fredensborg Kommune
Vi søger en GDPR-konsulent til Team Jura

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være med til at sikre, at Fredensborg Kommune er i front inden for databeskyttelse?

Har du lyst til at arbejde med løsninger på tværs af organisationen? Er du fortrolig med databeskyttelse og har mod på at drive processen og implementeringen, så vi er i front inden for databeskyttelse?

Arbejdet med databeskyttelse i Fredensborg Kommune bliver løftet decentralt i centrene, der har udpeget nøglepersoner til at varetage opgaven. Dine arbejdsopgaver vil være at understøtte arbejdet med databeskyttelse på tværs af hele huset og gennemføre tilsyn med kommunens databehandlere. Du vil sammen med vores informationssikkerhedskoordinator skulle facilitere og kompetenceudvikle nøglepersonerne på netværksmøder, gennem undervisning og gennem procesbeskrivelser og vejledninger.

BrinchPartners

Brinch & Partners søger for PreSeed Ventures i Kgs. Lyngby

Investment Manager

Med fokus på portfolio management – Dealmaking – Exits – M&As – Værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Mestrer du at accelerere udviklingen i Danmarks stærkeste portefølje af tech startups i pre-seed stadiet, og kan du gøre det i samspil med et team, der brænder for at skabe et stærkt økosystem for nye iværksætter talenter? Så kan du måske udfylde skoene som PreSeed Ventures nye Investment Manager

PreSeed Ventures spotter, finansierer og støtter de mest lysende iværksætter-talenter i Danmark, og står skulder-ved-skulder med dem i de første risikofyldte år af startup-rejsen. Gennem næsten 20 års pionerende early stage investeringer har vi haft fornøjelsen af at skabe en launchpad for startups som Trustpilot, Vivino, Templafy og Lunar.

PenSam
2 nyuddannede jurister med interesse for den finansielle sektor

PenSam, Farum

Kunne du tænke dig at arbejde i den finansielle branche med en masse spændende og udfordrende arbejdsopgaver i samarbejde med andre dygtige kollegaer? Så har vi en unik mulighed til dig i koncernens centrale afdeling for Jura og Compliance i et af landets store arbejdsmarkedspensionsselskaber.

Du vil indgå i teamet Jura og Compliance med reference til chefjuristen. Arbejdsopgaverne kan indenfor dit ansvarsområde bestå i:

 • udviklingsopgaver og projektdeltagelse
 • behandling af konkrete investeringssager eller kunde- og produktsager på pensionsområdet
 • rådgivning om ny lovgivning m.v. og konsekvenser for PenSam
PenSam
Hillerød KommuneErfaren udbudskonsulent til Indkøbs- og udbudssektionen

Hillerød Kommune

Er du vild med udbudsret? Er du god til at håndtere praktiske udfordringer i en travl hverdag? Trives du i et uformelt miljø med stort selvstændigt ansvar?

Vi søger en ny kollega til Indkøbs- og Udbudssektion, der har erfaring med udbud og elsker spændet mellem jura og praktik.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå af:

 • Gennemførelse af EU-udbud på varer og tjenesteydelser
 • Gennemførelse af tilbudsindhentninger
 • Rådgivning om indkøb og udbud til dine kollegaer i kommunen, som ikke nødvendigvis kender til udbud
 • Håndtering af aktindsigtsanmodninger
Jurist til Ledelsessekretariatet
Vores kollega på det tekniske område, Sophie, går på barsel, og vi søger derfor en ny kollega.
Gribskov Kommune, Helsinge
Jobcenter
Erfaren dødsbobehandler til LOU Advokater P/S i Hillerød
Vi søger en erfaren dødsbobehandler til et dynamisk team.Vi forestiller os, at du har god erfaring med selvstændig behandling af dødsboer.Vi...
LOU Advokater P/S, Hillerød
Advojob
Jurist
Er du jurist med interesse for bl.a. vejlovgivningen, parkeringsområdet, udbudsret, aftaleret, forsynings- og miljøområdet og betjening af borgere og politikere?
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Legal Counsel
The Legal Counsel shall be responsible for drafting, negotiating and advising management and sales on the Company's technology licenses,...
Haldor Topsøe, Kgs. Lyngby
JobsinCopenhagen