24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Willis Towers Watson
Cyber Specialist

Willis Towers Watson, Nærum

Would you like to be part of a team where we honor a high degree of quality and are set on delivering the best solutions to our clients?

Willis Towers Watson is looking for a specialist within the area of cyber risk and insurance. We are looking for someone who can assume the responsibility for advising our clients of their needs of cyber insurance.

Our team consist of 7 highly specialized employees in different areas of risk, an actuary and a carrier relations specialist. The team is part of a department of specialism with 23 employees.

Willis Towers Watson
Anklagemyndigheden
Anklagerfuldmægtige til politikredsene på Sjælland

Anklagemyndigheden

Vil du bidrage til arbejdet med at skabe retssikkerhed og retsforfølge strafbare forhold? Ønsker du en spændende hverdag i et stærkt fagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger og med god mulighed for individuel kompetenceudvikling? Så har anklagemyndigheden lige nu ledige stillinger som anklagerfuldmægtig i flere af politikredsene på Sjælland.

Vi tilbyder et varierende og spændende job på en dynamisk arbejdsplads. Vi har fokus på trivsel, høj faglighed, grundighed samt effektivitet. Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, og du får mulighed for at sparre med dygtige kollegaer og ledere.

Du vil som anklagerfuldmægtig fra første dag få meningsfulde og vigtige arbejdsopgaver, og du får en unik mulighed for at få erfaring med retssagsarbejde og samarbejde med politiet.

Vi søger både nyuddannede jurister og jurister med erfaring.

ATP
Jurist til kvalitetssikring og klagesagsbehandling

ATP

Vil du arbejde med kvalitet og klager på tværs af ydelsesområder som fx Familieydelser, Boligstøtte, Folke- og Førtidspension? Kan du formidle, så det komplekse bliver forståeligt?

I Kvalitet og Klager søger vi en jurist, der kan være med til at levere effektiv og kompetent kundeservice, vil sikre kunderne den rette kvalitet og håndtere klager professionelt og inden for tidsfristerne.

Som vores nye kollega bidrager du til løsningen af konkrete klagesager og medvirker til at løse afdelingens tværgående opgaver. Du genvurderer afgørelser, analyserer Ankestyrelsens afgørelser og juridiske problemstillinger og opsamler og formidler viden om forvaltningsretten og god sagsbehandling.

Gribskov Kommune
Leder til Plan og GIS

Gribskov Kommune, Helsinge

Vil du være med til at præge udviklingen, og sætte fokus på vækst med kvalitet i en af landets mest naturrige kommuner, med ambitiøse byudviklingsprojekter, aktive lokalsamfund og et engageret erhvervsliv? - Så er du måske vores nye leder af planområdet.

Du har en relevant akademisk baggrund f.eks. som planlægger med et stærkt greb om det forvaltningsmæssige eller som jurist. Du har ideelt suppleret din uddannelse med en lederuddannelse.

Du bliver leder for et team med 12 dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere. Teamets hovedopgave er at skabe smidige og velfungerende rammer for by- og erhvervsudviklingen i Gribskov Kommune. Du skal være indstillet på at ledelsesopgaven i udgangspunktet har et fagligt tyngdepunkt omkring det planfaglige, men at den faglige portefølje over tid bliver bredere med ansvar for flere medarbejdere.

Gribskov Kommune
Hillerød KommuneSkarp faglig koordinator til Jobcenter Hillerød

Hillerød Kommune

Brænder du for beskæftigelsesområdet? Tror du på, at udsatte og sårbare borgere kan bidrage på arbejdsmarkedet? Har du lyst til at arbejde i Jobcenter Hillerøds faglige flagskib, Job & Kompetence, hvor vi udvikler og afprøver nye metoder i beskæftigelsesindsatsen? Så er det dig, vi har brug for!

Vi søger en faglig koordinator, der kan arbejde helhedsorienteret og som har stor erfaring med at arbejde med målgruppen af udsatte borgere.

Som faglig koordinator bliver du en del af Job & Kompetence, og du vil referere direkte til sektionsleder Anne Bækkegård. Du skal, i samarbejde med de to øvrige koordinatorer i sektionen, understøtte en sikker drift og sikre, at medarbejderne arbejder lovmedholdeligt, ensartet og med en høj faglig kvalitet i sagerne. Du vil indgå i et makkerpar med sektionens erfarne faglige koordinator omkring aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, borgere i ressourceforløb og integrationsborgere.

ATP
Graduate til Jura

ATP, Hillerød

Er du nyuddannet jurist og på udkig efter en fastansættelse? Vil du arbejde til gavn for samfundet, gøre en forskel for den enkelte og kickstarte karrieren som del af et graduate-netværk, der går på tværs af fagligheder og forretningsområder i en stor koncern? Så er det dig, vi søger.

Som graduate i ATP bliver du fastansat, begynder sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fællesforløb fyldt med arrangementer og kurser, der udvikler dig både fagligt og personligt.

Du bliver ansat i Driftsjura, hvor vi er 23 jurister fordelt på to sektioner. Vi løser en række juridiske udviklings- og driftsopgaver i Udbetaling Danmark; opgaver inden for fx boligstøtte, pension, barselsdagpenge og familieydelser.

ATP
Danmarks Tekniske UniversitetJurist/advokat - forhandlinger og rådgivning på topniveau

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vil du have stort ansvar og egne klienter fra første dag?

Har du et godt juridisk fundament, og kunne du tænke dig et job, hvor din personlige indsats er med til at bane vejen for epokegørende opfindelser, der kan løse nogle af de største udfordringer i menneskehedens historie? Så har du chancen lige nu.

Som jurist på DTU er du brobygger mellem vores mange verdensklasseforskere og erhvervslivet, og du kommer blandt andet til at arbejde med nogle af verdens største og mest kendte virksomheder og topuniversiteter.

Din indsats understøtter direkte DTU’s højt prioriterede og strategiske fokus på, at universitetets enorme viden skal bruges i helt konkrete løsninger og produkter til gavn for dansk værdiskabelse og velfærd.

Anklagemyndigheden
Advokaturchefer og sekretariatschef til Københavns, Københavns Vestegns, Nordsjællands samt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Anklagemyndigheden

Rigsadvokaten søger advokaturchefer og sekretariatschef til hhv. Københavns, Københavns Vestegns, Nordsjællands samt Sydsjællands og Lolland Falsters Politi. Stillingerne er ledige til besættelse 1. september 2021.

Advokaturchefen refererer til chefanklageren og indgår i den lokale anklagemyndigheds ledelsesteam, der har ansvaret for, at straffesagerne behandles på et højt fagligt niveau og med den fornødne hurtighed, og at prioriteringen af sagerne sker i overensstemmelse med de krav, der fastsættes af politidirektøren på baggrund af mål- og resultatkrav for politikredsen.

Advokaturchefen skal organisere advokaturens opgaver, sikre effektivitet, kvalitet og legalitet i advokaturens arbejde og have fokus på, at advokaturens medarbejdere trives og udvikler sig.

COWI
MARKEDSORIENTERET M/K TIL UNIK STILLING I AFDELINGEN FOR AREALER OG RETTIGHEDER

COWI, Lyngby

Motiveres du af at skabe gode relationer og tæt samarbejde med kunder og kollegaer? Brænder du for at komme til at arbejde i branchens stærkeste tværfaglige miljø? Vil du sætte dit præg på fremtidens bæredygtige samfund? Så har du nu chancen for at blive en del af COWIs Areal og Rettigheder Afdeling

Du bliver en del af vores landsdækkende hold på et halvt hundrede kollegaer med fokus på fast ejendom og arealforvaltning. Vi arbejder bl.a. for infrastrukturejere, kommuner, forsyningsselskaber og private kunder.

Din dagligdag vil blive fyldt med mange spændende opgaver, og du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Forretningsudvikling i en rådgiverkontekst
 • Formulering og eksekvering af forretningsudviklingsstrategier
COWI
COWI
AKADEMIKER TIL AREALER OG RETTIGHEDER

COWI, Aarhus, Vejle, Ringsted eller Lyngby

Vil du arbejde med de bedste i branchen? Brænder du for at komme til at arbejde i branchens stærkeste tværfaglige miljø? Vi har travlt og leder lige nu efter kollegaer, der vil med til at sætte deres præg på fremtidens bæredygtige samfund

COWI er med til at skabe fremtidens enestående løsninger i et ægte tværfagligt miljø, hvor Arealer og Rettigheder (A&R) er en fuldt integreret del af vores ydelser. Du bliver en del af vores landsdækkende hold på et halvt hundrede kollegaer med fokus på fast ejendom og arealforvaltning.

Du skal være en holdspiller og samtidig har vi mange opgaver, hvor der også er brug for stor selvstændighed. Det er ikke afgørende, om du er landinspektør, jurist, agronom eller har en anden relevant akademisk uddannelse. Også indenfor A&R-området værdsætter vi tværfagligheden. Det er dine erfaringer – og særligt dine faglige interesser – der er afgørende.

COWI
Forsyningstilsynet
Skarp jurist til internationalt kontor

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Vil du være med til at videreudvikle og overvåge det indre marked for el og gas i Norden og EU? Har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og bidrage til den grønne omstilling på europæisk plan?

Du har nu mulighed for at søge en spændende stilling som jurist i Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI).

Du vil bl.a. kunne få opgaver vedrørende:

 • Sagsbehandling af forslag til markedsdesign, f.eks. tarifdesign, markeds- og balanceringsregler for gasmarkedet
 • Tilsynsopgaver, nationalt og internationalt, herunder arbejde med ny lovgivning på det grønne område
Forsyningstilsynet
Rubinstein LawAdvokatfuldmægtig eller advokat

Rubinstein Law, Nivå

Vi har travlt og søger derfor en advokatfuldmægtig eller advokat med tiltrædelse snarest muligt.

Dit hovedarbejdsområde vil være inden for erhvervsret i bred forstand, herunder vil kontraktudarbejdelse, selskabsret, investeringer i selskaber samt retssager være en del af dine daglige opgaver. Løbende vil andre arbejdsområder forekomme, eksempelvis arbejde inden for ansættelsesret, immaterialret, lejeret mv. Du vil få direkte klientkontakt fra dag ét.

Vi kan tilbyde dig et selvstændigt ansvar med tæt sparring. Hvis du søger som advokatfuldmægtig, kan vi tilbyde dig en bred fuldmægtiguddannelse, som giver dig et godt fundament som advokat.

SkattestyrelsenVi fortsætter opbygning. Er du vores nye sagsbehandler til håndtering af særlige momsangivelser i Frederikssund?

Skattestyrelsen, Frederikssund

Hvis du er klar på at hjælpe danske og udenlandske internetvirksomheder med at afregne moms korrekt, så de effektivt og hurtigt kan drive deres forretning, så læs videre. Vi er nemlig i gang med at ansætte flere kolleger til vores nyoprettede skattecenter i Frederikssund.

Vi leder efter nye kolleger til Enheden SEV 16 – moms på internethandel. Enheden er ansvarlig for, at der modtages korrekte særlige momsangivelser fra danske og udenlandske virksomheder, som er tilmeldt ordningen. Vi håndterer bl.a.:

 • Fejlrettelser i IT-systemet i forbindelse med angivelse af moms, herunder håndtering af rettelsesangivelser fra udlandet
 • Telefonisk og skriftlig vejledning af danske og udenlandske virksomheder
 • Afgørelser til virksomhederne
Skattestyrelsen
Danske BankSenior Controller til Trade Processing

Danske Bank, Kgs. Lyngby

Vil du være med til effektivisering af eksisterende samt implementering af nye processer indenfor Trade Processing? Og vil du arbejde med projekter på områder såsom regulatorisk implementering? Hvis du tilmed kunne tænke dig at blive en del af et engageret, internationalt team, så har vi den helt rette mulighed!

Du vil komme til at arbejde med både effektivisering af eksisterende processer inden for afvikling af værdipapirer samt implementering af nye processer med et fast blik på at optimere samarbejdet på tværs af værdikæden.

Halsnæs KommuneJuridisk konsulent til stabsfunktionen i Område Ejendomme, Faciliteter og Arealer

Halsnæs Kommune

Har du lyst til at arbejde med det ejendomsjuridiske felt i et område, der er i rivende udvikling og har stor politisk bevågenhed? Er du samtidig en erfaren jurist, der evner at sikre Halsnæs Kommunes generelle interesse i relation til fast ejendom? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommune.

Vi søger en kompetent juridisk konsulent med erfaring fra det ejendomsjuridiske felt til stabsfunktionen i Område Ejendomme, Faciliteter og Arealer. Området er i en omstillingsproces, hvor der er behov for oprustning på det juridiske felt. Derfor er denne stilling netop tænkt til at støtte yderligere op om disse forandringsprocesser og samtidig sikre den juridiske ballast og ensartethed i administrationen af de kommunale ejendomme.

Du får til opgave at være juridisk konsulent i stabsfunktionen, hvor opgaverne er mange og forskellige.

Egedal Kommune
Jurist til varetagelse af byudvikling for Egedal Kommune i nyoprettet stilling

Egedal Kommune, Ølstykke

Center for Ejendomme og Intern Service (Ejendomscentret) i Egedal Kommune søger en jurist til at indgå i et erfarent og energisk juridisk team med 6 medarbejdere.

Ejendomsjurateamet er et erfarent og energisk team, som arbejder med at købe, sælge og udvikle ejendomme i Egedal Kommunes ambitiøse byudviklingsprogram.

Teamet arbejder yderligere med at udleje kommunale ejendomme, føre tilsyn med almene boliger, gennemføre udbud af kommunale bygge- og anlægsopgaver samt håndtere entrepriseretlige spørgsmål i forbindelse hermed.

Dine opgaver vil være:

 • Gennemførelse af byudviklingsprojekter
 • Salg af kommunale ejendomme
 • Udarbejdelse af kontrakter
Egedal Kommune
VKR Holding A/SAdvokat/Erhvervsjurist

VKR Holding A/S, Hørsholm

Som Group Legal Counsel indgår du i afdelingen Corporate Affairs, der arbejder med juridisk risk management & compliance i VKR Gruppen samt fungerer som VKR Gruppens interne advokatkontor og patent- og varemærkeafdeling.

Du vil blive tilknyttet den del af Corporate Affairs, der dækker selskabsret, ansættelsesret og andet generel juridisk rådgivning.

Du har erfaring med og interesse for:

 • Selskabsret og selskabsretlige konstruktioner (også på operationelt niveau)
 • Ansættelsesret (særligt direktørkontrakter og bestyrelsesforhold)
 • Finansielle kontrakter
Hillerød KommuneEngageret kontrolmedarbejder til Borgerservice i Hillerød

Hillerød Kommune

Vi er Hillerød Kommunes Borgerservice, som samarbejder bredt med hele organisationen samt eksterne samarbejdspartnere. Vores opgaver spænder vidt fra vielser, fogedsager, pas/kørekort, helbredstillæg, økonomisk friplads, pension, folkeregister, kontrolopgaver m.m.

Vi søger en struktureret og engageret kontrolmedarbejder, der får kontrolområdet som hovedopgave med registersammenkørsel, behandling af anmeldelser, virksomhedskontrol m.m.

Vi lægger stor vægt på det tværfaglige arbejde, og du skal være tovholder for en intern samarbejdsgruppe med fokus på bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Kontrol af enlige forsørgeres forhold
 • Kontrol af fiktive adresseforhold
 • Kontrol af ydelser baseret på aktuelle indkomster
 • Afdækning af dobbeltindkomster
Chr. Hansen A/SPatent Attorney to Health and Nutrition

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

You will join our Global Intellectual Property team including patent attorneys, trademark attorneys and IP paralegals, located in China, India, Germany and Denmark, who are working in close collaboration with our R&D and commercial organization around the world.

You will become the IP business partner for the Plant and Animal Business areas and will have a supporting role on our Human Health area.

You will:

 • Take responsibility for the existing patent portfolios
 • Evaluate third party IPR and perform freedom to operate analyses
Chr. Hansen A/S
Chr. Hansen A/SPlant Health & Animal Health Global Regulatory Strategy Lead

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

As Plant Health & Animal Health Global Regulatory Strategy Lead, you will provide regulatory guidance and strategic direction to Senior Leadership and work closely with other global functions (Commercial Development, Scientific Affairs, Product design/Application, R&D, IP, Compliance) to deliver business results. Moreover, you will contribute to best practices sharing & cross-training within the Global Regulatory Affairs network.

You will be responsible for defining, in line with business needs and with inputs from the local regulatory teams, what needs to be delivered to the Plant Health & Animal Health Businesses, meaning:

 • Define the Route to Market Strategy & associated product positioning from a legal standpoint
 • Set up priorities & associated work plans
 • Define allocation of resources to activities
Chr. Hansen A/S