5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kriminalforsorgen i GrønlandJuridisk fuldmægtig

Kriminalforsorgen i Grønland, Nuuk

Kriminalforsorgen i Grønland søger en jurist, der trives med alsidighed. Stillingen indgår i afdelingen for fuldbyrdelse og sikkerhed, som bl.a. består af et team på tre jurister.

Opgaver:

 • Alle former for klientsagsbehandling, herunder indstillinger, udtalelser, afgørelser og vurderinger
 • Rådgivning og vejledning i juridiske problemstillinger på det fuldbyrdelsesretlige område både internt i Kriminalforsorgen men også i relation til eksterne samarbejdspartnere
 • Udarbejdelse af juridiske notater samt bidrag til besvarelse af spørgsmål fra Folketinget og Inatsisartut
 • Undervisning på uddannelsen af anstaltsbetjente
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af generelle retsforskrifter, retningslinjer og procedurer vedrørende Kriminalforsorgens faglige virksomhed
Grønlands Selvstyre
Juridisk fuldmægtig til justitsområdet

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du lyst til et selvstændigt og afvekslende arbejde, hvor engagement og selvstændighed i opgaveløsningen er i højsædet, så har vi jobbet til dig.

I departementet arbejder vi med at realisere de politiske mål på ressortområdet. Det omfatter bl.a. lovgivning, herunder rigslovgivning for Grønland, internationale konventioner, strategier, og projekter. På justitsområdet arbejder vi tæt sammen med de danske myndigheder inden for områder, der ikke er hjemtaget. Dette samarbejde har til formål at udvikle justitsområdet i tråd med Naalakkersuisuts visioner og prioriteringer for området.

Du vil blive ansat i Departementet for Råstoffer og Justitsområdet, hvor du primært skal udføre opgaver vedrørende justitsområdet. Justitsområdet består af en afdelingschef og en jurist. På justitsområdet samarbejder vi med rigsmyndighederne om lovgivning vedrørende kriminalret og retspleje.

Grønlands Selvstyre
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Jurist til HR-afdeling/job-nr. 518/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en personalejurist til HR-afdelingen.

HR-afdelingen har ansvar for rådgivning og administration af kommunens personale samt udviklingstiltag med henblik på at understøtte udviklingen af kommunens ledere og medarbejdere. Afdelingen består p.t. af 15 medarbejdere fordelt på 4 teams.

Vi søger en erfaren personalejurist til at:

 • Tage vare om komplicerede personalesager inden for forvaltningerne
 • Løfte det personalejuridiske område i HR-afdelingen i sparring og samarbejde med HR-konsulenter
 • Bidrage til løbende kvalitetssikring af procedurer og arbejdsgange i afdelingen
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
Departementet for Boliger, Infrastruktur, Justitsområdet og Ligestilling søger en Jurist

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Brænder du for politisk betjening, lovarbejde og lovfortolkning? Er du en dygtig jurist med blik for detaljen? Vil du medvirke til at skabe løsninger, der virker i praksis? Og har du lyst til at spille en central rolle i udvikling af ideer og omsætte politiske ønsker til lovgivning? Så er det dig, vi har brug for!

Du vil få ansvaret for boligområdets centrale lovgivninger, herunder udarbejdelse og tilpasning af nye og eksisterende lovgivninger. Samtidig vil du løbende blive knyttet til forhandlinger og politikudvikling inden for boligområdet.

Opgaverne vil primært bestå af følgende:

 • Lovfortolkning og juridisk vejledning på boligområdet
 • Lovarbejde, herunder udarbejdelse af lovforslag
 • Udarbejdelse af politiske beslutningsgrundlag mv.
Grønlands Selvstyre
Gem
Grønlands Selvstyre
Jurist til arbejde med sundhedsjura

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Har du interesse for at servicere og rådgive det politisk administrative niveau om juridiske problemstillinger? Er du en team player og er du god til at kommunikere? Og kan du trives i et område med stor mediebevågenhed? Så kan dette være en spændende stilling for dig.

Til departementets juridiske afdeling, søger vi en jurist til både udarbejdelse af ny sundhedslovgivning, løsning af lovgivningsmæssige opgaver og behandling af juridiske problemstillinger. Du kommer til at samarbejde med sundhedsfaglige og administrative kolleger om sundhedsrelaterede spørgsmål.

Som jurist vil dine opgaver bestå af:

 • Ministerbetjening
 • Forberede og udarbejde lovgivning på sundhedsområdet
 • Understøtte udviklingen af sundhedsvæsenet med juridiske løsninger og muligheder
Grønlands Selvstyre