2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Grønlands Selvstyre
Fuldmægtige til Center for Konkurrence

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du vores nye kollega i Forbruger- og Konkurrencestyrelsen?

I Center for Konkurrence bliver du udsat for konkurrenceområdet i bred forstand. Vi beskæftiger os med de klassiske konkurrencediscipliner som fx karteldannelse, fusioner, misbrug af dominerende stilling og ulovlig offentlig støtte, men også øvrige dele af konkurrenceområdet samt vores nye sagsområder: udbudsområdet og Register for Socialøkonomiske Virksomheder (RSV).

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Konkret sagsbehandling, herunder besvarelse af henvendelser
  • Rådgivning af og sparring med ledelse og kollegaer
  • Udarbejdelse af vejledningsmateriale til internt og eksternt brug
  • Sekretariatsbetjening af Konkurrencenævnet og Klagenævnet for Udbud af Offentlige Indkøb med 1-2 årlige møder for hvert nævn
Grønlands Selvstyre
Beskæftigelsesministeriet
Jurist til behandling af arbejdsskadesager i Grønland

Beskæftigelsesministeriet, Nuuk

Vil du være med til at sikre at mennesker, der er kommet til skade eller er blevet syge på deres arbejde, får en effektiv og ordentlig behandling af deres arbejdsskadesag i Grønland? Synes du, at en kombination af sagsbehandling og tværgående projekter er spændende? Så er du måske vores nye kollega i Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings kontor, Center for Arbejdsskader, i Nuuk.

Beskæftigelsesministeriet

Center for Arbejdsskader i Nuuk er en del af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Danmark og behandler hvert år omkring 900 erstatningssager. Herudover har vi en lang række tværgående og generelle opgaver. Vi administrerer blandt andet Gruppeforsikringen, som er en arbejdsskadeforsikring for fiskere, fangere og fåreholdere.