7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Lidl Danmark K/SProject Manager med fokus på købmandskab og planlægning

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Lidl er i vækst og til vores hovedkontor søger vi en analytisk, energisk og struktureret Project Manager med flair for godt købmandskab til et barselsvikariat. Du bliver en den af kampagneafdeling tilhørende vores indkøbsafdelingen. Afdelingens overordnede mål er at skabe og planlægge Danmarks bedste tilbudsavis til vores kunder hver uge.

Om jobbet

  • Stillingen er i den nationale afdeling, hvor den primære opgave er at planlægge vores tilbudsavis, så planlægning skal være en del af dit DNA
  • Afdelingen arbejder med en langsigtet planlægningshorisont, så du skal evne at have mange bolde i luften på en gang
  • Du bliver ansvarlig for den overordnede planlægning, som bl.a. indebærer udvalg af produkter, beregning af mængder, fastlæggelse af salgspriser, opbygning af avisen ud fra de informationer, der er givet. Du skal agere som var det din egen ”købmandsforretning”
Lidl Danmark K/S
Ørsted Wind Power – EPC
Senior Sourcing Manager to lead CAPEX sourcing processes for offshore wind farm projects

Ørsted Wind Power – EPC, Gentofte or Skærbæk near Fredericia

Do you want to contribute to our vision of creating a world that runs entirely on green energy?

Ørsted

Join us and become Senior Sourcing Manager in our CAPEX Procurement department where you’ll lead the procurement and tender process from sourcing strategy to signed contract as well as develop and maintain close relations to your internal and external stakeholders.

We offer a position in a team of professional sourcing managers responsible for the procurement of substations, electrical components, SCADA and civil works for offshore wind farm projects.

Ørsted Wind Power – EPC
DIN ForsyningUdbudskoordinator

DIN Forsyning, Esbjerg

Har du erfaring med udbud og kontrakter? Og kan du planlægge og lede udbudsprocesser? Er du herudover analytisk og kvalitetsbevidst, og sætter du en ære i at levere til tiden? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i Indkøb og Lager.

I Indkøb og Lager arbejder vi med indkøb af varer og tjenesteydelser til brug i driften, i projekter og i administrationen. Vi består af to teams. Det ene team arbejder med indkøb af varer til dagligdagen samt lagerbeholdning, modtagelse og udlevering af varer. Det andet team arbejder med udbud og kontrakter og bistår med rådgivning og sparring, når kollegaer skal sende opgaver i udbud. Som vores nye kollega bliver du en del af udbudsteamet, og dine primære arbejdsopgaver består bl.a. i at:

  • Planlægge og lede udbudsprocesser
  • Gennemføre konkurrenceudsættelser og EU-udbud og implementere kontrakterne i organisationen
  • Rådgive og sparre med kollegaer
Comentor A/SCategory Manager indirect cost, Group Procurement

Comentor A/S, recruiting on behalf of Scandi Standard i Aars or Farre

Strong, proactive and service-minded communicator

The position is new and a key position within Group Procurement. You will be responsible for indirect cost optimization within Group Procurement and for developing a strategy to cost-optimize, maximize quality, and create long-term business value with relevant stakeholders.

Your primary tasks are:

  • Operate contracts and operate supplier KPI’s
  • Perform country- and group-specific procurement projects for Scandi Standard
  • Update market information and strategy for the specific area
Energinet
Category Manager til indirekte varer og tjenesteydelser

Energinet, Fredericia

Vær med til at sikre en smidig og effektiv indkøbsproces og sætte standarden for, hvordan vi foretager indkøb i Energinet. Hvis du har evnen til at køre en udbudsproces, forhandle store kontrakter og samtidig har en stærk kommerciel forståelse og solid erfaring med strategisk indkøb, kan du som vores nye Category Manager i den indirekte kategori være med til at videreudvikle det strategiske fundament i kategorien i tæt samarbejde med forretningen.

Energinet

”At kunne udvikle en effektiv strategi for den indirekte kategori og skabe værdi på tværs af forretningsområderne kræver i min optik flere kompetencer end ”blot” at være god til Excel-ark og hårde forhandlinger. Først og fremmest kræver det en stærk forståelse for, hvordan man sammen med stakeholders skaber værdi for forretningen i en helhed, hvor pris kun er en del af ligningen”, fortæller afdelingsleder Inge Dall.

Energinet
Energinet
Category Manager til indkøb af gaskomponenter

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Vær med til at sikre en smidig og effektiv indkøbsproces og sætte standarden for, hvordan vi foretager indkøb i Energinet. Hvis du har evnen til at køre en udbudsproces med mange interessenter, forhandle store kontrakter og samtidig har en stærk kommerciel forståelse og solid erfaring med strategisk indkøb, kan du som vores nye Category Manager for gaskategorien være med til at videreudvikle det strategiske fundament i kategorien i tæt samarbejde med forretningen.

Energinet

”At kunne udvikle en effektiv strategi for gaskategorien og skabe værdi på tværs af forretningsområderne kræver i min optik flere kompetencer end ”blot” at være god til Excel-ark og hårde forhandlinger. Først og fremmest kræver det en stærk forståelse for, hvordan man sammen med stakeholders skaber værdi for forretningen i en helhed, hvor pris kun er en del af ligningen”, fortæller afdelingsleder Inge Dall.

Energinet
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Flügger i Rødovre eller Kolding

Procurement Business Partner parat til en stærk digital rejse

Vil du være med til at sætte dit aftryk på et stærkt brand og en unik virksomhed? Vil du med på en digital rejse indenfor e-Procurement? Er du ambitiøs og analytisk, og har du et digitalt mindset? Har du erfaring med strategisk indkøb? Er du god til at udfordre det eksisterende og få folk med dig? Så er du måske Flüggers nye Procurement Business Partner.

Flügger group A/S tilbyder en spændende og udfordrende position som Procurement Business Partner i en moderne og vækstorienteret virksomhed. En arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og med stor viden og stolthed indenfor sit fagområde. Et job hvor du selv er med til at skabe rammerne for et stærkere Flügger rustet til fremtiden. En arbejdsplads, hvor vi møder hinanden med tillid, ansvar og loyalitet, understøttet af vores værdier TEAM, TIME, TRUST.

Brinch & Partners