38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Oase Outdoors ApS
Erfaren indkøber til ambitiøs outdoor-virksomhed

Oase Outdoors ApS, Give

Hos Oase designer, producerer og leverer vi innovative, funktionelle produkter af højeste kvalitet til camping -og udelivet.

Vi ønsker at udvide og styrke vores indkøbsafdeling med en erfaren og kompetent indkøber, der sætter produktkvalitet og leveringssikkerhed i højsædet og besidder en naturlig passion for outdoor-branchen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Indhentning og forhandling af indkøbspriser, med fingeren på pulsen i forhold til markedsprisen
 • Daglig kontakt med vores leverandører og udvikling af vores leverandørsamarbejder
 • Bidrage til sourcing af nye leverandører
Oase Outdoors ApS
Polytech A/STeknisk indkøber

Polytech A/S, Bramming

Har du interesse og kendskab til tekniske løsninger, værktøjer, maskinkomponenter eller lignende og er der en ”købmand” gemt i dig, så har vi jobbet til dig.

Vores tekniske indkøb har forrygende travlt med at servicere vores interne og eksterne kunder, så vi har brug for flere dygtige medarbejdere. Vi søger derfor en teknisk indkøber til at styrke vores indkøbsafdeling i Bramming.

Du skal være resultatorienteret og brænde for en stor kontaktflade både til leverandører, men også internt i organisationen. Du skal have evnerne til at påtage dig ansvar for dine opgaver, arbejde struktureret og selvstændigt samt samtidig bevare dit gode humør i en spændende hverdag, hvor mange bolde skal fanges og ekspederes med et smil.

Lidl Danmark K/SJunior indkøber

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Har du en passion for indkøb og kvalitet, og er du klar til at påtage dig ansvar? Vil du være en del af en stor international virksomhed, der hele tiden fokuser på at forbedre og videreudvikle vores varesortiment? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling.

Vores indkøbsafdeling er delt op i Food Sortiment, Food aktion, Frugt & Grønt, NonFood, Kvalitet og Administration. Afdelingerne er ansvarlige for og drivkraften bag alle produkter, som kan købes i vores butikker. De 6 stærke teams, hvor du bliver en del af Food Sortiment, arbejder med alt fra produktudvikling, forhandling med leverandører, planlægning af kampagner og salgspriser.

Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du skal være omstillingsparat, trives med et højt aktivitetsniveau og hurtigt får tildelt et stort ansvar. Vi søger en indkøber med et stort drive, resultatorienteret tilgang og lyst til at gøre en forskel.

Lidl Danmark K/S
Danfoss A/S
Sourcing Project Manager (ID: 16093)

Danfoss A/S, Viby, Kolding og Silkeborg

Danfoss Residential Heating division is looking for a Sourcing Project Manager with extensive project management skills. You will be responsible for sourcing projects and execution of cost down activities in order to secure the fulfilment of cost and project targets.

The key challenge is to successfully initiate, plan and design projects with excellent execution and control to deliver on time while maintaining quality and cost targets. You will be driving the procurement agenda in a matrix environment, working both cross-functionally and globally in close collaboration with internal stakeholders and suppliers.

You will be part of a team consisting of Sourcing Project Managers, where you will be responsible for sourcing projects for one or more of the product lines in the Residential Heating Division.

Danfoss A/S
Danfoss A/S
Sourcing Project Manager m/f/d

Danfoss A/S, Nordborg, Neumuenster, Lappeenranta, or Vantaa

Danfoss Editron is looking for an experienced Sourcing Project Manager to run the procurement-related projects, such as finding new suppliers for needed components and products, comparing suppliers and participating in supplier process assessments to make an impact for quality parts.

If you take the challenger as our new Sourcing Project Manager; you will be the liaison between R&D, production, and suppliers to ensure production-friendly and cost-efficiency design. An important part is also to be the link between centralized Danfoss Category Management and Division to ensure that we follow Category Strategies in New Product Development (NPD) sourcing and product cost down projects. In this position, you will be providing feedback to R&D on future portfolio possibilities based on market trends.

Danfoss A/S
FLEX1ONE A/S
Indkøber til strategisk og operationelt indkøb

FLEX1ONE A/S, Brørup

Er du uddannet indkøber, og har du en skarp købmand i maven? Har du en masse frisk viden omkring optimering af interne indkøbsprocesser? Vil du være en vigtig brik i FLEX1ONE’s succes og fremtidige vækst? Kan du se dig selv i en stilling indenfor auto- og værkstedsbranchen? Og har du lyst til at være en del af et ungt og dynamisk team? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling.

Som en del af vores strategi ønsker vi at samle vores indkøbsaktiviteter – og søger derfor en ny kollega, som vil komme til at arbejde i et internationalt miljø med kontakt til leverandører i både Europa og Fjernøsten.

Du tilbydes en central rolle i en spændende organisation i udvikling, hvor en af dine vigtigste opgaver bliver at påvirke og strukturere indkøbsprocesser og strategier. Der vil med andre ord være masser af plads til, at du sætter dit præg på eksekveringen af alle indkøbets facetter.

FLEX1ONE A/S
Hansen Toft A/SGroup Sourcing Director

Hansen Toft A/S søger for kunde

Med reference til Chief Supply Chain direktøren får du drifts- og udviklingsansvaret for gruppens samlede sourcing og indkøbsfunktion, omfattende ca. 20 mand placeret såvel i Danmark som på koncernens fabrikker i udlandet. Ansvaret omfatter indkøb for et stort trecifret mio. beløb inden for såvel direkte som indirekte omkostninger, hvor dine egne opgaver bliver at sætte strategien, sætte retningen og sikre de kommercielle resultater leveres gennem god ledelse. Samtidig formår du at bidrage til koncernens generelle udvikling af supply chain.

Du skal kort sagt løfte Group Sourcing til næste niveau. Det kræver effektive processer/systemer, udvikling af kompetencer og en konstant løsningsorienteret søgen efter cost reduktion, standardiseringer, konsolidering på leverandører og produkter m.m.

Indrykket: 
Lund & Sørensen A/S
Indkøbsassistent

Lund & Sørensen A/S, Vejle

Vi har forrygende travlt og søger en indkøbsassistent, som skal varetage det daglige ansvar for leverancer af materialer til vores montageafdelinger i Vejle og Kolding samt til vores lager. Du får en bred kontaktflade internt, hvor du har daglig kontakt til lager, konstruktion og salg.

Vores leverandører er fra hele verden, men med hovedvægt i Danmark og Europa, og du vil have daglig kontakt med disse. Du skal være med til at videreudvikle vores måde at disponere varer på og vil få stor indflydelse på, hvordan dine opgaver skal løses.

Desuden vil du varetage en række opgaver omkring vedligeholdelse af indkøbsrelaterede data i vores ERP-system, herunder priser og leveringstider. Som indkøber skal du have øje for totaløkonomien i projekter og have finger på pulsen på, hvad der rører sig i markedet.

Energinet
Projektindkøber med højt servicegen

Energinet, Fredericia

Energinet

Motiveres du af at være en del af et stærkt indkøbsteam, som arbejder med kontrakter i milliard-klassen? Og brænder du samtidig for at sikre en smidig og effektiv indkøbsproces for forretningen? Så er jobbet som projektindkøber i Anlægsindkøb måske noget for dig, da det bliver omdrejningspunktet for din hverdag.

I rollen som projektindkøber får du en vigtig og aktiv rolle i, at vi lykkes som team. Du bliver tilknyttet en specifik projektportefølje, hvor du får en bred palet af opgaver centreret omkring det indkøbsmæssige ansvar. Dit primære fokus bliver:

 • At skabe flow i den samlede indkøbsproces
 • At være katalysator i projektet for involvering af rette kompetencer fra indkøbsområde
 • At sikre koordinering og overblik over anskaffelser og kontrakter i projektet
Energinet
Energinet
Strategisk indkøber med interesse for at drive udbud

Energinet, Fredericia

Motiveres du af at være en del af et stærkt indkøbsteam, som arbejder med kontrakter i milliard-klassen? Og brænder du samtidig for at indgå de bedste kontrakter med vores leverandører? Så er jobbet som strategisk indkøber i Anlægsindkøb måske noget for dig, da det bliver omdrejningspunktet for din hverdag.

Energinet

Som strategisk indkøber får du en central rolle i Indkøb. Du får en bred tværfaglig kontaktflade til mange af koncernens forretningsenheder og til eksterne leverandører i ind- og udland. I Anlægsindkøb understøtter du de tre kategorier: Stationer, Kabler & Ledning, samt Entreprenør og Konstruktioner. Du bliver ansvarlig for at:

 • Gennemføre tilbudsindhentninger og EU-udbud
 • Videreudvikle den strategiske retning i samarbejde med kategorierne
 • Yde kommerciel og udbudsretslig rådgivning
Energinet
Lidl Danmark K/SIndkøbsassistent

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Vil du være en del af en stor international virksomhed, der hele tiden fokuserer på at forbedre og videreudvikle varesortimentet? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling.

Vil du være en del af et dynamisk team, og har du det rette mindset og drive til at agere i Europas største detail virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling. Vi søger en indkøbsassistent, som er struktureret, energisk og detaljeorienteret, og som formår at bevare overblikket når tempoet er højt.

Du bliver en del af et lille team på fem personer, hvor ingen dage er ens. Vi er en social afdeling, hvor vi kan lide at have det sjovt samtidig med, at vi arbejder på højtryk!

Om jobbet

 • Udarbejdelse af kontrakter til alle vores danske leverandører
 • Indhentelse af leverandør data
 • Oprettelse og pleje af leverandører
Lidl Danmark K/S
Danfoss Power Solutions
Global Supply Chain consultant (ID: 175809

Danfoss Power Solutions, Nordborg

Danfoss Power Solutions are right now looking for a Global Supply Chain Consultant to become a subject matter expert to guide the plant teams within inbound supply chain processes. To be successful you will need to support the Procurement teams during supplier negotiations, work with the plant teams on implementation optimisation and ongoing continuous improvement and align all teams towards the objectives.

If you take the challenge as our new Global Supply Chain Consultant, you will be working across the organization and your focus is to help drive the 5DDT Program and to work with the global plants to achieve this.

The 5DDT Program is strategically important and focused on improving flexibility and optimizing the way we work with suppliers to be able to better support our customers. This will require working with all parts of the business, managing project teams, and driving for change.

Danfoss Power Solutions
Nümph A/SErfaren indkøber

Nümph A/S, Kolding

Drømmer du om et udfordrende indkøbsjob i en dynamisk virksomhed med masser af udfordrende opgaver og en alsidig hverdag?

Arbejdsområder:

 • Ansvarlig for årligt vareflow på en del af kategorierne på Nümphs 6 årlige kollektioner
 • Forhandling og samarbejde med vores leverandører omkring pris, kvalitet og levering
 • Ansvarlig for udvikling af nuværende samt nye leverandører og kontinuerlig sourcing af nye kvaliteter
 • Ansvarlig for ordreplacering, samt styring af alle produkter i vores NOOS-program
Danfoss A/S
Strategic Buyer (ID: 17564)

Danfoss A/S, Nordborg

Do you have a strong background in Procurement and Supply Chain Management? And are you ready for an exciting and demanding position in a global company with a strong market position?

As Strategic Buyer, you will be responsible for a range of strategic procurement activities to ensure supplier performance and development on both a short and long-term basis. In doing so, you will be working across several global functions and serve as the link between Supply Chain and external suppliers.

Your key responsibilities will be to:

 • Drive capacity management towards suppliers including bottleneck management.
 • Coordinate ramp up and ramp down of new projects.
 • Complete the Logistic Service Level Agreements with selected suppliers.
Danfoss A/S
Lidl Danmark K/SProject Manager til Procurement

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Bliv Project Manager indenfor Procurement i Europas største detailkæde

 • Kan du lide at gå forrest, og vil du være med til at præge fremtidens net af Lidl-butikker, lagre og hovedkontor i Danmark?
 • Er du alsidig, energisk, fleksibel og drømmer om at vokse i stillingen som Project Manager?

Så har du nu muligheden for at blive en del af teamet i vores afdeling for Procurement, der køber inventar og andre omkostningsvarer hjem til Lidl Danmark.

Du vil få dit eget ansvarsområde med projekter inden for forskellige arbejdsområder. Du bliver ansvarlig for at finde leverandører, forhandle priser, sammenligne produkter og kvaliteter, dokumentere valg af leverandør, lave kontrakter og indkøbe inventar til butikker.

Lidl Danmark K/S
Green Hydrogen Systems A/S
Erfaren operationel indkøber

Green Hydrogen Systems A/S, Kolding

Green Hydrogen Systems er ved at erobre en position som en af verdens førende indenfor udvikling og produktion af elektrolyseanlæg, der anvender strøm fra vedvarende energi og vand til at fremstille grøn brint.

Det er en forventning, at du har erfaring med indkøb i feltet mellem R&D og Supply Chain og produktion, samt at du med et stort drive har evnen og lysten til at medvirke i videreudvikling af vores avancerede elektrolyseteknologi.

Du vil også være ansvarlig for at sikre vores masterdata i ERP-systemet, som sikrer sikkerhedslagre og minimumskøb etc. Stillingen indebærer desuden, at du er ERP-superbruger og bliver en nøgleressource i udvikling og dokumentation.

Green Hydrogen Systems A/S
Abena
Struktureret tilbuds- og kontraktkoordinator

Abena, Aabenraa

Vil du være medansvarlig for Abenas fortsatte udvikling?

Kan du lide at arbejde med områder, hvor grundighed og punktlighed er nøgleordene, og hvor både Excel-baserede værktøjer og skriftlig dokumentation indgår som bærende elementer i din dagligdag?

Sætter du en ære i at det tilbud, som du afleverer, er gennemarbejdet og kontrolleret i dybden inden afsendelse, og vil du være med på et succesfuldt hold, hvor teamarbejde og veldokumenterede processer sikrer, at vi altid kommer i mål til tiden.

Så er det lige dig vi er på udkig efter!

Abena
KARSBERG – rekruttering og headhuntingOperationel indkøb – ansvar for disponering

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Salfarm i Kolding

Som indkøbs- og lagerdisponent hos Salfarm vil du referere til Salfarms CFO. Der er tale om en nyoprettet funktion, hvor ansvarsområderne og opgaverne tidligere har ligget i forskellige funktioner, men nu er samlet i denne nye stilling. Du får rollen som det interne bindeled mellem indkøb, lager, salg og kvalitet og du får ansvaret for at sikre at leverancerne af varer fra Salfarms leverandører kommer rettidigt i de rette mængder.

Herudover kommer du til at arbejde med at sikre effektiv ekspedition af ordrer til kunder i ind- og udland. Da der er tale om en ny funktion får du mulighed for at opbygge effektive systemer og processer så Salfarms indkøbs-, lager- og logistikprocesser kører bedst muligt.

Du bliver en del af en lille, velfungerende og uformel organisation, hvor man går til opgaverne med godt humør og hvor der er fokus på hjælpsomhed og samarbejde.

DangaardDangaard søger en salgs- og indkøbskoordinator

Dangaard, Padborg

- Er det dig, så er der mulighed for at blive del af en hastig voksende international handelsvirksomhed.

Koordinatorteamet har brug for en dygtig og udadvendt person, der forstår at kommunikere med mange forskellige kunder og leverandører. Du er en positiv person, der trives med opgaver som kræver, at man følger regler og retningslinjer for at yde det ypperste. Du har en problemløsende tilgang til dine opgaver, fokus på at overholde deadlines samtidig med at du har let til smil. Du kommer til, at indgå i et team, hvor humøret er højt, humoren er god og vi hjælper hinanden med at lykkes så vores kunder bliver tilfredse.

Dine opgaver bliver

 • Ordrebehandling
 • Vareoprettelse
 • Priskalkulation
Curia
Product Manager - værktøj og tekniske artikler

Curia søger for Lemvigh-Müller A/S i Kolding

Kan du bringe dit kunde- og markedskendskab i spil for at skabe markedets stærkeste strategi inden for komponenter og løsninger til industrien, det offentlige og installatører?

Værktøj og tekniske artikler er et af virksomhedens vækstområder og dermed er der et stort potentiale, som du står i spidsen for at indfri. I tæt samarbejde med salgsorganisationen fokuserer du på vækstscenarier, et forstærket markedstryk og udvikling af kunder og markedsposition.

Som Product Manager fastlægger du leverandørstrategi, produktsortiment og politikker for produktporteføljen, hvor du varetager:

 • Udarbejdelse af business planer og implementering af handlingsplaner for indsats
 • Leverandørforhandlinger
 • Omsætnings- og avanceopfølgning