48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 48 resultater.
Hovedstadens BeredskabErfaren og passioneret indkøber

Hovedstadens Beredskab, København

Vi søger en erfaren og passioneret indkøber, som skal indgå i Strategisk Indkøb, og være klar til selv at stå i spidsen for indkøbsfunktionen indenfor en kortere årrække. Dine opgaver vil spænde over alle elementer der varetages i forbindelse udbud og indkøbsaftaler i det offentlige. Som indkøber i Hovedstadens Beredskab arbejder du tæt sammen med vores jurister, de operative i brand- og ambulancetjenesten, IT, teknik, arbejdsmiljørepræsentanter og alle de øvrige driftsområder.

Du vil være ansvarlig for hele udbudsprocessen, være en vigtig ressource i forbindelse med implementering af ny indkøbspolitik, gennemføre indkøb af materiel og køretøjer i tæt samarbejde de enkelte fagpersoner i organisationen, håndtere samarbejdet med KommuneLeasing, rådgive og indgå SKI-aftaler samt være en vigtig sparringspartner for dine kollegaer i alle afdelinger.

Coop Danmark A/SCoop søger Danmarks dygtigste indkøber

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du erfaring med indkøb og sortimentsudvikling? Vil du arbejde med kategoriarbejde hos en af Danmarks største webshops?

Vi tilbyder

 • Et udfordrende og selvstændigt job, med stor handlefrihed i en af Danmarks største og mest spændende onlinebutikker
 • En afvekslende hverdag med masser af spændende opgaver og en bred kontaktflade
 • En virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil

Jobbet indebærer en høj grad af frihed og ansvar. Med udgangspunkt i en god forståelse for kundernes ønsker og behov får du følgende hovedopgaver:

 • Indkøb og prissætning
 • Sortimentsudvikling
 • Leverandørforhandlinger
Flying Tiger Copenhagen
Product Manager, Home Category

Flying Tiger Copenhagen

Do you have a creative mindset? Are you motivated by driving product performance? Do you like identifying opportunities in customers’ needs and translate that into a product?

We are looking for an experienced Product Manager for one of our best performing products categories: Home! In this exciting and creative role, you will be end-to-end responsible for on-time development of product and packaging across Campaign & Fixed Assortment for ‘Home Category’, making sure that the products you develop are in line with our Company DNA.

By working collaboratively with the Head of Category, you will drive product performance and work on continuous improvement. You will have the opportunity to work collaboratively in a team with other Product Managers for different categories as well as operate cross-functionally across the whole commercial organisation, such as Design, Packaging and Procurement.

Fiskerikajen Engros ApSSkarp Disponent søges til Fiskerikajen

Fiskerikajen Engros ApS, Rødovre

Fiskerikajen søger en erfaren disponent med disciplin og god energi

Fiskerikajen er en fiskevirksomhed, som servicerer de bedste restauranter og kantiner i hele landet med fisk af højeste kvalitet. Vi er stolte over den fisk vi tilbyder vores kunder, og vi lægger stor vægt på bæredygtighed og skånsomt fiskeri. Vores motto? Respekt for havet!

Vi køber fisk hver dag fra alle danske auktioner, udenlandske agenter og direkte fra de danske kystfiskere. For at binde vores indkøbsafdeling bedre sammen søger vi derfor en erfaren disponent, der er stabil og effektiv, og som får ansvaret for, at daglige indkøb bliver korrekt registret i vores system. Vi søger en kollega, som hjælper os med at blive endnu skarpere i samarbejdet med vores lagerfolk og sælgere. Stillingen fordrer lige dele disciplin, præcision og overskud, og den er oplagt til dig, der har et godt humør og let til latter.

Omnicom Media Group
Digital Campaign Manager

Omnicom Media Group, København

Vil du være en del af et af de hurtigst voksende områder inden for digital markedsføring? Så er stillingen som Digital Campaign Manager hos OMD Programmatic i København måske noget for dig.

OMD Programmatic er førende inden for rådgivning i kreativ og effektbaseret, digital markedsføring. Som Digital Campaign Manager vil du komme til at varetage datadrevet digitalt indkøb på sociale medier og programmatic display for nogle af landets mest spændende brands. Du vil skulle opsætte og optimere annoncørernes kampagner, og dine daglige opgaver vil blandt andet dække over at:

 • Opsætte og optimere kampagner i relevante indkøbssystemer og efterfølgende afrapportere resultaterne på de relevante kriterier til resten af kundeteamet og/eller direkte til annoncøren.
 • Kombinere teknologi, data og målgruppeindsigter til målretning på de mange forskellige digitale discipliner.
Omnicom Media Group
ProfilpartnersTEKNISK INDKØBSANSVARLIG

Profilpartners søger for kunde

Du kommer til at stå for at videreudvikle og professionalisere indkøbsfunktionen i en velkørende teknisk virksomhed

Der vil være en indkøringsperiode hvor du får god mulighed for at blive oplært i de områder som stillingen omfatter.

Du får en alsidig arbejdsdag, med opgaver inden for nationalt og internationalt indkøb og logistik:

 • Indkøb/disponering til produktion/montage
 • Generelle logistik opgaver
 • Leverandørkontakt. Herunder registrering- og evaluering samt forhandling af prisaftaler
Coop Danmark A/SKategoriplanlægger

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at arbejde med udvikling og sortimentsstyring af friske convenience-produkter? Kendetegnes du ved en høj grad af selvstændighed, god økonomisk forståelse og sans for godt købmandskab?

Med udgangspunkt i en god forståelse for kundernes ønsker og behov, får du følgende hovedopgaver:

 • Økonomisk opfølgning, optimering og udvikling af sortimentet.
 • Tæt daglig kontakt og forhandling med leverandører omkring udvikling af sortimentet og priserne, samt optimering af produktets vej fra produktion til hylderne.
 • Kontakt til logistik med henblik på optimering af logistikstrengen.

Du vil løse ovenstående opgaver i et tæt og bredt samarbejde i Coop. Du vil desuden indgå i et dynamisk team, hvor vi lægger vægt på at skabe gode resultater og samtidig have det sjovt sammen.

Q8 Danmark A/SCategory Manager Food

Q8 Danmark A/S, København

Vil du være med på vores fremtidige rejse mod udvikling af nye food-koncepter, spændende nye partnerskaber og udvikle os til at blive danskernes fortrukne foodvalg når de er på landevejen, så skal du kigge nærmere på dette stillingsopslag!

Som Category Manager Food vil dine ansvar- og arbejdsopgaver primært være:

 • Udvikling og vedligeholdelse af food-kategorier
 • Udvikling af koncepter
 • Udvikling af strategiske food-partnerskaber

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor der gives stor fleksibilitet og frihed under ansvar. Her er der plads til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

RigspolitietPassioneret personaleleder med lyst til at drive politiets it-sourcing

Rigspolitiet, Hvidovre

Er du en passioneret og inkluderende leder, der kan udvikle og sætte retning for en gruppe kompetente og engagerede medarbejdere? Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem ledelse, sourcing og it, og sammen med dine dygtige medarbejdere være med til at fremtidssikre udbuds- og contract managementfunktionen i Rigspolitiets Koncern IT? Så har du her en unik mulighed.

Dine arbejdsopgaver består i at sikre udvikling og fremdrift, når du anvender dine medarbejderes viden inden for udbud, indkøb og Contract Management til at sætte retningen for strategien samt videreudvikler dine medarbejderes kompetencer.

I dagligdagen er du en tilgængelig leder, der ved, hvad der foregår i sektionen, og som agerer sparringspartner i forhold til prioritering, retning og struktur på arbejdsopgaver.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenContract managers til store væsentlige it-kontrakter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Lyngby

Er du skarp til kontraktstyring? Har du lyst til at arbejde med it-kontrakter og kontraktstyring til nogle af de største it-udviklingsprojekter og -programmer i Danmark?

Som contract manager i Strategisk Indkøb og Leverandørstyring får du en nøglerolle i at håndtere it-kontrakter og samarbejdsfladen til vore eksterne leverandører ifm. it-udvikling, -drift og videreudvikling, samt muligheden for, at påvirke den fortsatte udvikling af styrelsens kontrakt- og leverandørstyring og kommer til at indgå i et stærkt fagligt miljø med andre jurister.

Du får ansvaret for kontraktstyring af styrelsens største og væsentligste it-kontrakter og vil være med til fortsat at udvikle området, deltage i udbud med et kontraktstyringsperspektiv og rådgive samarbejdspartnere og interessenter i forhold til kontraktstyring.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Ørsted
Sourcing Manager

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’ll manage sourcing projects and procurement procedures in one of the most sustainable energy providers in the world.

Ørsted

Join us in this role where you, together with your colleagues, will lead the procurement and tender process from sourcing strategy to signed contract as well as develop and maintain close relations to your internal and external stakeholders.

You’ll play an important role in:

 • managing the sourcing process until the signing of CAPEX contracts
 • preparing and conducting contract negotiations in both commercial and technical tracks
 • improving the processes and procedures that the team is subject to
 • communicating with and handle internal and external stakeholders
Ørsted
Roi RekryteringTrade Analyst – With focus on Strategic Revenue Management

Roi Rekrytering recruiting on behalf of Mars in Copenhagen

Mars is a value driven company & with this role you will play a crucial part of our future value creation together with dedicated & engaged associates.

As a Trade Analyst, you will through strong analytical skills, excellent stakeholder management & with digital flair, support within areas such as;

 • ROI (Return on investment) analysis
 • TPM (trade promotion management) tools
 • Deployment of promotional playbooks

Working life here is never just about a single person, a single project or a single brand. It’s about how you can grab everything that’s within your reach at Mars and use it to pursue mutual, long-term gain. It’s about having ideas.

Danfoss A/STransformation Expert - Indirect Cost (ID: 13798)

Danfoss A/S, Nordborg, Copenhagen, Silkeborg

Danfoss Business System (DBS) is looking for Transformation Experts to manage regional and global projects and drive change management initiatives across various Danfoss factories within Indirect Cost. As Transformation Expert, you will be assigned to specific projects in our factories for up to 6 months, sometimes leading more than one project at a time.

You will be leading the projects to achieve strong contribution margin improvements by optimizing the Total Cost of Ownership (TCO) within Indirect Cost impacting the Factory Performance. You will provide support and coaching for leaders and systematically share best practice using various improvement tools.

You will be working in a truly multicultural environment with highly qualified colleagues from all over the world.

UNICEF Supply DivisionTechnical Assistant (GS-5 level)

UNICEF Supply Division, Nordhavn

Would you like to be part of the dynamic team who manages the Medical Devices product supply for children of the world most in need? UNICEF Supply Division Copenhagen is seeking a highly motivated individual to assist with the technical and quality assessment of strategic medical device products that are distributed globally in UNICEF Program countries.

The key role of the Technical Assistant is to research, compile, organize and analyze technical information as well as manage and maintain all aspects of technical documents and products. You will be working in a collaborative team environment to support technical specialists in translating program product needs into procurement specifications, developing product technical requirements, assessing product dossiers during public tenders and evaluating product samples.

&traditionJr. Purchaser & Sourcer til Accessories

&tradition, København

For at understøtte vores fortsatte vækst, søger vi en effektiv, struktureret og detaljeorienteret Jr. Purchaser & Sourcer til vores indkøbsteam med tiltrædelse snarest muligt.

Med reference til vores Category Manager for Accessories vil du spille en vigtig supporterende rolle i indkøbs- og produktudviklingsprocessen i teamet. Baseret på tæt monitorering af salgsudviklingen og den daglige kontakt til leverandørerne, vil du være med til at sikre en høj leveringsevne og optimale lagerniveauer inden for kategorien. Dine primære ansvarsområder vil være håndtering af indkøb, stamdata og logistik, men du vil også supportere i dele af produktudviklingsprocessen.

I praksis vil dine arbejdsopgaver være at:

 • Afgive ordrer, systematisk følge op, sørge for hjemtransport og godkende fakturaer.
 • Vedligeholde stamdata i Microsoft Axapta.
 • Koordinere art work og produktmærkning.
Commentor A/S
Analytisk og skriftligt stærk akademiker søges til i dygtigt IT-tilbudsteam

Commentor A/S, Glostrup

Commentor er et dansk udviklingshus, der leverer kundespecifikke softwareløsninger til forretningskritiske systemer.

Commentor A/S

Vi har travlt – og derfor søger vi en fleksibel Tilbudskonsulent/Bid Manager til at støtte op om vores vækstrejse og mål om at aflevere endnu flere vindende tilbud, så effektivt som muligt.

I salgsafdelingen ”Public” arbejder vi løbende på 3-5 udbud af gangen, som er struktureret i processer af alt fra en til flere måneders varighed. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder, der kan hjælpe os med:

 • At udarbejde tilbudselementer i tæt samarbejde med salg og leverance
 • Bidrage til at sikre compliance og kvalitet i tilbudsafleveringen, herunder bidrage med sprogligt og fagligt review af andre skribenters arbejde
ScandinovaIndkøber til vikariat

Scandinova, Søborg

Hos Scandinova er vi et dedikeret team på 44 medarbejdere, som leverer gulvløsninger af høj kaliber og kvalitet. Vi er Danmarks mest komplette gulvgrossist og en del af Bygma Koncernen. Vores fokus er at yde et højt serviceniveau til vores kunder herunder hurtige og optimale løsninger.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være indkøb efter rammeaftaler, lagerstyring og ajourføring af stamdata. Endvidere varetager du den daglige kontakt til kolleger, kunder og leverandører. Du indgår som et vigtigt strategisk element i Scandinovas værdikæde og er med til at sikre at vores kunder får leveret de rette produkter, som matcher markedets tendenser til konkurrencedygtige priser.

Arbejdsopgaver

 • Disponering
 • Bestilling af transport
 • Kontrol og opfølgning af ordrebekræftelser og åbne indkøbsordrer
Swire Blue Ocean A/S
Procurement Manager

Swire Blue Ocean A/S, Copenhagen

To support our continuous growth in the renewable industry, we are looking for a Procurement Manager to lead a step-change improvement of the procurement process in Swire Blue Ocean (SBO) covering all aspects of procurement. As a Procurement Manager in SBO you will be responsible for the day to day procurement support to the Marine Operations, Projects and Engineering departments.

Swire Blue Ocean is a global company within the renewable industry and part of the Swire Group. To support the continuous growth in demand for our services and to strengthen our procurement management, we are looking for a Procurement Manager with a passion for working with the offshore wind industry.

The main day-to-day duties will include:

 • Ensure improved and effective procurement process and system
 • Drive the development and implementation of the procurement process
Nilfisk A/S
Global Category Manager – Indirect Procurement

Nilfisk A/S, Brøndby

Do you want to develop and lead global procurement projects?

We offer the opportunity to join Nilfisk as our new Global Category Manager Indirect Procurement, where you will manage the negotiation and the design of global contracts with indirect suppliers. You will be responsible for 2-3 of the following areas: Marketing, HR, Professional Services, IT and Fleet.

Your key areas of responsibility include:

 • Managing procurement optimization projects (Scoping, RFx, Negotiating, Implementing)
 • Developing category strategies and tracking progress on implementation hereof
 • Managing contracts, optimizing compliance with SOW's and other contractual conditions
Nilfisk A/S
Topdanmark
Category Manager - Indirekte indkøb

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Vi søger en erfaren Category Manager, der kan drive indsatser og aktiviteter knyttet til indirekte indkøb. Du bliver ansvarlig for etablering af kategoriplaner med såvel strategisk som taktisk fokus. Du skal optimere processer således, at vi kan udnytte et stort potentiale for skabe synlige og målbare resultater, der kan indfri forventningerne fra den øverste ledelse.

Dine fornemmeste opgaver

 • Vedligeholdelse og opdatering af kategoriplaner, der afspejler forretningsbehov, markedstrends med mere samt løbende vurderinger af projekt pipeline.
 • Eksekvering af kategoriplaner inklusive udbudsprocesser og forhandlinger.
Topdanmark Forsikring og Pension