5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Kalundborg Kommune
To medarbejdere til to nye stillinger på det tekniske område

Kalundborg Kommune

Hos os er der højt til loftet og rig mulighed for at udvikle sig personligt og i opgaveløsningen. Du kommer til at prøve kræfter med store og betydningsfulde opgaver, og du får lov til at spille en afgørende rolle i forhold til beslutninger og løsninger.

Der sker meget i Kalundborg Kommune og noget af det, der optager os lige nu, er, at vi sammen med virksomheder og uddannelsesinstitutioner er i gang med at etablere et campusområde, og vi forbereder i den forbindelse en række store infrastrukturprojekter, og Kommunalbestyrelsen har vist vejen med blandt andet et ambitiøst anlægsbudget.

Derfor søger vi en medarbejder til anlægsopgaven – til Vej, Ejendom og Affald.

SOFTLINE A/S
Indkøber

SOFTLINE A/S, Maribo

Har du lyst til nye udfordringer i en central position som indkøber på vores virksomhed i Maribo, så tilbyder SOFTLINE et spændende job i en eksportorienteret designvirksomhed.

Du får en vigtig rolle i teamet i logistikafdelingen, hvor du i tæt samarbejde med vores udviklingsafdeling, underleverandører og produktion medvirker til at sikre vores kunder designmøbler i en høj kvalitet og til den rette pris.

Ansvarsområde:

 • Indkøb og disponering
 • Udvikle tættere samarbejde med nøgleleverandører og samarbejdspartnere
 • Forhandle priser, kvalitet og leveringssikkerhed
SOFTLINE A/S
Spanvall ApS
Administrativ blæksprutte – barselsvikariat

Spanvall ApS, Kalundborg

I forbindelse med barsel søger vi en ny, dygtig medarbejder til at indgå i vores kontor-team, hvor du bliver en del af kompetente og engagerede medarbejdere.

Spanvall er en af verdens førende leverandører af strøelsesprodukter til landbruget med et stort internationalt salg i mere end 30 lande.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

 • Samarbejde med de øvrige kollegaer i afdelingen om daglige operationelle opgaver.
 • Herunder:
  • Bestilling af varer.
  • Bestilling af både road- og container-transport i ind og udland. Herunder sørge for at korrekte forsendelsesdokumenter er tilgængelige.
  • Forhandling af indkøbspriser.
Spanvall ApS
Profil Search Intern salgsassistent til spændende virksomhed på Sydsjælland

Jemac Kommunikation ApS søger for WILLBRANDT Gummiteknik A/S i Haslev

Vores kunde WILLBRANDT Gummiteknik A/S – som er en tysk producent og forhandler af løsninger til støj-, chok- og vibrationsdæmpning – har rigtig travlt. Derfor har virksomheden brug for en intern salgsassistent m/k mere til den danske afdeling, hvor opgaverne vil være at betjene det danske, svenske og internationale marked.

Opgaver

 • Indkommende ordrer pr. mail og telefon fra vores kunder, som primært kommer fra Danmark og andre nordiske lande.
 • Indkøb både hos moderselskabet og hos eksterne leverandører i Tyskland og EU.
 • Support til de eksterne sælgere i Danmark og Sverige.

Vi tilbyder en attraktiv stilling, som intern salgsmedarbejder, hvor du kommer til at handle med både små og store virksomheder. En inspirerende hverdag, hvor du vil være omgivet af gode og engagerede kolleger.

Taconic Biosciences A/SPart-time Buyer (m/f/d)

Taconic Biosciences A/S, Lille Skensved

Taconic employees all over the world show up every day to deliver the best solutions for our clients while caring for ourselves, each other, and especially our animals. If you are a respectful, compassionate individual with a can-do attitude and a desire to do the right thing, we want you to join us!

We’re looking for someone who:

 • Likes administrative work
 • Would like to work in an international environment
 • Is a proactive communicator

As a part-time Buyer (m/f/d), you will be responsible for assessing completeness of Purchase Requisitions; converting Requisitions into Purchase Orders; placing Purchase Orders with suppliers; arranging for freight and delivery; and communication back to requisitioner. Problem resolution and follow-up interacting with Receiving Department, Accounts Payable, suppliers, and common carriers.