48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 48 resultater.
betterpeople A/SEngageret indkøber

betterpeople A/S søger for INTER SALES i Hinnerup

Vi er på jagt efter en proaktiv og engageret indkøber, der har passion for audio og gode handler med Østen. Hvis du tiltales af en alsidig og dynamisk hverdag og at blive en del af en solid virksomhed med en stærk markedsplacering, så har vi måske dit drømmejob på hånden!

Siden grundlæggelsen af INTER SALES i år 1990, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver Electronics® med over 400 egne Denver produkter.

I takt med INTER SALES’ fortsatte vækst søger vi nu endnu en indkøber til indkøbsafdelingen. Med det primære ansvar for en gruppe af leverandører har du fokus på at fastholde og udvikle leverandørsamarbejdet. Audio vil blive dit primære ansvarsområde, hvilket blandt andet dækker over forbrugerelektronik som anlæg, bluetooth, DAB-radio og trådløse højttalere.

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN
Indkøbsassistent

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN, Brabrand

Brænder du for at supportere et professionelt team og ønsker du at være en del af en virksomhed i rivende udvikling. Så er det måske dig, vi mangler!

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (CAC), med hovedsæde i Aarhus, søger lige nu en dygtig og struktureret indkøbsassistent til vores indkøb- og produktafdeling.

Som indkøbsassistent hos CAC bliver du en del af et dynamisk team med dygtige og målrettede arbejdskollegaer. Indkøbs- og produktafdelingens primære opgave er at udvikle og optimere vores store produktsortiment, og du vil dermed i tæt samarbejde med produktcheferne få en central opgave heri.

Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN
Coop Danmark A/SOnline Vin-Købmand

Coop Danmark A/S, Odder

Megavin.dk har forrygende travlt og har brug for en dygtig online købmand, som kan være med til at udvikle forretningen www.megavin.dk.

Dine primære arbejdsopgaver med megavin.dk

 • Udvidelse af sortimentet indenfor vin og spiritus, som sikrer at basis er på plads, herunder at udvikle egne Brands.
 • Ansvarlig for de Sociale medier på megavin.dk
 • Indholdsmæssig vedligeholdelse af webshoppen

Du kan se frem til et spændende job med mange muligheder, som du i høj grad selv er med til at skabe. Megavin tilbyder derudover lønpakke efter kvalifikationer, med bl.a. pensionsordning.

Indrykket: 
BEUMER Group A/S
Operationel indkøber

BEUMER Group A/S, Aarhus

Er du klar til at bruge din tekniske flair og erfaring med IT-systemer hos en international virksomhed, hvor væksten er stor, tempoet højt og mulighederne mange?

Så kan du nu udbygge din indkøbserfaring i vores indkøbsafdeling Her får du to erfarne kolleger at sparre med og et bredt netværk på tværs af vores Supply Chain-organisation.

Beumer

Som operationel indkøber har du ansvar for at skaffe komponenter til vores produktion samt reservedele, fra behovet opstår, til varen er leveret. Du får ansvar for din egen portefølje af leverandører og samarbejder med kolleger på tværs af Supply Chain, Product Engineering og Controlling såvel som lageret og produktionen.

BEUMER Group A/S
Indrykket: 
Jacqueline de Yong
Express-indkøber

Jacqueline de Yong, Brande

Er du en talentfuld indkøber med store ambitioner og fingeren på pulsen? Motiveres du af at udvikle de nyeste og mest trendy styles?

Så er det måske dig, der skal være Jacqueline de Yongs nye indkøber på vores express-kollektioner! Vi søger en engageret, talentfuld og forhandlingsstærk indkøber, der kan bidrage til Jacqueline de Yongs fortsatte succes og vækst.

Din fornemmeste opgave er at bruge din erfaring og passion for mode og trends til at udvikle og igangsætte styles i samarbejde med både sælgere og leverandører. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du vil derfor få til opgave at etablere og udvikle en ny base af express-leverandører med det formål at sikre et hurtigt og optimalt vareflow. Du vil i høj grad selv få mulighed for at fastlægge den indkøbsmæssige strategi og retning og derigennem påvirke rammerne for din stilling.

Grundfos A/S
Senior Project Coordinator

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to expand your horizon? Do you want a job that impacts the business in a large global organisation? Come join an experienced team in a truly international setting where you get to make your experience count and can put your mark on the business. Are you highly committed to your job when working in a cross-organizational team while also focusing on the needs of the business?

Grundfos Create, coordinate and maintain customer contracts, within the Danish sales company. Becoming customer master data champion, ensuring the quality of the customer master data is correct, contract management, pricing.

Key activities:

 • Administration and maintenance of customer, supplier and material master data in all Grundfos SAP systems
 • Data quality management, i.e. continuous monitoring of customer, supplier and material master data using KPIs
 • Preparation and implementation of mass changes
Grundfos A/S
Indrykket: 
Linå A/SIndkøbskoordinator

Linå A/S, Silkeborg

Har du stærke administrative evner kombineret med et servicegen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega.

Hos Linaa.dk er vi inde i en positiv vækst, og vores indkøbsteam har rygende travlt. Derfor søger vi nu efter en indkøbskoordinator, der skal varetage indkøb og salg af produkter til vores to webshops linaa.dk og slojdfokus.se.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Koordinering og opfølgning på produktudvikling samt sourcing
 • Indkøbsdisponering & forhandling af udvalgte varegrupper
 • Ordrehåndtering i Microsoft Dynamics C5
Jobindex A/S
Senior Trader

Jobindex A/S søger for Danfond A/S

Er du klar til at tage næste skridt i en spændende rolle, hvor du er med til at udvide vores markedsposition inden for fødevarer og animalske biprodukter?

Dit fokus er på at opsøge kunder, leverandører og nye markedsmuligheder – primært inden for nichen af kødråvarer, fisk og/eller animalske biprodukter.

Du kan både arbejde fra dit hjemmekontor eller fra en af vores kontorer i hhv. Sønderborg, Nærum, Hanstholm og Lyon – det er helt op til dig.

Jobindex A/S
ONLY
Fashion Product Planner

ONLY, Brande

Er du analytisk stærk og samtidig en udadvendt kommunikatør? Er du klar til at gribe en unik mulighed for at blive en del af ONLY?

ONLY NOOS er én af BESTSELLERs hurtigst voksende afdelinger og spiller en markant rolle i ONLYs strategi for fremtiden. Vores mission er at sikre, at ONLY er den bedste forretningspartner for kunden, hvilket kræver en produktportefølje med den stærkeste modeværdi, lagerføringsstrategier i verdensklasse og ikke mindst de dygtigste beslutningstagere i en foranderlig modeverden.

Som Fashion Product Planner har du ansvaret for forecast, indkøb, opfølgningen og lagerstyringen af vores NOOS-varer, og dermed har din indsats stor indflydelse på vores succes. Et af dine vigtigste ansvarsområder bliver at analysere og planlægge indkøb til vores lager baseret på salgshistorik, globale salgsprognoser og strategisk indkøb.

Indrykket: 
FMC Corporation
Material Planner (Indkøber) til FMC Rønland

FMC Corporation, Harboøre

Har du sans for detaljen, og trives du med rollen som tovholder i en hverdag, hvor ikke 2 dage er ens? Brænder du for indkøb, koordinering og samarbejde med leverandører? – Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som Material Planner til vores Planning team på Rønland.

Rollen som Material Planner går primært ud på at supportere vores vedligeholdelsesafdeling med indkøb og fakturering, herunder kontakt til og oprettelse af nye leverandører.

Din vigtigste opgave bliver at sikre det rette kvalitets-, pris- og leveringsmix i samarbejde med vedligeholdelsesafdelingen, så vi altid er leveringsdygtige og på forkant. Du forstår at arbejde med lange leadtimes, begrænset lagerplads og varierende forecasts.

FMC Corporation
Indrykket: 
Trendhim ApS
Product Development and Sourcing Coordinator (Maternity Cover)

Trendhim ApS, Horsens

Want to play a key role in sourcing, product development and production? Then keep reading as we’re looking for a temporary colleague to join our team and introduce the world to the best selection of men's watches, rings, bracelets and necklaces online.

We have ambitious targets for what we want to provide our customers with, and we need your drive, smarts and experience to make those happen. Join a team of 5 that does whatever it takes to reach our goals of being the best platform for men's accessories in the world.

At Trendhim, we aim to make products that we're proud of. Our main goal is to help men tell their stories through the smaller things they wear – accessories. Because of this, our heart doesn’t lie with a certain style of design but with diversity and accessories that can be used by everyone.

Trendhim ApS
Indrykket: 
PROSHOP ApSIndkøbere/Category Managers

PROSHOP ApS, Højbjerg

Kom med på holdet hos PROSHOP ApS, en af Danmarks største onlineforretninger

Hos Proshop fortsætter vi ufortrødent med at vækste. Vi søger derfor flere indkøbere og Category Managers, der vil være med til at fortsætte vores væksteventyr.

Du bliver ansvarlig for alt indkøb, leverandørkontakt, kampagneplanlægning og salgsstyring på udvalgte varegrupper.

Du skal have erfaring med et eller flere af nedenstående fagområder:

 • Indkøbsplanlægning
 • Ordrebestilling/-opfølgning
 • Leverandøranalyser
Vestas Wind Systems A/S
Buyer

Vestas Wind Systems A/S, Randers

Are you enthusiastic about engaging and collaborating with suppliers of components to solve operational issues? Are you motivated by optimising things in the daily operations to improve supplier performance? Do you see yourself as service-minded, responsible and structured? If yes, then you might be the one we are looking for to our office in Randers.

As Buyer your primary areas of responsibility are:

 • Engage and collaborate with internal and external stakeholders to solve operational issues
 • Support and coordinate the monthly performance meetings with suppliers of components
 • Work with suppliers and the inbound team to optimise the condition in which parts are delivered to our warehouses
Vestas Wind Systems A/S
Indrykket: 
Actona Company A/S
AMBITIØSE TRAINEES DER SPRÆNGER RAMMERNE

Actona Company A/S, Holstebro

Sprænger du rammerne, når nogle prøver at putte dig i en kasse? Har du høje forventninger til din fremtidige karriere, og er du klar til at sætte høje mål? Actona Company er en af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler, og for at vi kan fortsætte med at være en international topspiller, har vi brug for at tiltrække morgendagens stjerner - og det gør vi gennem vores traineeprogram.

Hos Actona Company er dine kompetencer og mål udgangspunktet for et individuelt tilpasset traineeprogram, som forløber over en 2-årig periode. Du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab, hvad end du interesserer dig mest for salg eller indkøb. Vi skaber rammerne, udfordrer dig og sørger for, at din rygsæk fyldes med relevant viden og erfaring, som er essentiel for din fremtidige karriere.

Actona Company A/S
Indrykket: 
Marel A/S

Strategic Purchaser for 4 Danish Marel Sites

Marel A/S, Aarhus

Do you have a solid procurement track-record and does it come naturally to you to build strong and valuable relationships to internal as well as external stakeholders? Are you ambitious and driven by the chance to really make a difference and do you thrive in a changing environment?

As a Strategic Purchaser NPR, you will get the local responsibility for sourcing and procurement of products and services within our NPR categories – also normally referred to as “goods/services not for sale”.

Your job will be to perform and coordinate strategic sourcing initiatives within the defined area of responsibility, perform tenders, conduct negotiations and conclude contracts with main Danish vendors to deliver on agreed budgets/targets. You will manage and develop suppliers delivering products and services for the internal stakeholders at our four Danish sites.

Marel A/S
Indrykket: 
Egil Rasmussen Århus A/SProjektleder søges til Tag- og Facadeentrepriser

Egil Rasmussen Århus A/S, Viby J.

Egil Rasmussen Århus a/s søger en projektleder til tag- og facadeentrepriser, som brænder for at arbejde med montageentrepriser i egenproduktion. Du vil indgå i den daglige ledelse med styring og planlægning af egne Montører med arbejdsopgaver i hele Danmark.

Med reference til afdelingslederen vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Projektstyring af egne opgaver i hele Danmark
 • Indkøb og bestilling af materialer
 • Styring af egne montører
 • Daglig kontakt og samarbejde med kunder og underleverandør for opretholdelse og levering af høj service
A-TEX A/S
Brand Coordinator

A-TEX A/S, Herning

Brænder du for indkøb, salg, gode relationer og masser af udfordringer i en international virksomhed? Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Du får en stor grad af frihed og variation i jobbet, idet vi udelukkende leverer kundetilpassede løsninger til vores kunder. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kollegaer i hele verden.

Vi servicerer kunderne hele vejen fra design, indkøb, logistik, lagerstyring og til endelig levering, og dine beslutninger er derfor synlige i hele denne proces. I tæt samarbejde med Key Account Managers får du en nøglerolle I serviceringen af egne kunder, og du skal derfor trives med at være proaktiv og tage store beslutninger.

Dine opgaver vil være at koordinere hele processen fra produktudvikling til levering hos kunden via daglig kontakt til kunder, datterselskaber og produktionssteder rundt om i verden.

A-TEX A/S
Indrykket: 
Jobindex A/S
Key account-indkøber til succesfuld virksomhed i vækst

Jobindex A/S søger for Creativ Company A/S i Holstebro

”Du bliver min tætte kollega og får et job med både operationelle og strategiske opgaver. Og du kan se frem til et udadvendt job med en bred snitflade og ikke mindst en hverdag i et godt og humoristisk team,” fortæller key account-indkøber Laila.

I denne stilling bliver du en del af indkøbsafdelingens key account purchasing-team, hvor du får et tæt samarbejde med Laila, vores salgsafdelinger, det kreative team samt leverandører og datterselskaber. Konkret betyder det, at du:

 • bearbejder forespørgsler fra både salg og kunder
 • sourcer varer hos eksisterende og nye leverandører
 • eksekverer ordrer
 • assisterer key account managers ved kundebesøg
 • udvikler nye produkter i samarbejde med det kreative team
Jobindex A/S
BadElement A/SVi søger en indkøbsassistent

BadElement A/S, Horsens

Er du klar til nye udfordringer, og vil du være med på rejsen i en international virksomhed, der gennem de seneste år har oplevet kraftig vækst?

Til vores kontor i Horsens søger vi en indkøbsassistent - gerne med erfaring fra en projekt- og/eller industrivirksomhed. Du er blandt de dygtigste indenfor dit fag og har drive og nysgerrighed efter mere faglig og personlig udvikling.

Dine primære opgaver hos Badelement:

 • Projektindkøb
 • Implementering og optimering af ERP-system (Navision)
 • Håndtering af reklamationer samt efterbestillinger
 • Opfølgning på manglende leverancer fra leverandører
 • Opfølgning på reklamationer ved levering fra leverandører
HAY ApSIndkøbskoordinator

HAY ApS, Horsens

Vi søger en struktureret og detaljeorienteret indkøbskoordinator med et højt drive og lyst til at gøre en forskel på tværs af vores virksomhed. Stillingen er placeret på vores kontor i Horsens og med ansættelse snarest muligt eller senest 1. marts 2021.

Som indkøbskoordinator i HAY, kommer du til at bistå vores Procurement Manager på møbler og lys med eksekveringen af tværfaglige drift- og forbedringsprojekter på tværs af virksomheden.

Du skal repræsentere indkøb, og sikre i fællesskab med dine 9 dedikerede kollegaer, at de rette beslutninger træffes, samt sørge for at disse bliver eksekveret, implementeret og fulgt op. Du bliver en natulig go-to person i indkøb, når en proces ikke fungerer, eller et ukendt problem opstår, og det bliver dit ansvar at søge svar og løse det, så driften og samarbejdet afdelingerne imellem glider.

Indrykket: