14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Aarstiderne
Planlægger (til Barritskov mellem Vejle og Juelsminde)

Aarstiderne, Barrit

Du er et grundlæggende systematisk menneske, som virkelig går op i planer og kan holde styr på store mængder information.

Vi søger en planlægger til Aarstiderne og til et særligt job, hvor resultatet af dit arbejde har direkte indflydelse på dagens madoplevelse hos mere end 50.000 familier, der er alle har høje forventninger til, at vi yder vores bedste og levere jordens bedste råvarer – både til tiden, i rette mængde, størrelse og kvalitet.

Dine vigtigste arbejdsredskaber er dit uovertrufne overblik og planlægningsevner – kombineret med et godt system og en række gode kollegaer i Aarstiderne. Hver uge holder du styr på, at vi får planlagt produktionen af mere end 60.000 frugt-, grønt og måltidskasser. Du holder styr på lagerbeholdningen og de mere end 250 paller frisk frugt og grønt, som hver uge lander direkte fra 30-40 forskellige økologiske danske og udenlandske avlere.

Aarstiderne
Vestas Wind Systems A/S
Purchaser

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Would it motivate you to have a job where you get the responsibility to make a real difference? Are you ready to grow your career in a truly global organisation where you set the limit for your development? We are looking for a Purchaser to join our ambitious team in Global Procurement.

As Purchaser, you will join a committed and engaged team with a high level of strategic exposure within Vestas. Your everyday activities will be characterised by a high activity level and the requirement to engage in, handle and prioritise between multiple different projects.

We offer you an exciting job with great opportunities for professional and personal development within the leading company in the renewable energy industry.

Vestas Wind Systems A/S
VAM A/S
Handlekraftig indkøbsansvarlig til nyoprettet stilling hos VAM A/S

VAM A/S, Auning

Er du drivkraften, som skal stå i spidsen for udviklingen af en helt ny indkøbsfunktion hos VAM, og trives du med at skabe resultater gennem indkøb?

Som indkøbsansvarlig får du en central rolle med ansvar for indkøb, herunder at skabe en rentabel og systematisk indkøbsfunktion i tråd med VAM’s værdier om at være ansvarlig, pålidelig og ordentlig i alt hvad vi gør. Du formår at sikre et godt og effektivt samarbejde mellem kalkulationsafdelingen, produktionen og øvrige afdelinger såvel som med eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Dine opgaver:

 • Sikre at indkøb er i overensstemmelse med VAM’s overordnede strategi.
 • Udvælge leverandører i samarbejde med ledelse og projekter.
 • Sikre at produkter og services fra leverandører er efter aftalt kvalitet i korrekt mængde og leveret til tiden - til den bedst mulige pris.
VAM A/S
Nikodan Conveyor Systems A/S
Indkøber

Nikodan Conveyor Systems A/S, Nørre Snede

Er du en erfaren indkøber med teknisk forståelse? Så er her chancen for et spændende og afvekslende job, hvor du bliver en vigtig teamplayer i vores supply-chain, med stor indflydelse på egen planlægning og udvikling af jobbet.

Som vores nye indkøber bliver du en del af et lille team, som har ansvaret for indkøb til projekter og reservedelsordre, herunder forhandling af attraktive priser og betingelser. Du vil få ansvaret for:

 • Indkøb af maskin-tekniske vareleverancer, serviceydelser og underentrepriser
 • Struktureret opfølgning på indkøbene, da vi er meget afhængig af leverancer til tiden
 • Identifikation af nye leverandører
 • Behandling af forespørgsler både fra kunder og kolleger.
Nikodan Conveyor Systems A/S
Millarco International A/SIndkøber med kategoriansvar

Millarco International A/S, Lystrup

Til vores centrale indkøbsfunktion søger vi en stærk og dynamisk Indkøber med ansvar for egen kategori. Vores nye kollega må gerne have erfaring med indkøb i Fjernøsten, og sidder måske i dag i tilsvarende job i en grossistvirksomhed eller i en større detailkæde.

Arbejdsopgaverne er meget selvstændigt drevet med hovedvægt på at udvikle, styrke og indkøbe vores koncepter og brands indenfor detailhandel, byggemarkeder, varehuse, havecentre, møbelhuse m.m. primært i Skandinavien.

Dine ansvarsområder:

 • Du skal selvstændigt kunne vedligeholde produktprogrammet
 • Udvikle nye produkter/koncepter fra idé – produkt – emballage – afsætning
 • Disponering fra vores mange producenter Worldwide

Vi tilbyder

 • En moderne virksomhed med den nyeste teknologi
 • Et spændende, selvstændigt og udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed.
 • Et uhøjtideligt miljø blandt 45 kollegaer
Bolia International A/S
Product Manager

Bolia International A/S, Aarhus

Er du en innovativ købmand med passion for dit arbejde? Er du en positiv og struktureret person med fingeren på pulsen og sans for detaljen. Trives du i et kreativt, resultatorienteret og dynamisk miljø? Kan du sætte visionære mål, og har du passion for retail og design?

Bolia International A/S

Stillingen som Product Manager omfatter bl.a. følgende hovedopgaver inden for dine produktområder som er i vækst:

 • Definere og implementere Bolia.coms internationale sortiments- og prissætningsstrategi
 • Optimere bestående produkter og udvikle nye Bolia-produkter i samarbejde med vores designere/producenter
 • Udvikle det professionelle samarbejde med nuværende og nye Bolia producenter
Scanmarket A/S
Dedicated eSourcing specialist to join our consultancy team

Scanmarket A/S, Solbjerg

Are you dedicated to improving current state? Do you enjoy engaging with both customers and internal stakeholders? And does it feel natural to you to take ownership?

Yes? Then we have a unique opportunity for you.

Your key tasks will be to:

 • Drive implementation projects for new Scanmarket customers
 • Run eSourcing webinars and workshops
 • Run fully managed tenders and eAuctions on behalf of prospects and existing customers
Lidl Danmark K/SProject Manager med fokus på købmandskab og planlægning

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Lidl er i vækst og til vores hovedkontor søger vi en analytisk, energisk og struktureret Project Manager med flair for godt købmandskab til et barselsvikariat. Du bliver en den af kampagneafdeling tilhørende vores indkøbsafdelingen. Afdelingens overordnede mål er at skabe og planlægge Danmarks bedste tilbudsavis til vores kunder hver uge.

Om jobbet

 • Stillingen er i den nationale afdeling, hvor den primære opgave er at planlægge vores tilbudsavis, så planlægning skal være en del af dit DNA
 • Afdelingen arbejder med en langsigtet planlægningshorisont, så du skal evne at have mange bolde i luften på en gang
 • Du bliver ansvarlig for den overordnede planlægning, som bl.a. indebærer udvalg af produkter, beregning af mængder, fastlæggelse af salgspriser, opbygning af avisen ud fra de informationer, der er givet. Du skal agere som var det din egen ”købmandsforretning”
Lidl Danmark K/S
North Retail ApSSalgs- og logistikkoordinator til ung virksomhed i vækst

North Retail ApS, Egå

North Retail søger en salgs- og logistikkoordinator. Du har erfaring med logistikkoordinering, kundekontakt og/eller ordrebehandling. Du trives i et job, hvor detaljen er vigtig, og hvor vi altid søger løsninger, der stiller vores kunder stærkt.

Du er et koordinerende bindeled mellem vores producenter og kunderne. Du har hele tiden et godt overblik og forståelse for flowet inden for FMCG og dagligvarehandlen. Du tapper ind i en arbejdskultur med masser af gåpåmod og lyst til at videreudvikle virksomheden sammen med vores samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Logistikkoordinering med kunde, producent, speditør og lager.
 • Kundedialog og ordrehåndtering. Opfølgning til kunder på telefon og e-mail. Hurtigt og effektivt.
 • Projektstyring. Ofte i forbindelse med godkendte, nye produkter.
TDC NETSourcing Manager

TDC NET, Copenhagen or Tranbjerg

Are you passionate about technology, construction and sourcing? Do you want to join a high performing team and shape the future of communications in Denmark? If so, you might be our new Sourcing Manager.

TDC NET has embarked on an exciting transformation journey offering a unique opportunity to develop your sourcing skills and competencies, while being part of one of the most interesting transformations in the communications industry.

To help us on this journey we seek a dedicated Sourcing Manager to join our Fiber sourcing team – with specific focus on our Civil Works activities.

You will be part of a dedicated Procurement function of around 20 passionate Category Managers, Sourcing Managers and Sourcing Consultants which handle all strategic sourcing activities and manage a significant DKK billion spend.

Region MidtjyllandStrategisk Category Manager med drive og gennemslagskraft

Region Midtjylland, Aarhus

Har du erfaring med at drive EU-Udbud eller andre strategiske indkøbsprojekter?

Så vil du garanteret passe godt ind i vores afdeling, hvor vi søger en ny kollega til at gennemføre offentlige udbud med ansvar for egen kategori.

Stillingen er placeret i afdelingen Indkøb & Medicoteknik, som er en regional fællesfunktion indenfor både indkøb, logistik og medicoteknik i Region Midtjylland.

Du kommer til at have det fulde ansvar for en skarpt afgrænset kategori, som du selvstændigt vil udvikle, drive og optimere. En bærende del af dit arbejde vil bestå i at drive udbudsprocesser på din kategori i tæt samarbejde med højt specialiserede brugergrupper, som bl.a. består af kliniske fagfolk fra regionens hospitaler, indkøbs- og lagerfunktioner samt øvrige brugere/eksperter, som ikke nødvendigvis kender til udbud./p>

Administrations- og ServicestyrelsenContract Manager til Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Har du erfaring med leverandør- og kontraktstyring og vil være med i opstarten af et nyere team som skal bidrage til professionel håndtering af Skatteforvaltningens kontrakter? Er du udadvendt, faglig stærk, ansvarsbevidst og god til at samarbejde? Så er du måske vores nye Contract Manager.

Til vores kontor for Indkøb og Udbud i Administrations- og Servicestyrelsen søger vi en Contract Manager, som skal være en del af et nyt kontraktstyringsteam. Teamet skal skabe et samlet overblik over Skatteforvaltningens kontrakter på varer og tjenesteydelser, med undtagelse af IT, sikre gode relationer til vores leverandører, være bindeleddet mellem de øvrige styrelser og leverandørerne således, at de kan fokusere på deres kerneopgaver.

Administrations- og Servicestyrelsen
Konsulent med interesse i kontraktstyring, e-handel og udvikling
Vi søger en ny udbudskonsulent til Udbud og Indkøb i Randers Kommune.
Randers Kommune, Randers C
Jobcenter
Resultatorienteret Purchase Manager, med ansvaret for vores Green segment, søges til eCommerce-branchens skønneste arbejdsplads.
Er du klar på en spændende rejse i en virksomhed i vækst?
FIRTAL WEB ApS, Lystrup
Jobcenter