7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
itelligence a/s
Graduate Supply Chain Management

itelligence a/s

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. itelligence leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP løsninger, inklusive efterfølgende drift og support. itelligence beskæftiger mere end 10.000 højt kvalificerede medarbejdere i 25 lande, fordelt på 5 regioner.

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP systemer til vores mere end 5.000 kunder i hele verden.

Som Graduate i vores SCM team indgår du i en gruppe med Danmarks bedste og mest erfarne SCM konsulenter. Opgaverne omfatter primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP løsning eller selvstændige SCM-løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger. Som Graduate vil du blive knyttet til projekter helt fra starten - vi tror på, at det giver den bedste læring.

itelligence a/s
Fujifilm Diosynth BiotechnologiesSupplier Relationship Manager

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

With the expansion of our site we are on an exciting journey and we are expanding our Supply Chain Management Organization, and can now offer a position as Supplier Relationship Manager within Sourcing & Procurement.

This is a great opportunity to accelerate your career and join an interesting company.

You will be responsible for a portfolio of suppliers for our Drug Substance Manufacturing, where you work on building relationship to ensure reliable supply to our site. You work in a close collaboration with our suppliers and internal stakeholders.

BrinchPartners

Brinch & Partners søger for PP Møbler i Allerød

COO til førende unik high end møbelproducent

Vær med til at skabe PP Møbler version 2.0 ved gennemgribende udvikling af supply chain og produktion

PP Møbler fremstiller smukke og funktionelle møbler ved kompromisløst håndværk i absolut verdensklasse. Møblerne er baseret på tidløse designs af Wegner og andre betydende danske arkitekter og designere. PP Møblers vision er bevarelse af de klassiske håndværksmæssige traditioner i Danmark kombineret med anvendelse af moderne teknologi. Virksomheden er netop overgået til 3. generation og søger nu en COO til nyoprettet stilling til gennemgribende udvikling af værdikæden fra indkøb til levering med henblik på at løfte virksomhedens potentiale med behørig hensyntagen til virksomhedens håndværksmæssige traditioner og bæredygtige profil.

Optimere værdikæden for at sikre hurtigere levering, øget omstillingsevne i produktionen og lavere produktionsomkostninger.

Brinch & Partners
Bang & Olufsen A/S
Senior Procurement Manager, Indirect Procurement

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to manage and develop your own category of suppliers. This will be your chance to not only run your own projects but also to develop the category strategy.

As our new Senior Procurement Manager, you will join the Indirect Procurement team in our office in either Struer or Lyngby, Denmark.

Here, you will drive and execute procurement activities within your categories in close corporation with internal stakeholders. This involves scouting for new suppliers, contracting, negotiation and keeping updated with market development. You will also be a key contributor in promoting a cost-conscious mindset across the company.

Moreover, you will:

  • Scout for new suppliers
  • Handle tendering, negotiation, contracting and keeping updated with market development
  • Ensure supplier performance in line with (contract) agreements
EQ Search & Selection
Vil du være vores nye indkøbs- og logistikansvarlige?

EQ Search & Selection søger for Natur Energi i Allerød

Natur Energi har været i markedet for kosttilskud gennem 25 år og er i dag en førende samarbejdspartner for helsekostbutikker, Matas og apoteker.

Jobbet som ansvarlig for indkøb og logistik har fokus på at sikre et effektivt flow, lige fra indkøb, lager og logistik til faktura til Helsam og Matas. Indkøb er overvejende fra vores leverandør i USA. Du får ansvar for at sikre et effektivt flow, forhandle aftaler og tilrettelægge samarbejdet med leverandør og samarbejdspartnere. Du får ansvaret for den løbende kontakt med eksterne samarbejdspartnere.

Dit arbejdsfelt kommer derfor til at bestå af en bred vifte af opgaver, som skal planlægges, koordineres og løses med sikker hånd.

Du refererer direkte til den administrerende direktør og får frihed med ansvar til at varetage og udvikle jobbet som ansvarlig for indkøb og logistik.

EQ Search & Selection
Mercuri Urval
Indkøbs- og kontraktchef

Mercuri Urval søger for Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S står over for en betydelig vækst i forbindelse med drifts- og anlægsprojekter. Dette giver anledning til et ønske om at udvikle organisationen og ledelsen af virksomheden, herunder at effektivisere og professionalisere hvordan vi arbejder. Som et led i dette arbejde oprettes en ny indkøbsfunktion, hvor der først og fremmest skal ansættes en ny indkøbs- og kontraktchef, der får ansvaret for at gå i spidsen for denne udvikling.

Indkøbs- og kontraktchefen har til opgave at opbygge en central indkøbs- og kontraktfunktion med fokus på, at Lyngby-Taarbæk Forsyning opnår de bedste aftaler ved alle indkøb - både i forbindelse med varer og tjenesteydelser samt i bygge-, drifts- og anlægsopgaver. Alene anlægsopgaverne vil i de kommende år være på over 1 mia. kr. og indkøb i driften på ca. 80 mio. kr. om året.

Mercuri Urval
W&B A/SCategory Manager til international virksomhed i vækst – Brænder du for godt købmandsskab og kan du selvstændigt tage ansvar?

W&B A/S, Hillerød

Wineandbarrels A/S er en danskejet e-handelsvirksomhed i stærk vækst og med ambitioner om endnu mere. Vi forhandler egne og andre brands inden for opbevaring og tilbehør til vin, som vi sælger til private, virksomheder og forhandlere i mange lande.

Vi søger en Category Manager til en nyoprettet stilling da vi ønsker at styrke vores indkøbs- og logistikfunktion. I samarbejde med vores CPO bliver du ansvarlig for løbende at forbedre vores indkøb, kvalitet og logistik fra vores leverandører i det meste af Europa. Du får samtidig også mulighed for at udvikle og implementere nye forretningsprocesser i samarbejde med dine kolleger og ledelsen.

Du må gerne betragte jobbet som en karrierestilling, hvor du gør karriere ved at bidrage til en forbedret lønsomhed for virksomheden, som står overfor en ekstraordinær international skalering.