2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLinkIndkøber

PeopleLink søger for Ortofon i Nakskov

En alsidig rolle med koordination og udvikling af leverandørporteføljen

Du får som indkøber af materialer og komponenter, som indgår i den direkte produktion af Ortofons verdenskendte pick-up´er og micro tech-produkter, en helt central rolle i at sikre en stabil værdikæde.

Du kommer til at arbejde med en række internationale og danske leverandører af plast og metalkomponenter – til tider indenfor områder, hvor der kun er få mulige leverandører. Det er derfor vigtigt, at du forstår at opbygge et troværdigt og smidigt kunde/leverandørforhold som gør, at Ortofon er en foretrukket kunde, når leverandørerne skal prioritere.

SOFTLINE A/S
Supply Planner/Indkøb

SOFTLINE A/S, Maribo

Har du erfaring med logistik? Og kunne du tænke dig en central position i en eksportorienteret designvirksomhed med internationale kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye Supply Planner.

Du får en central rolle i vores indkøbs- og logistikafdeling som bindeled mellem vores forskellige interne afdelinger. Din primære opgave bliver at sikre styring og indkøb af komponenter til vores produktion af designmøbler til det internationale marked.

ARBEJDSOPGAVER:

  • Indkøb, disponering og opfølgning hos underleverandører
  • Lagerstyring af komponenter og færdigvarer
  • Planlægning og optimering af interne processer
SOFTLINE A/S