9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
Leica Geosystems Technology A/S

Strategic Purchaser

Odense SØ

Can you elevate procurement processes to the next level of excellence?

You will be responsible for managing suppliers on assigned commodities and suppliers. You align our purchasing strategy with long-term goals of our organization, and you ensure sustainable procurement practices in accordance with the ambitious ESG goals (Environmental, Social and Governance) of Hexagon.

Leica Geosystems Technology A/S
Gem
Tide Bus Danmark A/S

Indkøbs- og lageransvarlig

Odense S

Har du erfaring med lagerstyring og forhandling af indkøbsaftaler af reservedele i autobranchen?

Du vil spille en afgørende rolle i at sikre, at vores indkøbsprocesser og lager fungerer gnidningsfrit, og at vi opnår optimale resultater i samarbejde med vores leverandører.

Vi tilbyder et job, hvor du får et stort ansvar og vi hjælper dig til at lykkes i jobbet. Du får løbende nye udfordringer, i det tempo du udvikler dig, i et af landets største busselselskaber.

Tide Bus Danmark A/S
Gem
Orifarm

Category Manager

Odense S

As a Category Manager, you will have the unique opportunity to be part of building Orifarm’s newly established indirect procurement function.

Your responsibilities include:

  • Development of category plans in close collaboration with stakeholders in line of business
  • Driving procurement- and sourcing projects - ensuring results on cost reduction, total cost perspectives, and risk avoidance in collaboration with stakeholders
Orifarm
Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S

Dataspecialist til FTZ Indkøb

Odense

Vil du være med til at styrke og optimere processer, så vi skaber effektive arbejdsgange? Kan du analysere store datamængder og formidle kernen af disse? Vil du være en del af en virksomhed, som er på en digitalrejse? Så har vi måske det rette job til dig!

Som dataspecialist spiller du en central rolle i analyse, udvikling samt implementering af processer og optimering af vores bil- og produktdata, fra forskellige datakilder som f.eks. TecDoc. Vores bil- og produktdata er en vigtig kerne faktor i driften af vores e-commerce platform, som er en af grundpillerne hos FTZ.

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Gem
ICM A/S

Own Brand Manager

Odense C

Er du en dedikeret indkøber eller kategoriansvarlig, med erfaring indenfor produkt og leverandørudvikling og brænder for at gøre en forskel, samtidig med at du interesserer dig for de stigende krav til bæredygtighed, er det måske dig vi leder efter!

Vi tilbyder en selvstændig stilling med en bred kontaktflade. Hverdagen kan være travl, men der er tale om et alsidigt og spændende job med mange personlige og faglige udfordringer.

ICM A/S
VKCONSULTING søger for Glova Rail A/S
Gem
VKCONSULTING

Procurement Manager

Odense S

Har du teknisk indsigt, og brænder du for lede og koordinere sourcing og indkøb til bedste pris og kvalitet? Så er det måske dig vi søger til et selvstændigt job i en international virksomhed i Odense S.

Du får overordnet ansvar for at analysere markedet og identificere de bedste produkter samt udvikle strategier for omkostningsreduktion og forhandling med leverandører.

VKCONSULTING
Gem
Resolux ApS

Chief Supply Chain Officer (CSCO)

Nyborg

Do you have a Strategic Mind-set and the Capability to Convert Strategy into Operations?

The primary CSCO objectives will be to lead and manage the overall Global Supply Chain strategy on initiatives across Resolux Group.

The role ensures that the functions: Sourcing & procurement, planning, logistic, warehouse & production globally are working closely together to meet and exceed customers’ expectations by being in direct or dotted line to the CSCO.

Hansen Toft A/S søger for Danske Patruljeskibe
Gem
Hansen Toft A/S

Head of Contracting & Supply Chain

Lystrup, Søborg, Odense

Vil du have ansvaret for milliard-kontrakter på fulde systemløsninger, og vil du være med til at opbygge en supply chain inden for den maritime industri i Danmark? Du får her en unik mulighed i toppen af en organisation, der skal levere skibe til Søværnet for et milliardbeløb!

I denne stilling vil du referere direkte til COO hos Danske Patruljeskibe (DPS). Du får ansvaret for DPS’ samlede kontrahering, indkøb og sourcing, herunder en række nøglemedarbejdere i konsortiets matrix-organisation. Du vil være den centrale figur i opbygningen af en robust supply chain, og du vil bidrage til udviklingen af den danske maritime industri.

Hansen Toft A/S
Gem

Buying and Production Coordinator Indkøb · Kongens Nytorv

Kgs. Lyngby, Odense, Rødovre, Aalborg, Aarhus

Hej mit navn er Heidi og jeg er Head of Style, Design & Sourcing i Magasin, og søger lige nu en dygtig og struktureret buying-,...

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV