6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Hansen Toft A/SIndkøbschef

Hansen Toft A/S søger for Jensens Bøfhus i Odense

Trives du med at arbejde i højt tempo og have mange bolde i luften, tilbydes du her et spændende job som indkøbschef for et af Danmarks mest kendte brands.

Jensens Bøfhus er en professionel, veldrevet virksomhed med et solidt kundefundament og cirka 4 mio. gæster om året. Høj kvalitet og råvarer i særklasse er afgørende for en god kundeoplevelse, hvormed kvalitet og høje standarder er centralt for en succesfuld indkøbsproces. Under ny ledelse og nye ejere går restaurantkæden en spændende fremtid i møde.

Du bliver en del af en stolt virksomhed, hvor mål og fremgang er i fokus. Med reference til den administrerende direktør får du det overordnede ansvar for indkøb til hele kæden, og med et indkøbsbudget på omkring 150 mio. dkr. har du en nøgleposition for virksomhedens fremadrettede succes.

Hansen Toft A/S
itelligence a/s
Graduate Supply Chain Management

itelligence a/s

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. itelligence leverer alt fra rådgivning til implementering af SAP løsninger, inklusive efterfølgende drift og support. itelligence beskæftiger mere end 10.000 højt kvalificerede medarbejdere i 25 lande, fordelt på 5 regioner.

itelligence er en international fremadstormende IT virksomhed og en af verdens førende SAP partnere. Vi beskæftiger os primært med rådgivning og implementering af SAP systemer til vores mere end 5.000 kunder i hele verden.

Som Graduate i vores SCM team indgår du i en gruppe med Danmarks bedste og mest erfarne SCM konsulenter. Opgaverne omfatter primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP løsning eller selvstændige SCM-løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger. Som Graduate vil du blive knyttet til projekter helt fra starten - vi tror på, at det giver den bedste læring.

itelligence a/s
T. Hansen Gruppen A/S
Indkøbsassistent/Indkøber

T. Hansen Gruppen A/S, Middelfart

Du bliver en del af vores team i indkøbsafdelingen med p.t. 5 indkøbere og 5 indkøbsassistenter, der fungerer hhv. som indkøber og assistent for hver deres område.

Du vil blive udfordret med krævende arbejdsdage hvor det ofte går rigtig stærkt og du vil få ansvaret for dit eget område med mange spændende og afvekslende arbejdsopgaver. Så trives du i et teamorienteret miljø, hvor alt sker i et højt tempo, og hvor du hele tiden skal være skarp og have overblik, så er du måske vores nye kollega.

Stillingen indeholder en lang række arbejdsopgaver såsom:

  • indkøb og disponering af varer hos leverandører i ind- og udland
  • oprette nye varer og sørge for tekster og stamdata
  • justere salgsbudgetter løbende
  • daglig korrespondance med vores leverandører på dansk og engelsk
  • supportere vores danske og norske butikker inden for egne ansvarsområder
T. Hansen Gruppen A/S
OrifarmSenior Procurement Specialist

Orifarm, Odense

– til professionel indkøbsafdeling i medicinalvirksomhed

Brænder du for indkøb og at opbygge relationer? Er vedholdenhed og systematik nøgleord for dig, og er du god til at bevare overblikket på en travl og spændende hverdag? Så er du måske vores nye kollega i Orifarm Generics.

Du vil være ansvarlig for forsyning af en række produkter. I tæt samarbejde med dine kolleger i indkøb får du selvstændigt ansvar for indkøb af en række færdigvarer.

Dine primære opgaver er genforhandling af eksisterende aftaler, herunder pris, møder med leverandører internt og eksternt, foretage indkøbsberegninger, lægge indkøbsordrer og vedligeholde stamdata.

Orifarm
OrifarmBusiness Development Manager (OTC)

Orifarm, Odense

Would you like to be part of a dynamic, international, and ambitious environment?

Orifarm Generics has exploited a lot of exciting opportunities over the past years, which has moved the company to a new level. We are currently on a very exciting journey and we are looking for the right candidates to be a part of our future. Therefore, we are looking for candidates to join our Business Development Team, preferably with a mix of pharmaceutical and economical knowledge and with minimum 3 years of experience in sourcing and negotiation.

You will be responsible for the identification, evaluation, and execution of new product deals. By participating in external networks, conferences, and meetings, you will contribute in building an even stronger product portfolio and supplier network. Pro-activeness and can-do attitude are essential parts of the job and you must thrive with an analytical off-set for negotiation and problem-solving.

Orifarm
Category Manager for CAPEX & Facility Management
Are you looking for an opportunity to apply your solid experience with strategic sourcing and category management?
MHI Vestas Offshore Wind A/S, Munkebo
Jobcenter