9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arctic A/S Customer Relation Manager med indkøbsbaggrund

Arctic A/S, Middelfart

Bliver du motiveret af et job med tætte relationer og et forhandlingsarbejde, hvor det handler om at få enderne til at mødes? Så har du nu en unik mulighed for at medvirke til den yderligere vækst i ARCTIC a/s.

Du vil blive en vigtig del af teamet, som driver vores agent forretning til de største detailkæder.

Som CRM består dine primære ansvarsområder bl.a. af følgende:

  • Sikre produkter lever op til gældende krav fra såvel kunde som samfund
  • Leverandørkontakt samt leverandørforhandlinger
  • Kontakt med kunder og producent omkring ordrestatus
GIBOTECH A/S
Projektindkøber

GIBOTECH A/S, Odense

Brænder du for projektorienteret indkøb? Syntes du at maskintekniske dele er det fedeste? Og trives du i en dynamisk hverdag med kompetente kollegaer? Så er det måske dig vi søger!

Se video om GIBOTECH A/S som arbejdsplads

Som projektindkøber vil du bl.a. skulle forhandle og gennemføre indkøb til projekter, på både komponent- og maskinniveau. Du vil skulle købe long lead items tidligt i projektfasen, og følge op på delene hele vejen gennem projektet.

GIBOTECH A/S
Academic Work Vattenfall is looking for an Export Control & Customs Specialist

Academic Work recruiting on behalf of Vattenfall A/S

Do you want to be a part of an organisation who drives the transition towards a sustainable energy system? Are you passionated about customs and export control? Then now is the time to take action! Send your application our way and take the first step towards an exciting career!

Academic Work is looking for an Export Control & Customs Specialist ready to join one of Europe’s largest producers and retailers of electricity and heat - whose vision is to make fossil-free living possible within one generation and drive the transition to a sustainable energy system. You will be a part of a committed Supply Chain team that is located all over Europe yet whose team spirit is strong and cared for.

Career
Indkøbsassistent med flair for logistik/transport

Career søger for Helens A/S i Middelfart

Har du lyst til at arbejde i en international stålrørsvirksomhed med adresse i Middelfart, og har du erfaring med opgaveløsning inden for indkøb og/eller logistik? Så er det dig, vi leder efter!

Med reference til vores teamleder i indkøb bliver du en del af et team på 7 personer, der vil sikre, at du får en grundig introduktion til jobbet. Vi er kendt for fleksibilitet, kvalitet og et højt serviceniveau, som du skal være med til at fremtidssikre med dine kompetencer.

Dine primære opgaver vil være relateret til indkøb, hvor du får mulighed for at arbejde med indkøb af stålrør hos Skandinaviens førende leverandør af industrielle stålrørsløsninger, og der vil også være opgaver relateret til logistik/transport.

Career
FoodCareer.dk
Manager, Replenishment

FoodCareer.dk søger for Uhrenholt A/S i Middelfart

Brænder du for lagerstyring og ledelse, og har du lyst til at tage vores lagerstyring til next level? Så er det lige netop dig, vi søger som ny Manager for Replenishment i vores Supply Chain Operations team.

Du forstår vigtigheden af at være detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og struktureret i din opgaveløsning og evner at kommunikere klart og entydigt med flere forskellige samarbejdspartnere. Du har enten ledererfaring fra en lignende stilling eller har lyst til at tage det næste step i din karriere.

Du tilbydes en spændende arbejdsplads med stor frihed under ansvar. Du bliver en del af lederteamet i Supply Chain Operations, som ud over dig består af 4 dygtige og passionerede ledere, der alle vil gøre deres til at hjælpe dig godt i gang.

FoodCareer.dk
Jensens Foods Konceptudvikler med indkøbsfokus

Jensens Foods, Odense

Er du dygtig til at skabe forandring, hvor nytænkning og udvikling går hånd i hånd med den helt rigtige indkøbsstrategi?

Du vil styre og drive udviklingsprojekter samt være fokuseret på indkøb i virksomheden. Kodeordene er udvikling i henhold til strategiske mål samt indkøb, der nøje følger budgetmålsætninger.

Du får stor mulighed for at præge dit arbejdsområde samt gode personlige udviklingsmuligheder. Vi arbejder med frihed under ansvar, og du skal kunne trives i en travl hverdag med mange bolde i luften.

Chef til Indkøb og Udbud, Økonomiservice, SDU
Vil du stå i spidsen for en stærk indkøb- og udbudsafdeling, hvor vi vægter faglighed og udvikling højt?
Syddansk Universitet, Odense M
Jobcenter
Indrykket:
Compacttilt i Nr Åby - søger til ny stilling virksomhedens Supply Chain Assistent
Med produktet Compacttilt er produktionsvirksomheden 380Invent på en spændende vækstrejse.
380 INVENT ApS, Nørre Aaby
Jobcenter
Indrykket:
Projektindkøber – Gibotech A/S
Brænder du for projektorienteret indkøb?
Gibotech A/S, Odense
Gibotech A/S
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV